Μετά το ματς του Παναθηναϊκού με τη Βέρντερ, έγραφα, μεταξύ άλλων εδώ και αυτά:
«Εμένα, δεν θα με πείσει κανείς ότι αυτή η νοοτροπία που χθες φάνηκε με τις πράξεις (και τις… παραλείψεις του, φυσικά!) να θέλει να περάσει στην ομάδα του ο Τεν Κάτε είναι λάθος. ΔΕΝ είναι λάθος. Είναι η σωστή. Η ταιριαστή με τον Παναθηναϊκό, την ιστορία και την ψυχοσύνθεση των φιλάθλων του.»
«… Και συνολικά, ο χθεσινός Παναθηναϊκός ήταν μια ομάδα που, επιτέλους, είχε στο μυαλό της ότι οφείλει να παρουσιάζεται στο κοινό της ως σύνολο που επιδιώκει πέρα από το αποτέλεσμα αυτό καθαυτό και ΤΡΟΠΟΥΣ που να ταιριάζουν στην ιστορία και το μέγεθός του για να το πάρει…»
«… Αν δεν επικρατήσει κάποια στιγμή κάποια «παράλογη» λογική του τύπου «ο Τεν Κάτε δεν παίρνει αποτελέσματα, να φύγει», αλλά επικρατήσει μια… λογική λογική του τύπου: «αυτός ο προπονητής μας κάνει σε επίπεδο νοοτροπίας και αγωνιστικής προσέγγισης των ματς και μακροπρόθεσμου στρατηγικού σχεδιασμού, ας του δώσουμε κάποια στιγμή στ’ αλήθεια όλα τα εχέγγυα και όλες τις προϋποθέσεις να κάνει τη δουλειά του όπως νομίζει», έχω την εντύπωση ότι οι «πράσινοι» θα ζήσουν τα προσεχή χρόνια μια σχέση σπάνιας αλληλοεκτίμησης προπονητή-κόσμου, απ’ αυτές που γράφουν ποδοσφαιρική ιστορία και ενίοτε χτίζουν πολύ σημαντικές ομάδες, με γερά θεμέλια και διαρκή σχέση… συμπάθειας με το κοινό τους (κατάκτηση που είναι ίσως η πιο σημαντική για κάθε ομάδα, απανταχού του πλανήτη…)
Όσοι θέλουν, βέβαια, εξακολουθούν να μπορούν να σταθούν σε κάποιο από τα –μπόλικα- «δέντρα» του χθεσινού ματς. Εγώ, προτιμώ να –περιμένω, έστω, μέχρι- να δω το δάσος που ο Τεν Κάτε άρχισε από χθες να με πείθει ότι εκείνος βλέπει ήδη στο βάθος του τούνελ, ακόμη κι αν, επαναλαμβάνω, προς το παρόν, τα δικά μου μάτια δεν το αντικρίζουν».

Απόψε, μετά το ματς της Βέρντερ με τον Παναθηναϊκό, το μόνο που έχω να πω είναι αυτό: τώρα πλέον το αντικρίζουν και τα δικά μου μάτια και τα μάτια του κάθε καλόπιστου φίλου του ποδοσφαίρου αυτό το όραμα του Τεν Κάτε: είναι ό,τι πιο «παναθηναϊκό» έχω αντικρίσει (και εγώ και εκείνοι, πιστεύω) εδώ και αρκετά χρόνια –από τότε που ο μακαρίτης ο Κυράστας δεν άντεξε να παλεύει με ΟΛΑ τα θεριά συγχρόνως και «πήγε για ψάρεμα», τότε.

Ο Τεν Κάτε, φυσικά και θέλει να παίρνει αποτελέσματα η ομάδα του, έχοντας να διαλέξει ενδεκάδα από μια δεξαμενή που θα περιλαμβάνει τους καλύτερους παίκτες που κυκλοφορούν στην αγορά.
Αλλά δεν θέλει να περιμένει να το πετύχει αφότου (και εάν) αγοραστούν οι καλύτεροι παίκτες στην αγορά. Θέλει να τα παίρνει από τώρα τα αποτελέσματα.
Όχι όμως «όπως κι όπως», αλλά με τον ΟΡΘΟ, δύσκολο τρόπο: κάνοντας τους όποιους παίκτες έχει να παίζουν το ποδόσφαιρο που ο ίδιος θέλει. Μοντέρνο ποδόσφαιρο.
Αυτό στο οποίο οι «τρεις αμυντικοί χαφ» ΔΕΝ σημαίνει απαραίτητα «ταμπούρι και δόξα να ‘χει ο Γιαραμπής».
Αυτό στο οποίο ο βασικός σκοπός του παιχνιδιού -που είναι το να μπαίνει γκολ, αν δεν το θυμάστε- δεν αποτελεί υποσημείωση στην ιστορία.
Αυτό στο οποίο «άμυνα» ΔΕΝ σημαίνει μόνο «αμυντική γραμμή», αλλά ορθή ανασταλτική λειτουργία όλων των γραμμών.
Αυτό στο οποίο η κάλυψη του συμπαίκτη αποτελεί τον βασικότερο λόγο να βρίσκεται κανείς στην ενδεκάδα.
Αυτό στο οποίο “πρέσσινγκ από ψηλά”, σημαίνει “πρέσσινγκ από ψηλά” και όχι… χ… ψηλά κι αγνάντευε.
Αυτό στο οποίο η κυκλοφορία της μπάλας αποτελεί ρόλο όλων. Και ο ρόλος του καθένα δεν είναι «δεδομένος» («είμαι αριστερό μπακ», «είμαι ‘’μπαλαντέρ’’», είμαι «σέντερ φορ»). Σημαίνει πολύ περισσότερα πράγματα, σχεδιασμένα στον πίνακα και διδαγμένα στην τακτική, που αισθάνεσαι ότι οφείλεις να εφαρμόζεις όχι επειδή «είσαι επαγγελματίας και κάνεις τη δουλειά σου», αλλά επειδή αντιλαμβάνεσαι ότι αυτός ο δυστυχής που σχεδιάζει στον πίνακα και διδάσκει την τακτική είναι και εκείνος επαγγελματίας που κάνει τη δουλειά του και… δεν αποκλείεται, ρε αδερφέ, να ξέρει και δυό πράγματα παραπάνω για το «πώς» θα πετύχει αυτό που θέλει να πετύχει…

Τις προσεχείς μέρες, εβδομάδες, ανάλογα με τις μεταγραφές ίσως και μήνες, είμαι βέβαιος ότι ο Τεν Κάτε θα κάνει πολλά ακόμη λάθη. Και πολλές φορές δεν θα πάρει τα αποτελέσματα που θα ήθελε να πάρει. Και μπορεί να χάσει και το ντέρμπι την Κυριακή. Και να μην πάρει και το πρωτάθλημα. Και ΚΑΝΕΙΣ φίλος του Παναθηναϊκού να μη δώσει μια δεκάρα γι’ αυτό! Ενώ, αντίθετα, εάν έβλεπε για άλλη μια χρονιά μια ομάδα που ΔΕΝ θα προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά απλώς να πάρει «αποτέλεσμα», είμαι βέβαιος ότι θα ΕΣΚΑΓΕ απ’ το κακό του –πάλι- ακόμη κι αν το έβλεπε το αποτέλεσμα…

Ο Τεν Κάτε, με άλλα λόγια, κέρδισε χθες τη Βέρντερ στη Βρέμη, αλλά αυτή ήταν η μικρότερη απ’ τις νίκες του. Η μεγαλύτερη και πιο σημαντική ήταν ότι κέρδισε την αγωνιστική ΜΙΖΕΡΙΑ που είχε γίνει συνώνυμη του Παναθηναϊκού από την… επόμενη μέρα που πήρε το νταμπλ, αν είναι ποτέ δυνατόν.
Και η αμέσως πιο σημαντική, ότι κέρδισε –οριστικά πιστεύω πλέον- τους ΠΑΙΚΤΕΣ του. Που, πλέον, δεν έχουν κανένα λόγο να μη συμμεριστούν το ένστικτο του κόσμου και να δείξουν ΚΑΙ εκείνοι απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ολλανδό: με τον τρόπο του, που ευτυχώς δεν μοιάζει με τον δικό μας, θα πάει και εκείνους μπροστά και θα τους κάνει καλύτερους παίκτες όσο θα φτιάχνει καλύτερη ομάδα. Η αφιέρωση του Καραγκούνη στον Τεν Κάτε μετά τη γκολάρα που έκανε το 2-0, κάτι λέει σχετικώς, έχω την εντύπωση. Εσείς;

ΥΓ: Ναι. Είναι τυχεράκιας ο Ρεχάγκελ. Αλλά μπροστά στον… Κετσπάγια, ο καημένος ο Όττο μοιάζει με τύπο που
αφού πιάνει την αρραβωνιαστικιά του στο κρεβάτι παρέα με τον αδελφό του ΚΑΙ τους δύο καλύτερούς τους φίλους,
βγαίνει να μεθύσει
κι αφού μεθάει,
κολλάει ηπατίτιδα C από ημιτελή πίπα ασκημούλας στις τουαλέτες του μπαρ,
βγαίνει απ’ την τουαλέτα με «μπλε μπαλάκια» απλώς για να διαπιστώσει ότι του έχουν κλέψει το πορτοφόλι,
στο καπάκι τον σαπακιάζουν και τον πετάνε έξω στο δρόμο κακήν κακώς όταν διαπιστώνουν ότι δεν έχει να πληρώσει τα ποτά και,
στο τέλος, η γκόμενα που τον περιμαζεύει για να τον παρηγορήσει επειδή και καλά τον λυπήθηκε και τον βρίσκει νοστιμούλη έτσι πρησμένο από το ξύλο, αποδεικνύεται προικισμένο τραβέλι που τον ναρκώνει κι όσο είναι αναίσθητος τον πηδάει και του αφαιρεί το νεφρό για να το πουλήσει στη μαύρη αγορά…
(Ναι. Τόσο πολύ, λέμε!)

270 απαντήσεις στο “Νίκησε και τη μιζέρια ο Τεν Κάτε!”
 1. ένας έγραψε

  Αχ και να μην είχα το ρεπό μέχρι το ντέρμπυ. Θα τα πούμε όμως μετά. Υπάρχει χρόνος όπως είπε χαρακτηριστικά ο Τεν ερμηνεύοντας τη δήλωση Βγενό.

 2. mixalhs έγραψε

  sygxarhthria ston pao pou phre vathmous me ayth th nikh,etsi wste na diekdikhsei kai tou xronou thn eisodo toy stoys omilous tou ch.league an ola pane kala gi ayton kai termatisei deyteros. giati poly apla egw se ayton ton agwna,den eida kapoia omadara,apla eida mia omada pou sernotan(werder) kai enan panathinaiko pou xwris na piestei katholou ekmetallefthhke oles tis eykairies pou tou parousiasthkan.kai tis 2,5!!an kai olympiakos,an evlepa enan dynato panathinaiko tha to elega,alla den eida kati to idiaitero.pio poly exase h werder(epeidh den epaikse mpala) para kerdise o pao.isws vevaia kai na mhn xreiasthke na paiksei pio poly o pao,alla egw stekomai se ayto pou eidan ta matakia mou.poly fovamai oti tis epomenes meres,polla tha akousoume peri epikhs emfanishs kai ta loipa, kai ayto tha prepei na fovountai perissotero ap’ola oi panathinaikoi.osoi den forane prasina gyalia toulaxiston…ksafnika mesa se ena vrady dhladh den allakse omada o panathinaikos,akoma me vyntra kai sariegi sthn amyna kai galinovic/tzorva termatofylakes einai.egw to eishtiriaki mou to promhtheythka pantws kai tha eimai oaka gia na dw ton agwna.elpizw na dw wraia mpala kai sto telos na paroume to diplo.ayta ta dyo tha htan teleios syndiasmos!!ektos vevaia ki an o panathinaikos to paei sthn klwtsia to nterby,pou etsi to vlepw na ginetai gt alliws diogo,galleti den stamatiountai.s’ayth thn periptwsh apla h nikh m ftanei!:)
  KAI TO MAH THA NAI WRAIA…

 3. mixalhs έγραψε

  APANTHSE MOU SE AYTO SE PARAKALW.
  ΥΓ. 9: Το τελευταίο το ανέκδοτο το ακούσατε, κύριε πρόεδρε. Ο Παναθηναϊκός, λέει, στοχεύει στην αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου και γι’ αυτό παραμένει στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, αν και θα χάσει λεφτά! Το… «ούτως ή άλλως δεν θα είχαμε και καμία αισθητά μεγαλύτερη προσφορά», το βαφτίσαμε «αναβάθμιση». Και αναρωτιέμαι εγώ, ο αφελής, κύριε πρόεδρε: Στην ΚΑΕ, την οποία διοικούν οι Γιαννακόπουλοι, που πλέον έχουν ρόλο και «φωνή» εντός και εκτός της ΠΑΕ, γιατί οι «πράσινοι» συμφώνησαν με τον ΑΝΤ1 και διαχώρισαν αμέσως τις θέσεις τους με τις προσπάθειες που έκανε ο ΕΣΑΚΕ για κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων; Εκεί που ο Παναθηναϊκός ήξερε ότι ως πρωταθλητής και κυρίαρχος τα τελευταία χρόνια θα πάρει τα περισσότερα, έκανε μόνος του τη συμφωνία, εκεί, όμως, που ήξερε ότι ούτως ή άλλως θα πάρει λιγότερα από τον βασικό αντίπαλό του… θυσιάζεται στο βωμό της αναβάθμισης του αθλήματος. Πάντα μεγαλόψυχοι…DEN XREIAZETAI NA TO KANEIS ACCEPT,APLA TH GNWMH SOU THELW NA AKOUSW.KAI SE PARAKALW MHN PEIS SAN EPIXEIRHMA KATI TOY TYPOU”KI ESEIS ARA KI EMEIS”.APANTHSE EILIKRINA.

 4. Drum έγραψε

  Den me noiazei to prwta8lhma - as kanoume alla 10 tetoia paixnidia mes sth xronia kai o Panathinaikos einai sto swsto dromo, opws to leei o Stelios. As doulepsei h omada se va8os xronou, me ton Ten Kate sto timoni KAI stis epiloges (kai as steiloun epitelous ton Antwniou apo ekei pou hr8e). Tetoies emfaniseis se kanoun na 8ymasai giati pwrwnesai me thn omada sou, giati pa8iazesai me to an paizei kala. Kai sa vazelso eimai perhfanos giati ayth h omada steketai or8ia sth Eyrwph.

  Makari na yparxei mia synexeia s ayto. As gimoume omada me orama kai 8a eroun ta prwta8lhamata. Ellhnikos kormos - monimos propnhths - pisth e3edra.

  K otan fygei k o Gkagkatshs…8a er8oun ta kalytera ;)

 5. eki13 έγραψε

  to gegonos oti oi 9 apo tous 11 pou agonistikan xtes ypirxan kai persi stin omada enisxyei akomi perisotero tin apopsi oti epitelous kati allazei stin agonistiki filosofia tis.
  sigoura o ten kate kanei lathi alla i douleia pou ginetai fainetai siga siga. ean arkei gia na ginei o PAO ayto pou oneireyontai oi opadoi tou tha krithei sti mellon.
  to sigouro einai oti xreiazetai pistosi xronou kai oso i omada deixnei simadia veltiosis aksizei na tin exei akomi kai an stravosoun kapoia apotelesmata.

 6. TANAS έγραψε

  κ. Μαρκάκη στο χωριό μου λένε <> Θα φάτε την ήττα σας και θα συνέρθετε. Όσο για την Ευρώπη κερδίσατε κάποια ΒΕΡΝΤΕΡ που έφαγε 6 πέρυσι απο Ολυμπιακό και θα βγείτε τέταρτοι ελλείψει πέμπτου. CU MONDAY

 7. TANAS έγραψε

  Tο σημαίνει: ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ

 8. Σαπλαμάς έγραψε

  Δεν ξέρω ρε Στέλιο τί να πω. Από τη μια, είναι πασιφανές ότι φέτος ο Παναθηναϊκός σταμάτησε να παίζει μ’αυτές τις “γιόμες” που μας είχε συνθηθίσει τόσα χρόνια. Η μπάλα κάτω και φαίνεται μια προσπάθεια για πιο ορθόδοξο ποδόσφαιρο. Κι αυτό είναι αναμφισβήτητα έργο Τεν Κάτε.
  Από την άλλη όμως είναι κάποιες επιλογές που δεν μπορώ να τις καταλάβω, όπως για παράδειγμα η χρησιμοποίηση του Σιόντη (στη Νέα Σμύρνη) ως δεκάρι ή το τρελό ροτέισον ή η τοποθέτηση του δεξιών μπακ που αγοράστηκαν το Καλοκαίρι (Γκάμπριελ και Μουν) ακόμα κι ως εξτρέμ. Κι αυτό είναι επίσης έργο Τεν Κάτε.
  Τη γνώμη σου θέλω.
  Ευχαριστώ.

 9. ΣΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ έγραψε

  ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
  Αν δεν επικρατήσει κάποια στιγμή κάποια «παράλογη» λογική του τύπου «ο Τεν Κάτε δεν παίρνει αποτελέσματα, να φύγει», αλλά επικρατήσει μια… λογική λογική του τύπου: «αυτός ο προπονητής μας κάνει σε επίπεδο νοοτροπίας και αγωνιστικής προσέγγισης των ματς και μακροπρόθεσμου στρατηγικού σχεδιασμού, ας του δώσουμε κάποια στιγμή στ’ αλήθεια όλα τα εχέγγυα και όλες τις προϋποθέσεις να κάνει τη δουλειά του όπως νομίζει»
  ΣΤΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ…ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ(ΤΣΕΛΣΙ,ΜΠΑΡΤΣΑ,ΑΓΙΑΞ),ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ,ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ.
  ΤΟ ΛΕΩ ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ: ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ.ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕΤΕΣ ΜΠΑΛΙΕΣ,ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΚΙΝΗΣΗ….ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΕΛΙΟ.ΤΗΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΜΑΣ..
  ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΒΕΝΓΚΕΡ ΣΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!!! Ε ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ…ΚΑΤΙ!!!!!!!!!! ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ.ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ! Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ.ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΛΑΙΚΑ..ΑΝ ΜΑΤΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΟΥΝΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΜΑΣ!!!
  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ!

 10. JAN ZWAN APOTHEOSTETON έγραψε

  Να δώ πόσοι θα προσκυνήσετε τα τρία αμυντικά χάφ που
  πρωτοείπαμε εγώ , ο ξεδοντιάρης κι ο Βουλευτής ;
  Ρε φάτσες δεν πατρονάριζα τυχαία τον ξεδοντιάρη.
  Είναι μεγάλος ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ο άνθρωπας.

  Να δώ πόσοι θα προσκυνήσετε το κείμενο μου χθές πριν
  τον αγώνα “Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΥΦΛΑΣ” που συγγραφικά
  προέβλεψα 4 γκόλ το ένα ο ΚΑΡΑ , το άλλο κάποιο αμυντικό χάφ
  και ΚΟΥΤΟ κάθε εξής!
  ΡΕ ΜΠΑΜΙΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΠΑΘΕΤΕ
  ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΛΑΚΑ ;)

  Να το βάλεις ρε Μεμά το κείμενο ΣΤΟ GOAL τιμής ένεκεν αν
  είσαι σωστός , στο επιτρέπω ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ πιό μπλόγκ
  πρέπει να διαβάζει :idea:
  Να διαβάσει και στους προηγούμενους τι φωνάζουμε όλοι εδώ
  και τι γράφουμε.
  Γιατί ο καθένας μας ΕΙΝΑΙ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.

  Να δώ πόσοι θα προσκυνήσετε αυτό που γράφτηκε εδώ απο τον
  ξεδοντιάρη μάλλον , πως “ο Σαριέγκι και ο Γκούμας είναι καλοί αμυντικοί
  και τους εκθέτει κάνοντας τους κάτι που δεν είναι.Αν τους υποστηρίξει
  με εμπροσθοφυλακή θα κάνουν ΠΑΣΤΟΡΕΣ” να ευλογάμε τα γένια μας
  δηλαδής.

  Για τον Τζιόλη δεν παίρνω τίποτα πίσω απο ότι είπα.Το πρώτο βήμα του
  για να φοράει την φανέλα της Πανάθας το έκανε,λίγη στράτα στρατούλα
  στο επόμενο μάτς και μετά οι περίπατοι στις συνειδήσεις όλων των
  Παναθηναικών που διψάνε να τον βλέπουν να παίζει έτσι ,θα είναι
  γεγονός,που άργησε μεν αλλά……..

  Μακάρι να μάθει Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ να παίρνει απο τους παίκτες του το 100%
  χρησιμοποιόντας και ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ με την κατάλληλη ψυχολογία
  κι όχι θυμούς και ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ που θα τους βοηθάνε να βγάλουν αυτό
  το 100% ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

  Να δώ πόσοι θα προσκυνήσετε ΤΟΝ JAN ZWAN APOTHEOSTETON ρε ;

  ΝΑ ΔΩ ΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΑΔΕΣ :cry:

  :roll: 8)

 11. ΣΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ έγραψε

  ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ..Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ! ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ…

 12. Μάρκος έγραψε

  Έτσι για να σκάσουν οι οχτροί μας, ειδικά όσοι είναι εντός ομάδας. Και περαστικά σε κάτι μουσάτους κοντόχοντρους, που είμαι σίγουρος ότι μετά το χθεσινό 0-3, θα είδαν πάλι λάθη στο κοουτσάρισμα του Τεν Κάτε..

 13. Ο SOTIS τόπε κι.. έγραψε

  @ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ Ο.ΣΟΥ.ΦΟΥ.ΠΙΤΕΣ

  Είναι πολύ κακό πράγμα ο φανατισμός αδέλφια και σας
  το λέω αδελφικά.
  Σε κάνει να τυφλώνεσαι και να μην βλέπεις πως είσαι ότι
  πιό τελευταίο στην Ευρώπη με διακριτικές επτάρες και 10 χρόνια
  ΠΟΤΕ,ΚΑΝΕΝΑΝ,ΠΟΥΘΕΝΑ.
  Και το να νικάς τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ του ενός
  τελικού και δύο ημιτελικών που τα αμφισβιτούν μόνο οι ανιστόριτοι
  κομπλεξικοί , σας έχει γίνει Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
  Και μόνο αυτό ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΕΤΕ Η ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ
  ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΑΤΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
  ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ , δεν το καταλαβαίνετε
  ότι και μας αρέσει γιατί είμαστε ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ
  της επτάρας σας , αλλά μας κάνει να γελάμε με το κατάντημα
  των αδελφών και φίλων μας , ειλικρινά το λέω αυτό , οπαδών
  μιας μεγάλης ομάδος στην Ελλάδα ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ
  ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
  Παρακαλώ θερμά και ανθρώπινα αν το καταλαβαίνετε ,μην μαγαρίζετε
  αυτό το μπλόγκ με λόγια που ούτε οι χειρότεροι εχθροί του Εθνους
  δεν θα έλεγαν μια τέτοια ΧΑΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ ΜΕΡΑ.
  Κάντε λίγο υπομονή,μπορεί που ξέρετε να πάρετε κι εσείς κάποτε
  ένα πρωτάθλημα με την αξία σας και να το πιστοποιήστε και στην
  γηραιά μας Ηπειρο.
  Αυτό ειλικρινά θα με χαροποιήσει αφάνταστα γιατί ο ΟΣΦΠ είναι
  Ελληνική ομάδα και το μόνο που μου δημιουργεί αποστροφή είναι
  ότι δεν δοξάζει το όνομα της χώρας στην Ευρώπη με τις εδώ
  “ατασθαλίες” του.
  Ζητώ συγνώμη απο τον Χατζημπαμπά , ξέρει γιατί.
  Και δίνω πολλά φιλιά στο Γιαν, ξέρει γιατί.

 14. Στέφανος έγραψε

  Κύριε Μαρκάκη συγχαρητήρια! Επιτέλους ένα άρθρο που αντικατοπτρίζει την υγεία που προσπαθεί να περάσει φέτος στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

  Είμαι απ’ τους Πανθηναϊκούς που επί Τζίγγερ ήταν περήφανοι για την ομάδα γιατί:

  - είχε αξιοπρέπεια
  - είχε ακαδημίες
  - είχε πρόγραμμα (έστω κι αν δεν έβγαινε στην ιδιόμορφη Ελλάδα)
  - δε χρωστάει μία σε κανέναν
  - δεν καταδέχτηκε ποτέ να ζητιανέψει απ’ το φορολογούμενο τίποτα
  - είχε κάνει ξανά και ξανά πορείες στην Ευρώπη που κανείς στην Ελλάδα δεν έχει καταφέρει (ακόμα και μετά απ’ το Wembley)
  - είχε αναδείξει/ανακαλύψει/ανδρώσει ποδοσφαιρικά τα δύο τρίτα της ομάδας που έφερε το Euro στην Ελλάδα (πολλούς απ’ τους οποίους ο ΟΣΦΠ και η ΑΕΚ προσπαθούν ακόμα και τώρα να προσελκύσουν στις ομάδες τους!)

  Τώρα που ή άρρωστη νοοτροπία που δυστυχώς είχε περάσει στην ομάδα εκείνη την περίοδο φαίνεται να βρήκε έναν άνθρωπο ικανό να τη διώξει, πιστεύω ότι όχι μόνο πρέπει να του δώσουμε πίστωση χρόνου αλλά να συστρατευτούμε μαζί του και να βοηθήσουμε.

  Αν το κάνουμε αυτό, πιθανώς να αξιωθούμε να ζήσουμε “τα προσεχή χρόνια μια σχέση σπάνιας αλληλοεκτίμησης προπονητή-κόσμου, απ’ αυτές που γράφουν ποδοσφαιρική ιστορία και ενίοτε χτίζουν πολύ σημαντικές ομάδες, με γερά θεμέλια και διαρκή σχέση… συμπάθειας με το κοινό τους”.

  Τι όμορφη εκτίμηση! Πόσο συμβατή με τον Παναθηναϊκό που εγώ αγαπώ! Και το γεγονός ότι δεν είναι κωλοτούμπα απ’ αυτές που οι συνάδελφοί σας θα κάνουν σήμερα και αύριο, την κάνει ακόμα πιο σημαντική!

 15. Άλκης έγραψε

  Ρε Μιχάλη, τσούζει πολύ που μας βλέπεις από τον καναπέ σου, ε? Δεν πειράζει αγοράκι μου θα περάσει. Μήπως άκουσες χθες τον Μπεκεμπάουερ να μιλάει στη NOVA? Μπα… Σινεμά θα ήσουνα! “Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο παραδοσιακή ελληνική ομάδα στην Ευρώπη”, ξεστόμισε ο αθεόφοβος. Μάλλον κι αυτός θα φοράει “πράσινα γυαλιά”. Εσύ περίμενε το Μάιο για να πανηγυρίσεις, όπως κάθε χρόνο. Το ότι γελάνε όλοι μαζί σου στην Ευρώπη, μην σε απασχολεί.
  Α! Και Κυριακή κοντή γιορτή, αδερφέ!

 16. ΣΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ έγραψε

  @TANAS
  ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 10..ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 13..ΑΜΠΑΛΕ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ…ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΚΕΙ! ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ! ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ..

 17. mixalhs έγραψε

  ALKH EGW THYMAMAI KAI TI EIPE O MOURINHO.ESY TO KSEXASES?KAI EPISHS OPOION KAI NA RWTHSEIS TI THA SOU PEI NOMIZEIS?POIA EINAI KALYTERH OMADA?TA AYTONOHTA DEN PARADEXESTE GIATI OLOUS KOBLEXIKOUS SAS EXEI KANEI O OLYMPIAKOS!!

 18. Απλός φίλαθλος έγραψε

  Εξαιρετικό το γραπτό σου Στέλιο, ισχύει απόλυτα και για τη δική μου ομάδα και τον προπονητή της. Ας αφήσουμε τους ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά τους για να δούμε επιτέλους καλό ποδόσφαιρο. Διαφωνώ με τους συνολυμπιακούς που γράφουν πιο πάνω. Ο ΠΑΟ χθες ήταν καλός για περίπου ένα ημίχρονο, το πρώτο, μέτριος στα πρώτα 10 του δεύτερου και εξαιρετικός, με αυστηρά ευρωπαϊκά κριτήρια, στα τελευταία 35. Πέτυχε θρίαμβο που τον άξιζε 100% και του αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι το φαβορί για το ντέρμπυ, γιατί πάει σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση, θα έχει 70000 πολύ θερμούς οπαδούς και χρειάζεται τη νίκη περισσότερο. Από την άλλη είναι ντέρμπυ όπου όλα γίνονται. Φυσικά τα πωτοσέλιδα των περισσότερων αθλητικών εφημερίδων, του τύπου ΜΟΝΟ ΕΣΥ κλπ απευθύνονται όπως συνήθως στους εξ ημών κάφρους.

 19. Μάρκος έγραψε

  Ο Μιχαλάκης το βιολί του. Πρέπει να είναι μέτοχος κι αυτός, δεν εξηγείται αλλιώς. Τέτοια κάψα για τα τηλεοπτικά; Κι ακόμη να καταφέρει να γράψει με ελληνικούς χαρακτήρες…

 20. greenblooded έγραψε

  Η ουσία είναι μία: Ακόμα και στα παιχνίδια που ο Παναθηναϊκός (εντός και εκτός Ελλάδας) δεν πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε, έδειξε ότι έχει αλλάξει αγωνιστική νοοτροπία…

  Επιτέλους παίζει μπάλα, κυνηγά το αποτέλεσμα, διεκδικεί την νίκη και δεν αφήνει να του έρθει αυτή ως παράπλευρη συνέπεια κάποιου τσούκου τσούκου ball…

  1) Φαίνεται πια ξεκάθαρα ότι ο Παναθηναϊκός έχει βρει προπονητή! Ας ελπίσουμε ότι κάποιο πιθανό στραβοπάτημα στο μέλλον δεν θα μας τον στερήσει, ας ελπίσουμε ότι όντως η νέα διοίκηση (όπως και η παλαιότερη άλλωστε, σε πείσμα των τότε αντίθετων σημαδιών) θα εμμείνει στην σωστή επιλογή της και θα επενδύσει στον χρόνο, που εμφανώς αυτή τη φορά δουλεύει υπέρ της ομάδας…

  2) ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!! Η ομάδα έχει χτυπητές αδυναμίες ειδικά στην άμυνα! Το ότι έφυγε από τη Γερμανία με μηδέν παθητικό, απέναντι μάλιστα σε μία περίφημη και παραγωγικότατη επίθεση, δεν με παραπλανά… Χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση στα μετόπισθεν. Αυτό που αποδείχτηκε είναι απλώς ότι οι υπάρχοντες παίκτες δεν είναι για πέταμα, έχουν θέση ίσως στην ομάδα αλλά όχι σαν βασικοί ή όχι όλοι μαζί μέσα… Εξακολουθώ να ιδρώνω αγωνιώντας κάθε φορά που βλέπω βασικό αμυντικό δίδυμο Βύντρα-Σαριέγκι… Γιατί πριν το επικό διπλό της Γερμανίας έχω δει και δεν έχω ξεχάσει και τα καθόλου επικά στραβοπατήματα του ΟΑΚΑ…

  3) Ρε γμτ, μπας και ξέρει τελικά μπάλα ο Μάντζιος και εγώ δεν το έχω πάρει χαμπάρι; Γιατί παρά την απίστευτη ντρίπλα που έσκασε στο χτεσινό γκολ του και παρά τα ΤΡΟΜΕΡΑ πράγματα που κάνει στα τελευταία παιχνίδια, μια φωνούλα μέσα μου φωνάζει ότι είναι άμπαλος!! Πόσο χαίρομαι που με διαψεύδει όμως!

  4) Που είναι όλοι αυτοί που φωνάζουν ότι δεν παίζει ο Βραζιλιάνος; Πόσοι σκέφτονται ότι αν βάλεις μια Φερράρι σε χωματόδρομο θα πάει πιο αργά και από πεζό; Ότι τους παικταράδες θα τους δεις στα δύσκολα και όταν τους παρέχεις και τις κατάλληλες συνθήκες να αναδείξουν το μεγαλείο τους; Αλλά τι λέω τώρα…

  5) Ομολογώ ότι προσωπικά δεν ήμουν αισιόδοξος για το χτεσινό παιχνίδι. Όμως υπήρχε ένα σημαντικό υπέρ μας: Κάθε φορά που στον κόσμο έχουμε κοσμοϊστορικές ειδήσεις, είναι και βραδιά που η Πανάθα παίρνει μεγάλα διπλά στο C.L. Ομολογώ ότι έχω ασθενή μνήμη για να θυμάμαι τα πάντα, αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω άλλο ένα επικό διπλό τη μέρα που έπεσαν οι Πύργοι… Και χτες, αναλογιζόμενος τις Αμερικάνικες εκλογές, είπα “λες;”. Είναι να μην γίνεσαι μετά προληπτικός; Από την άλλη αυτή ήταν η έβδομη εκτός έδρας νικη του ΠΑΟ στο CL, και δεν έχει γυρίσει ο κόσμος ανάποδα εφτά φορές, άρα μάλλον φταίει το γεγονός ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑΡΑ!!!! ;-)

  6) Πέφτει συνέχεια, φωνάζει συνέχεια, φτάνει στα όρια του να γίνεται Καραγκιόζης αλλά αναρωτιέμαι αν υπάρχει έστω κι ένας που να μην τον ήθελε σαν τρελός στην ομάδα του!!!

  Τολμά κανείς να πει ότι δεν θα του έκανε ο τυπάρας;

  Τι γκολάρα και τι ηγέτης!!!

  Η επιτομή του δουλευταρά, του παθιασμένου, του ψυχωμένου ανθρώπου που επειδή είναι όλα αυτά σε υπερθετικό βαθμό έφτασε να γίνει πρωταθλητής Ευρώπης (αν και Έλληνας!) και να αναγνωρίζεται η αξία του σε όλη την Ευρώπη…

  Ίσως το πιο δυνατό “σκυλί” των Ευρωπαικών γηπέδων αυτή τη στιγμή!

  7) Άντε τώρα Χ στην Κύπρο και πάμε για την επόμενη φάση (αν είναι δυνατόν! με όλα τα αποτελέσματα να στραβώνουν, παρά το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο, κι όμως είμαστε ακόμα δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης! Μοναχά ΠΑΟ εσύ!)

 21. greenblooded έγραψε

  Παρεπιπτόντως, όσον αφορά στις εντός συνόρων υποχρεώσεις μας:

  Όσο κι αν το παλεύουν οι παίκτες, όση μπαλάρα κι αν παίξει η ομάδα, αν δεν φροντίσουν οι διοικούντες να την προστατέψουν από τα κοράκια πάλι άκλαφτη θα πάει!

  Και τις αντιρρήσεις όλων τις ακούω βερεσέ! Με μόνιμη κόντρα από τα κοράκια, όταν ελπίζεις να γλιτώσεις το στραβοπάτημα, αυτοί σε σπρώχνουν στο λάκκο, κι όταν εμφανώς αξίζεις τη νίκη αυτοί κάνουν ότι μπορούν να στη στερήσουν… Ε, πόσες φορές θα τα καταφέρεις; Ειδικά όταν οι απέναντι έχουν την ακριβώς αντίθετη αντιμετώπιση…

  Ξυπνάτε εκεί στην Αλεξάνδρας γιατί η ομάδα μόνη της και ακάλυπτη από τα λαμόγια δεν είναι δυνατόν να πάει μακριά…

  ΥΓ: Αυτοί στον Πανιώνιο είναι βλάκες ή απλά το παίζουν; Αυτοί από τις διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού κατάλαβαν ότι ο ΠΑΟ τα έβαλε με αυτούς; Είπε κανείς κάτι για τον ιστορικό; Με το απαράδεκτο διαιτητικό τιμ τα είχαν όλοι… Κόκκινη ανύπαρκτη, γκολ οφσάϊντ, σφυρίγματα 90:10… Σιγά μην έχει τέτοιες άκρες ο Πανιώνιος. Απλά ήταν ο τυχερός που επελέγη να σταματήσει την πράσινη ομάδα για να πάει με -7 ή -8 στο ντέρμπι…

  Κυριακή κοντή γιορτή όντως…

 22. KOKKINOSKOFITSAS έγραψε

  @ Ολα τα βαζελια της παρεας

  Μπραβο για την ομαδα σας, τους παιξατε στα ισια και τους πηρατε αερα.

  Αλλα για να λεμε και την αληθεια, το να κερδιζεις την ομαδα που καταφερε να χασει απο τον ΟΣΦΠ στο τσουλου μεσα στην εδρα της δεν ειναι και κανενα κατορθωμα για την ευρωπαναθα ;-) σωστα ; Φυσικα και κανω πλακα…

  Και τωρα οι δυο μας, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

 23. Ο SOTIS τόπε κι.. έγραψε

  @ Αλκης
  @ Σπανός Γιώργος

  Γιατί ασχολείστε ρε παιδιά με τύπους σαν τον Μιχάλη και κάτι άλλους
  Ο.ΣΟΥ.ΦΟΥ.ΠΙΤΕΣ με γύρο,που τρίβονται στην γκλίτσα του τσοπάνη;
  Εμείς σαν Παναθηναικοί ούτε τους προκαλέσαμε , ούτε τους καλέσαμε να
  μας βρίσουν και να μας προκαλέσουν,σε μιά μέρα γνωστή Ευρωπαική μας
  που ως συνήθως γιορτάζουμε χρόνια τώρα τέτοιες επιτυχίες;
  Αλλά που να πάνε τα παιδιά και τι να πούν για Ευρώπη;
  Για Τορίνο,για Χέρενφεν,για Μόλντε,για Χάιφα ;
  Τέλος πάντων.
  Μίλησαν στο λιμάνι των ΕΠΤΑ ΣΤΕΝΑΓΜΩΝ για κλωτσιές της Πανάθας
  στους παικταράδες τους στο ντέρμπυ :-P
  Χθές ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΣΤΩ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΕ ΜΑΤΣ ΦΩΤΙΑ
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ
  ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ (ΕΥΡΩΠΗ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ.
  Και μάλιστα θα σας πώ γιατί δεν μου αρέσει η στείρα αντιπαράθεση
  κάποιος γηραιός γνωστός και μη εξαιρετέος κύριος ξαναμίλησε
  και είπε ότι δεν ασχολείται ο ΟΣΦΠ με την διαιτησία.
  Τότε ποιός πέρυσι απάνθρωπα και γραφικά είχε βγεί ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
  ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ και είχε πεί τον Κάκο αρχηγό της αποστολής μας στην
  Ξάνθη ;
  Αυτή η γελοιότητα αν δεν αφορά την επίσημη διαιτησία τότε ποιόν
  αφορά ;
  ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ; Απλά ρωτάω.
  Και το λέω για μας αυτό,ας μην ασχολιόμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι
  σε επιτυχίες ή αποτυχίες τους.
  Εχουμε ομαδάρα να ασχοληθούμε και να γκρινιάξουμε,όταν βλέπουμε
  ότι πάνε κάποιοι εξ υμών με λανθασμένες κινήσεις να αμαυρώσουν
  την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ , γιατί Παναθηναικός
  σαν τον χθεσινό δεν κάνει απλές πορείες…….ΣΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ.
  500 ψεύτικα πρωταθλήματα που τα πληρώνει η Ευρώπη τοις μετριτοίς
  με επτά τραγούδια θα σου πώ , δεν αξίζουν όσο η χθεσινή νίκη.
  Πόσο μάλλον οι ημιτελικοί κι ο τελικός μας.
  ΕΝΑ καθαρό πρωτάθλημα που θα το αξίζεις και θα αποδείξεις και στους
  Ευρωπαίους ποιός είναι ο πραγματικός πρωταθλητής Ελλάδος και
  πόσο αξίζει, ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ !
  ΠΟΤΕ όμως χάρτινα και ξύλινα πρωταθλήματα που οδηγούν σε
  στραπάτσα που μόνο ο τυφλός οπαδισμός μου δεν θα βλέπει.
  Στραπάτσα ΑΙΩΝΙΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ.
  Συγνώμη αν είπα κάποιες αλήθειες.Μόνο αλήθειες θα λέω χωρίς
  να αμφισβητώ με μικροπρέπεια τις μεγάλες περυσινές νίκες
  του ΟΣΦΠ στην Ευρώπη.Που ακόμα και αν με πείραζαν θα το
  κράταγα για τον εαυτό μου,γιατί ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ σέβομαι
  τουλάχιστον την χαρά του άλλου,ακόμα κι αν είναι αιώνιος
  αντίπαλος μου.

 24. ένας έγραψε

  Αυτό που είδαμε εχτές ήταν αυτό που ΔΕΝ πρέπει να συνεχίσει ο ΠΑΟ να κάνει. Όχι 3 αμυντικά χάφ! Είναι πολλά. Νομίζω ότι ο Τεν εισήγαγε το σύστημα γιατί βρέθηκε στο CL με την πλάτη στον τοίχο για τον αγώνα αυτό ΜΟΝΟ. Θα δούμε…

 25. Vangelis13 έγραψε

  Mesa sto ghpedo exthes, ti pragma htan ayto re seis??? OLOKLHRWTIKO PODOSFAIRO! Oute sta pio trella oneira oti tha epaize kapia mera o Panathinaikos etsi! O Bajevic pote ypografei…? :o) Sthriksh sthn omada akoma kai an xasoume apo gavro, Kavala kai alla 3 seri paixnidia meta apo ayta. Kai mhn dianoithoune na akoumphsoun ton Ten Kate, alloimono tous. Kyrie proponhta, ta sevh mas…

 26. ΣΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ έγραψε

  @KOKKINOSKOFITSAS
  ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!
  @ένας
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΞΑΝΑΛΕΩ…ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  @Ο SOTIS τόπε κι.. έγραψε
  ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΛΠ.
  ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ..
  Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΑΠΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΕΦΤΑΡΑΣ-ΕΛΕ-,ΕΝΩ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΕΜΑΣ..ΞΑΝΑΛΕΩ…Ο Μ Α Δ Α Σ !!!!!

 27. dim2004 έγραψε

  Nai apotheoste twra ton ten kate pou….. mexri kai prin to mats tou paniwniou itan pro tis eksodou.
  klassikoi kolotoumpes dimosiografoi kai filathloi.
  autoi eiste kyrioi
  auta apo emena enan aplo paratiriti twn gegonotwn.
  ta ksanaleme stin epomeni apotixia tis ekastote omadas.
  kai na sas dw ti tha grafete kai ti tha lete an o pao telika meinei ekso (pragma diolou apithano)teleutaia agwnistiki me tin anorthosi.
  tin nootropia omws ston filathlo tin diamorfwnoun ta mme.
  autoi kanoun to koumanto kai analoga apo poion ta pairnoun taktopoioun tis ipotheseis.
  ksipnate epitelous kai deite tin mpala san ena paixnidaki tis plakas gia na pername tin wra mas giati auto einai stin pragmatikotita.
  oi dimosiorgafoi trwne pswmi apo ton diko sas opadismo.
  kai gi auto ton trefoun.
  kai kati teleeutaio.
  mpravo ston pao gia tin niki tou.
  apo pou ki ws pou i megali eurwpaiki omada kai tetoies aidies???
  ksipnate reeee
  oso gia tin kiriaki to skor an teleiwsei katw apo 0-3 (iper osfp)
  pali kala na lete.
  kai parte kai kana paixti(xtes kapoios anaferthike ston tziwli ws ton neo kroif!!!!!!ELEOS!!!!)
  NA DW TI ALLI MALAKIA THA AKOUSOUME.

 28. ένας έγραψε

  > Σπανός Γιώργος
  Συμφωνούμε απόλυτα. Τσούκου τσούκου τσούκου (3-0). Και προχωράμε. Το σύστημα εχτές ήταν 4-3-2-1 (the christmas tree όπως ειπώθηκε). Μια δήλωση του Τεν να κρατήσουμε “δεν τα έχετε δει όλα ακόμη” είπε.

 29. zafstein έγραψε

  ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ…
  ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ.
  Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΗΘΗΚΕ ΑΨΟΓΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΘΕΣ,ΜΕ ΤΟ 4-3-2-1(christmass tree ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ),ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΦΙΧΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
  ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΡΙΕΓΚΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.
  ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΑΤΣΑ(ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ) ΑΛΛΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ.
  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΞΙΣΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΤΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΗ.
  Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ.ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΟΜΩΣ ΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΤΟ 4-2-3-1 ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΑΛΥΠΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ(ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΤΕΡΥΓΕΣ) ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΨΗΛΑ.
  ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΝ greenblooded,ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΑΔΙΚΗΣΕ Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ,ΞΕΧΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΑ ΦΑΛΤΣΑ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.
  ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ(ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΣΑΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ,ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ.
  ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΑΘΟΣ ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΠΙΕΣΗ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΩΛΛΥΜΑ ΓΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ.
  ΜΗΝ ΓΛΥΦΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΚΑ.ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
  ΓΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΚΑΘΑΚΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ.

  Υ.Γ.

  ΣΤΕΛΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ.ΠΑΡΟΛΛ’ΑΥΤΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ.

  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ BLOG,

  ZAFSTEIN

 30. Angelos έγραψε

  ρε dim2004 ειμαστε ολοι περιεργοι να δουμε τι αλλo θα γραψεις..
  εσυ ενας απλος παρατηρητης των γεγονοτων βλεπεις 0-3!! ενας ολυμπιακος τοτε πρεπει να το βλεπει γυρω στο 0-5…
  ασε εδω εμας τα προβατα να παραμυθιαζομαστε απο τους δημοσιογραφους και εσυ συνεχισε με την κριτικη σου σκεψη και την απλη παρατηρηση των γεγονοτων να μην κανεις κωλοτουμπες και να πιστευεις αυτα που πιστευεις..
  τα επομενα την κυριακη…

 31. Padeleimonas έγραψε

  Makari kurioi na vlepane k oi 2 opadoi ta themata antikeimenika…
  Den peirazei ksespaste edw oloi bgalte th filosofia sas mporeite na eiste sigouroi den ephreazete kanenan k tipota..
  Mpravo sto panathinaiko gia th spoudaia nikh tou
  Mpravo ston olympiako pou parola ta provlimata deixnei to protathlitiko aima pou kylaei mesa tou kai fetos..
  Mpravo gia tis proslipseis valverde kai ten kate,makari tetoia freska proponhtika myala na parameinoyn sthn ellada kairo kai na mas anevasoun epitelous…
  Alla otan sta 10 sxolia ta 11 einai mizera , pikroxola k kakovoula pws na yparxei klima empistosunhs k ypomonhs se authn thn xwra pou pote den einai euxaristhmenh me tipota sto podosfairo kai me tosous pollous proponhtes eksedras.
  Allwste kurioi dhmosiografoi pou me to paramikro krazete gia na kerdisete kapoia theamatikothta kserete kalutera apo tous proponhtes,fusika.

 32. ΒΟΛΕΥΤΗΣ (JR) έγραψε

  Σε αποθεώνω αθάνατε Jan μου,σε αποθεώνω γιατί είσαι μεγάλος
  και καταπληκτικός μαθητής του Πολύβουου που κάτι υποσχέθηκε!
  Σε επίπεδο συγγραφής εννοώ,γιατί στα άλλα είσαι αρχηγός.
  Αλλά όπως έχω ξαναπεί,όταν εκλείψουν οι πάσης κοψιάς σάλιαγκες,
  γυμνοσάλιαγκες και γενικώς σαλιοειδή,τότε θα γράψω να τα πούμε.
  Θέλω να πιστεύω πως το επίπεδο που φτιάξατε σε τούτο εδώ το μπλόγκ
  με μπροστάρη το Στέλιο,εσύ κι ο Χατζημπαμπάς που τον εκτιμώ βαθύτατα,
  υπάρχει πάντα όταν καταλαγιάζει , η βροχή του οπαδισμού των στερημένων
  και ως εκ τούτου ο άμετρος σαλιγκαρισμός.
  Τα ξαναλέμε,ευχόμενοι αυτό που είδαμε χθές να μην ήταν ΟΠΤΑΣΙΑ!

 33. SILVER έγραψε

  Γεια σου ΣΤΕΛΛΙΟ ωραιο το αθρο σου αλλα: ΔΕΝ αναφερεις οτι οι 9 απο τους 11 ηταν παλαιοι παικτες της ομαδος. Χθες μετα απο πολυ χρονο επαιξαν μπαλα πολλοι απο τους παλαιους ποδοσφαιριστας της ομαδας ( Τζιολης, Νιλσον, Ματζιος,Σαριεγκι ) ΣΥΠΤΩΣΗ ; Προσεξες τις αγκαλιες του τυπαρα ; ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΤΖΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; Μηπως εφταιγε και η συμπεριφορα του Τεν Κατε προηγουμενως; Μηπως πρεπει να σταματηση να δινη ονοματα παικτων μετα απο ηττα της ομαδας; Κανενας απο μας στην ιστιοσελιδα δεν τα εβαλε με την γνωση του Τεν Κατε. Τα ειχαμε με συγκεκριμενους ανθρωπους που ξοδεψαν με επιπολαιοτητα τα χρηματα για της μεταγραφες χωρις στην ουσια να ενισχυθη η ομαδα εκει που χρειαζοταν, να μην λεμε παλι τα ιδια. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ και να εχουνε μια καλη συνεχεια

 34. spyros έγραψε

  Απο την αρχη ηταν φανερο οτι χρειαζεται πιστωση χρονου ο Τεν Κατε.Ενας διαβασμενος και πολιτισμενος ποδοσφαιρικα ανθρωπος ηρθε σε ενα πρωταθλημα και σε μια χωρα που περισσοτερο ζουγκλα θυμιζουν παρα ευρωπαικο κρατος.
  Επισης φανερο ειναι οτι ακομα και τωρα προσπαθει ακομα να μαθει το υλικο της ομαδας δινοντας ευκαιριες σε ολους ακομα και στον ξεχασμενο Σιοντη(ασχετα με το αν ηταν λαθος η οχι επιλογη της θεσης που καλυψε).
  Παρα την λασπη που δεχτηκε μεχρι τωρα ομως δεν τα παρατησε και τα αποτελεσματα της δουλειας του εχουν αρχισει να φαινονται στον οριζοντα.
  Υπομονη να υπαρχει κυριοι και οχι εμμονη…
  απο εκει και περα οσον αφορα το ματς της Κυριακης ειναι ενα τελειως ξεχωριστο κεφαλαιο και οπως ειπε και ο Καρα ολα τα αποτελεσματα ειναι ανοιχτα…
  εμεις το καθηκον μας θα το κανουμε παντως και θα ειμαστε εκει…

 35. ΣΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ έγραψε

  @dim2004
  aple paratiriti twn gegonotwn ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΑΛΑ.-
  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΖΙΟΛΗ..ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ…ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΑΤΑΡΑΔΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙ ΜΠΑΛΑ ΠΑΙΖΕΙΣ???!!!….ΜΕ ΠΑΝΤΟ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ΔΙΟΓΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ…ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ…ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΑΜΠΑΛΕ! ΤΕΝ ΚΑΤΕ VS ΒΟΛΟΔΕΡΝΕ….ΑΣΤΟ DIM ΑΣΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ….ΤΣΕΛΣΙ,ΜΠΑΡΤΣΑ,ΑΓΙΑΞ VS MΠΙΛΜΠΑΟ,ΕΣΠΑΝΙΟΛ…ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ DIM,ΑΦΗΣΕ ΤΟ….ΠΙΑΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΣΤΟ ΕΥΤYΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΣ CHL…….

 36. clandestino έγραψε

  Ο Τεν Κάτε θα αφήσει εποχή, αν τον αφήσουν να δουλέψει. Η στήριξη του Βγενό ήταν αρκετή για να κόψει τον αέρα στην “κλίκα” των παιχτών που νόμιζαν ότι θα τον φάνε όπως το Μουνιόθ.
  Χαίρομαι που σε διαβάζω ρε Στέλιο.

  ΥΓ.
  Υπάρχουν ακόμα παναθηναϊκοί που διαβάζουν τη δήθεν αντικειμενική φυλλάδα?….

 37. darkogoal έγραψε

  a re vazelakia me tis kolotoumpes sas!!! mesa apo ena kalo match (ofeilo na omologiso) ginate omadara??? to idio senario paixtike ki apo mas perysi sti vremi.a kai i megalytri nikh ellhnikhs omadas sto CH. L. einai osfp-leverkusen 6-2. na ta thymaste ola. oxi epilektika.

 38. mitsos13 έγραψε

  k i megaliteri hta
  juve-osfp 7-0!!!

 39. KOKKINOSKOFITSAS έγραψε

  ΠΡΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ “ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ” ΕΝ ΟΜΑΔΑ,

  ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΒΕΡΝΤΕΡ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ.

  ΕΤΣΙ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΠΛΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΠΙΘΑΝΗ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΜΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ. ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ. ΟΥΤΕ ΚΗΔΕΙΕΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ… Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ. ΤΕΛΟΣ

 40. ΣΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ έγραψε

  @darkogoal
  ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΛΕΜΕ! ΑΑΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ! ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΥΤΟ..ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ!!! ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ: ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΠΛΟ Ο ΘΡΥΛΕΩΝ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΒΟΛΟΔΕΡΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ….

 41. floufl2004 έγραψε

  Sas grafo apo Germany imoun Weserstadion xthes me tin kopelia mou
  pou einai prasini.Ego eimai oudeteros paratiritis.
  San antikimenikos paratiritis lipon den ipostirizo kammia omada tha sas po
  oti an pexei etsi o Panathinakos thn Kiriaki tha kani ton OSFP Werder
  epi dyo! Giati re paidia ke antikimenika to leo i Juventus itan kaliteri
  pou toy erixe Epta-Seven; Kai to Molde poy toy erixe triara-three ;
  Kai fetos i pethameni i tourkiki i Galata gia plaka ena ki exase alla exi
  to sinolo epta-seven;
  Ektos pia an pai kanena koraki kai katharisei o OSFP as always.
  HELLAS - EUROPE - PANATHINAIKOS egrafe ena pano xthes ki ena allo
  PAPERS - PARAGKA - OLYMPIAKOS.
  Polla filia se ola ta patriotakia apo tin Xenitia.

 42. πρασινικό τείχος έγραψε

  Συγχαρητήρια Κύριε Μαρκάκη που στηρίξατε Τεν Κάτε. Ήδη γράφτηκε ιστορία. Πραγματικά είναι έτσι όπως το είπατε, τα Παναθηναικά αποτελέσματα οφείλουν να παίρνονται με τρόπους που αρμόζουν στον Παναθηναικό. Συγχαρητήρια και σε Ξεδοντιάρη και Βουλευτή για τις εκτιμήσεις - προβλέψεις τους για το παιχνίδι με την Βέρντερ. Έκλαψα με τον χθεσινό Παναθηναικό μας και ασφαλώς δεν ήμουν ο μόνος. Πάμε φίλοι Παναθηναικοί ενωμένοι και με καλή μπάλα και όπου βγει. 13/04/08

 43. ο ΧΑΤΖΗΜΑΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  Ωστε ψιλορολλάρει τελικά βρε μουστόγρια ε;
  Και βγάζεις και γλωσσίτσα οπαδέ του βάτραχου ε;
  Γιαααααα σιγά-σιγά να βγαίνουμε όλες οι γιαγιούλες,
  να ζητάμε συγνώμη απο τον Τεν-ΚανεΤσι’ΑμπαλοιΟμάδα….
  Μη σας αρχίσω στα Paste με τους διθυράμβους που γράφατε για τον Εμπρορα του Νερέτβα κατά προηγούμενη Πέμπτη μεριά…
  Άιντες!
  ΥΓ
  Για βρές μου μωρή αραβωνιαστικιά, έστω ένα κόμα του Χατζημαπαμπά εναντίον του Τεν-Απυρόβλητου….
  Η νομίζεις ότι όλοι η ιστορία χθές, ήτανε τα τρία χάφ…
  Ού να μου χαθείς και παίζεις και μπάλα τρομάρα σου…

 44. ο Ξεδοντιάρης έγραψε

  @ πρασινικό τείχος
  @ Βολευτής
  @ jan zwan jacobsen

  Ευχαριστώ που υπάρχουν άνθρωποι , διαβάζουν το μπλόκ και αποδίδουν
  τα εύσημα εκεί που πρέπει.Δεν θέλω να περιαυτολογήσω.
  Θα το ξαναπώ ο Παναθηναικός είναι φύση και θέση επιθετική ομάδα με
  την διδαχή και το προπονητικό ύφος Τεν Κάτε.Δεν θέλει λοιπόν ΞΕΧΕΙΛΩΜΑ
  αυτή η επιθετικότητα της,αλλά τουναντίον εγκράτια τωρα που δεν υπάρχει
  ηγέτης σέντερ μπακ,αλλά απλά καλά και φιλότιμα σέντερ μπακ.
  Αρκεί τις δυνατές ευκαιρίες που θα κάνεις,προσέξτε όχι τις τρελοπολλές
  και πίσω να μπάζεις,βούρ όλοι μπροστά,να τις αρπάξεις απο τα μαλιά
  και τουλάχιστον να κάνεις τις μισές γκόλ.Με σοβαρότητα και καθαρό
  μυαλό.Να γίνεις Παναθηναικός δηλαδή που θα ταλαιπωρείς ακόμα και
  τις μεγάλες ομάδες εβρισκόμενος παντού στην άμυνα σου και να τις αποτε-
  λειώνεις όταν θα εξαντλούντε και θα μπαφιάζουν ακόμα και απο μη υπομονή!
  Διάβασε ο Τεν Κάτε απο προχθές αυτό το μπλόκ και πράγματι έπραξε
  τα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΔΕΟΝΤΑ, δηλαδή τα γνωστά Ευρωπαικά ΟΛΕ.
  ΑΠΛΑ.

 45. ΒΕΟΒΟΔΑΣ-13 έγραψε

  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΒΓΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΑΛΙΑ ΚΟΚΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΦΤΑΡΑΣ( 7 ).ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ Ο ΣΕΡ ΑΛΕΞ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΕΙΤΕ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΑΛ ΕΙΤΕ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑ, ΧΤΕΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΜΠΑΛΟΣ Ο μπεκεμΠΑΟυερ ΚΑΙ ΛΕΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ,ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ .ΑΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ …………Ε Λ Λ Α Σ Ε Υ Ρ Ω Π Η Π Α Ν Α Θ Η Ν Α Ι Κ Ο Σ ……………..ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΩ ΔΥΝΑΤΑ @@@@@@@@@@@

 46. smoker έγραψε

  Και να φανταστεί κανείς, πως όλα ξεκίνησαν από την κεφαλιά του Γκούμα στο ‘84…Αν δηλαδή ο Γιαννάκης είχε σηκωθεί με λιγότερη φόρα, ή αν είχε βρει την μπάλα λίγο πιο χαμηλά, ή αν τον είχε στραβώσει το γνωστό λέϊζερ που συχνάζει στο ΟΑΚΑ ή, ή, ή …. η ιστορία θα είχε γραφτεί αλλιώς και ποιός ξέρει σήμερα τι μέρα θα μας είχε ξημερώσει!
  Α, ρε άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο…που ακόμη δεν αξιώθηκες να δεις (με ελάχιστες εξαιρέσεις στο πέρασμα του χρόνου) ομάδες ολοκληρωτικές, μεστές, στρωμένες. και τούτο όχι γιατί δεν υπήρχαν λεφτά, ή διάθεση ή αγάπη για το σπορ, αλλά γιατί οι εκάστοτε διοικούντες υποκλίνονταν πάντα στο “κοινό αίσθημα”, που υπαγορευόταν από τα media και έδιωχναν με την πρώτη στραβή τον “αποτυχημένο προπονητή που δεν κατάλαβε σε πόσο ιστορικό σύλλογο είχε προσληφθεί”. Και όλα αυτά, για να διώξουν (προσωρινά) από πάνω τους την καυτή πατάτα της αποτυχίας.
  Κύριοι, βιώνουμε ένα πρωτάθλημα που στηρίζεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην ψυχολογία και όχι στην ποιότητα των ομάδων…Αλλά πως να φτάξεις ποιοτική ομάδα όταν σε εφτά χρόνια έχεις αλλάξει 12 προπονητές?
  ο Τεν Κάτε μας κάνει χάρη που εργάζεται στην χώρα μας και ειδικότερα στον ΠΑΟ. Ας τον αφήσουμε ήσυχο να κάνει τη δουλειά του κι ας τον κρίνουμε στο τέλος του συμβολαίου του.
  Υποψιάζομαι πως αν υπάρξει αυτή η μέρα και δεν τον έχουμε διώξει ως ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ νωρίτερα, θα έχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά.

 47. nt έγραψε

  Mια πολυ μεγαλη νικη για την οποια οφειλουμε να δωσουμε συγχαρητηρια στο συνολο της ομαδας μας αλλα ηταν μια νικη ελπιζω αυτες οι εμφανισεις να γινουν κανονας και οχι εξαιρεση , μετα θα παραδεχθω οτι ειχα αδικο στις αποψεις μου σχετικα με τον τεν κατε.
  Στελιο και λιγα ειπες για τον τιμουρ χαχαχαχαχαχαχαχαχα

 48. pli έγραψε

  Παναθηναϊκός είμαι, και λέω γενικά να μην πέρνουν αέρα τα μυαλά κανενός.
  Άλλο ευρώπη άλλο super-tsobano-league.
  Ας εστιάσουμε κάπου αλλού… διαιτησία.
  Και δεν αναφέρομαι σε παράγκες και τέτοια αλλά σε ένα ούγγρο διαιτητή που χθες άφησε και τις δυο ομάδες να παίξουν μπάλα. Κι αν έκανε και κάποιο λάθος (ήτανε κάρτα το χέρι του Μάντζιου; -δεν ξέρω), στο τέλος κανείς δεν ασχοληθηκε, όλοι σχολιάζουν με την απόδοση των 22.
  Εδώ στη χώρα του ρουσφετιού φαίνεται ότι η μόνη σκοτούρα του κάθε διαιτητάκου είναι μήπως του βγάλει κάρτα ο Βαρούχας στην ΑΚ.
  Αλλά έτσι συμβαίνει όταν διαιτητές γίνονται μόνο ακαλλιέργητοι - αγράμματοι -γνωστοί/γνωστού…

 49. pli έγραψε

  και για να ειμαι ξεκάθαρος δεν θεωρώ πως το γνωστοί/γνωστού είναι θέμα παράγκας αλλά εμπίπτει στην κατηγορία:
  “‘ελα μωρέ , βάλτο το παιδί μέσα, δικό μας είναι , να βγάλει ένα χαρτζηλίκι, παντρέυτηκε μωρέ και περιμένει παιδί ….. και άλλες τέτοιες μπαρούφες (τις ακούτε για πρώτη φορά;) ….που μπορεί σε αυτή τη χώρα να κάνουν τον κλητήρα, όχι δήμαρχο αλλά πυρηνικό φυσικό…

 50. zafstein έγραψε

  ΠΡΟΣ ΧΑΤΖΗΜΑΠΑΜΠΑ

  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
  ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΟΣΟ Η ΩΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΙΑ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ(ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΟ ΣΕΡ ΤΑΚΗ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΠΑΤΣΑ-ΛΥΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΛΤΙΔΗ).
  ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 60+ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑ ΤΟΥ ΟΛΛΑΝΔΟΥ,ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.
  ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ(ΙΣΩΣ ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΑΜΥΝΤΙΚΗ),ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ 5-3-2 ΜΕ ΤΟ ΧΕΝΡΙΚΣΕΝ ΣΚΟΥΠΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ,ΕΝΩ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΟΤΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ 4-3-3 ΜΕ ΑΜΥΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ,Ο ΡΕΝΕ ΗΘΕΛΕ ΛΑΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΕΝΩ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

 51. ο ΧΑΤΖΗΜΑΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  Μάστα…
  Πεδίο για σοβαρή κουβέντα.
  Να συμπεράνω ότι καταλαβαίνω κι’ αν κάνω λάθος με διρθώνετε;
  Βάζω 3 ανασταλτικούς και παίρνω πρωτάθλημα και τσάμπιον λίγκ…
  Αν η Βέρντερ παίζει ρόμβο ή όχι, δεν έχει σημασία…
  Αν παίζει “κλειστό” ρόμβο ή “ανοιχτό” δεν αλλάζει τη συμπεριφορά των ακραίων μου μπάκ
  Το πώς δένει το αμυντικό σύστημα με το επιθετικό του αντιπάλου, δεν με ενδιαφέρει…
  Τι παραλαγές ενδεχομένως μπορεί να κάνει ο αντίπαλος στη διάρκεια του μάτς, εμένα δεν με ενδιαφέρει…
  Το ότι απαιτούνται 10 dvd και δύο συνεργάτες που γεννήθηκαν στα γήπεδα για να αναλύσουμε τον αντίπαλο, εμένα δεν με ενδιαφέρει…
  Το ποιοί παίχτες μου θα πλαισιώσουν το σύστημα που αποφάσισα, εμένα δεν με ενδιαφέρει…
  Το αν θα βάλω Μάτος ή Τζιώλη ποσώς μ’ ενδιαφέρει…
  Εγώ, 60+ χρόνια φούρναρης, βάζω 3 ανασταλτικά χάφ και καθαρίζω…

  ΥΓ
  Ας είχε γίνει το διπλό τσάφ με κάτι ζεμπεκιές και μανταλάκια που είδαμε στο Α’, να δούμε πόσοι κόουτς-εξέδρες θα λέγανε σήμερα: “τον καραγκιόζη άφησε το Μάτος κι’ έβαλε το Τζιώλη χωρίς παιχνίδια στα πόδια του” και τα ρέστα]

 52. Vasilis έγραψε

  O neos dhmosiografos ths PAE Panathhnaikos einai pleon gegonos..Sygharhthria prwhn “adikeimenike” kyrie Markakh…

 53. manos έγραψε

  αν και ολυμπιακος συγχαρητηρια για την χθεσινη εμφανιση και το αποτελεσμα.

 54. maximum1974 έγραψε

  Όταν καταλάβουμε στην Ελλάδα ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε κανέναν παίχτη ή προπονητή μετά από 2 ή 3 μήνες δουλειάς, τότε ίσως δούμε κάτι όμορφο…
  Και μην ξεχνάμε κάτι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ… ο Τεν Κάτε ήρθε στον Παναθηναϊκό φέτος χωρίς να έχει επιλέξει ούτε έναν παίχτη… ούτε έναν… Αντωνίου και Βέλιτς τους έφεραν όλους και ο Τεν Κάτε απλά συμφωνούσε… Ας αφήσουμε τον άνθρωπο να καταλάβει που ήρθε, τι παίχτες έχει στα χέρια του και του χρόνου θα δούμε και τις εισηγήσεις του και τις επιλογές του…
  Και τόσα χρόνια που αλλάζουμε προπονητές σαν τα πουκάμισα τι καταλάβαμε…?

 55. 7lofitis έγραψε

  sygharitiria ston vazelo.poli megali niki.
  tou vgazo to kapelo.Paok filika k halara.

 56. αμμόχωστο έγραψε

  sou egrapsa kai prin alla den peira apantisi

  swstos gia panathinaiko…pistwsi xrono se olous….

  omws na anafesai stin anorthosi kai gia tin tyxi kai tyxi kai tyxi….

  giati den eixe tyxi o pao sta pexnidia otan ekane tis istorikes emfaniseis stin evrwpi? den eixe tyxi o olympiakos persi? dld i ethniki otan to pire apo kathari tyxi itan….den edeixe pathos?? kala re parte ena ena to goal garampoles(tyxera opws ta apokaleitai) prosexte tin yperantasi twn pextwn tis anorthosis gia na skoraroun stin dedomeni fasi….gemati pathos kai dipsa gia diakrisi….ena antikeimeniko kai sovara arthro re gmt!! opote anoixete to stoma sas mono tyxi akoume…

  ήταν τύχη που ο μήτρογλου δεν έπρεπε να εκτελέσει το πέναλτυ;
  ήταν τύχη το πρώτο γκόλ της ανόρθωσης με ολυμπιακό απο την στιγμή που η μπάλα ήταν διεκδικήσιμη και ο παίκτης μας έκανε την προβολή…βάζοντας τα πόδια του ανάμεσα σε 2 αντιπάλους και στην φωτιά (βλεπε πάθος);
  ήταν τύχη όταν το 3ον γκόλ με ολυμπιακό η μπάλα έτσι και αλλιώς στο τέρμα κατευθυνόταν, ή απόκρουση θα ήταν(σε κακή θέση ο τερματοφύλακας) ή γκόλ, αντι αυτού μπήκε με κόντρα;
  ήταν τύχη ότι ο ολυμπιακός δεν βρήκε τους διαδρόμους στο καραϊσκάκη παρα μόνο μετά το γκόλ του μπελούτσι;
  ήταν τύχη η 3άρα με την Ραπίντ Βιέννης;
  ήταν τύχη ότι στην Βιέννη αν και πιεστήκαμεν οι Αυστριακοί δεν είχαν καθαρο μυαλό;
  ήταν τύχη όταν ο παναθηναϊκός δεν μπήκε σωστά στο παιχνίδι με την κύπρο;
  ήταν τύχη όταν ο Σάβιο(πήρε 3 Τσαμπ.Λίγκ με Ρεάλ) έκανε την δεξιά πλεύρα του ΠΑΟ άνω κάτω και με μαγική μπαλιά βρήκε τον παίκτη μας που σκόραρε;
  ήταν τύχη η νίκη μας με ΠΑΟ απο την στιγμή που δεν έκαμε ευκαρία παρα μόνο το πεναλτυ και είχε μόνο μια ανούσια και ανόητη κυκλοφορία;
  ήταν τύχη όταν στην Βρέμη ήταν όλοι τους διψασμένοι για διάκριση και απο την άλλοι οι Γερμανοί δεν ήταν σε καλή μέρα(σαν χθες με ΠΑΟ) και δεν είχαν καθαρό μυαλό στις τελικές;
  ήταν τύχη όταν στο Μιλάνο όταν στέκεις απένταντι στην ακριβότερη Ίντερ όλων των εποχών και του Μουρίνιο με μόνο 6εκ προυπολογισμο(ανόρθωση) και χάνεις μόνο με 1-0 και παίρνεις εγκωμιαστικά σχόλια απο τον πλέον εγωμανή προπονητή στον κόσμο;
  γιατή δεν ήταν τύχη όταν στην κύπρο δεν ακυρώθηκε το 2ο γκόλ του Ματεράτσι ως επιθετικό φάουλ;
  ήταν τύχη όταν ο παίκτης μας και ενώ η μπαλία φαινόταν χαμένη την κυνήγησε με αποτέλεσμα να πετύχει ίσως το ευκολότερο γκόλ;
  ήταν τύχη ότι στο 2 γκόλ με ίντερ ο παίκτης μας πήδηξε με υπερένταση για να μην παέι τίποτα χαμένο με αποτέλεσμα να ωθλησουμε την Ιντερ σε ακόμη ενα λάθος;
  ήταν τύχη όταν χάσαμε 3 ευκαιρίες απέναντι στο μεγαθήριο ίντερ να κάνουμε το 4-2!!;;;
  ήταν τύχη που ο μπεκιάι είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος τερματοφύλακας στην κύπρο επειδή ειναι απο τους κορυφαιους στην ευρώπη(καλύτερος απο νικοπολίδη,γκαλίνοβιτς….);;
  ήταν τύχη ότι ο μουρίνιο είπε θα ήθελε αν νικήσουν τον ΠΑΟ να περάσει η ΑΝΟ γιατί το αξίζει;

  αν όλα αυτά σας φαίνονται τυχερά τότε το τρόπαιο που πήρε η εθνική ελλάδας να το επιστρέψουμε πισω….

  απλά αποδεχτείτε το, υπάρχει και στην Κύπρο ποδοσφαιρική ζωή, αγαπούμε και εμείς το ποδόσφαιρο, κυνηγούμε και εμείς τα όνειρα μας, δεν θα φθάσουμε τα μεγαλεία του ΠΑΟ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,ΠΑΟΚ,ΑΕΚ….όμως αξίζουμε περισσότερο σεβασμό….

  ΥΣ
  1.δεν λέω ότι δεν ήμαστα τυχεροί όμως για να νικήσει ο μικρός τον μεγάλο πρέπει να έχει υπερβάλλει εαυτό, γεμάτος πάθος, δίψα για διάκριση και μπόλικη τύχη….
  2.συγνώμη για τα greeklish

  αυτά και ΠΑΝΤΑ φιλικά
  Χρήστος
  απο Αμμόχωστο όμως προσωρινά Λάρνακα

 57. whefo έγραψε

  4-1-3-2-1 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟ (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ)
  ΣΤΙΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ, ΠΙΕΣΗ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΚΑΣΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ”ΚΛΕΒΟΥΜΕ” ΝΙΚΕΣ.
  ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΑΠΟΕΙΔΕ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ, ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
  ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ.
  4-1-3-2-1 (ΚΑΙ ΑΝ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕ 3 ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΜΥΝΑ, ΚΕΝΤΡΟ, ΕΠΙΘΕΣΗ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΓΕΤΑΙ 5-5-1)
  ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ. ΜΟΛΙΣ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ Χ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΕΙ Ο ΠΑΟ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

 58. SLAYER13 έγραψε

  Εκτός των άλλων είσαστε τόσο αργόστροφοι εσείς οι γαύροι που κανείς απο 10 φίλους (έχω και τέτοιους) δεν καταλάβαινε τι σημαίνει η λέξη “Καραματζιόλης” τήν Τετάρτη το πρωί!!
  Αν την Κυριακή παίξουν με την ίδια νοοτροπία που έπαιξαν στα δύο τελευταία δεν σας σώζει κανένας και τίποτα απο τουλάχιστον 4 τεμάχια.

 59. zafstein έγραψε

  ΠΡΟΣ ΧΑΤΖΗΜΑΠΑΜΠΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.
  ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΟΛ’ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ 4-3-2-1 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΠΑΣΑ ΝΟΣΟ.ΑΠΛΑ Η ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΞΑΦΝΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΡΙΚ.ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΡΘΕΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ 4 ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ 3.ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΩ ΤΟ 4-3-2-1 ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΟΥΝ ΚΑΛΑ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ.Ο ΤΖΙΩΛΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΣΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΖΩΝΗ ΑΜΥΝΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΟΓΩ ΕΠΩΜΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΛΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΑΣΕΩΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΤΕΛΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.
  ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗ ΒΡΕΜΗ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΣΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
  ΤΩΡΑ,ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΠΙΣΩ ΕΣΥ,ΠΙΣΩ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΣΤΗΜΕΝΟ(ΚΟΡΝΕΡ Η ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
  ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΤΟ 4-2-3-1 ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
  ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΟΣΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

  ΕΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ.

 60. JAN ZWAN EURO-PEOS-NSEN έγραψε

  ΝΑ ΜΑΘΑΙΤΕ ΜΠΑΛΑ ΟΛΟΙ ΡΕ
  ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ Ο ΞΑΛΜΥΡΑΣ Ο Χ”ΜΑΠΑΜΠΑΣ ;)
  ==========================================

  8)
  :S

  Μόλις ο Γιαν μαζί με τον ξεδόντια μίλησε για τρία αμυντικά
  χάφ να βοηθήσουν τους ξεκουμποτέ τους πίσω ήρθε η ΜΑΓΕΙΑ.
  Και αναδείχτηκαν κι οι παίκτες μας για τα πραγματικά προσόντα
  τους κι όχι για αυτά που με το ζόρι τους προσδίδαμε ελλείψη
  εξηλαστήριων θυμάτων ουσιαστικά ;)

  Και ναι ΡΕ μας διάβασε ο Τεν Μπάγε !!

  Ακου Αγγελίνα μου να μαθαίνεις , όταν έχεις ένα τέτοιο αμυντικό
  χάφ σαν το Σίλβα που πρόπερσι στην Αγγλία έβγαλε 13 γκόλ
  είναι κορμοστασιά μπαλαδόρικη και τον έβαζε ο Βενγκέρ κρυφό
  κυνηγό τρέιλερ , ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΡΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ.

  Τους σπάς τα νεύρα στο αλύπητο τρέξιμο και τους ξεδοντιάζεις
  σε 6-7 φάσεις που θα κάνεις , αν είσαι ΜΠΕΤΟΝ ΚΙ ΑΤΣΑΛΙ.

  Δεν το λέω επειδή είμαι εν ενεργεία παίκτης προπονητής με πανελλήνιο
  τίτλο , αλλά γιατί φωνάζει το πράγμα :-P
  Ποιός ρε Μαλαισιανή μασατζού , δεν τα έβλεπε αυτά ;
  Ποιός ρε Μογγόλε φύλαρχε έπαιξε με ένα αμυντικό χάφ στο Β’ με τον
  Εργοτέλη ;
  Οταν πριν τρείς μέρες ο Ηρακλής τον αποκεφάλισε σαν την
  Λερναία Υδρα και τις Σπέτσες ;

  Ναι ρε θα του τα χώνω κι ας μας κράζει κι ο Βασίλης ο Βέργης
  κι ο Μεμάς κι εσύ ρε άμπαλο ψαροχώρι Νορβηγίας.

  Με το ζόρι να αφήνω γυμνή την ομάδα πίσω σαν χαζογκόμενα
  στο ουάν νάιτ στάντ , όταν δεν έχω σέντερ μπακ να αρχοντοκόβουν
  και να με ανεβάζουν ψηλά ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ;

  Θάμαι ο παραφυλών Μπαγεβιτς ΡΕΣΕΙΣ μέχρι να καταλάβει ο
  Ολλανδός που ήρθε και να μου το αποδείξει σε διάρκεια.
  Να καταλάβει οτι η ΠΑΝΑΘΑ ΡΕ ΦΡΑΓΚΟΣΤΑΦΥΛΛΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
  έφτασε τρείς φορές ένα βήμα να πάρει το ιερό δισκοπότηρο και
  τουλάχιστον μία να πάρει τον ιερό φρικασέ του ΟΥΕΦΑ τότε που
  ο Μουράνος στην παράταση μας το στέρησε.

  Και δεν θα γίνω Ομπιλιακός να πανηγυρίσω σαν παρθένα που
  την πήραν στα εξήντα της πρώτη φορά στην ταινία
  “Η ΠΑΡΘΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΠΗ” επειδή έκανα σαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
  το αυτονόητο…..ΞΕΣΚΙΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ :evil:

  Για μένα και για τον κάθε γνήσιο Παναθηναικό και όχι για
  τον κάθε περαστικό επισκέπτη της παράγκας , ο Τεν Βέρντερ
  θάναι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ , φτάνει να γίνει
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ :twisted:

  Αιντες !

  ΥΓ Μιά φορά ΠΑNΑΘΗΝΑΙΚΟΣ για πάντα Ευρωπαίος ρεεεεεεεε !
  τουτέστιν
  ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ευρωπαίος ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ !!!!
  :roll:

 61. ένας έγραψε

  > zafstein
  επέτρεψέ μου να το πω “λίγο καλύτερα” αυτό που λές:
  christmas tree ο ένας christmas tree κι ο άλλος λείπει ο φιλές από το γήπεδο … !

  Πολύ ωραία τα είπες, για να παίξεις την άμυνα πρέπει κάποιος άλλος (”αφελής” σύμφωνα με τα όσα ακούγονται) να σου παίξει την επίθεση …
  Να πω όμως - και να προλάβω ίσως - ότι μερικοί θα πούν κάλιο 5 και στο χέρι παρά 10 και καρτέρι ΑΛΛΑ αν δεν πάρεις ούτε 10 ούτε 5 αλλά 0 τότε ο 10 και καρτέρι χαρακτηρίζεται φιλόδοξος αλλά ο 5 και στο χέρι χαρακτηρίζεται … !

 62. ένας έγραψε

  Εγώ πάντως δεν θα αντέξω να δω το

  φιλέ-Τέν, φιλέ-Τέν, φιλέ-Τέν
  φιλέ-Τέν, φιλέ-Τέν ωχ! κι αμάν αμάν.

 63. ο ΧΑΤΖΗΜΑΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  @ Και οι δύο:
  Πάσο.
  Εξ’ άλλου δεν θα σας αφήσω να με παρασύρετε σε επικίνδυνες ατραπούς που έχω απαγορεύσει στον εαυτό μου: Να με κάνετε δηλαδή σαν τα μούτρα σας και να καταντήσω κόουτς Χατζηεξέδρας
  Διότι:
  Α. Δεν έχω παίξει μπάλα από το σχολείο και μετά, άϊντε έστω στον Τριφυλιακό, στη γειτονιά μου ;
  Β. Δεν έχω πάει Παιανία πάνω απο 20′ και δεν ξέρω ούτε πως βρωμάνε τα αποδυτήρια (Σ.Σ: ο άλλος εκεί ξημεροβραδιάζεται και πρεζάρει βαρβατίλα)
  Γ. Στο Κάμπ Νόου έχω πάει στο μουσείο, άντε να έχω πατήσει και πάνω στο σήμα της Μπάρτσα (Σ.Σ: ο άλλος ήντονε ασσίσταν και προπονούσε τον κάθε Ροναλντίνιο και Μέσσι)
  Δ. Δεν έχω ιδέα πως ανταποκρίνεται και πως εμπεδώνει ο Τζιώλης την κομπίνα “κρίστμας τρίι ρε χαμένε” (Σ.Σ: ο άλλος τον τρώει στη μάπα κι’ αυτόν και τον οικοδόμο και τον μπαρμπα Γιάννη και το Μπαρμπα-Γιώργο κτλ)
  Ε. Δεν έχω για βοηθούς τρία ποδοσφαιρόμουτρα να διαβάζουνε τον κάθε Θρασύβουλα και τι σύστημα εφαρμόζει ο κάθε Χατζηαλέφαντος…
  Ζ. Και 23 ανασταλτικούς να βάλω, αν δεν έχω το “χάρισμα” 23 θα φάω…
  Η. Διάφορα άλλα προφανή…
  ΣΤΟΠ
  Αυτή τη στιγμή σας ανακοινώνω πως μόλις δέχτηκα ένα τηλεφώνημα και:
  Θα παρακολουθήσω Live Hardcore:
  HELLAS - EUROPE - PANATHINAIKOS
  vs
  PAPERS - PARAGKA - OLYMPIAKOS
  [καλό του συμπαίχτη απο τη Γερμανία]

 64. ο Ξεδοντιάρης έγραψε

  > zafstein

  Αν ήσουν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΤΙΑ , στους πρώτους
  τρείς μήνες να μην σου πώ χρόνο , θάχες γίνει ΑΥΤΟ ΠΟΥ
  ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ,ξέρεις τί.
  Συμφωνώ με τον jan zwan σε όλα όσα λέει.
  Δεν θα ασχοληθώ με αυτά που γράφουν οι Ολυμπιακοί οπαδοί ότι
  δήθεν αμα παίζεις έτσι εδώ στην Ελλάδα και τα λοιπά κουλά.
  Η Πανάθα και μπράβο του jan που ξέρει μπάλα και τον σέβομαι
  έχει δύο αμυντικά χάφ που σαν κρυφοί κυνηγοί σε οργανωμένη επίθεση
  γίνοντε δολοφόνοι.Τον τεράστιο Βραζιλιάνο αρχηγό που στο ξεδίπλωμα
  της Αρσεναλ του Βενγκέρ είχε αυτό τον ρόλο και τον Αλέξη τον Τζιόλη
  που αν νιώσει σιγουριά πως θα κρατήσουν κάποιοι την κόντρα αντεπίθεση
  βγαίνει μπροστά και δημιουργεί κιόλας.
  Ακόμα και του Μάτος εγώ σαν Τεν Κάτε θα έφτιαχνα συστήματα να
  ελευθερώνεται έξω απο την μεγάλη περιοχή για να σουτάρει.
  Σκοτώνει αγριόχοιρο στα 30 μέτρα.
  ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΓΕΝΗ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΝΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ
  ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΨΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ
  ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ,ΤΟΤΕ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΧΑΦ ΕΠΙΠΕΔΟΥ
  ΣΙΛΒΑ ΠΑΙΞΕΙ,ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ 30% ΑΥΤΩΝ ΝΑ
  ΓΡΑΦΕΙ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ.
  Και τα υπόλοιπα χαφ απλά να είναι φιλότιμοι στρατιώτες της επιθετικογενούς
  ομάδας.Προσέξτε όχι της ομάδας γιούρια,όλοι μπροστά.
  Γιατί ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΣΦΙΧΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΓΕΝΗ ΚΑΙ
  ΟΧΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ.
  Οταν οι τρείς σου πχ αμυντικογενείς βοηθήσουν με μυαλό τους τρείς μπροστά
  θριάμβευσες.
  Οταν οι τρείς σου επιθετικογενείς βοηθήσουν στην άμυνα.Και δεν
  θα αμυνθείς καλά και θα κουραστούν μπροστά για ευκαιρίες.
  Τα πάντα λοιπόν ξεκινάνε απο την άμυνα.
  ===============================================
  ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ , ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΗΡΩΑ
  ΤΟΝ ΚΑΘΕ “ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ” , Η ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙΣ
  ΤΡΙΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΝΤΕΡ.
  ===============================================

 65. ΒΟΛΕΥΤΗΣ (JR) έγραψε

  Κύριε τόνε Γροιλανδίας αγαπητέ Γιάκοβσεν, ταιριάζει και σαν
  όνομα ρε μπαγάσα, δεν είμαι ουρά του ξεδοντιάρη.
  Ούτε καν τον ξέρω τον άνθρωπο,αλλά είναι όπως κι εσύ δεν λέω
  ένας φίλος που χαίρεσαι να διαβάζεις,χωρίς ηλίθιες αντιπαλότητες
  με γνώση του αντικειμένου.Επαθα πλάκα που έβγαλε τα συστήματα
  που θα παίξει ο Τεν στην Γερμανία με τις αλλαγές θέσεων και αλληλοκαλύψεις
  τους.Οπως και με σένα που προέβλεψες σκόρ και σκόρερ Γροιλανδέ
  κατάσκοπε των σολομών!
  Αλλά θάθελα να περάσω στο θέμα μου και να ρωτήσω δύο πραγματάκια
  τον κο Γκαγκάτση.

  1. Πως αισθάνεται που ο τριτοδεύτερος παρότι ο πρώτος στην
  Ελλάδα πηγαίνει 11 χρόνια συνεχόμενα σε ομίλους Τσ.Λίνγκ έχει
  τουλάχιστον 2-3 χιλιάδες πόντους παραπάνω στην Ευρώπη;
  Σα να λέγαμε κυριολεκτικά αιώνιος πρωταθλητής Ευρώπης.
  Πως γίνεται ρε παιδιά αυτό;Τέτοια σύμπτωση 4.000 ημερών;

  2. Πως αισθάνεται που ο τριτοδεύτερος στην Ελλάδα παρότι δεν βγαίνει
  κάθε χρόνο στους ομίλους τουτ Τσ.Λίνγκ [έχει να βγεί τρία χρόνια!]
  έχει 7 εκτός έδρας νίκες και ο πρώτος μόλις 2 κι αυτές πέρυσι.
  Καλά ο δίκαιος πρωταθλητής Ελλάδος είναι χειρότερος όλως τυχαίως
  με Ευρωπαίους διαιτητές απο τον τριτοδεύτερο ;
  Κι αυτό σύμπτωση 11 συνεχόμενων χρόνων και 4.000 ημερών;
  Και μη μου πείτε ανάλογα αντιπάλων,γιατί δεν μιλάω για Αμβούργο,
  Αγιαξ,Σάλκε.Πόρτο αλλά για ΧάιφοΜολντεΧερενφενοΡόζεμποργκ!
  Εντάξει είναι σύμπτωση.Μα καλά δυό τρείς φορές δεν είχε καλύτερη
  βρε Πρόεδρε της ΕΠΟ ο τριτοδεύτερος ομάδα αυτά τα 11 χρόνια να
  σπάσει αυτή την διαολεμένη σύμπτωση της επτάρας και του ποντικού ;
  Γιατί το τυράκι πολλοί το βλέπουν,η φάκα των απανωτών διασυρμών
  μοιάζει αόρατη!

 66. ένας έγραψε

  Λοιπόν Στέλιο φαίνεται ότι δεν νίκησε ακόμη τη “μιζέρια” ο Κάτε όπως γράφεις. Διάβασα λίγο και το Βασίλη Βέργη στο goal. Κυριακή κοντή γιορτή και κοντός ψαλμός αλληλούια. Τα λέμε συντόμως. Χαίρομαι για τους ΟΣΦΠίτες που γράφουν σ’ αυτό το μπλογκ.

 67. Δημήτρης έγραψε

  Πέρα από τα λάθη του, ο Κάτε πράγματι προσπαθεί να εμφυσήσει στην ομάδα νοοτροπία επιθετική χωρίς όμως να αμελεί την άμυνα (άλλο αν έχει μέτριους αμυντικούς). Δηλαδή φαίνεται πως δε θέλει μια ομάδα που στα δύσκολα ματς θα βάζει ένα γκολ και μετά θα κάνει καθυστέρηση, αλλά θα προσπαθεί να πετύχει και δεύτερο γκολ για να κλειδώσει το αποτέλεσμα. Αυτό είναι κάτι σπάνιο, αν όχι μοναδικό, για τα ελληνικά δεδομένα. Μακάρι να το πετύχει. Τελικά ίσως ο Κάτε είναι κατάλληλος για τον ΠΑΟ κυρίως επειδή αντιλαμβάνεται ότι είναι η μόνη ελληνική ομάδα με ευρωπαϊκή αίγλη κι ότι πρέπει να παίζει και το ανάλογο ποδόσφαιρο.

 68. zafstein έγραψε

  ΞΕΔΟΝΤΙΑΡΗ

  ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΞΑΝΘΗ,ΠΑΟΚ Κ.Α. ΣΦΙΧΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ 3 ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ,ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΥΦΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΤΩΧΟΥΣ ΓΑΒΡΟΥΣ,ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.
  ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΑ ΣΤΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΓΙΟΥΡΟΔΙΩΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΛΕΙΠΕ ΔΑ.
  ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΖΩ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ(ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ)ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΤΟΥ ΝΕΡΕΤΒΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
  Η ΠΙΚΡΑ ΣΑΣ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΡΙΨΗ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΝΩΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

  Υ.Γ.

  ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΟΛΕΥΤΗ

  ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΙ 2.000-3.000 ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ 3-1-0.
  ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΣ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΝΙΚΗ Η ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΣ.ΛΙΓΚ Η ΟΥΕΦΑ.

 69. Gregory21 έγραψε

  Ρε Βολευτή ρωτάς τον Γκαγκάτση πως αισθάνεται που είναι ο Θρήνος πρώτος εδώ και ρούκουνας στην Ευρώπη;Σοβαρέψου ρε μεγάλε αν είναι δυνατό.Μια χαρά αισθάνεται που ο κολητός του ο Σώκρατες είναι σε απόσταση ασφαλείας από τους κορνέδες .Οταν θα αρχίζουν να πλησιάζουν θα έχει πρόβλημα.Δεν είδες πέρυσι δήθεν για να στηρίξει την ΕΠΟ πήγε αγκαζέ μαζί του στην Ελβετία.Να κάνει μαλακία μιά ομάδα άσχετη και να την πληρώνει η ΑΕΚ.Να χάνουμε το τσάμπιονς Λίγκ να μην πέρνουμε παίκτες ή να πέρνουμε τελευταία στιγμή και να πηγαίνουμε κατά διαβόλου φέτος.Γιατί η ρελάνς Κόκκαλη και Γκαγκάτση πέρυσι ήταν η ταφόπλακα της φετινής ΑΕΚ.Να παίρνεις στα ίσια τον τίτλο να πηγαίνουν όλα πρίμα και να βρίσκεσαι απο κάτω σχεδόν διαλυμένη.Μόνο όσοι είναι οπαδοί της ΑΕΚΑΡΑΣ και το νιώσουν στο πετσί τους αυτό μπορούν να το καταλάβουν.Οι υπόλοιποι ότι ευχόλογο και να πούν δεν μπορούν να νιώσουν αυτήν την κενή και ανισόρροπη απογοήτευση.Που θέλεις να την φωνάξεις και δεν έχεις φωνή.Μην ασχολείστε με τον Γκαγκάτση.Δεν είναι παράγοντας του ποδοσφαίρου ο κύριος κάτι άλλο είναι.

 70. Μανώλης έγραψε

  Καλησπέρα Στέλιο,είμαι φανατικός αναγνώστης σου από πέρυσι και επειδή έχω απολαύσει φοβερά σου άρθρα έχω απαιτήσεις από αυτό το μπλογκ.Παρακάμπτοντας την αισθητική του τελυταίου κομματιού που δεν νομίζω ότι συνάδει με την πένα σου,έχω ένα ερώτημα:Γιατί φέτος μόνο ΠΑΟ;Λόγω του sentra καταλαβαίνω πως έχεις πολλά στο κεφάλι σου και γράφεις λιγότερο φέτος (αν και νομίζω δικαιούμαστε κανένα αρθράκι παραπάνω),αλλά το δυστύχημα είναι πως γράφεις πάντα για τον ΠΑΟ.Πέρυσι ασχολούσουν με πολλές ομάδες,σχολίαζες όλες τις εξελίξεις,φέτος;Εδώ παραιτήθηκε ο Ντέμης που κατά γενική ομολογία σαν θέμα απασχόλησε ιδιαίτερα τον τύπο κι εσύ ούτε κουβέντα.Μουρμούρες και τραυματισμοί στον ΟΣΦΠ,καλή πορεία του ΠΑΟΚ,πτώση του Άρη,διοικητικά αδιέξοδα στον ΟΦΗ,τόσα και τόσα φέτος και εσύ τίποτα.Αντίθετα κάνει μια δήλωση ο Βγενόπουλος κι εσύ την κάνεις πρώτο θέμα!Κοιτάω δεξιά τις “πρόσφατες δημοσιεύσεις” και βλέπω τίτλους μόνο για ΠΑΟ!!!Αν αποφάσισες να το γυρίσεις σε στήλη του ΠΑΟ σεβαστή η επιλογή σου,αλλά τουλάχιστον ενημέρωσέ μας για να το ξέρουμε πλέον και να μην περιμένουμε τα περσινά σου κείμενα…

 71. ο ΧΑΤΖΗΜΑΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  @Χανούμα έγραψες στο 69…
  ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ο ΟΣΦΠ…
  Από το Γουλανδρή το Νταϊφά, τον Κοσκωτά και το Σαλιαρέλλη,
  στον Γκαγκάτση και το Χοχό…
  [και μόνο δεις πόσο μέσα - ή κοντά - στα σίδερα βρέθηκε η πλειοψηφία της ανωτέρω παρέας, αρκεί]
  Και επι χούντας…
  Δεν ήταν εργαλειάκι σόνικο ο γάβρος; [άσε τι λένε για την κυρά Δέσποινα]
  Όλα τα παίρνανε και τότε… Σερί…
  Δεν θέλει φιλοσοφία…
  Δεν ήταν -κατά τεκμήριο- πιο κοντά στα αριστερά, οι μάζες απο Κερατσίνια Κοκκινιές και Δραπετσώνες;
  Πώς τους “μαζεύεις”; Εύκολο;
  Δεν έκανε παιχνιδάκι η χούντα με την κόκκινη “μάζα”;
  45.000 κάθε Κυριακή το Καραϊσκάκη. Με κάτι Πολέτι, Άλτσιμπαρ, Λοσάντα, Βιέρα και κάτι σερί πρωταθλήματα και κύπελα…
  Για τα βαλιτσάκια του Γουλανδρή, έχεις τίποτε ακουστά;
  Στο ίδιο μοτίβο με σήμερα, τίποτα δεν άλλαξε.
  Ρώτα κάνα παλιό Παοκτζή να μάθεις τι πήρε εκείνη η πυραυλοκίνητη ομάδα (Κούδας Σαράφης Τερζανίδης Ιωσηφίδης Παρίδης Ασλανίδης κι ο δικός μου ο Άγγελος μετά…)
  Τα πα@#$@ρια μου…
  Εκεί να δεις ληστείες και μουσαντένια τρόπαια…

 72. JAN ZWAN JACOBSEN έγραψε

  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ! ! ! ! !
  ================
  :roll: :idea:

  Απόδειξε το ρε αρλούμπα την Κυριακή ότι θές
  μα πέσει η κόκκινη ΕΠΤΑ-ΕΤΙΑ!
  Νίκα τους κατά κράτος εσύ κι άλλοι 60000 που θάμαστε
  στις εξέδρες!
  Μη σταματάς να φωνάζεις για την πράσινη αρμάδα που όπως
  λές ρολάρει.Κάνε τους να νιώσουν ότι δεν παίζουν απλά
  εκτός έδρας!

  Αλλά ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΩΝ ΖΟΜΠΙ , μιάς ομάδας που βαρέθηκε την
  κόκκινη διασύρα στην Ευρώπη και θέλει να κάνει τους Ευρωπαίους
  να ξαναθυμηθούν τον Πανατινάικος.

  Μιας ομάδας ΘΑΜΕΝΗΣ μια ολάκερη δεκαετία στο νεκροταφείο
  της Γκαγκατσονίας με νεκροθάφτες όμως τους δικούς της ρεεεεε!
  Εμάς όλους απο την παλιά διοίκηση και μονοπωλιακή ιδιοκτησία μέχρι
  και τους απλούς Παναθηναικούς οπαδούς [πουναι η ύψιστη Ελληνική
  οπαδική τιμή] ΠΟΥ δεν ξέρουμε τι θέλουμε.

  Γιατί αν θέλαμε να σταματήσει ΤΟ ΕΠΤΑ-ΘΕΣΙΟ δημοτικό σχολείο στην
  Ευρώπη του Ομπιλιακού , να διδάσκει διασυρμούς , θα πρεπε εδώ και
  χρόνια αντι να αυτοθαφτούμε ναχαμε κάνει ΡΟΚΑΝΙΔΙΑ την παράγκα
  και ΘΡΥΨΑΛΑ την βιτρίνα του Ελληνα πρωταθλητή που βοά στην
  γηραιά Ηπειρο.

  Δεν θα αφήναμε πχ τον Σάββακαφέ όπως ειπώθηκε και παραπάνω
  να ξεστομίζει τον Κάκο αρχηγό της αποστολής μας στην Ξάνθη σαν
  διοίκηση, που θα τον κυνήγαγε μέχρις εσχάτων παντού.
  Κι ούτε εμείς θα αφήναμε σαν οπαδοί τον Πρόεδρο της Θύρας ΕΠΤΑ
  στην Κέρκυρα να τον απειλεί ξεδιάντροπα σε εφημερίδα του
  Ομπιλιακού , αν κάνει κάτι τέτοιο!
  ΕΝΑ ΚΟΚΟ ΑΜΜΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑΚΙ ΔΙΝΩ που ήταν ξεκάθαρο
  και θα μπορούσαμε να το κάνουμε τριφύλι και φτερό.

  Κερατάδες , ηλίθιοι και, δαρμένοι ΓΙΝΑΜΕ σε μιά βδομάδα
  μέσα.Με χαμένο πρωτάθλημα και πλήρη ιεραρχική ανικανότητα.

  Καλά μας κάνουν γιατί αν δεν μπορούμε να παραγγείλουμε ξυλεία
  για πράσινη παράγκα απο το Μόλντε της Νορβηγίας , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
  ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να την κάνουμε ΡΟΚΑΝΙΔΙΑ , για να μην
  σέρνεται ο κάθε αβοήθητος , μεμονομένος ανθρωπάκος του ποδοσφαίρου
  εκεί μέσα , μη έχοντας άλλη λύση για να επιβιώσει και ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ
  να βοηθηθεί αν αρνηθεί να πάει ΕΜΠΡΑΧΤΑ , ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ.

  Αιντες :twisted:

  ΥΓ Εγώ , όσο θα σκύβουμε μέσα στη φυλακή να πιάνουμε το
  σαπούνι δεν θα στενοχωριέμαι για ΤΗΝ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙΣΑ
  σεξουαλική μας περενόχληση.
  Και δεν χρειαζόμαστε ΤΣΙΓΓΙΝΑ ΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑ* για την αποφυγή της
  ούτε πράσινα ΒΙΑΓΚΡΑ* για να παρενοχλούμε εμείς ;)
  Απλά χρειάζεται να καθιερώσουμε αφρο ντους * να πάψουμε
  να σκύβουμε ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ επιτέλους το σκύψιμο των
  άλλων!

  Τσίγγινα σωβρακάκια = Πρόεδρος τύπου Κόκκαλλη με Σάββεςκαφέ.
  Βιάγκρα = Παράγκα etc.
  Αφρό ντους = Διαφάνεια σε όλα τα όλα τα όργανα με “ξύλο” και με το ζόρι.

 73. zafstein έγραψε

  ΜΕ ΟΣΑ ΕΣΕΙΣ ΔΙΔΑΞΑΤΕ ΜΑΤΖΑΒΑΛΙΤΣΑΚΗΔΕΣ,ΤΡΙΒΕΛΛΕΣ,ΒΑΣΣΑΡΕΣ ΣΙΝΙΟΡ,ΔΕΔΕΣ Κ.Α. ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΑΝΘΟΔΕΣΜΕΣ ΚΙ ΑΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΙ’ΟΣΕΣ ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΙ ΑΝ ΡΙΞΕΤΕ ΚΙ ΟΣΟΥΣ ΟΦΗΔΕΣ ΚΙ ΑΝ ΠΝΙΞΕΤΕ ΚΙ ΟΣΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΡΑΒΗΞΕΤΕ ΣΤΙΣ ΣΙΚΕ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΙ ΟΣΕΣ ΝΤΕΡΜΠΟΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΤΕ ΚΙ ΟΣΕΣ ΧΟΥΝΤΕΣ ΚΙΑΝ ΣΑΣ ΣΠΡΩΞΟΥΝΕ,ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ 1000 ΝΤΕΚΑΠΑΖ.
  Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ.
  ΚΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ Ο ΣΩΚΡΑΤΕΣ ΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΔΕΛΦΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΘΡΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΥΝΟΙΚΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ.
  ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΣΗΚΩΣΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ
  ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΔΩΝΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΠΤΑ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ(ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΑΡΑΓΕ?)
  ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΤΕ ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΡΙΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΓΑΛΑΚΟΥΣ,ΚΥΡΑΣΤΕΣ,ΣΑΡΓΚΑΝΗΔΕΣ,ΒΑΜΒΑΚΟΥΛΕΣ,ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ.
  ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟ?
  ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ?
  ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ.
  ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΤΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ
  ΚΑΙ Η ΞΑΝΘΗ ΤΟΥ ΚΑΣΝΑΦΕΡΗ ΠΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ
  ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΣΒΗΝΑΝΕ ΤΑΦΩΤΑ ΜΟΛΙΣ ΧΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΦΤΑΝΕ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝΕ
  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ,ΛΑΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ.
  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΛΥΣΣΟΔΕΜΕΝΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
  ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ.ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΣΤΡΙΒΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΡΕΝΤΗ ΜΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ.
  ΚΙ ΑΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Η ΑΙΤΙΑ.
  ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΧΑΛΙΦΗΔΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ(ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ)ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΑΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ.

  Η ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ,ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Η’ ΓΥΡΝΑΣ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΣΤΟ ΟΦ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ,ΑΓΓΛΟΥΣ,ΓΑΛΛΟΥΣ,ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

  ΑΙΝΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ
  ΑΙΝΤΕΣΧ2

 74. ο ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  Respect zafstein…
  Υπάρχει όμως μια μικρή λεπτομέρεια που σου διαφεύγει:
  Όταν οι βάζελοι θέλουνε να αποδράσουνε απο τη μίζερη πραγματικότητα,
  όχι! δεν γυρίζουν το διακόπτη στο OFF…
  Τον γυρίζουν στην ένδειξη: “EUROPE”
  ;)

  ΥΓ
  @ Κόουτς Μπακαλιάρεν Δανιμαρκίεν
  @ Κόουτς Λειψήν Μασέλεν
  @ Κόουτς One
  @ Κόουτς ΖαΦρανκενστάϊν
  @ Λοιποί Κόουτς Χατζηεξέδρεν:

  Απαράδεκτοι!
  Πάει Παρασκευή βράδυ και μας έχετε ακόμη στο σκοτάδι…
  Πώς θα παίξουν οι Τεν-Μυρωδιές-Βαλβιδοβαλβέρδοι την Κυριακή;
  Έτσι, χωρίς σύστημα; “Mpate-mesa-kai-gamisten” System;
  Με ΠΟΣΑ ΧΑΦ θα γίνει η δουλειά;
  Πότε θα προλάβουν να εμπεδώσουν τα άμπαλα;
  Ένα Σάββατο έμεινε…
  Άιντες ανάλγητοι…

 75. JAN ZWAN AUF WIEDERSEHEN έγραψε

  # zafstein

  Μου το χάλασες ρε γιγαντόνι και το ήθελα αναρτημένο
  τελευταίο μέχρι το απόγευμα της αποκαθήλωσης ;)

  Πολύ καλό το σεντονάκι σου κι ο λόγος σου πειστικός.
  Μέσα στο Καραισκάκη θα έκανε πάταγο , να μη σου πώ
  κτύπαγες Φασούλα στις δημαρχιακές.

  ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΙΠΟΝ.
  Εντάξει κι ο ΧΙΤΛΕΡ ήταν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ το ομολογώ.
  Ωραία ; Ωραίααααααααα ;)

  Για το κουρκουμπίνι όμως δεν μας είπες τίποτα δασκαλεμένε μου
  φίλε καλέ και Ομπιλιακέ.

  Η ΠΑΝΑΘΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ δηλαδή έπαιρνε το πρωτάθλημα
  όπως μας λές , ΕΓΡΑΨΕ ένα τελικό και δύο ημιτελικούς Ευρώπης.
  Το ΟΜΠΙΛΙΑΚΟΣ έψαχνε τα ΕΠΤΑ-ΣΠΟΡΑ διαίτης γιατί τον είχαν
  είχανε παχύνει τα κρουασάν του Μόλντε και τα γαλακτοκομικά
  του Χέρενφεν ;) [Μπορείς να καταλάβεις αυτή τη διαφορουλίτσα;]

  Πως θα σου φαινότανε η ομάδα σου έστω μια φορά σε αυτά
  τα 11 χρόνια να μην φερότανε σαν πρωταθλήτρια Λουξεμβούργου
  στην Ευρώπη , για να πιστεύαμε ότι τα πήρε άξια τα πρωταθλήματα
  στην Ελλάδα , αλλά σαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ε ;

  Αιντες :twisted:

  ΥΓ Ελα , έλα και το Λουξεμβούργο καλό είναι.
  Πήρε διπλό μέσα στην Ελβετία κι έφερε Χ με την Μολδαβία.
  Οπως ο γλυκός μου πέρυσι σε Βρέμη και Λάτσιο ένα πράμα ;)
  Να μη συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο λέω.
  Εκτός κι αν κάνατε κάτι στην Ευρώπη όση ώρα μιλάμε
  στο μπλόγκ ;)
  :evill:
  8)
  :roll:

 76. vaselinos έγραψε

  Κυριακή κοντή γιορτή. Όποιος κερδίσει δικαιούται δια να ομιλεί. Η όπως έλεγε και ο Μάρκος Μπότσαρης τα γαλόνια κερδίζονται στο πεδίο της μάχης. Όλα τ άλλα είναι τσάμπα μαγκιές. Αν χάσουμε θα πνιγώ μέσα στη βαζελίνη μου.

 77. ένας έγραψε

  > X”dad
  βλέπω το βύντρα σεντερ φορ!
  Έλατε ρε πλάκα έκανα.

  Λοιπόν, το παιχνίδι αυτό είναι καθοριστικό για τα όσα λέμε. Άγνωσται αι βουλαί …
  Προστρέχουν ορισμένοι και λένε το ομάδα που κερδίζει κλπ. Ο Στέλιος όμως στο goal επεσήμανε ήδη διαφορές μεταξύ Βέρντερ και ΟΣΦΠ. Εγώ τι να πώ; Τραυματίστηκε και ο Νίνης και δεν έχω ποιόν να βάλω μέσα. Θα κατεβώ λειψός.

  Όμως, έχω σκοπό μετά το παιχνίδι να το πιάσω λίγο το θέμα από τον ΠΑΟΚ και μετά. Στον ΠΑΟΚ πιστεύω ότι έγινε ζημιά. Αν με ρωτάς τι θέλω είναι να παίξουμε με 4-2-3-1, όπως στην αρχή της σαιζόν, και να τσιτώσουμε το θρύλο στο μισό γήπεδο. Κι ας χάσουμε. Δεκάρα δεν δίνω. Δεν θέλω να κάτσουμε πίσω και να κάνουμε το θρύλο ομάδα. Ιβ, Κάρα, Κλέυτον, Ρούκα, Γκάμπριελ. Διαλέξτε! Επιθετικούς έχουμε. Αλλά μην περιμένετε κάτι τέτοιο. Θέλει χοντά άντερα.

 78. zafstein έγραψε

  ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΡΟΣ ΒΑΖΕΛΙΝΟ,
  ΑΛΛΑΞΕ ΛΙΓΟ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.ΚΡΑΤΑ ΤΗ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ.ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΛΑΣ ΤΣΑΜΠΑ.
  ΜΗ ΒΓΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΤΤΑΣ(ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ)ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΝ-ΚΑΤ-ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ,ΦΕΤΟΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΝ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΑΝΑΘΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ Ν’ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.
  ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ.
  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΙΣΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΑΝΑΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ.

  ΤΩΡΑ,

  ΖΑΝ ΖΒΑΝ ΤΕΣΣΑΡΕΝ ΛΕΟΦΩΡΕΝ

  ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΕΠΟΧΗΣ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΩ ΩΣ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΦΤΕΡ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΕΠΟΧΗΣ.
  ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΑΞΙΩΝΩ.
  ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΕΠΟΧΗ.ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΩΡΓΑΝΩΣΗ.
  ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ,ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΥΜΠΑΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ(ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΤΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΤΩΝΟΥΝ,ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΨΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ).
  ΕΚΕΙΝΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ(ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΑΒΡΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ)ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΒΕΡ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΤΑΓΟ ΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ,ΣΕ ΒΕΒΑΙΩΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ Ν’ΑΚΟΥΝΕ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ.
  ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ Σ’ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΠΛΟΓΚ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΣ?

  ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΦΙΛΕ ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΑ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ.
  Ο ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΒΕΡΔΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΚΠΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ.4-2-3-1.Ο ΤΖΟΛΕ ΚΑΙ ΝΤΑΡΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.
  ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΕΝ-ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΖΑΝ ΖΒΑΝ 4-3-2-1ΑΡΕΝ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ.ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΛΑ ΒΡΕΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΑΚΙ?

  ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ.
  ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΠΛΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΒΡΕΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΑ,ΣΠΑΡΤΑΡΑΝΕ.
  ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΣ.
  ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΝΩΛΗ(ΣΧΟΛΙΟ 70)
  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΡΑΦΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΒΑΖΑ ΜΑΡΚΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΝΑΘΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΤΟΣΟΣ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΣ ΦΕΤΟΣ?

 79. ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε

  ΡΕ ΧΑΤΖΗΜΠΜΠΑ ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΕΜΙΣΘΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΙΣΑΙ ;

 80. JAN ZWAN JACOBSEN έγραψε

  @ κόουτς ΧατζηΓιαγιακούλα
  @ κόουτς Χατζηεξέδρας
  @ κόουτς Χατζηαπάτης
  @ κόουτς Χατζηαντιγράφενσεν
  @ κόουτς Χατζηπαραμύθης
  @ κόουτς Χατζηκατάσκοπεν
  @ κόουτς Χατζηπρίτς

  Οχι ρε Χατζηκοντομάνικε δεν θα βγάλω συστήματα
  να με αντιγράψει ο Βαλφαεπέντε και να μου πάρει το Χ.
  Τοξερα ρε μουφρουζέλη ότι μετά τις επιτυχίες μας θα
  το ρώταγες , τόχα πεί στα παιδιά στο μπαράκι όταν
  τους πήρα τα σώβρακα στο αμερικάνικο.

  Μάλιστα ο σορόπιας ο μπάρμαν σε απευθείας σύνδεση
  με τον Μεμά μου το φώναξε….

  “Δάσκαλε ο δικός σου τάπιασε με τους άλλους απο τον
  Χοχό και άρχισε τις αρωτήξεις.
  Τρομοκατήθηκαν προφεσόρε μου με τα τρία χάφ σου και
  την προφητεία σου για το αποτέλεσμα τη Βρέμης και
  έβαλαν τον Αρτέμη Πήλιο Εφιάλτη Γούση να σου πάρει
  λόγια.Τόξεραν διάνοια μου ότι όποιο μωρό να σου έβαζαν
  παγίδα θα το ξεπέταγες και θα κελαιδούσε το δίσμοιρο
  αυτό αντί για σένα , στερεοφωνικά στο “μικρόφωνο” ;)
  και έβαλαν την ντροπή της πράσινης επανάστασης να
  σε ξεγελάσει”

  Μωρή ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ του Μαρφίν Γκρίν Αρίνα , μασάει
  ο Στέλιος τσικούδια ;

  Α να μου χαθείς μαρτυριάρη ε μαρτυριάρη :-P

  Κι ήθελα να σε μάθω και επικρεβάτιο τάβλι με την
  Ούμα την Σουηδέζα , Βυζομπλόκ Ζαβλακοτό ;)

  Χατζηγάβρε παπαρδέλα βγάλε την φανέλα :roll:

  Aιντες :twisted:

  YΓ Πάω για ποτό με την Ούμα.
  Δεν φταίω εγώ αν σ’αρέσουν τα ατομικά αθλήματα ;)
  Φισφιρίγκο α Φισφιρίγκο :idea:

 81. ένας έγραψε

  Εμένα μου αρέσει ο zafstein και αυτά που λέει. Κι εγώ συμφωνώ ότι οι ομάδες έχουν γίνει πιό δύσκολες και με την Μπάρτσα φτάσαμε στο πικ. Όχι κουλούρια το ντέρμπυ ρε φίλοι. Κρίμα είναι. Πανάθα μπορείς και Τεν μην ακούς κανέναν!

 82. ΒΟΛΕΥΤΗΣ (JR) έγραψε

  Οχι αγόρι μου Γιάν,μη βγάλεις συστήματα ούτε σκόρ να σκάσουν οι Χατζηοχτροί μας ,αλλά για να δείς τι παπαγαλάκι ειναι ο Χατζηκαικαλάμου Πανάθα,εμένα που έβγαλα την ενδεκάδα στη Γερμανία και με ειρωνεύτηκε με τον Μάριο Μανταλάκια δεν με ανέφερε στους κόουτς!
  Αυτό τι δειχνει περίτρανα και κρυστάλινα πιά πέστε μου όλοι;
  Αλλά αρχοντοδανέμου έκανες μόνο ένα τόσο δα λαθάκι εκτός του ότι ασχολήθηκες πριγκηπικά μεν,αλλά ασχολήθηκες με τον φίλο τον Ζαφστέιν που ρίχνει δολοματάκια.Καιτο λάθος ήταν ότι το μωρό δεν θα στα κελαιδήσει στερεοφωνικά στο μικρόφωνο σου Μεγάλε.Αλλά στο………ΜΕΓΑ-ΦΩΝΟ σου δάσκαλε.
  Να θυμηθείς ότι εγώ πρωτοεντόπισα ένα λαθάκι σου στα χιλιάδες σωστά μαγικά σου.
  Κι όπως θάλεγε ο Πάστορας “Μνησθητι μου Κύριε όταν έρθεις εν τη βασιλεία σου”

  ΥΓ
  Ο υπέροχος ντοκτοράτος που χάθηκε ρε παιδιά;
  Εκτός αν μας ετοιμάζει αυτοκρατορική εισαγωγή μετα το ντέρμπι.

 83. ΤΖΙΟΛΗΣ - ΒΥΝΤΡΑ έγραψε

  Ο Sotis είμαι αλλά υπέγραψα σαν Τζιόλης Βύντρα γιατί θα ακολουθώ από δώ και στο εξής ότι λέει ο προπονητής μας.
  Θα υποστηρίξω μέχρι πλακώματος με δικούς μας αυτά τα παιδιά,που τα γιουχάραμε όλοι και είχαμε την απαίτηση να παίξουν και καλά.
  Οταν οι παίκτες μας χρησιμοποιούντε απο τον προπονητή μας ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΙ όσα λάθη και να κάνουν.Αν είναι ντεφορμέ να μην τους βάζει ο κόουτς.Την Κυριακή ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ όσοι μπορείτε,θα υπάρχει μια φωνή τεράστια μόνο γι αυτούς.
  Θα ξελαρυγγιαστώ για την πάρτι τους.
  Μου έδωσαν μια τεράστια χαρά στην Βρέμη,παίζοντας με ψυχή και βοηθούμενοι απο το σύσημα της ομάδας και όχι μόνοι τους στο Κολοσσαίο με τα λιοντάρια.
  Και δεν το συζητώ ότι θέλω να ανανεώσουν με την ομάδα αν το θέλει ο Τέν.
  Αισθάνομαι ένοχος που τα έβαζα μαζί τους στο παρελθόν.Αλλά έβαλα μυαλό με τα ντόμπρα λόγια του προονητή μας,που μας δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε σαν Παναθηναικοί οπαδοί.Τεν εσύ δίνεις το σύνθημα.
  Κόουτς ,Λουκά,Αλέξανδρε,Βαγγελη είμαι μαζί σας για να παίξετε επιτέλους αυτό που μπορείτε δίχως πίεση.Γιατί σας το στέρησαε την πίεση και την αμυαλοσύνη μου.
  Αποδείξτε σε όλους μας με μια σειρά σπουδαίας απόδοσης πόσο Μ@λ@κες είμασταν.
  Κάντε το τριφύλλι στο στήθος να κτυπάει όπως η καρδιά σας,η καρδιά της μεγαλύτερης ομάδας της χώρας και απο τις καλύτερες στην Ευρώπη,η καρδιά όλων μας που απο την λαθεμένα παθολογική αγάπη μας κάναμε τόσα λάθη εις βάρος σας.

 84. ο ΧΑΤΖΗΜΑΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  Τ’ είν’ αυτό το γιόργο πάλι;
  Μπακαλιάρος σε Μπάλ-Μασκέ;

  @One:
  Καλός μωρέ είναι ο Ζράφστάϊν αλλά το κουσουράκι του τον συνοδεύειδιαρκώς… Πώς να το κάνουμε; Ο γαβρισμός στο γονίδιο, όπως έχω παντοιοτρόπως διατυμπανίσει σε όλα τα επιστημονικά αντι-γαβρο-συνέδρια, αποτελεί “πνευματικό έρμα” τρόπον τινά και δεν τον αφίνει να ξεδιπλώσει πλήρως το ταλέντο του…
  Κρίμας…
  [π.χ. προσπαθεί να συμψηφίσει τα στιγμιαία πλημμελήματα με τα διαρκή κακουργήματα και μας περνάει για ταραμάδες γάβρους, αλλά ...ουδείς αναμάρτητος...]
  ΥΓ.
  Άσ’ τα ψόφια μπακαλιάρε…
  σιγά μην πιάσεις το λότο δυό φορές στην ίδια βδομάδα…

 85. πρασινικό τείχος έγραψε

  Α ρε Δεκάγατε! Catch 22 για σένα πάλι εν μέρει η κατάσταση κι αν χάσεις έχασες. Δεν υπαρχει σοβαρός δημοσιογράφος που να μην επισήμανε πως η άλλο Βέρντερ κι άλλο Ολυμπιακός, πως οι συνθήκες του αγώνα διαφέρουν από αυτόν της Τρίτης, πως η oμάδα ίσως είναι κουρασμένη από δύο συνεχόμενους αγώνες και πως ενδεχομένως λίγο rotation αυτή τη φορά μάλλον είναι επιβεβλημένο. Που πάει να πει πως, αν το χάσεις Δεκάγατε το ματσάκι με την ίδια ενδεκάδα και τρία αμυντικά χαφ, θα φταίει που δεν τα άλλαξες τα πράγματα, κι αν το χάσεις με διαφορετική ομάδα από αυτή που κερδίζει, θα φταίει που δεν κράτησες την ίδια. Αν πάλι κερδίσεις με την ίδια ομάδα, είναι που στο σφύριζαν καιρό τώρα οι δημοσιογράφοι να το εγκαταλείψεις το πολύ εναλλασσόμενο ρεπερτόριο, αν όμως κερδίσεις τροποποιώνας την ενδεκάδα, δεν έκανες τίποτα άλλο παρά να ακολουθήσεις τις μεσοβδόμαδες σοφές συμβουλές των αθλητικογράφων. Lose-lose για σένα μεν, αλλά win-win για την προφητεύουσα δημοσιογραφία.

 86. JAN ZWAN WINDERBYNSEN έγραψε

  Αμετ-ανόητος Χατζημπαμπάς.
  Ζουλιάρης Χατζημπαμπάς.
  Κατίνγκω Χατζημπαμπάς.

  Και εντάξει ας πούμε ότι έπιασα το λότο ρε λούζ μπόντι.
  Εσύ γιατί δεν με συγχάρηκες για το σύστημα και το σκόρ
  με τον Κάρα σκόρερ , που έπιασα και τρέλανα τα μηχανάκια
  της γάβρ μπί σι ;
  Τήν αμέσως επόμενη ως όφειλες σαν αδελφός ;
  Εγώ λίγα συγχαρήκια σου δίνω όταν μπρόγκεν δε ντέβιλ
  χις λέγκ και λές και καμμιά αντιπαπαριά ;

  Παρά σαν εν γαβρίω φερόμενος , μετά από τρείς μέρες πήγες
  με την γνωστή τοις πάσοι Χατζηπουστι@ να βγάλεις πάλι
  είδηση απο τον ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΡΑΣΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ , ΠΟΔΟΓΥΡΟΥ
  ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΥ ΓΥΡΟΥ ΜΕ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ;)

  Ρε καταλαβαίτο είσαι λίγος για αδελφός του Ρόλιγκαν πουχει
  ψυχούλα μωρού παιδιού και ψώ…νιο αντρός επιφανούς
  πάσα κρεβάτι πάθος ! !

  Καλά σε είπε ο Μεμάς ΑΓΚΑ ΟΥΓΚΑ να αγιάσει ο στόμας του.
  Και ναι ρε ολντ μάν εσένα ενοούσε τότενες που τό λεγε.
  Αλισβερίση , μπλά μπλά με τα γαβράκια και απο αλεύρι
  τίποτα [καθώτι ο γάβρος αλευρωμένος είναι στο τηγάνι μούρλια]

  Βγάλε ρε κακέκτυπο του κοντομάνικου ένα σύστημα , πέσμας
  ρε φράι ποτέιτο μια πρόβλεψη.
  Πουχεις καταντήσει πρωταθλητής παράγκας στο μπλόγκ και
  στην Ευρώπη βουιζουνε οι επτάρες σαν ακρίδες Αβυσσηνίας.
  [η πρών Αιθιοπία αγεωγράφητε με το Τζιμπουτί μέσα]

  Ε ρε τι σου κάνει το γ@μημένο το σκουώς ως άθλημα :-P

  To παίζεις μόνος σου το μπαλάκι και υποφέρει και ο τοίχος
  απ’τ’απέναντι αν τον φτάσεις :twisted:

  Aιντες ;)

  Ζilberto Moreira Korathon karfoto to ena Silva.

 87. vaselinos έγραψε

  Διαπίστωση πρώτη: Δεν είμαστε χειρότεροι από το γαύρο. Διαπίστωση δεύτερη: πάλι δεν μας έδωσαν πέναλτι. Διαπίστωση τρίτη: Έχουμε συνολικά καλύτερο ρόστερ από το γαύρο. Διαπίστωση τέταρτη ο Μαντζιος είναι παικταράς. διαπίστωση πέμπτη: κααταλαβαίνω τον Τεν: κανείς δεν θα ξερε ποιους να βάλει να παίζουνε κάθε φορά αν και απόψε έπρεπε να ειναι πιο τολμηρός. Όταν θα πάρουμε και ένα κεντρικό αμυντικό ολκής θα είμαστε αχτύπητοι. Ελπίδα μεγάλη: θα το σηκώσουμε φέτος. Έτσι δε με πολυνοιάζει που δε κερδίσαμε απόψε. Έχουμε μέλλον

 88. ο Ξεδοντιάρης έγραψε

  Η ΑΝΑΛΥΣΗ
  =========

  Ο Παναθηναικός έχασε βαθμούς,κέρδισε σε αμυντική αξιοπιστία.Ο ΟΣΦΠ με 10 παίκτες πίσω καθάρισε για την ισοπαλία.Αν και η ευκαιρία του Μάντζιου στο Β’μέρος δεν χάνεται αν έσκαβε την μπάλα και δεν προσπαθούσε να “σκοτώσει” τον Νικοπολίδη που μας έδειξε και σε αυτό το μάτς γιατί δεν πρέπει ποτέ να κάνουμε έναν παίκτη μας Θεό.Αυτοί δεν έχουν όσιο και ιερό και πάνε όπου τα κονομήσουν κι ας ήταν 14 χρόνια ΕΝΑ με μιά ομάδα.Εμείς γινόμαστε δυστυχώς υποχείρια του κάθε Θεοδωρίδη,που γι αυτόν ο Τεν Κάτε δεν θα μπορούσε να πλησιάσει τους διαιτητές στο ημιχρονο, αν ήταν στην Ολλανδία,αλλά αυτός μπορεί να τους λέει γενικούς αρχηγούς και σφαγείς της ομάδας του στο Ηράκλειο που τόλμησαν και δεν έβγαλαν όλο τον ΟΦΗ έξω για να νικήσει ο ΟΣΦΠ άνετα και δίκαια όπως πάντα.
  Ο Παναθηναικός ήθελε ένα ξέσπασμα που δυστυχώς δεν ήρθε.Η ομάδα που κατέβασε ο Τεν Κάτε ήταν μια χαρά.Και αν ο μεγάλος μας αντίπαλος δεν έπαιζε όλος πίσω και είμασταν τυχεροί στις δυό τρείς κλασικές μας φάσεις θα ήταν καλύτερα τα πράγματα.
  Αν τώρα κατεβαίναμε στο γήπεδο με πιό επιθετικογενή σχήμα και δύο αμυντικά χάφ,ο κλεισμένος πίσω ΟΣΦΠ θα επιχειρούσε πιό εύκολα να κλέψει το μάτς με αντεπιθέσεις.Και στον φετινό Παναθηναικό χωρίς ηγέτη σέντερ μπακ,αν στράβωνε το παιχνίδι,ισως να βλέπαμε στοιχεία τρελας όπω με τον Εργοτέλη.Και με τους μπαρουτοκαπνισμένους και πιό έμπειρους παίκτες του ΟΣΦΠ θάχαμε πιό έντονο πρόβλημα.
  Κρατάω την ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ του Θεοδωρίδη που ζεί όσο κανείς έντονα τον ΟΣΦΠ που αγκάλιαζε τον Αβραάμ και γελούσε μέχρι τα αυτιά σαν να νίκησε.
  Αυτό ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ.Αν τώρα δεν ξαναπετάξουμε βαθμούς σαν μαλάκες και αφού έχουμε βγάλει εκτός ΑΕΚ,ΠΑΟΚ και ΑΡΗ,το πρωτάθλημα το κτυπάμε στα ίσια με τεράστιες πιθανότητες να το πάρουμε,πιό πολλές κι απο τον ΟΣΦΠ κι ας παίζουμε Καραισκάκη στο Β’γύρο.
  Δείχνουμε πιό ομάδα ακόμα και τώρα χωρίς τις λύσεις του Γενάρη.Σήμερα μας έλειψε το καθαρό μυαλό για μένα δικαιολογημένα με τόσο αμυντικό Ολυμπιακό που στο Β’μέρος δεν πάτησε την περιοχή μς ποτέ.
  Ξαναλέω το κλειδί θάναι να μην ξαναπετάξουμε βαθμούς τόσο γελοία όπως με τον Εργοτέλη που τρείς μέρες μετάαπο μάς ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΧΩΝΕΠΤΗ λεία για τον Ολυμπιακό,που εκμεταλευεται το κλειστοφοβηκό Καραισκάκη ΜΙΑ ΧΑΡΑ σε σχέση με εμάς που στο αχανές ΟΑΚΑ δεν φοβήζουμε ούτε και το κοράκι να πάρουμε ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΟ ΥΠΕΡ ΜΑΣ.
  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

 89. ΒΟΛΕΥΤΗΣ (JR) έγραψε

  Γειάσου Ξεδοντιάρη ΓΙΓΑΝΤΑ,είσαι καταπληκτικός.
  Μαζί με τον Γιάν μας μάθατε τι σημαίνει μπλόγκ ουσίας κι όχι καραγκιοζιλίκι οπαδικό.Δεν ξεχνάω και τους υπόλοιπους που είναι κολήτοί και δεν κάνω χωρίς και αυτούς.

  Γκαλίνοβιτς (Τζόρβας)
  Μούν (Νίλσον)
  Σπυρόπουλος
  Σαριέγκι (Σιόντης)
  Γκούμας (Βύντρα)

  Ζιλμπέρτο (Μάτος)
  Σιμάο (Τζιόλης)
  Καραγκούνης - στον άξονα εν ήδει αμυντικοεπιθετικού χάφ (Νίνης)

  Γκάμπριελ (Κλέιτον)
  Μάντζιος (Πετρόπουλος)
  Σαλπιγγίδης (Ρουκάβινα)

  Αυτή η ομάδα σε παιχνίδια όπως το επερχόμενο με την ΑΕΛ είναι
  ενδεκάδα πολλά με λίγα.
  Πάντα κατά νου η άμυνα γιατί και οι λεγόμενοι μικροί μεγάλωσαν αποφασηστικά.
  Και επιθετικογενή συγχρόνως φορτώνοντας με τον Κάρα τέσσερις στην αντίαλη
  άμυνα.
  Οτι ανακάτεμα και να κάνει ο Τεν , αυτή την φιλοσοφία πρέπει να έχει μέχρι
  να έρθει το μεγάλο σέντερ μπάκ.
  Και ο σέντερ φορ που θα καθαρίζει μιά φάση μπροστά όπως σήμερα.
  Σέντερ φόρ που θα ξεκλειδώνει με τη προσωπικότητα του τις αντίπαλες άμυνες.
  Επιτέλους είναι ευκαιρία να πάρουμε μεγάλους παίκτες που να μπορούν να πάρουν πάνω τους ένα μάτς.
  Σήμερα ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού ήταν ένας πρώην πράσινος , ο Νικοπολίδης!
  Καλά κάνουν λοιπόν και μας τους παίρνουν.Οσο για τον Θεοδωρίδη,δεν είναι τίποτα λιγότερο απο ένα τυφλά φανατισμένο κόκκινο οπαδό.Πολύ χρήσιμος για την συγκεκριμένη αυστηρά τοπική ομάδα,με τους τοπικούς κανόνες ποδοσφαίρου που οπουδήποτε αλλού προηγμένα θά ηταν αποστροφικά για πέταμα.

 90. ένας έγραψε

  Η νίκη του πύρρου (ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 0-0)
  —————————————–

  Περίμενα πως και πως το σημερινό παιχνίδι. Ήμουν σίγουρος ότι θα παίρναμε τον Πανιώνιο και ήμουν ουδέτερος ως προς τη Βέρντερ στη Βρέμη. Το σημερινό περίμενα για να βγάλω συμπέρασμα. Χρωστάω λοιπόν εκτός από το παρόν, 2-3 ακόμη εκτεταμένα ποστ για τον ΠΑΟ και περισσότερο για το Στέλιο και τα ωραία άρθρα που μας έχει χαρίσει σε δύσκολες εποχές και γενικότερα τη φιλοξενία.

  Τί έγινε σήμερα; Όπως τα λέγανε ορισμένοι, “κουλούρια”. Δικαιολογημένα κουλούρια με σουσάμι από πλευράς τακτικής. Ποιός ήθελε τα κουλούρια; Ο θρύλος. Γιατί; Μα γιατί παίρνει το πρωταθληματάκι φίλοι μου. Να λοιπόν οι αγκαλιές Σάββα και Γαβραάμ. Και ποιός δικός μας νίκησε; Τα “βαζελάκια”, δηλαδή τα σόφρωνα παναθηναϊκά μυαλουδάκια που κόψανε τα αρ…ια του κάθε Τεν και τάτσι μίτσι κότσι τώρα στις συνεντεύξεις τύπου. Ο Τεν έγινε πια μυαλωμένος Τεν* δηλαδή … Τενσέϊρο. Εντάξει κύριοι νικήσατε και επιβάλλατε τη νοοτροπία σας αλλά η νίκη σας είναι πύρρειος.

  Την παράσταση φυσικά, όπως πάντα, έκλεψε ο κόσμος που αφού μπαϊλντισε με αυτό που έβλεπε και από την πολλή “σύναιση”, έκλαψε πρώτα τα λεφτουδάκια του και μετά έκαψε και τα πανώ. Τώρα που να τους ξαναμαζέψει κανένας… με τα λόγια! Θα πρέπει να είναι και πολύ λογάς λέμε!

  Υ.Γ. vaselino και ξεδοντιάρη βλέπω σπεύσατε να μας ποαρουσιάσετε τι είδαμε. Άρα έχετε βάλει πλώρη για μακρύ και λαμπρό μέλλον. Καλή επιτυχία λοιπόν στο έργο σας. Για να απαντήσω και σε παλαιότερη πρόκλησή σας λέω ότι εμένα με καλέσανε σε συνέδριο για τη βελτίωση των πάσινων babylino (να πάω;) και ότι ενδέχεται ότι η λήψη πρωταθλήματος να απαιτεί δόντι. Έστω ένα.

  * μυαλωμένος (ποδόσφαιρο): είναι αυτός που εξηγεί 10 λεπτά γιατί άλλαξε τον “τυπάρα”, που μας λέει ότι η ίδια ομάδα νίκησε κάπου αλλού, που μιλάει για την κούραση της ομάδας και εξηγεί γενικότρα μέσω όλων των θολών εννοιών την κατάσταση (τύχη, κούραση, καθαρό μυαλό, εύκολο πρόγραμμα στο μέλλον).

 91. ένας έγραψε

  Γράφω εδώ στου Μαρκάκη σχεδόν αμέσως μετά από την εμφάνιση της ΠΕΚ. Περισσότερο αγανακτισμένος από όσα λέγονταν πέρυσι έψαξα και με χαρά είδα ότι στο μπλογκ αυτό λεγόταν κάτι λίγο διαφορετικό. Παρακολούθησα από τότε τις εξελίξεις και δεν το κρύβω ότι ψήθηκα με αυτά που εξήγγειλε η ΠΕΚ. Ο Βγενό δηλαδή. Σήμερα έκλεισε ένας πρώτος κύκλος. Κατά τη γνώμη μου η κατάσταση είναι δύσκολη και δεν μαζεύεται εύκολα. Μακάρι να βγώ ψεύτης. Αν ο Τεν διατηρηθεί στο ίδιο στύλ θα βγαίνει ο καλύτερος προπονητής. Μέχρι τον Απρίλη εννοείται! Μετά θα γίνει ο χειρότερος και θα τον αλλάξουν για ένα ακόμη λαμπρότερο μέλλον.

  Να δούμε τι έγινε λοιπόν:

  Ιωβηλαίο - 1
  —————

  Η επιλογή του Τεν το καλοκαίρι έφερε τρελό ενθουσιασμό. Και τα πρώτα αποτελέσματα την δικαίωσαν. Η Δυναμό, η Σπάρτα, τα φιλικά … όλα πήγαιναν ρολόι.

  Πρώτο κρίσιμο μάτς ήταν με την ΑΕΚ. Σωστά ο Ολλανδός το χάνει διότι δεν μπόρεσε να διανοηθεί ότι η ΑΕΚ σαν βασική διεκδικήτρια του τίτλου θα ταμπουρωνόταν στην έδρα της για να κλέψει το παιχνίδι (Ολλανδός βλέπετε οι άνθρωπος). Βέβαια το μέγεθός μας είχε τρομάξει τους πάντες και δικαιολογημένα ο Δώνης ταμπουρώθηκε (και του βγήκε και το ματς). Ο δε θείος θα έβριζε θεούς και δαίμονες εκείνη την εποχή και λόγω βέβαια του αποκλεισμού του από το Τσάμπιονς Λίγκ.

  Το ίδιο βιολί λοιπόν ο Τεν. 4-2-3-1 και η μια ευκαιρία πίσω από την άλλη. Catch me if you can. Με κόντρα σφυριγματάκια βέβαια. Μερικοί βέβαια άρχισαν τη μουρμούρα για το σύστημα και παρότρυναν για 4-4-2 (αυτό είναι και αυτό με το ρόμβο του Φερέρ είναι και το Πεσεϊρικό με τα δυο αμυντικά χαφ). Έξω κι ο Νίνης σιγά σιγά για να αραιώνουμε. Για το Ρούκα ούτε συζήτηση. Έξω κι αυτός. Θα θυμάστε ίσως ορισμένοι ότι φώναξα όταν τον πιέσανε τον Τεν για δύο επιθετικούς. Και φτάνουμε στον ΠΑΟΚ.

  Φαίνεται λοιπόν να “συμβουλέψανε” ορισμένοι τον κόουτς ότι εκεί στο βορρά υπάρχει μια ομαδάρα που φοράει μαύρα και όποιος πάει να την πιέσει επιθετικά τρώει τεσσάρες. Που να ξέρει ο ξένος, είδαμε ένα 4-4-2 σούπα και τα πρώτα κουλουράκια μας. Αυτό κατά τη γνώμη μου μας πήγε πολύ πίσω σε νοοτροπία.

  Η συνέχεια γνωστή. Αλλαλούμ. Ο Μάντζιος έγινε παιχταράς και ο Ροτρίγκο παλτό, ο Κουτσανικούλης έγινε Ρονάλντο, ο Τζιώλης Μπεκενμπάουερ, αντί για τελείοωμα των φάσεων ζήτησαν “οι αρχηγοί” να παίζουμε το τσούκου τσούκου πέσε να πάρουμε κανένα πέναλτυ μέχρι που δεν άντεξε ο γίγας Τεν και μίλησε για ατομισμό των παικτών και για παραίτηση. Παραίτηση παιδιά υπάρχει όταν ο άλλος παραιτείται πνευματικά. Άρα ο Τεν εκεί παραιτήθηκε. Η στήριξη άργησε μια μέρα (κατά το η αγάπη άργησε μια μέρα).

  Πανιώνιος, Βέρντερ με christmas tree και θρύλος. Εδώ παιζότανε. τι θα έκανε ο Τεν; Θα είχε το ίδιο τσαγανό με την αρχή της σαιζόν ή ξανά christmass tree με φωτάκια; Δείτε τον πάγκο: Μάτος, Ρούκα, Κλέυτον, Ιβ, Νίνης, Ροτρίγκο (μετράτε εκατομμύρια και ρήτρες). Ο ίδιος ο χοχός δεν θα την κατέβαζε έτσι την ομάδα. Κατέβασε την ομάδα με τρια αμυντικά χαφ. Δηλαδή στο τηγάνι πόσα πρέπει να βάλει;

  Δεν θέλω να πω για παρακάτω. Τώρα χρειάζεται ο Άγγελος του Χατζημπαμπά. Να τους πεί τη Δευτέρα το πρωί “Πάμε μάγκες να ανάψουμε κανένα κερί και να προσευχηθούμε σε ένα εκκλησάκι παρακάτω που ξέρω, να νικήσει κανένας ΠΑΟΚ ή Ξάνθη το θρύλο. Και μη δω κουφάλες κανέναν να την κοπανήσει…”.

 92. ένας έγραψε

  Ιωβηλαίο - 2
  —————

  Ο φρύδιας λοιπόν μας κουνάει το μαντήλι. Ο δικός μας δεν πρόλαβε να πει ότι δεν χτυπάμε το πρωτάθλημα οπότε έχει δώσει βήμα σε όλα τα παπαγαλάκια να το λένε και να το ξαναλένε στον κόσμο όποτε τους συμφέρει. Μόνη ελπίδα δική μου, ο Βγενό.

  Ο Βγενό λοιπόν ο οποίος στήριξε μεν αλλά δεν έριξε και καμια επίπτωση σε κανέναν παίχτη. Του Γκούμα του βάλανε πιπέρι γι’ αυτό που είπε για την Ίντερ. Οι άλλοι είναι υπεράνω; Άρχισε λοιπόν το δούλεμα κι ο Τεν, “έχει ντίκιο το Γκιόργκο, όου! Τζόρτζ ιζ κορέκτ, χαλόου Τζόρτζ χάου νάις γιου τόκ” και άλλα χαριτωμένα.

  Κύριοι κακά τα ψέμματα. 1-0 την πήραμε τη Βέρντερ. Κι αυτό γιατί είναι καθαρή γερμανική ομάδα που δεν παίζει σκοπιμότητα και τη βρήκαμε και μισή (Frings, Almeyda και Fritz έξω). Ο τυπάρας τέτοιο γκολ δεν ξαναβάζει ούτε στον ύπνο του και ο Τζιώλης δεν θάχει πάντα έναν αντίπαλο να του διορθώνει τα σουτ.

  Ή λοιπόν πάμε για μία από τα ίδια, ή υπάρχει ακόμη μια ελπίδα. Θα σπεκουλάρουμε όμως για να τη διατυπώσουμε. Δίνει ο Τεν ευκαιρίες σε όλους μέχρι τα Χριστούγεννα. Δίνει λιγότερες στους σίγουρους (Νίνης, Μάτος, Ρούκα, Τζόρβας). Αυτό σημαίνει ότι τα Χριστούγεννα πάμε για καμιά 15αριά αποδεσμεύσεις και μετά παίζουμε σαν Παναθηναϊκός. Αν δεν γίνει αυτό, ο Τεν περισσεύει στην ομάδα του τυπάρα και της παρέας του. Ως προς αυτό βέβαια θα πάιξει καθοριστικό ρόλο η θέση του Βγενό.

 93. ένας έγραψε

  Όποιος δεν καταλάβαίνει ή θέλει ντοκουμέντα αρωτάει (που λέει ο Ιάν και παλαιότερα ο Χατζηχρήστος). Δε ντρέπεται. Αλλά να αρωτάει έγμορφα γιατί αλλιώς θα το αρίχνω κι εγώ στην απαλαβή.

 94. ένας έγραψε

  Συγνώμη αλλά δεν είχα διαβάσει τη δήλωση Βγενό. Να πω λοιπόν και κάτι άλλο και να κλείσω.

  Του χρόνου είπες πρόεδρε ότι θα το πάρουμε; Βάλε και του αλλουνού για να καλυφτούμε. Έτσι που πάμε του παρα-αλλουνού θάχουνε μάθει να κλωτσάνε οι παίχτες (και να - μην - μιλάνε) και θάχει πάρει και ο τυπάρας σύνταξη.

  Πάντως είναι γρήγορος ο Βγενό. Αμέσως διέγραψε τη φετινή χρονιά. Και πήρε χαμπάρι ότι ο κόσμος την έκανε. Γι αυτό υπάρχει μια μικρή ελπίδα σας λέω…

 95. JAN ZWAN AUF WIEDERSEHEN έγραψε

  Ξεδοντιάρης οεοεοεοεοεοεοεοε !
  Βολευτάρας οεοεοοεοεοεοεεοεοεο ! [Ολο παράπονο μου είσαι τρισδιάστατε]

  Ρε μόρτες πως δηλαδή έπρεπε να κατέβει η Προοδευτική στο ΟΑΚΑ ;
  Ολοι μπροστά και να γίνει της Βέρντερ ;)
  Κάθησαν όλοι πίσω έβαλαν και τον Ντιόχνο να μαρκάρει και να σακατέψει
  τον ΓΙΟΜΑΣ τον Σαριέγκι πήραν το Χ που ήθελαν και πρόβλεψα με το να
  μη βγάλω συστήματα στον Χατζηνικοπολίδη και πάπαλαααααααα !

  Είχαν και το κοράκι να τους σέβεται στο έπακρο όπως πάντα
  εκτός έδρας,γιατί στο Καραισκάκη ο Νταλουκέρης θαπρεπε να βάλει
  PUMPERS για να παίξει έτσι την Προοδευτική.
  Αφήστε που θα είχε δώσει μαρς τα δύο μπενάλτι.

  Το ένα λέει τοχε καρφωμένο ο Αβράμης κάτω το πόδι σε προέκταση
  απο δώ ως το Φιλοπάππου! Κι αν τοχω καρφωμένο έτσι , όποιος
  και να πέσει πάνω φταίει αυτός! Κι ας τσίμπησε την μπάλα Ο ΜΑΝΤΖΙΟΣ πρώτος!
  Να έχω το λεπόν καρφωμένα τα πόδια και απλωμένα τα χέρια
  όπως χορεύουν οι Μαουρί της Νέας Ζηλανδίας και αν πέσει πάνω
  ο αμυντικός να του δώσω και επιθετικό !

  Αυτά μόνο στον Παναθηναικό με την Προοδευτική γίνοντε!
  Γιατί στο Προοδευτική Εργοτέλης και τα λοιπά ζαβά ο αγέρας
  είναι μπενάλτι και αποβολή!

  Και δεν το λέω για να πάρω μπενάλτι , αλλά για να καταδείξω
  ΠΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟ είναι το σύστημα που περιβάλει
  την γελοιότητα που λεγόταν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
  Γιατί εδώ και καιρό δεν υπάρχει τέτοιο.

  Αλλά ταχουμε πεί εδώ και καιρό.Για όλο αυτό το χάλι φταίει
  ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ο Παναθηναικός!
  Και αν συνεχίσει να κάνει πλάτες στους απανταχού τελειωμένους
  και να ξεφτιλίζεται μαζί με εμάς και η Ελλάδα,απο μένα τέρμα το τριφύλλι.

  Και για να μην παρεξηγηθώ εννοώ και παικτικές πλάτες όπως χθές
  που έπρεπε να είχε προβλεφθεί πως η Προοδευτική σε μάτς με μεγάλους
  Ευρωπαίους αντιπάλους κατεβαίνει συνήθως για να μην επαναληφθούν
  τα Τορινέζικα ζειμπέκικα :-P

  Γιατί για μένα ο μαστροπός σε οποιοδήποτε κοινωνικό μετερίζι είναι
  για ΕΠΤΑΚΙΣ ;) εις θάνατον .

  Αιντες :twisted:

 96. Ο SOTIS τόπε κι.. έγραψε

  Ξεκόλα ρε one που έκανες ολονυχτία στη Χάρη της και μας ξαγρύπνησες
  στην φλόμπα!Ρε ληγμένα πέρνετε εσύ κι ο Χατζημπαμπάς;Ημουνα ρε χθές
  στην έξι με εκείνο το βλάκα που πέταγε τις μαλακίες τα βαρελότα και του τις
  έβρεξα.Θαχει να το λέει για τρείς γενεές , ότι ο Σωτήρης τον έκανε μαύρο
  στο ξύλο γιατί είναι χειρότερος απο Ολυμπιακό,ο βλάκας Παναθηναικός.
  Μας έκοψε βαθμούς η Προοδευτική όπως είπε και ο Γιάν.Ωραία ε και λοιπόν;
  Τις πατατιές που κάναμε με Εργοτέλη και Ηρακλή που παίζαμε αμπάζοτοι πίσω
  χωρίς σύστημα,ποιός θα τις πληρώσει; Εμείς θα τις πληρώσουμε ρε Παπάone.
  Κάναμε ένα Ολυμπιακό να παίζει χειρότερα απο την Προοδευτική,δεν ανησυχήσαμε καθόλου πίσω,αλλά η μαλακία μας , μαλακία μας.Δεν μας βγήκε το μάτς.Ε και τι
  έγινε;Αν παίζαμε έτσι απο την αρχή της περιόδου,με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός
  τόσο μπορεί,τόσο παίζει,θα είμασταν μια τριάρα και , βαθμούς μπροστά;
  Δεν φοβηθήκαμε κανέναν Ολυμπιακό,απλά προστατεύσαμε την προσπάθεια που
  κάνουμε τελευταία,με ενδεκάδα σφιχτή έστω και χωρίς μεγάλα σέντερ μπακ και
  πάνω σε αυτή θα βαδίσει ο Κάτε,με βαζωβγαλσίματα ουσίας και όχι συνουσίας
  ανάλογα του αντιπάλου.
  Ο Παναθηναικός είναι επιθετικός και με τρία αμυντικά χάφ,ή στην θέση του ενός
  να παίζει ο Κάρα όπως είπε ο Βολευτής.Και ο Ζιλμπέρτο ανεβαίνει και ο Αλέξης ανεβαίνει και δίνει βοήθειες.Αρκεί να δουλευτεί αυτό στο σύστημα που δεν έχει
  15 μέρες που βγήκε στην επιφάνεια και δείχνει να μας ταιριάζει.
  Γιατί και πρόπερσι νικήσαμε ΔΥΟ φορές τον Ολυμπιακό και μας έκαναν τη ζημιά
  οι μικροί,που ξεπάτωσαν την ασυνέπεια του ομαδικού πνεύματος που πάντα
  είχαμε.
  Αφήστε ρε να στρώσει η ομάδα με φιλοσοφία ένας για για όλους και όλοι για έναν
  να στρώσουμε πίσω που φάγαμε μια πεντάρα απο Ηρακλή και Εργοτέλη και θα
  γίνει με αυτοματισμούς και το ξεπέταγμα μπροστά.
  Με ένα δυνατό σέντερ φορ τον Γενάρη και ένα σέντερ μπάκ σκύλο θα μπορούν
  να γίνουν και ζόρικες αλχημείες.
  Αρκεί να πιστέψουμε στον φετινό τίτλο και όχι στον Βγενόπουλο.
  Αν είναι δυνατόν να τον χαρίσουμε σε έναν Ολυμπιακό που παραπαίει και που
  δεν έχει πάει Τούμπα και ΟΑΚΑ με ΑΕΚ και εκεί που έχει πάει μόνο ο Πανόπουλος
  προ Παράσχου , τον καλωσόρισε.
  Μην τρελαθούμε ρεσείς κιόλας.Μην τρελαθούμε.
  Ηρεμήστε και αφήστε τον άνθρωπο με το νέο λούκ της ομάδας να το δουλέψει
  και για μπροστά.Ρε one εσύ και κάποιοι άλλοι κλαίτε σε στιγμές που πρέπει
  να βοηθήσουμε όλοι ρε.Και κλαίτε και άσχημα παναθεμά σας.

 97. ο ΧΑΤΖΗΜΑΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΡΟΤΕΪΣΟΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ … ΑΥΓΑ ΤΟΥ
  =================================================

  ΕΝΑΣ! ΟΛΕΕΕΕ!
  ΕΝΑΣ! ΟΛΕΕΕΕ!
  ΕΝΑΣ! ΟΛΕΕΕΕ!
  ΕΝΑΣ! ΟΛΕΕΕΕ!
  Έγραψες αγόρι μου!
  Τελεία και παύλα!
  [Και μ' έβγαλες και απο τον κόπο γιατί ποιός κάθεται να φτιάξει τέτοιο σεντόνι!]
  Εδώ πάω να χωρίσω και με τον Μπακαλιάρο…
  γιατί με τα διάφορα ειρωνικο-δεικτικά απέναντι στους Κόουτς Κερκίδες - και ιδίως με τους Κόουτς ΜΜΕ, αυτό το μήνυμα είθελα να περάσω:
  Ο ΤΕΝ-ΜΜΕ έγινε χθές ΤΕΝ-ΠΗΡΑ-ΧΑΡΤΑΚΙ!
  Το προφήτευσε και ένας άλλος μεγάλος εδω μέσα:
  Ο ΠΡΑΣΙΝΙΚΟΣ ΤΟΙΧΟΣ στο #85
  ΝΑΙ ΡΕ! ΕΨΕΣ ΧΑΣΑΜΕ!!
  ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ!
  ΚΟΨΑΜΕ ΤΑ ΑΡ$@$# ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ!
  Αυτός κάνει ροτέϊσον αναμεσα στα πα@##@#ρια του, δεν θάκανε με το γάβρο;
  Θα άφινε ανοιχτό το γράμμα να παίρνει μάτι ο κάθε Βαλβίδας;
  Με τα κουρασμένα παλληκάρια να παίζουν το παιγμένο σύστημα για ένα άλλο εντελώς διαφορετικό μάτς;
  Ποιός Τζιώλης ρε; Ποιός Μάτζιος;
  Ντέρμπυ είναι!
  ΜΠΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΟ ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΥ;
  ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΕΓΙΝΕ!
  Εγώ φιλαράκια τον ΠΑΟ θελω να τον βλέπω ως Πρωταθλητή Ευρώπης!
  Γύρω απο αυτό προσαρμόζω τις απαιτήσεις μου!
  Και ο μάγκας ο Ενας τόπιασε το υπονούμενο!
  Τι νομίζετε ότι είναι ο Αγγελος για μένα που σας έχω σπάσει τα πα$@@#ρια;
  Προπονηταράς;
  Όχι! Σύμβολο είναι και σημειολογία…
  Το σύμβολο του ΜΗ ΕΥΝΟΥΧΟΥ!
  Και γι’ αυτό μ’ άρεσε ο Τεν-Τεν.
  Εγω τον προτιμάω ως κόουτς, καλύτερα την ημέρα που έχασε απο τον Κουτσα-μεσσι-νικούλη, παρά χθές…
  Με δημόσιους υπαλλήλους δεν πας στην κορυφή…
  Τέλος!
  Η λέξη-κλειδί είναι: ΑΡΧΙΔΙΑ!!!!
  Γκέγκε;
  ΥΓ
  Όχι κύριοι: Καλά παιδιά, αλλά η κλάση των κ.κ. Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Βύντρα, Τζιώλη, Μάντζιου Σιμάο και σία, ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ με πρωταθλητή Ευρώπης. τί να κάνουμε;

 98. ο ΧΑΤΖΗΜΑΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  Ρε συ ONE,
  Έκατσα και σε ξαναδιάβασα… μα την Παναγία.
  Είσαι μάγος αγόρι μου…
  Πούτσουνα το καιρό ρε;
  ΤΥΠΩΣΤΕ ρε χαμένα κορμιά - πράσινοι μπακαλιάροι Γροιλανδίας -
  και κολήστε το πάνω απο το κρεββάτι του πόθου,
  να το διαβάζουν τουλάχιστον οι γκόμενες (..ας πούμε).
  Κάτι παραπάνω θα καταλάβουνε πριν πούνε:
  “Είσαι λίγος για μένα αγάπη μου…”

 99. KOKKINOSKOFITSAS έγραψε

  Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ-ΚΟΦΙΤΣΑ, (ουτε στις εφημεριδες τετοια αναλυση :P)

  1) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατεβηκε για το 0-0 και αν μπορεσει να κλεψει το παιχνιδι σε καποια αντεπιθεση. Μπαλα 0, αλλα δειτε το απο την οπτικη του οσφπ, το χ τον βολευε…

  2) ΠΑΟ: Κατεβηκε για τη νικη, αλλα με τον φοβο της τρικυμιας πισω και γενικα φυλαγοντας και τα νοτα του. Λιγο καλυτερος απο τον οσφπ, αλλα με το ντερμπυ περασμενο στο -5 και μην μπορωντας να κερδισει εναν χαλια οσφπ, στην εδρα του με γεματο οακα και φουλ ψυχολογια.

  3) Διαιτητης: Κατεβηκε για το 0-0, δεν εχω εκνευριστει περισσοτερο απο διαιτητη, ΔΕΝ αφηνε παιχνιδι, εκατερωθεν, το παραμικρο αγγιγμα να σφυριζεται φαουλ, αυτο δεν ειναι μπαλα. Το χουνε ξεφτυλισει το αθλημα και τα κορακια και οι παικτες που με το παραμικρο πεφτουνε αλλα και η εξεδρα(οχι η εφημερις ;p) που συνεχεια φωναζει αυτο το “ΕΕΕΕΕΕΕΕ”…ειτε στο οακα ειτε στο καραισκακη

  Στελιος: ισχυει αυτο που ειπες την αλλη φορα για το ναυτικο σαλονι;

 100. ένας έγραψε

  Να βάλω και ένα απόσπασμα από το sport24 για να γελάσουμε και λίγο:

  Τεν Κάτε: «Ετσι σας θέλω…»

  Εγκωμιαστικά ήταν τα σχόλια του Χενκ Τεν Κάτε μέσα στα αποδυτήρια απευθυνόμενα στους παίκτες του, που έδειχναν απογοητευμένοι από το τελικό 0-0. Ο Ολλανδός τεχνικός θέλησε να ανεβάσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι ήταν σαφώς προβληματισμένοι από την απώλεια της νίκης προκειμένου να μειωθεί και η διαφορά από την κορυφή.

  Κι επειδή έχω και λίγη φαντασία λέω να το εμπλουτίσω: κούτσα κούτσα από την υπερπροσπάθεια ο γνωστός ποδοσφαιριστοπατέρας πήγαινε μπροστά από κάθε παίχτη και σκούπιζε με την ιδρωμένη μπλούζα του (δείγμα ότι έβγαλε τίμια το ψωμί του) τα βουρκωμένα μάτια του συναδέλφου του που έπαιξε για ακόμη μια φορά με την πλάτη στον τοίχο. Ενίοτε δε παρότρυνε και ορισμένους να αλλάξουν και εσώρουχο λόγω της φάσης στο τέλος που ο Ντιόγο, υπό την εύνοια του διαιτητή βεβαίως βεβαίως, κατηφόριζε με ορθωμένο χειρόφρενο προς τον σούπερ Μάριο.

  Ωραίος ο Ολλανδός. Γιατί να κλωτσάει τις καρέκλες και να λέει φακ, σιτ, και άλλα τινά. Εδώ λέει το Ελλάνδα έχει ωραίο ήλιο, ωραίο κρασί, ωραίο θάλασσα και ωραίο γκόμεναι. Άσε που σιγά - σιγά καταλαβαίνει ότι ούτε τον Ογκουνσότο δεν θα μπορέσουμε να πάρουμε το Γενάρη… Και κάτι ακόμα χειρότερο που δεν τολμά να πάει ο νούς του. Ότι και τον Κριστιάνο να φέρεις θα πρέπει να κάτσει στον πάγκο γιατί προηγούνται άλλοι για τη σύνθεση (ποιός το πήρε το γιούρο το 2004, ο Κριστιάνο; Εχει πάρει ο Κακάς γιούρο 2004; Α?). Κάτσε κόουτς μέχρι να φύγεις. Έχει κι άλλα καλά το Ελλάντα.

  Αλλά μάλλον βγήκε και άλλο σύστημα από πλευράς ΟΣΦΠ χτες. Πώς τα κατάφερε ο Βάσκος ρε παιδιά και έπαιξε αμυντικά με ΔΥΟ μόνο αμυντικά χάφ? Μήπως εκτός από την επιθετικογενή άμυνα υπάρχει και η αμυντικογενής επίθεση και μας το κρύβετε και μένουμε όλοι στο σκότος? Λέω μήπως…

 101. ΠΑΣΤΟΡΑΣ (holy father) έγραψε

  Μα η Προοδευτική είναι στας τέταρτας τάρταρας κατηγορίας
  τέκνον μου Ιωάννη Ιάκωβε !
  Πρός τι τιούτος λανθάνων παραληλησμός μετά του εριτίμου
  Γαυρολιμάνεος του Τορινάρχη.
  ———————————————————————–
  Ο οποίος ημπορεί να βαίνει της σφαλιάρεως απο αρχαιοτάτας
  χρόνους εις την Ευρώπην , πλήν όμως επρωταθλητεί εις την
  καιόμενη βάλτο του Βυζαντινού ποδοσφαίρου.
  Διότι η Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών διαβαίνει ανα τους αιώνας
  ως πριμαντόνα του μεγαλεπιβόλου Βυζαντίου.
  ———————————————————————–
  Και αυτού τες μνήμες μας ξυπνά.
  ———————————————————————–
  Δεν θα διαφωνήσω ότι ο Γαυρολιμήν ο Τορινάρχης της Χερενφέας
  και του Μολντε-βέρντε των Μεδίκων , χθές ήτο δια των κλαυθμών
  των ρεγγών :cry: αλλά δεν παύει να είναι ο Ελληνας ναύαρχος των
  ΕΠΤΑ θαλασσών και ο Βαζελίνιος ο Ευρωβρέμιος , παριστάτε
  εδώ και μία δεκαετία τουλάχιστον δίπλα του ως μούτσος πολυτελείας!
  ——————————————————————————–
  Και να το βγάλετε απο το μυαλό σας άπιστοι ιλαρούντες του πρασίνου
  χρώματος , πως με τέτοια μυαλά και τέτοιες εμφανίσεις ωσάν την
  χθεσινή , θα εμποτίσετε τα γαυρολιμάνια γραφεία με κορνεδίσκια
  και θα καταστήσετε τον υπεύθυνο αυτών Χοχονίτο μετά της θυγατρός
  του , Σαββέας της Ευρωχαρμάνας , λευκούς και κορνέδιους ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΗΔΕΣ.
  =================================================
  Την ευλογίαν του ποιμενάρχην σας να έχετε όλοι τέκνα μου.
  Και πρωτίστως ο σεβαστός Χατζηπατήρ κατά κόσμον Χατζημπαμπάς
  που δέχεται σκύβων την κεφαλήν τα αλόγιστα πυρά όλων σας.
  —————————————————————————————-

 102. SILVER έγραψε

  ΠΡΟΣ ΕΝΑΣ: Αγαπητέ φίλε καταλαβαίνω το παραπονό σου αυτά τά ειχα γραψει πριν απο πολυ καιρο, οτι πρωταθλημα θα δουμε μετά από δύο+χρόνια. Αν θυμαμαι ,μου εγραψες οτι ειμαι απαισιοδοξος, ειχα αναφερει για τις μεταγραφες του καλοκαιριου οτι ο Αντωνιου φαινοταν οτι ηταν υπευθυνος αλλα βεβαια με τις ευλογιες καποιου μεγαλομετοχου . Να μην ειμαστε αφελεις , γνωριζουμε ολοι οτι τουλαχιστον για φετος δεν ηταν δυνατον να κατακτηθη το πρωταθλημα και να εκτεθη στους φιλαθλους ο εν λογω μεγαλομετοχος για την προτερον ανικανοτητα της ομαδας.Το μονο που αλλαξε στην ομαδα ηταν ονοματα διοικητικων θεσεων στην ιεραρχια. Ο Στελλιος προ μηνων ειχε αναφερει για κατι γυμνοσαλιαγκους που δεν αντικατασταθησαν εις το εσωτερικο της ΠΑΕ και οι οποιοι παραμενουν στα ποστα κλειδια. Μακαρι να επεστρεφε ο ΖΑΕΤΣ. Αν θυμασε μεχρι το τελος των μεταγραφων υπηρχε χρονος για αποκτηση κεντρικου αμυντικου, γιατι δεν απεκτηθη; Βεβαια μας παρεσυρε η κινηση του ΒΓΕΝΟ και πιστεψαμε σε κατι που ολοι ονειρευομαστε την επιστροφη της ομαδας στην κορυφη,κατι που θα γινη βεβαια αλλα οχι τοσο συντομα. Καλα μας γραφεις οτι εαν περιμενουμε να κοψη βαθμους απο τον γαυρο η καθε επαρχιακη ομαδα να την εκμεταλευτουμε εμεις, χασαμε το τρενο. Ο ξεδοντιαρης αναφερει την ικανοποιηση του για την ενδεκαδα αλλα υπηρχε και καλυτερη. Η ισοπαλια ικανοποιησε και τον ΤΕΝ ΚΑΤΕ αντι να τον προβληματιση. Μια ομαδα με την ενισχυση 60.000 φιλαθλων της ας ειναι και η μικροτερη εις την εδρα της θα τους ετρωγε με τα ρουχα τους. Μπορουσε καλιστα να χρησιμοποιηση αντι του περιπατητη Ζιλμπερτο τον Ματος και αντι του τυπαρα τον ΥΒ αφου το προβλημα του ηταν γνωστο, νομιζω οτι καπου θα χωραγε και ο Κλειτον. Τελος τα αφηνουμε ολα αυτα γιατι στεναχωριομαστε τσαμπα και ας το διασκεδασουμε με το συγγραφικο ταλεντο του ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΑ και τα ωραια ποιηματα του ΖΑΝ.

 103. abalos έγραψε

  Στην αρχη του ματς εγιναν καποια μαρκαρισματα δυνατα, με παθος, και λεω. . .
  καλη μπαλιτσα θα δουμε!
  Μπα!
  Μαλλον θα κρατησουμε την ορεξη μας για τον επομενο γυρο που ισως τα πραγματα να ειναι λιγο διαφορετικα π.χ. αλλοι προπονητες, αλλοι παικτες, αλλος διαιτητης. . .
  Ακομα και οι δηλωσεις των προπονητων δεν θυμιζαν σε τιποτα ΝΤΕΡΜΠΙ. . .
  Ειστε ευχαριστημενος Κε ΤΕΝ ΚΑΤΕ; ΟΧΙ
  Ειστε ευχαριστημενος Κε ΒΑΛΒΕΡΔΕ; ΟΧΙ
  Μονο ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ κατι πηγε να πει για τον διαιτητη αλλα λακωνικα, Σπαρτιατικα!
  Και του χρονου να ‘μαστε καλα!

 104. ένας έγραψε

  > O Sotis τόπε κι…
  Σότη, σωστά το είπες κλαίω. Και μάλιστα άσχημα. Είπες σε λάθος τάιμινγκ. Εγώ λέω σε σωστό. Κοίτα, προτιμώ να κλαίω όταν γίνεται μια ζημιά μη αναστρέψιμη και όχι μετά σαν τη μωρή παρθένα. Που της έταξε γάμο ο Ιάν και την κορόιδεψε.

  > SILVER
  Ξέρεις ότι εκτιμώ την προσφορα σου. Και σέβομαι. Όμως είσαι οφ σάιντ (όπως ο Μάτζιος εχτές στη μοναδική ευκαιρία). Εγώ μιλάω για νοοτροπία και δεν μπαίνω σε τεχνικές λεπτομέρειες (ποιός πού τί). Υποτιμώ το ποδόσφαιρο και το θεωρώ ότι είναι διάστημα 6 μηνών να φτιάξεις μια ομάδα. Σιγά την τέχνη. Άμα θες και ξέρεις και είσαι και από θέση. Προτιμούσα (αν ψάξω θα βρώ παλιό μου ποστ) να μας τα έχει πει η διοίκηση αυτά που λες για το πρωτάθλημα. Και εγκαίρως. Μη μου λες ότι τα έλεγες (τουλάχιστον δεν τα έλεγες όλα) και παραδέξου ότι δεν ήταν προφανής η εντεκάδα που θα κατέβαζε ο Τεν στο ντέρμπυ. Ούτε κι εσύ ήξερες ούτε κανένας άλλος. Αν την ήξερα τη σύνθεση, θα τα είχα γράψει αυτά που λέω τώρα αμέσως μετά από τον Εργοτέλη. Εξαρτιόταν από τη λοβοτομή. Ξέραμε ότι τον στείλανε τον κόουτς στην Καζαμπλάνκα, αλλά, αν την είχε 20 πόντους και του είχανε κόψει 2 πάλι μπορούσε να απειλείσει. Θέλαμε να δούμε πόσο κόψανε. Έλα τώρα κι εσύ και ο κάθε παράγοντας να ξαναμιλήσετε για όραμα.

  > X”dad
  Ξέρεις ότι επικοινωνούσαμε και από παλιά. Όπως και με άλλους εδώ μέσα. Φυσικά ο Άγγελος χρησιμοποιήθηκε σημειολογικά (σιγά μην αφήσουν ο Άγγελος και ο Τιμούρ τον παράδεισο της Κύπρου για να έρθουν εδώ να ελέγχονται από μανδαρίνους). Ξέρω καλά ότι και ο Πολύβουος με τον Ντούσαν έχει τα δίκια του και την οπτική του γωνία γι αυτό ποτέ δεν ήρθαμε σε αντιπαράθεση. Μου άρεσε ο παλιός Τεν. Το ξέρετε. Τώρα είμαι ακόμη ζαλισμένος από το χτεσινό σοκ. Γράφτε τουλάχιστον εσείς για να περνάμε καλά όπως περνάνε κι αυτοί με τις δικαιολογίες τους και με τις κουρσάρες τους. Κι έχει ο Θεός (Aggelos speaking … ;-) ).

 105. JAN ZWAN JACOBSEN έγραψε

  ΠΑΠΑΡΟΥΝΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΜΩΒ ΚΑΙ… ΚΑΛΕ ΜΠΛΕ
  ======================================

  Τι είναι αυτά ρε Χατζηπαστουρμαδοπιταίοι , ενας , χένας για την
  πιτυρίδα και λοιποι παπαγάλοι και γλυκιά Γκιζέλα Ντάλι !

  Τον προτιμάς τότενες που χανε απο τον Κουτσαμανουλαμπούλι ε
  Χατζημπαμπά τον Τεν Κάτε ;
  Τον δήθεν ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ της σφαλιάρας.
  Ε τότε να ξαναχάσει αγόρι μου.

  Να ξαναφάμε τρία για να χαιδέψει ο Τεν Κάτε με τις παπαρόλες του
  τον επαναστάτη μέσα σου που από την πολύ παντόφλα έχει γίνει
  Κλωτσολοκοτρώνης !

  Ρε Χατζη-χ-ένα εδώ δεν υποστηρίζουμε επαναστάτες και ομορφόπαιδα
  που τα κάνει ο Χοχός μιά χαψιά για να πεθάνουν αδικημένοι Αντύπες
  στο κάμπο της Λάρισας.

  Αλλά ομάδα ρε Κουτόφραγκοι ;) που απαιτείται να γίνεται καλύτερη
  και όχι Εργο-γραφική , πηγαίνοντας με τις επιταγές των καιρών και
  με παικταράδες [εκεί συμφωνάμε].

  Γιατί άπαξ και αρπάξεις την επτάρα πίσω , δεν θα σε πούνε μοδέλο
  και καλά μου , ω λα λα ομαντά ! αν βάλεις έξι μπροστα !

  Ομπιλιακό θα σε πούνε γιατί πάντα μένουν τα κολοπιλαλάτα που φαγες.

  Και σταμάτα ρε Μπριζίτ Μπαρντό τα κατινίστικα νητερέσα με τον χένα
  και τις απο κοινού εξαγγελίες σαν τους παπαστρούμφ , γιατί τα μάθαμε
  και τα δικά σου.

  Υμνους ρε μπάμια έγραφες για τον Μαρκαριάν που με το τσούκου τσούκου
  σεφερε στην κορυφή της Ευρώπης.
  Και τώρα που πάμε με πολύ πιό εξελιγμένο τσούκου τσούκου να κάνουμε
  κάτι με τον επιθετικομούρη Τεν , μου τον κάνατε αμέσως ευνούχα!

  Παίκτες ρε θέλουμε μεγάλους και τίποτε άλλο.
  Παίκτες και συμπαγή ομάδα.
  Που να σου εμπνέει εμπιστοσύνη πάντα.
  Και αυτό μεταφέρανε στον Τεν Μπάντεν-Μπάντεν.
  Βρες ρε άνθρωπε μια ισοροπία , γιατί με τα μέχρι τώρα
  πιό πολλά τρώμε απ’όσα βάζουμε ;)

  Κρίμα ρε και δεν σε είχα για μυρουδιά!

  ΥΓ Διαζύγιο δεν σου δίνω ρε.
  Πιό εύκολα θα χωρίσω με τα μωρά τα διάσπαρτα
  παρά με σένα Αγγελίνα μου.
  Δεν πιστεύω ρε άτιμη γαβριά να παίζετε τίποτα
  πίσω απο την πλάτη μου με τον χένα.
  Γιατί πολλά πίτσι πίτσι διαβάζω.
  Και στις απελπισμένες υπάρξεις ποτέ δεν
  έχω εμπιστοσύνη :roll:
  Ατιμε Ολλανδέ αφορμή έγινες για να τα φτιάξει
  η αγάπη μου με…ένα….μπούφλο ;)
  Tώρα κατάλαβα και την σπόντα……
  “Είσαι λίγος για μένα αγάπη μου…” sto post 98

  “Βαστάτε Τούρκοι θυμιατά
  Ενας μα και Χ”μπαμπάς
  μυρίσανε τον κρίνο :-P
  σκότωσα άπιστους ΕΠΤΑ
  μακριά εις το Τορίνο!”

  Την ευλογία σου Αγιε Πάστορα.
  Aτιμη Χατζηφάρα των ενανέων θα σας φλιπάρω;)

 106. πρασινικό τείχος έγραψε

  Δυστυχώς τα σφάλματα του καλοκαιρινού σχεδιασμού εξακολουθούν να βγαίνουν στην επιφάνεια αφού η πώληση των 26 χιλιάδων διαρκείας δε μας επιτρέπει να αιτηθούμε ώστε να διεξάγονται από δω και πέρα όλοι οι αγώνες μας εκτός έδρας, πρόταση που δε νομίζω να μη γινόταν δεκτή και από τις υπόλοιπες ομάδες μια που θα ήταν συμφέρουσα για όλους (έστω και από πλευράς εισπράξεων ειδικά για τις ομάδες εκείνες που περιμένουν να παιξουν με τον Παναθηναικό για να κόψουν κανένα εισιτήριο). Είναι αλλωστε αναμφίβολο πως αν το χθεσινό ματσάκι γινόταν στο Καραισκάκη το αποτέλεσμα θα ήταν 2 (διπλό). Εμείς από την πλευρά μας, αφού επί τέλους προσαρμόσαμε το σύστημα στις ανάγκες του έμψυχου δυναμικού, θα καταφέρναμε τέλος να προσαρμόσουμε και το αγωνιστικό πρόγραμμα στις ανάγκες του συστήματος ώστε να ξαναβρεθούμε πλέον εμείς όλοι μαζί στο ΟΑΚΑ μια και καλή στο τέλος της χρονιάς, χαρούμενοι και δικαιωμένοι που σώσαμε τη φετινή παρτίδα, για την απονομή της κούπας του πρωταθλητή.

 107. zafstein έγραψε

  ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΩΣ ΤΑ 0-0

  ΣΑΣ ΤΟ ΧΑ ΠΕΙ(ΣΚΟΛΙΟ 78),ΟΤΙ ΜΕ ΑΛΑ ΒΡΕΜΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΘΑ ΤΑ ΦΑΜΕ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΕΙΑ ΤΟ 4-3-2-1,ΟΤΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ,ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΟΥ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΑ.
  Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ 4-2-3-1(ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 100),ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΕΝΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΚΡΩΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΒΑΣΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.ΝΑ ΣΤΗΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.ΕΧΘΕΣ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΠΕΡΑΝ ΜΙΑΣ ΦΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΡΟΣΙΔΗ.ΘΕΛΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ Ο ΓΑΒΡΟΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ,ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.).
  ΠΙΕΣΗ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ΡΙΣΚΟ ,ΑΛΛΑ ΕΛΕΙΨΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟ-ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ.
  ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΠΑΛΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟ,Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΛΩΘΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ.
  ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ Η ΚΑΤΟΧΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 60-40 ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ .
  ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕΙΟ ΛΟΓΙΚΗ.
  ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΦΤΙΑΞΕΙ.ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ.
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΒΡΕΜΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΤΕΝ-ΚΑΤΕ.
  ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ,ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ.ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΩΣΑΝΕ ΧΑΡΤΑΚΙ ΣΤΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΩ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ, Ο ΤΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ.
  ΑΠΛΑ ΛΕΩ,ΜΗΠΩΣ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΒΡΕΜΗ,Η ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΩΘΗΣΑΝ Σ’ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΤΗΣ ΒΡΕΜΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ.

 108. alf έγραψε

  Το πέναλτι που δεν έδωσε στον Αβρααμ- Μάτζιο είναι καρμπόν με αυτό που έδωσε στον Κωνσταντίνου -Βενατίδη τότε ο Ευθυμιαδης. Θυμάστε τότε που έφαγε το ξύλο και μεις χάσαμε το πρωτάθλημα.

 109. ο ΧΑΤΖΗΜΑΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  Ναι ρε Ζαφ
  Μακάρι νάτανε “ρήαλ Χαρτάκι” το χθεσινό. Μακάρι…
  Πλημμέλημα είναι το χαρτάκι.. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, εξ’ άλλου.
  Ευνουχισμός ήντουνε-νε… τάπε ο ΟΝΕ αντ’ όνλυ…
  Ποιά “πίεση των ημερών” και “λόγω της ημέρααας”;
  Έσκυψε πειθήνεια στας επιταγάς των ΜΜΕ (τα οποία τα παίζει απο τη μέρα που ήρθε στο ΕλΒενιζέλο):
  “Πέξε Χένκυ σιγουράτζα γιατί θα σε φάει λάχανο η Αρβανιτιάααα”… “Ώρα είναι να φεύγουμε με το στίγμα του αποτυχημένου και τη χλεύη του “βοηθού” από το κωλοχώρι…
  Γι΄αυτό είπα ότι, καλύτερος ήντονε τότε που πέταγε τα σκαμνιά, μετά την πί@α απο τον Κουτσομέσσι…
  Διότι τότε, ήντονε όρθιος τουλάχιστον..
  Και εγώ τον Τεν-Προπονητά μου τονε θέλω όρθιονε!!!
  ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!
  Κατάλαβες μωρή αγαπητικιά;
  Κι’ ΕΦΤΑ να φάω στα παπ#@##ρια μου… Έχω μπακ-άπ ιστορία εγώ.
  Δεν είμαι σαν τσι άλλοι που δεν έχουν τίποτ΄ άλλο…
  Άλλο το βήξιμο, άλλο το κλάσιμο.

 110. ένας έγραψε

  > JZJ
  μη φοβάσαι ρε και δεν τα φτιάχνουμε με τον Χατζημπαμπά. θα σου απαντήσω όμως για τους επαναστάτες και τους μυρουδιές που είπες.

  Είδες τίποτε επαναστάτες? Είπε κανένας για καμιά επανάσταση? Δε νομίζω. Για απλή επαγγελματική συμπεριφορά μιλάμε και μάλιστα συμβατή με τους κανόνες του ποδοσφαίρου. Και τις καλοκαιρινές εξαγγελίες για να μην ξεχνιόμαστε. Άκου … επανάσταση. Τι έγινε; Ό,τι δεν καταλαβαίνουμε το λέμε επανάσταση; Άλλο πράγμα νόμιζα ότι ήταν η επανάσταση.

  Μυρουδιές: για να σε ρωτήσω βρε Ιάν. Οι παικταράδες που λες να έρθουνε γιατί να έρθουνε; Χάσανε κανένα γάιδαρο και θα έρθουν να τον βρούνε στην Ελλάδα; Πες μας κανένα όνομα παιχταρά που έχεις στο μυαλό σου για να γελάσουμε. Πες ένα παράδειγμα. Να σου πω εγώ ένα: Ρουκάβινα. Ήρθε, στο λέω από σίγουρη πηγή αν δεν το πήρες χαμπάρι. Να σου πω άλλο ένα; Τεν Κάτε. Και σου αφήνω το Ζιλμπέτο να τον σκεφτείς μόνος σου για να έχεις να απαντήσεις και κάτι. Δηλαδή όποιος δεν είναι θιασώτης του χοχού (όπως εσύ στα τοπικά πρωταθλήματα) είναι ή επαναστάτης του κιλού ή μυρουδιάς; Πολύ “κάτσε στα αυγά σου με ροτέισον” διδάσκεις. Σαν ιστορικός ποδοσφαίρου μετεκαπιδευθείς εις Τορίνο που είσαι βέβαια …

 111. ένας έγραψε

  Συνέχεια από το sport24. Σιγα σιγά ανεβάζουμε τα τηλεοπτικά δικαιώματα που θα πάρουμε από όλα τα παιδικά κανάλια (συνδρομητικά και μη).

  “Για το μεθαυριανό ματς Κυπέλλου, ο Τεν Κάτε άφησε εκτός αποστολής και αρκετούς από τους «βασικούς», θέλοντας να τους δώσει ανάσες εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε Τσάμπιονς Λιγκ και Σούπερ Λίγκα. Στην Καβάλα, λοιπόν, εκτός του Καραγκούνη (ακολουθεί θεραπεία), και των τραυματιών Μουν, Σόουζα, Λεοντίου, δεν θα ταξιδέψουν και οι Γκαλίνοβιτς, Σιμάο, Νίλσον, Βύντρα, Μάντζιος, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Γκάμπριελ.”

  Τι τρέλες είναι αυτές; Πάει χωρίς αμυντικά χαφ στην Καβάλα! Δεν είδε τι έπαθε ο θρύλος στο Διαγόρα! Θα βάλουν οι Καβαλιώτες στη μέση τον μοναδικό χαφ Μάτος και θα αρχίσει η τσόντα! Που πα ρε Τεν. Πάλι τρέλες? Χύσανε μελάνι οι άνθρωποι να σου πουν τι να κάνεις. Ιάν, λες η επανάσταση να αρχίζει από την Καβάλα?Ποιός θα παίξει διαιτητής εκεί; Καήκαμε … Αβάντι πόπολο, παντιέρα ρόσα …

 112. vaselinos έγραψε

  Τι διαολο εχουμε παθει ολοι εδω περα; ενας εχει τρελλαθει τελειως. Ακουστε το καλα:το πρωταθλημα θα γινει πρασινο απο φετος.τελειωσε! η ομαδα μας εχει περισσοτερη ποιότητα και αυτο θα κανει τη διαφορα σε βαθος χρονου.ο γαυρος δεν εχει τοσους πολλους καλους παικτες .
  Οσο για χθες ο τεν αιφνιδιάστηκε διότι δεν περιμενε οτι ο γαυρος θα επαιζε με λογικη Πανθρακικού. Απο ενα επιδοξο πρωταθλητή δεν περιμενε αντιδραση κότας. Αυτο ητανε το λαθος του. ΑΥΤΑ
  ΥΓ. ΝΑ πας στο συνεδριο, ολο και κατι θα μαθεις. Ασε που θα ηρεμησεις κιολας

 113. ένας έγραψε

  > vaselinos
  Α! Τώρα κατάλαβα το σχέδιο. Θα παίζουμε χωρίς δόντια (επιθετικούς) και όπως δεν θα μας φοβάται ο θρύλος μην του δαγκώσουμε κατιτίς την ώρα της πράξης θα τον εξοντώσουμε από τις υπερβολικές και αλεπάλληλες εκσπερματώσεις καθότι στερούνται φυσικής κατάστασης οι γέροι που έχει μαζέψει. Ωραίο κόλπο.

  Βρε νεανία, άμα λες ότι ο “γαυρος δεν εχει τοσους πολλους καλους παικτες .” τι φοβόσουνα προχτές; Βγαλε ένα συμπέρασμα επιτέλους, είναι καλός ή κακός ο γαύρος? Ή είναι καλός και τον φοβάμαι ή είναι κακός και του χάρισα το πρωτάθλημα γιατί χέστηκα. Πώς να ηρεμήσω με αυτά που λες?

  Άντε, ηρεμώ σεβόμενος το Μαρκάκη.

 114. SILVER έγραψε

  Oπως τα περιγραφετε και τα εξιστορείτε μου θυμιζουν ελληνικη ταινια : ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ με τον Τεν Κατε στον ρολο του κουρκουλου. Να δουμε, θα αντιδρασει στο τελος;

 115. zafstein έγραψε

  ΑΝ Ο ΧΑΤΖΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟΤΕ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ(ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ).
  ΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ Ο ΧΟ-ΧΟ-ΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΑΣΚΟ(ΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ),ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ.
  ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΨΥΧΩΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΛΟΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠ’ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ.

 116. naousaios έγραψε

  ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ. ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΥΡ-ΣΑΒΒΑ ? ΤΙ’Ν ΤΟΥΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ? ….ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΙΤΑΛ, ΚΑΙ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!

 117. CAPTAIN HATZI έγραψε

  Ο Σάββας είναι σαν τον Πέτρο της Μυκόνου.
  Εκείνο το γραφικό πουλάκι που του πετάς τον γάβρο και τον καταπίνει
  αμάσητο.
  Είναι και σαν τον Μητσάρα.Με την διαφορά ότι αυτός είναι μπροστά
  απο τις κάμερες.
  Και για τα 300 μηχανάκια που είπε…….
  Σού λέει εμεις ξεφτιλιστίκαμε μ τις μηχανες στο αεροδρόμιο για τους
  Ανορθωσάδες , κάτσε να ονειρευτώ και πράσινους μηχανόβιους.
  Γειάσου ρε Σάββα μας , Μητσάρα μου , Πετράν.

 118. DOCTORATOS έγραψε

  Είναι απόλαυση να διαβάζω τους σίγουρους και ευχαρίστηση τους νέους που προστήθεντε σε αυτό το εγκυρότατο και πανέξυπνο μπλόγκ,υπότην επιτήρηση του Στέλιου που είναι αναγκαία όπως το ζιζανιοκτόνο στην Ελληνική γή.Πραγματικά όμως δεν περίμενα ο σεπτός και το εννοώ Χατζημπαμπάς,να προτιμήσει τόσο φθηνές ήττες όπως αυτές προ δεκαπενθημέρου,με τον Τεν Κάτε μενόμενο μεν,αλλά απροσάρμοστο και άβουλο δε,από ένα σύστημα πιό δεμένο και σαφώς πιό αξιόπιστο.Φθηνές ήττες που εμείς δίνουμε κάθε τόσο,προσπαθώντας να φτιάξουμε το διαφορετικό,ήττες που ποτέ τα τελευταία 12 χρόνια δεν έχει δώσει ο Ολυμπιακός.Η λεπτομέρεια ίσως πέραν των άλλων μη συναφών της ηθικής ,του πρωταθλητή.
  Δεν είναι προτιμότερο,ο Τεν Κάτε πχ να μην πιστεύει πως ήρθε στην Παταγωνία,νομίζοντας ότι θα κερδίσει τους πάντες με φούλ επιθετικό ποδόσφαιρο και χωρίς σέντερ μπακ.Αλλά πάνω στην εδώ και χρόνια ασφαλή,σπουδαία και περήφανη τακτική του ΕυρωΠαναθηναικού να προστέσει βήμα βήμα,τις τεράστιες επιθετικές του γνώσεις,ώστε να βγεί ένα υπέροχο και κατ’εμάς ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ αποτέλεσμα,πρωτοφανή για τα Ελληνικά και γιατί όχι και για τα Ευρωπαικά δεδομένα;
  Σας ευχαριστώ θερμά όλους με τις πιό ζεστές καλημέρες μου.

 119. Ο SOTIS τόπε κι.. έγραψε

  Αν ήθελε ο επίσημος Παναθηναικός ο κυρ Σάββας δεν θα υπήρχε πουθενά.Ο άνθρωπος είναι πεπλανημένος όπως όλοι οι Οσουφουπίτες.Ελλαδίτσα κι άγιος ο Θεός και να μην την χάσουμε για θα χαθούμε.Πρωταθλητές Μάλτας ναι, εχουμε απο κάτω μας τον Παναθηναικό κι αυτό μας φτάνει.Νομίζει ότι είναι ο ηγέτης της γαβριάς που διάβασα πιό πάνω,ο Οδυσσέας Αντρούτσος στο καλαμπαλίκι του Ελληνικού ποδοσφαίρου.Και του αρέσει,μορφωμένος άνθρωπος να το παίζει και καλά μπροστάρης των μπολσεβίκων της μάζας των οπαδών που έχουν κάνει ένα απλό κοινωνικό φαινόμενο αναψυχής,θρησκεία.
  Αν κάποιος βγεί και του απαντήσει στις κάμερες όπως αυτός με τρέλα και κορδέλα…
  “Κάνε μας την χάρη ρε Σάββα της επτάρας και του Χέρενφεν που θα μιλήσεις για τον Παναθηναικό που σας έκανε ανθρώπους να βγαίνετε και να τα κονομάτε χωρίς προκριματικούς στο Τσού Λού.Μια φορά παίξατε προκριματικό και βγήκατε να εισπράξετε καινούρια Μόλντε στο ΟΥΕΦΑ.Να πάρουμε το πρωτάθλημα γιατί χωρίς ομάδα με τα δικά σας κόλπα;Για να τρώμε επτάρες για να κάνουμε να νικήσουμε εκτός έδρας 10 χρόνια ακόμα και την Χάιφα στην Κύπρο;Ρώτα ρε Σάββα ακόμα και οπαδό του Πανθρακικού που ανέβηκε τώρα θα ήθελε τέτοιο πρωτάθλημα ξεφτίλας;Kάνε ένα γκάλοπ να σου κλείσει το στόμα μια και καλή.Που θα μιλήσεις και για μηχανόβιους που σας έκλεισαν το δρόμο για το ΟΑΚΑ!Μήπως ρε Σάββα οι δικοί σου για να σε βάλουν να γρκινιάζεις στις τηλεοράσεις, γιατί γι αυτό σε έχουνε όπως είπε και ο Θέμης ο Καίσαρης στο Σέντρα πιό ευγενικά βέβαια το παιδί, σου έβαλαν και είδες βίντεο με τα μηχανάκια που την πέσατε στο πούλμαν της Ανόρθωσης;”
  Θα ξαναμίλαγε ο Σάββας ποτέ αν υπήρχε τέτοια περίπου κασέτα που θα ξεμπρόστιαζε αυτόν κι ότι υπερσπίζεται τόσο προκλητικά,βάζοντας τον κόσμο ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ.
  ΓΙΑΤΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΣΟΥΦΟΥΠΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΤΟ Β’ΑΓΥΡΟ ;
  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.Και ω του θαύματος να μην υπάρχει έστω μιά φωτογραφία με μηχανάκια πράσινα,σαν τις δεκάδες της Ανόρθωσης.Και παρά τους φουσκωτούς στα αποδητήρια να αγκαλιάζονται όλοι οι παίκτες στο ΟΑΚΑ και για το Β’μέρος να βγαίνουν κυρίως οι Ολυμπιακοί κι ο Σάββας γελαστοί,χαρούμενοι και ΑΝΕΤΟΙ.Ολη η Ελλάδα μέσω της ΝΕΤ το είδε αυτό.
  ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ ΡΕ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ.

 120. ένας έγραψε

  > zafstein

  Εμάς zafstein μας έχει αλλάξει η 12χρονη απραξία. Μας έχει ποτίσει το δευτεριλίκι και ο φόβος. Το κύπελο να πάρουμε φέτος θα πανηγυρίσουμε σαν τρελοί. Μόνο οι παλαιότεροι θυμόμαστε άλλες καταστάσεις. Εσείς δεν είστε έτσι.

  Για την ομάδα σου ένα θα πω: Βαλβέρδε και πάλι Βαλβέρδε. Αν θες Ευρώπη και ομάδα κράτησε Βαλβέρδε. Elegant τον είχα χαρακτηρίσει. Έχει το κυριλίκι που σου λείπει για να πας μπροστά. Σαν βάζελος δεν με συμφέρει που στο λέω αλλά βλέπω ότι σιγά σιγά το έχετε συνειδητοποιήσει στο θρύλο. Ο θείος ξέρει και κράτησε τον Ισπανό και όχι λαμόγια. Θα σας περάσει λοιπόν ο Βαλβέρδε τη φιλοσοφία του 4-3-3 και του σύγχρονου και γρήγορου ποδοσφαίρου και θα είσαστε έτοιμοι για έξω. Το εδώ ξέρω πως δεν σας νοιάζει γιατί το έχετε μπουχτίσει.

  Υ.Γ. Πείτε βρε στη διοίκηση και στις φυλλάδες του ΠΑΟ ότι τα συλλαλητήρια γίνονται 1 φορά στα 10 χρόνια. Τι τα πράσανε; κυριακάτικη βόλτα στο Ζάππειο;

 121. ένας έγραψε

  > zafstein

  Να δώσω κι ένα παράδειγμα γιατί θα μου λένε πάλι ότι αερολογώ. Πάρε τις άμυνες, κακή η δική μας αλλά χειρότερη η δική σας. Μπάζουνε και οι δύο. Εσείς δεν έχετε κάνει κιχ ενώ οι δικοί μας έχουνε χαλάσει τον κόσμο. Εσείς πληρώσατε την άμυνά σας 10 εκ αποκλειόμενοι από το CL ενώ εμάς δεν μας έχει κοστίσει ακόμα (σε χρήμα). Σύγκρινε αντιδράσεις! Κι ενώ είμαστε έτσι, εσείς θα ψάξετε για επιθετικό το Γενάρη κι εμείς για αμυντικό.

 122. Γιώργος έγραψε

  “Νικησε και την Μιζερια ο Τεν Κατε” Στελιο γι’αυτο στο τελος του αγωνα μονο που δεν πανηγυρισε μαζι με τον κυρ Σαββα για το Χ.
  Απ’οτι φαινεται λοιπον ο Ολλανδος προσαρμοστηκε στην Ελληνικη πραγματικοτητα και επαιξε ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ οχι τοσο το ντερμπυ αλλα κυριως την δουλεια του.
  Και καλα ολα αυτα για την κουραση αλλα απο επιθετικο ποδοσφαιρο που μας υποσχεθηκε λιγα πραγματα. Και πως να γινει αυτο αφου οσους δημιουργικους παικτες ειχε στο ροστερ τους ειχε στον παγκο γιατι απλα δεν καταφερε να να τους ενταξει στο συστημα του. Αν αλλος προπονητης εστηνε ετσι την ομαδα του σε ντερμπυ που θελεις μονο την νικη το κραξιμο θα πηγαινε συννεφο. Και θα το ξαναγραψω οτι ακομη και αν δεν διαλεξε ο ιδιος τους παικτες ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ που τους αποδεχτηκε το καλοκαιρι γιατι ολες οι μεταγραφες γινανε οσο ηταν εδω αρα δεν με πειθει οτι θα φερει τον Γεναρη καποιους καλυτερους. Αν μπορουσε να τους φερει γιατι δεν τους διαλεξε το καλοκαιρι που ξοδευτηκαν τοσα λεφτα. Και γιατι να του φερουν τωρα παικτες που θα διαλεξει αυτος αν ειναι να κριθει το καλοκαιρι και εχει χασει το πρωταθλημα και ισως και το Τσ.Ληγκ οποτε θα ερθει αλλος.

  Και τελος αυτη η δηλωση του Βγενο μετα το ντερμπυ(χα) ειναι σαν αποδοχη απωλειας του πρωταθληματος.

 123. ένας έγραψε

  > JZJ
  Ιάν, άργησες να μου απαντήσεις. Τι γίνεται; είσαι καλά; Πες μου ό,τι θες. Δεν παρεξηγώ εγώ. Πες μου κάτι έστω κια είναι ένα απλό ΑΪΝΤΕΣ.

 124. JAN ZWAN JACOBSEN έγραψε

  > χ ένας

  Tι να σου πώ ρε κόκκινη νουγκαντίνα που πέρασες καμμιά δεκαριά
  ντούκο ντε λούξ αυτόν το ζάφστειν seven up!
  Ρε πάψε να ασχολείσαι με τις Αναγέννησες Πατατιάς της Ευρώπης.

  Και άσε τα ψόφια σε μένα.Σούχω αδυναμία και το ξέρεις αλλά την
  εκμεταλεύεσαι κάνοντας κόμα με το άλλο το χαμένο το κορμί που
  τάμα τόχει να πεί κάτι σοβαρό.Παναθεμάτον τον Μπόζο ;)

  Οχι δεν σου απαντάω ρε.
  Οτι είχα να πώ το είπα.
  Εχεις γίνει ένας Χατζημπάμιας κι εσύ.
  Τα κόζα του παίρνεις και θα σε φάει το σκουώς ;)

  Σε παραπέμπω στο γιατρουδάκι στο 118 που με κατάλαβε
  ο άνθρωπας.
  Παρότι σαν ψυχίατρος του έρχεστε coca colllla ταμάμ :-P

  Με τέτοια διπλά στην Ευρώπη και αρχοντοαπλοχεριά , όχι
  πλακώματα Χοχού με Πρινβάλντο , έρχοντε οι πάντες.
  Αυτό είναι το ζητούμενο ρε κατιμάδες.

  Πανατινάικος.

  Και μάθε εσύ κι η Αγγελίνα που πήρε τα προσωπικά της είδη
  και εγκατέλειψε το δυαράκι μας στην Πλάκα,επειδή δήθεν
  της προσέβαλα τον Τέν και δεν είναι πιά τσαμπούκι, της
  Εργο-τριάρας.

  Πως ο Γιάν ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΕΙ…..ΤΟ ΠΟΝΑΕΙ ;)

  Και πώς Παναθηναικός δεν είμαι για να λέω στους κουτσούς
  των επτά στεναγμών , κοιτάχτε ρε αλαφροισκιοτοι τι μεγάλη
  μπάλα παίζω στο Κουραδονήσι.

  Αλλά για να μπορώ να ξεχωρίζω τα ξανάστροφα καουμποιλίκια
  από το σωστό Ευρωπαναθηναικό ποδόσφαιρο.
  Και να του πώ του Τεν Κάτε τι πινελιές χρειάζεται ο ήδη
  συλλεκτικός πίνακας της Πανάθα στην Ευρώπη.

  Κι όχι ζωγραφιές απο την αρχή σανάμαι Ολιμπιακόπουλο
  και να μούρθει στην μάπα κάνας ΕΠΤΑΠΙΝΕΛΟΣ ΚΑΜΒΑΣ :roll:

  Καταλάβατε το πνεύμα μου ρε ξεμωραμένοι ;

  Η να σας βάλω να το γράψετε 100 φορές και νάρθετε με
  τον κηδεμόνα σας , όπως οι μικροί γάβροι με τον μπαρμπα
  Σάββακαφέ , που θα τους έχει μια ζωή στο νήπιο (πρωτάθλημα)
  γιατί στο δημοτικό η μεγάλη Κυρία (Γιούβε) δέρνει ;)

  Aιντες :twisted:

  ΥΓ Αγαπούλα ξέχασες τα πασουμάκια στη ποδοσφαιροφωλίτσα μας.
  Θα περάσεις να τα πάρεις ή βολεύεσαι με τις ΠΑΝΤΟΦΛΙΤΣΕΣ :-P

 125. ένας έγραψε

  Εντάξει Ιάν, θα επανορθώσω με τρεις μικρές αγγελίες (για την Εβρωπανάθα μας):

  “Πωλείται πράσινο μεταχειρισμένο όραμα σε καλή κατάσταση. Επίσης ανταλάσσεται με καινούργιο. Μόνο σοβαρές προτάσεις”.

  “Ζητούνται δότες όρχεων για αλλοδαπό προπονητή εν Ελλάδι. Έχει ανοιχτεί λογαριασμός σε μεγάλη Ελληνική τράπεζα”.

  “Πωλούνται 20 ακλώτσητες καρέκλες από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. Προτάσεις μέχρι τα Χριστούγεννα γιατί μετά μπορεί να τις κλωτσήσουν οι μεταγραφάρες που έρχονται”.

 126. zafstein έγραψε

  ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ.Η ΑΠΡΑΞΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ.ΟΜΩΣ ΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΒΒΕΣ(ΑΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕ Ο ΧΟ-ΧΟ-ΧΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΖΑ ΑΜΕΣΑ),ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ,ΑΛΛΑ 12 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ.
  ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΚΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ.ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ ΓΙΓΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ(ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ).
  ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΦΕΡΕΡ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΚΟΝΤΟΣ?
  <>Κ.Τ.Λ.
  ΠΟΤΕ ΑΡΑΓΕ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΔΟΝ ΤΟΥ ΠΩΠΟΥ ΦΕΡΕΡ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ?
  ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΘΥΜΙΖΕ ΑΛΕΦΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΛΑΓΙΟΥ ΑΟΥΤ Η’ ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΒΡΙΖΕ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ,ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΤΑΠΟΥΣ,ΑΥΤΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ?
  ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΑΙΖΟΝ.
  ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ(ΤΕΝ-ΚΑΤΕ ΚΑΙ ΒΑΛΒΕΡΔΕ)ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΥΤΟ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΕΡΓΟ ΑΞΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ.
  ΤΕΛΟΣ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ,ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ.
  ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ,ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΑΝΙΤΕΝΙΑ ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ ,ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ(4-2-3-1),ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΡΔΙΟΧΤΥΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΙΚΟ ΡΑΤΟΝ.
  ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΤΕΝ-ΚΑΤΕ ΜΕ 2 ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,Η ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΗΤΑΝ ΔΡΑΜΑ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ 4-3-2-1 ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ.
  ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΡΚΕΤΑ ΝΩΡΙΣ,ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.
  Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ ΓΙΑ ΠΡΕΣΑΡΙΣΜΑ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.ΑΛΛΟΙ ΑΡΚΟΥΝ(ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ),ΑΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ(ΑΒΡΑΑΜ,ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ),ΑΛΛΟΙ ΛΕΙΠΟΥΝ(ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ)ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΙ(ΑΝΤΖΑΣ,ΖΕΒΛΑΚΟΦ)ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ(ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ).

 127. ο ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  Θα στ’ αφήσω ρε ανεπρόκοπε τα πασουμάκια…
  κάθε πρωϊ να τα ‘ντικρύζεις εκεί στην ίδια θέση,
  και να σε πνίγουν οι λυγμοί…
  άδεια πασούμια ρε, σαν την ψυχή σου την αλήτισα…
  Κι όταν ο Τεν-Άρχοντας θα σηκώνει το Ευρωπαϊκό,
  εσύ δεν θα τολμάς να ξεμυτίσεις στην Ομόνοια,
  μπάς τυχόν και γίνεις κι άλλο ρόμπα μαζί με τους πρασινο-ντερμπάδες…
  εκεί θα σε περιμένουμε όλοι οι με τη γλώσσα έξω
  και θα σου φωνάζουμε στα μούτρα:
  ΝΤΟΥΣΑΝ! ΝΤΟΥΣΑΝ! ΝΤΟΥΣΑΝ!

  [και σε σένα και κάτι αλλουνώνε... Κάτι καλόπαιδα και μή χωριό, που κολλήσατε με τη λεπτομέρεια "Εργοτέλης" λες κι είστε Λιγουρο-Σαββάδες...]

 128. vaselinos έγραψε

  bre one εσυ που εισαι ο κολλητος μου εδω μέσα και τα ξερεις και όλα πες που θα βρω στοιχεια για ηλικία υψος βαρος 0-100 κλπ των παικταράδων μας. thanks a lot

 129. ένας έγραψε

  > vaselinos

  Θα πηγαίνεις στο wikipedia και θα πατάς πάνω σε κάθε παίχτη. Π.χ.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Panathinaikos_FC
  Γράφει την καριέρα και το ύψος του δεξιά. Το βάρος δεν το γράφει γιατί εξαρτάται από τα σουβλάκια που θα φάει μετά από το μπαράκι που ήτανε και έπινε τα μπυρόνια. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με όλες τις άλλες ομάδες και τους παίχτες τους.

  Άμα τώρα θες και (προσεγγιστικό) βάρος πήγαινε στο footballdatabase http://www.footballdatabase.com/index.php

  Επίσης, αν σου λένε για παίχτες - ταλέντα από Λατινική Αμερική που δεν τους έχουν οι λίστες ρώτα τους πιτσιρικάδες που παίζουν pro. Τα στοιχεία εκεί είναι έγκυρα.

 130. JAN ZWAN JACOBSEN έγραψε

  Ρε αγάπη μου ουάουα , για το καλό μας ρε το γράφω ο Τιέν αν Μέν
  [ωχ μου βγήκε σε Βιετνάμ ένα πράμα απο το μωρό που το στειλα
  κάτω να διορθώσει κάτι στο υποβρύχιο καθώτι ψηλέας ο Γιανούκος ;)
  να φυλάει τον κόλο μας βρε αγόρι μου , γιατί άπαξ και του αρέσκουνε
  τα τρία αλά Εργοτέλης πίσω , θα κουνιόμαστε σαν Μυκονιάτες τουρίστες
  στο ΟΑΚΑ μέχρι να γένει σαν τον πύργο της Πί(πι)ζας :-P

  Αφού'σαι καλό παιδί ρε , γιατί με ζοχαδιάζεις και όταν είμαι ζοχάδας
  γίνομαι κόμης ντε Σάντ και βασανίζω τα πιπίνια , όπως οι Ιταλιάνοι
  εκείνο το κρύο βράδυ του Δεκέμπρη τον παινεμένο πορτα-θλητή
  Ελλάδος-πασαλιμανίου-γοργοποτάμου και Κορυτσάς!

  Και του φώναζαν οι Μπερλουσκόνιδες του πορτα-θλητή μας
  με σπαστά Ιταλοελληνικά.......

  Πότσα είναι απτάαααα ; Παρλάρε κε κάτσο παραγκοτσιαμπιόνι.
  Πότσα είναι απτάαααα ;

  Κι αν δεν φώναζε ο καραφλός αρχηγός κι ο Ελε......

  απτάααα ραγκάτζι είναι ΕΠΤΑ ! ! ακόμα δίχτια θα έσκιζαν τα άτιμα
  τα μουσολίνια ;)

  Για αυτό σου λέω αγαπούλη , άσε να σφίξουν οι Ντε Κόλ τώρα στην αρχή
  να βαστάει πισινή ο Ολλανδός αλά Μαρκαριάν και Αγγελου του δικού σου
  και μόλις μπιλιάρει την στέκα στο τσίνισμα.....ΜΠΟΥΜ και μπροστά και
  να οι καραμπόλες οι Ευρωπαικές και να τα ξερολούκουμα τα Γκαγκατσέικα!

  Γιατί ο Γρύλος να μου το θυμηθείς τώρα που θα γυρίσουν τα κόζια.

  Την βρήκε στην Ευρώπη (την ΕΠΤΑΡΑ) από ΡΑΓΚΑΤΣΙ.
  Εδώ οι κορνέδες θα βροχάρουν from ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ :roll:

  Γιατί οι κυρίες και τα πιάτα αγαπούν τρελά το ΑVA
  ο κορνές όμως γουστάρει να ντουμπλάρει με τον Σάββα ;)
  [τον ξάδελφο μου για να μην παρεξηγηθούμε δηλαδής]

  Αιντες :twisted:

  ΥΓ Ο Χατζημπαμπάς για μένα είναι σαν βροχή στο χώμα
  σαν ξεθυμασμένη ΗΒΗ που της βγάλανε το πώμα ;)
  Κι αν τον χάσω απ’το μπλόγκι τ’αδελφού μας του Μαρκάκη
  θάχω ανάμνηση για πάντα το γλυκό του πασουμάκι ;)
  Αχ !

 131. vaselinos έγραψε

  >ενας: εισαι και ο number one. Ευχαριστω πολυ.

 132. ένας έγραψε

  > zafstein

  Οκ δεν χρειάζεται να επεκτείνουμε τη συζήτηση για τις άμυνες. Ο Γενάρης είναι κοντά. Γράφω το ποστ αυτό για να πώ ότι με την αποδέσμευση Φερέρ είχα διαφωνήσει ευθύς εξαρχής (υπάρχουν τα ποστς μου). Αλλά η ΑΕΚ είναι άλλο κεφάλαιο. Το θέμα είναι να διδαχτούν ορισμένοι από την υπόθεση Φερέρ (τον Mr Pringle που έλεγαν οι παίχτες) και να μην επαναλάβουν τέτοια λάθη. Ο Φερέρ δεν ξέρω αν ήταν μεγάλος προπονητής αλλά αντικατόπτριζε τη σοβαρότητα στην περυσινή ΑΕΚ. Έφυγε αυτός και έγινε η ΑΕΚ παρεούλα. Κοίτα να δεις τι θα γίνει τώρα με τον Πανιώνιο.

  Υ.Γ. Βρε παιδιά πού είναι ο ξεδοντιάρης; Ξεδοντιάρη, έχεις πάει μήπως στα ισπανικά μπλογκ να φτιάξεις το αδερφό μας σωματείο, τη Ρεάλ; 4-3 νίκησε τη Μάλαγκα και στο κύπελο αποκλείστηκε από μια ομάδα της 3ης Εθνικής και δεν έχουνε διώξει ακόμα το Σούστερ. Κάτι Ιγκουαϊν και Νιστελρόυ και Ραούλ παίζουνε “όλο τρέλα και κορδέλα”. Έχουνε και έναν τρελάκια αμυντικό, το Ράμος, που όλη την ώρα έχει το μυαλό του στην επίθεση. Ολόκληρο Μέτζελντερ έχουνε στον πάγκο. Και σα να μην έφτανε αυτό θέλουνε λέει και τον Αρσάβιν. Άντε να φεύγει ο Σούστερ και να παίρνει σειρά ο Τραπατόνι… (σου θυμίζω ότι τον Καπέλο τον διώξανε κι ας πήρε πρωτάθλημα γιατί έπαιζε λέει … αμυντικά).

 133. ο Ξεδοντιάρης έγραψε

  ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ
  ==========================================

  Σας διαβάζω πάντα όλους και έχω και την ιδιαίτερη αδυναμία μου,αλλά δεν θα πώ όνομα.Βλέπεις φίλε “ένα” πως κι εσύ επικροτείς ομάδες δομημένες με ορθολογισμό.Οπως αυτή του Καπέλο,που ποτέ δεν εντυπωσίασε όπου προπονούσε,αλλά για να τον νικήσεις έφτυνες αίμα.Τέτοιες ομάδες που ξέρουν να αμυνθούν,θα επιτεθούν κιόλας ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΕΥΣΤΟΧΙΑ.Γιατί πολύ απλά τους δίνει αυτό το δικαίωμα η σιγουριά, του ότι είναι ομάδα.Η σιγουριά του ότι έχει ποτιστεί στο πετσί των παικτών της το άβατο της άμυνας τους , ΑΡΑ βγαίνουμε μπροστά και ζητάμε τη νίκη αγόγγιστα και με πίστη.Σε αυτές τις ομάδες πχ του Καπέλο θά ερθουν και οι μεγάλες τεσσάρες σε μεγάλους αντιπάλους,όπως αυτή που έριξε η Μίλαν του ΚΑΠΕΛΟ στον τελικό της Αθήνας,απέναντι στην Μπάρτσα του Γιόχαν.
  Φρονώ πως με τις λίγες κι αυτές απο ψάξιμο γνώσεις μου,μια ομάδα αξιόπιστη αμυντικά θα αντέξει πολύ περισσότερο στη φθορά του χρόνου.Θα βγεί περισσότερες φορές νικήτρια στον αγώνα της ενάντια στην φυσιολογική παρακμή.Γιατί όταν ξέρεις να αμύνεσαι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δεν χάνεις.Κι όταν έχεις ένα προπονητή σαν τον Τεν Κάτε της Μπάρτσας κυρίως και αφομιώσεις τους επιθετικούς αυτοματισμούς,του παλαι ποτέ κραταιού ολοκληρωτικού Ολλανδικού μοντέλου,τότε γίνεσαι Ομάδα,με το όμικρον κεφαλαίο.Μέχρι τώρα και απο τη Νέα Σμύρνη πάνε όλα καλά στον Παναθηναικό.Λίγο το διάβασμα του παιχνιδιού να μάθει ο Τεν και θα γίνουν καλύτερα.Κι αυτό γιατί ακόμα και το διάβασμα παιχνιδιού και αντιπάλου,είναι απόλυτα εξαρτώμενο με την βαθιά γνώση του υλικού που έχεις εσύ!
  Κι επειδή ρώτησες ειρωνικά τον JAN ποιός παίκτης θα ερχόταν στον Παναθηναικό.
  Που να είναι καλός και χρήσιμος και ο JAN σου απάντησε σωστά γενικά.Εγώ θα σου πώ έναν που μουρχεται στο μυαλό τώρα και υπάρχουν δεκάδες τέτοιοι πίσω απο αυτόν.
  Ο Λίνκολν της Γαλατά που είναι σαν την μύγα μεσ’το γάλα.Παίζει παντού στο κέντρο απο αμυντικό μέχρι και άκρως επιθετικό χάφ και το βασικότερο ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ.
  Και αυτός αγοράστηκε από την Σάλκε , όπως ο Ζιλμπέρτο απο την Αρσεναλ και μάλιστα στοίχισαν περίπου τα ίδια χρήματα,με διαφορετικό, το πόσα πήρε η ομάδα και αυτοί προσωπικά.Κύριε Αντωνίου δεν είναι ΣΠΟΝΤΑ,απλά υποσημειώνω κάποιον τρόπο σκέψης και επιλογής.

 134. ο ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  @Ξεδοντιάρης, ήγγικεν η ώρα σου…
  Ήγγικεν η ώρα να σε περάσω και σένα ένα πράσινο ασβεστάκι…

  [όπως αρκετά παλληκάρια, δω μέσα εξ' άλλου, γι΄αυτό με έχουνε βγάλει μάνα του λόχου σαν τον Αυλωνίτη στη Χιονάτη με τα 7 γεροντοπαλλήκαρα]

  Ωστε Τεν-Κάτε και ΟΜΑΔΑ με κεφαλαία ε;
  [και πούσαι, δεν καρφώθηκες καθόλου σε ποιόν παραλυμένο κωλοτούμπα έχεις αδυναμία αγόρι μου...]
  Ού να μου χαθείτε και οι δύο ΚΩΛΟΤΌΥΜΠΕΣ!

  Ο Τεν-Κάτε δεν ήτανε που θα είχαμε υπηρεσιακό αναπληρωματικό, μέχρι νάρθει ο ΤΟΤΗΣ ως κανονικός υπηρεσιακός μέχρι νάρθει ο Ζότς Ο-ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ;;;;

  Ά; παλλουκάρια μου;;;
  Κι όχι πέρισυ…
  Πρό δέκα μερούλες νεο-βάζελοι…
  Νομίζετε ότι ο Χατζημπαμπάς δεν θυμάται ε;
  Ού να μου χαθείτε και πάλι, βγάλτε τη φανέλα ρε γαβρόπληκτοι…
  Ασβέστης!!!

 135. ένας έγραψε

  Τι να πω βρε ξεδοντιάρη. Πάω πάσο. Τα πίστευα κι εγώ αυτά παλαιότερα και μίλαγα για την αφέλεια του θρύλου και την επιθετικότητά του μέχρι που βρέθηκα να παίζω με τον Πανιώνιο με τρία αμυντικά χάφ πέρυσι. Κοίταξε, δεν μπορώ να πω ότι καταλαβαίνω απόλυτα τι λες και τι προτείνεις για τον ΠΑΟ αλλά αναγνωρίζω την καλή σου πρόθεση. Μάλλον θα έχεις κάτι πολύ συγκεκριμένο το οποίο αν ήσουν εσύ στον ΠΑΟ π.χ. θα μπορούσες να υλοποιήσεις. Σίγουρα μιλάς για παιχνίδι σκοπιμότητας όμως αδερφέ δεν είμαστε οι μόνοι πονηροί εν τω μέσω ηλιθίων και αδαών. Τα κάναμε κάποτε αυτά μέχρι που πέρυσι μας κατεβάζανε οι μικροί δύο και τρείς επιθετικούς στην έδρα μας. Άμα δε σε ξέρει ο άλος μπορεί να πιάσει το σύστημα που λες. Δεν μπορεί όμως να πιάσει σε βάθος χρόνου. Άσε που έτσι όπως λες, ροκανίζεις το δημιουργικό σου χρόνο και κατά το 80 που που ξυπνάς και βλέπεις το σκορ 0-0 ανεβάζεις όλους τους παίχτες και γίνεται το παιχνίδι μπάπα μπούπα.

  Είπα όμως ότι αναγνωρίζω την καλή σου διάθεση. Εγώ δεν σκέπτομαι να συνεχίσω να μπαίνω σε τεχνικές λεπτομέρειες μετά το ντέρμπυ. Εκεί την ήθελα την ομάδα μου. Τα ντέρμπυ δεν δίνουν πρωτάθλημα, φτιάχνουν όμως νοοτροπία. Ούτε μπορούσα να μην στην πω όταν εκφράζεις άποψη αντίθετη με τα όσα μέχρι τώρα πρέσβευε η αλλαγή στον ΠΑΟ. Καλή συνέχεια λοιπόν και θα χαρώ να διαβάζω τα ποστς σου.

 136. ένας έγραψε

  Κι αφού το έω που το έχω ξεχειλώσει σε αυτό το thread, ας πω και κάτι άλλο πριν πάω να δω τα χαϊρια μας με την Καβάλα. Παραπιτώντως, έχετε παρατηρήσει πώς κάνουμε σαν τη Χήρα στο κρεββάτι; Κάνει ένας μια γιόμα στην περιοχή μας και ακούω γύρω τριγύρω “ωχ” “ούχ” “ίχ” “πωπώ”. Κάνουνε μια πάσα στο Μάτζιο και ακούω “όχι ρε στο Βαγγέλη”.

  Λοιπόν, τέθηκε στην αρχή της περιόδου το ζήτημα αν οι παίχτες προσαρμόζονται στο σύστημα ή το σύστημα στους παίχτες; Το σωστό είναι το πρώτο. Αν είναι για το δεύτερο τότε πάντα υπάρχουν “πατέντες” να κάνεις να μη φαίνεται ο μικρός και λίγος παίχτης. Οι παιχταράδες όμως που ξέρουν και μπάλα δεν τα δέχονται αυτά. Αν, ας πούμε, αργήσεις να του στείλεις τη μπάλα του παιχταρά και βγει οφ σάιντ θα γυρίσει και θα σου κάνει το σήμα με το μεσαίο δάχτυλο. Γι αυτό φαίνεται πως “παιχταράδες” δεν μας απασχόλησαν ούτε φαίνεται ότι θα μας απασχολήσουν στον ΠΑΟ.

 137. ο Ξεδοντιάρης έγραψε

  Οχι φίλτατε Χατζημπαμπά,δεν αρνούμαι τι είπα και δεν θα το αρνηθώ ποτέ.
  Ξεχνάς όμως τι επαγγέλομαι,για την ομάδα μας που και το DNA της το Ευρωπαικό βοηθάει να γίνει πράξη αυτό που ξαναλέω και στον φίλο τον “ένα”.Συννένωση του Παναθηναικού της Ευρώπης,που έχανε δύσκολα απο την μικτή Ευρώπης με τον Παναθηναικό που ονειρεύεται ο Τεν Κάτε.Μόνο η αλληλουχία των δύο θα μας πάει μπροστά.Το καθένα μόνο του το είδαμε όλοι χωλαίνει δραματικά.Επιθετικός Παναθηναικός δεν σημαίνει οπωσδήποτε 2-3 απο τον Εργοτέλη.Κι ούτε έχουμε την πολυτέλεια να χαρίζουμε πρωταθλήματα,σε αυτόν που εσχατεύει στην Ευρώπη.Αλίμονο άν ο κάθε προπονητής που έρχεται,ακόμα κι ο μεγαλύτερος δεν ξέρει την ιστορία της ομάδας και την Ευρωπαική πρωτοκαθεδρία της ανάμεσα στις Ελληνικές ομάδες.Ο Παναθηναικός είναι και πρέπει να είναι συνέχεια του ένδοξου παρελθόντος του.Αλλωστε ο Τέν εδώ πρωτοδιάβασε για τα τρία αμυντικά χάφ που χρησιμποποίησε στην Βρέμη!!Που ταυτόχρονα μέσα απο τα συστήματα,γίνοντε τρέιλερ στην κορυφή όταν επιτήθεται απο τα πλάγια η ομάδα,δηλαδή κρυφοί κυνηγοί,αλλά και υπερφορτώνουν την επίθεση βγάζοντας και κάθετες μπαλιές,βλέπε Τζιόλης στο γκόλ του Μάντζιου.Και το βασικότερο εναλλάσοντε επιθετικά και αμυντικά για να αλληλοκαλύπτοντε στα ανεβοκατεβάσματα τους.Μόνο που με τρία αμυντικά χάφ έχεις την δυνατότητα να μην σου γυρίσει μπούμεραγκ το παιχνίδι και να αμυνθείς σωστά όταν προηγηθείς ή όταν ο αντίπαλος είναι μεγάλος και καταιγιστικός,όπως τα top κλάμπ της Ευρώπης.
  Χαίρομαι να με αποκαλείς κωλοτούμπα!Γιατί δείχνει οικειότητα,που την επιζητώ με ανθρώπους σαν και σένα που αναμφισβήτητα έχουν πολύ υψηλή την αίσθηση του χιούμορ και συγχρόνως είναι άψογοι συζητητές,όπως οι βασικοί μέτοχοι!!εδώ στο μπλόγκ.

 138. JAN ZWAN PROEDRENSEN έγραψε

  Είδες ρε μπάμια επίπεδο ο πρόεδρας του FAN CLUB μου ;
  Προσκυνώ την χάρη σου ψηφοφόρε μου ;)

  Σιγά μωρσί Γεωργία Βασιλειάδου να μην έχει αδυναμία σε σένα
  ο Ξεδόντιας ο Μπίχτης.[Και να μην είσαι θα σε κάνω αγοράκλα μου]
  Να σου ζηλέψει τι ρε ορνιθόχεσμα ;
  Χατζηκουτσουλιά α Χατζηκουτσουλιά :-P

  Eκανες και την Καβάλα…..Βρέμη , Χατζητρέμη , Χατζητρέεεεμη.
  Καθώτι 0-3 πάλις.

  Που τρέμεις ρε πουρνόγαλο , τον μεγάλο Παναθηναικό του τσούκου τσούκου
  μπόλ στην άμυνα και τον Τενκατίσιο στην επίθεση.
  Ναι ρε θα τον αφοβερίζω με τον Ντούσαν , για να τον τιμωρήσω που με
  νίκησε ο Καραμήτρος ο Καραγεωργίου στο Βέζερστάντιον της Καλογρέζας :roll:

  Και ο Ντούσκο αν υπογράψει αλλού , θάχει νητερέση στο συμβόλαιο για να
  το σπάσει αν τον ζητήσει καμμιά Ελληνική ομάδα απο το NBA ;)

  Και ξέρεις ποιά είναι αυτή έτσι ;
  Χαιφα-διάρη γάβρε !

  Δεν γράφω άλλο ρε.
  Θαμαι λιγόλογος σαν και σένα τρομάρα σου.
  Που βλέπεις γκόμενα και τρέμεις σαν γάβρος έξω απ’το νερό.
  Η μάλλον σαν γάβρος Τορίνου που ξανάδε την μεγάλη Κυρία :twisted:

  Αιντες :idea:

 139. ένας έγραψε

  Πάντως εγώ περιμένω το νέο άρθρο Μαρκάκη για να ξεκολλήσουμε. Βλέπω και την καλή διάθεση αρκετών στο μπλογκ και χαίρομαι. Αν τα πράγματα καλυτερεύσουν με τον ΠΑΟ θα ήθελα κι εγώ να λέω για συστήματα τα οποία άλλαξαν με την πάροδο των ετών και για παίχτες - κλειδιά του παλιού και του σημερινού ΠΑΟ. Αλλά για να μπει κανένας ήρεμα σε αυτά πρέπει να φτιαχτεί το κλίμα στην ομάδα και να αισθανόμαστε ότι είμαστε οκ σε όλα. Επειδή τέτοια φάση με χρήματα και φιλοδοξίες διανύουμε για πρώτη φορά μετά από χρόνια, η περίοδος του Γενάρη με τις απαιτούμενες μετακινήσεις παιχτών θα είναι καθοριστική. Γιατί ήταν υπερβολική χλιδή να περάσουν 6μηνη περίοδο χάριτος οι παίχτες και δεν υπάρχει υπομονή μέχρι το καλοκαίρι. Θεωρώ ως κρίσιμη περίοδο τα Χριστούγεννα για να αποδείξουν όλοι ότι είναι όντως με το μέρος του ΠΑΟ.

 140. ΒΟΛΕΥΤΗΣ (JR) έγραψε

  O Ξεδοντιάρης , ο Γιάν , ο Σώτος , ο Ντόκτορ , ο ένας , η μάνα του λόχου , όλοι έχετε δίκιο κι ας διαφωνείτε!Οι μεν θέλουν αξιόπιστο και στην άμυνα Παναθηναικό κι ας μην κάνει πεντακόσες ευκαρίες μπροστά.Οι δε γουστάρουν το προφίλ Τέν Κάτε που αλλάζει την μοίρα της Πανάθας και φτιαχνόμαστε να τον παρακολουθούμε.
  Πάντως ο Ξεδόντιας ξέρει μπάλα.Μάλιστα για το Λίνκολν που είπε της Γαλατά Σαράι τον είδα στο Ντά Λούζ και έπαθα πλάκα.Κι αν πράγματι στοίχησε τα ίδια με τον Ζιλμπέρτο,τότε καλό θάναι να αναθεωρήσουμε απόψεις για το εύ σκάουτινγκ της ομάδας.Και δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην υπάρξει συνεργασία Χουάν με τον Αντωνίου;Τι παίζετε ρε μάνα του λόχου στα άδυτα αυτής της ομάδας;Aν δεν πεταχτούν κι άλλοι βαθμοί,τόσο ξενέρωτα (Γιάν για σένα) και γίνει κανένα καλό μπάμ το Γενάρη για να λυθούν τα χέρια του Κάτε,πάμε φούλ για τίτλο.Ο Σουριναμέζος δείχνει πως μαθαίνει τα πατήματα μας γενικά,όπως και τα δικά του.Εχουμε βγάλει έξω ΑΕΚ,Τούμπα,Βικελίδης,Νέα Σμύρνη και μεθαύριο Αλκαζάρ.Μόνο με επανάληψη αυτοκτονίας θα χαθεί το φετινό πρωτάθλημα.Αντε να δούμε και μιά μεγάλη ομάδα από κάθε άποψη να παίρνει τον τίτλο στην Ελλάδα και να δείχνει τα δόντια της και στην Ευρώπη.Είναι ευκαιρία,μέ τέτοια ιδιοκτησία,τέτοιο προπονητή και τέτοιο κόσμο.Αλλά δεν θα κρυφτώ πίσω απο το δάκτυλο μου και θα πώ ότι μέχρι το μάτς με τον Εργοτέλη ο Τέν Κάτε με φόβιζε,σε βαθμό πανικού.

 141. ένας έγραψε

  Gilberto: Ρε παιδιά ακούμε συνέχεια για το Ζιλμπέρτο. Μάλιστα μερικές εφημερίδες τον βαθμολογούν και με 4/10! Γελάω που τα βλέπω. Και τσιμπάμε με τα εύκολα επιχειρήματα των γαύρων ότι μας φορτώσανε παλτό.

  Ο Gilberto δεν ήταν επιλογή Κάτε ούτε Αντωνίου. Επιλογή του Πατέρα ήταν. Πήγε 12 εκ γιατί η Άρσεναλ ήθελε μόνο 1.5 εκ ευρώ ως ένδειξη ευγνωμοσύνης στον παίχτη. Αν η Άρσεναλ ήθελε λεφτά το ποσό θα ήταν διπλάσιο, οι ομάδες που θα τον διεκδικούσαν άλλες και τελικά ο παίχτης θα έπειρνε λιγότερα λεφτά. Να καταλάβουμε όμως τι κάνει ο Gilberto. Είναι αμυντικό χαφ και θέλει μεγάλο, σκληρό και προπάντων ΓΡΗΓΟΡΟ παιχνίδι για να φανεί. Κλείνει τρύπες και επιτηρεί πάσες. Και φυσικά θέλει ένα δεκάρι, που πάντα είχε στη Βραζιλία και στην Άρσεναλ, για να προωθήσει την μπάλα. Σεβασμός βρε παιδιά. Ο Ζιλμπέρτο είναι παιχταράς. Στον ΠΑΟ δεν υπάρχει επιτελικός παίχτης. Ο τυπάρας είναι! Άντε και ο Κλέυτον. Η όλη ανάπτυξη γίνεται αργή και χαραμίζονται ο Ζιλμπέρτο, ο Νίνης, ο Ρούκα και ίσως ο Σαλπιγγίδης.

  Το Λίνκολν δεν τον έχω παρακολουθήσει. Ούτε τον ήξερα στη Σάλκε. Μπορεί να είναι καλός αλλά μου φαίνεται ότι κάνει άλλη δουλειά από αυτή του Ζιλμπέρτο. Όμως, γιατί αποκλείστηκε η Γαλατά; Από τη Στεάουα νομίζω. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα…

 142. ο ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  Α γειά σου ρε ΟΝΕ… Για σπατουλάρισμα σε πάω πάλι…΄
  Δεκάρι!
  Το οποίον θα σου προσφέρει όπως όλοι καταλαβαίνουμε “προστιθέμενη αξία” σε Ζιλμπέρτο - Μάτος
  Άντε να τόβρεις όμως… Δεν υπάρχουν πια δεκάρια.
  Άλλο θέμα βέβαια, αν τόχαμε και το διώξαμε (Εκι: Ταμάμ θάτανε με την ομάς σήμερα)
  Άρα πρέπει:
  ή να χτίσουμε το Νίνη (δεκάρι σκέτο όχι μα#@@#ιες δεξιο-αρίστερα…)
  ή να χώσουμε πολλά (με κίνδυνο να κάψουμε το Νίνη)…
  Έχουμε λοιπόν, ας πούμε, 2+1 παίχτες κλασης στα χάφ.
  Έχουμε και άλλους 2+1 παίχτες μεγάλης κλάσης:
  Ρούκα - Γάβριελ + Σάλπι που μαζί μπορούν να διαλύσουν άμυνες και άμυνες…
  Σύνολο: Έχεις 4+2 = 6 παίχτες στάνταρ.
  Άντε βάλε και τον Άλεξ με το Σπυρό = 8
  Απο κεί πρέπει να ξεκινάει η ομάς…
  Βάλε και 2 σεντερ μπάκ + 1 δεξί το Δεκέμβρη/Καλοκαίρι = 11
  Αναπληρωματικούς να φάν κ’ οι κότες…
  Και αφού προπονητή βρήκαμε (επί τέλους, ρεμάλια)
  άρα μένουν 3-4 γερές μεταγραφές
  [με ψυχραιμία και χωρίς επιθετικό προς το παρόν και μέχρι να δοκιμαστεί γερά το τρίγωνο Ρούκα-Γάβριελ-Σάλπι γιατί αλλοιώς μάλλον θα κάψουμε το Ρούκα και μαζί μ' αυτόν ολόκληρο το τρίγωνο]
  και πάμε για πολλά…

  Συμπερασματικά: 4-(2+2)-2
  και το τσούκου-τσούκου στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, γιατί σε σταματάει στα …ημιτελικά. :)
  Ρεμάλια…
  ;)
  ο Κόουτς Χατζηκερκίδας

 143. ένας έγραψε

  Αυτό είναι. Τόπες

  να χτίσουμε το Νίνη (δεκάρι σκέτο όχι μα#@@#ιες δεξιο-αρίστερα…)

  Ο Gabriel είναι δεξί μπακ. Στο 4-3-3 όταν επιτίθεσαι έρχονται και τα μπακ και βγαίνεις με 6 στην επίθεση και όταν αμύνεσαι, αμύνεσαι με 8. Όμως το σύστημα αυτό έχει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ τρέξιμο ιδίως από τους πλάγιους και θέλει γρήγορες πάσες από τους κεντρικούς γι’ αυτό … δεν ταιριάζει στους παίχτες. Ή τελοσπάντων δεν παίζεται από όλους τους παίχτες και όλες τις ομάδες. Η τελική ζημιά πάντα γίνεται από τον άξονα γι’ αυτό ρεσπέκτ Έκι και μπιλντ Νίνης.

  4-4-2 και τσουκου τσούκου είναι πιο αργό και μαρκάρεται και σταματιέται εύκολα. Γι αυτό το 4-3-3 αντικατέστησε το 4-4-2.

  Τώρα ανοίξαμε τους ασκούς του Αιόλου.

 144. ένας έγραψε

  Αυτό λοιπόν που μου αρέσει με τον Τεν είναι ότι δοκιμάζει επίμονα τον κάθε παίχτη σε δύο διαφορετικές θέσεις. Πράγματι, οι μεγάλοι παίτες σήμερα παίζουν πάνω από μια θέση. Η μία θέση είναι λίγο για ένα σύγχρονο παίχτη. Το συμπέρασμα λοιπον που βγάζω είναι ότι πριν εισηγηθεί μεταγραφές θέλει να δει τι μπορεί να κάνει (100%) με αυτό το υλικό που έχει. Για τον μεγάλο κόουτς αυτό είναι το στοίχημα: να μάθει μπάλα στους άμπαλους (βλεπε Χίντινγκ).

  Αν λοιπόν ένας παίχτης παίζει πάνω από μια θέση, ο προπονητής μπορεί να αλλάζει το σύστημα εσωτερικά ανάλογα με τις ανάγκες του παιχνιδιού. Η μεγάλη κίνηση του Ρότσα στο Άγιαξ-ΠΑΟ 0-1 ήταν που πέρασε μέσα στο 2ο ημίχρονο το ΓΧ στην παλιά του θέση (αριστερό χαφ) και όχι δεξί μπακ που έπαιζε όλα τα παιχνίδια μέχρι τότε. Κι έτσι τους έκανε άνω - κάτω (την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης τότε). Μην γελιόματσε λοιπόν, εδώ τα ξέρουμε εμείς τα κατενάτσια και τα τσουκου τσουκου, δεν τα ξέρουν οι προπονητές; Να φέρω παράδειγμα; Αποβάλλανε τον έναν Άγγλο σε ένα Μουντιάλ στο Αγγλία - Αργεντινή και γύρισε η Αγγλία πίσω και έπαιξε την πιο συμπαγή άμυνα που έχω δει. Με Μπατιστούτα και Ορτέγκα μέσα η Αργεντινή και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Άλλωστε έχει και το κατενάτσιο τη φιλοσοφία του που δεν είναι της παρούσης… Πάλι το Νίνη θες για να παίξεις και τσουκου τσούκου!

  Λοιπόν, φυσιογνωμίες σαν τον Κάτε εμένα μου αρέσουν γιατί το κουράζουν το μυαλό τους. Δεν πάνε απλά να κάνουν τη δουλίτσα τους. Γι αυτό πρέπει να τους λατρεύουνε οι νέοι και να ακούνε. Γιατί αυτοί έχουν το μέλλον μπροστά τους. Οι άλλοι δεν νοιάζονται γιατί πάνε για σύνταξη.

  Αν λοιπόν είναι να αλλάξει ο προπονητής για λόγους εντυπώσεων, ο καινούργιος θα κάνει τη δουλειά του Τεν; Ποιός ξέρει … και γιατί να την κάνει; Λίγοι είναι οι παθιασμένοι. Να λοιπόν γιατί αν διώξουμε τον Τεν αμέσως θα τον τσιμπήσει άλλος σύλλογος. θα την δούμε και την Τσέλσυ με το 4-4-2 που εφάρμοσε ο Σκολάρι.

 145. ένας έγραψε

  Αυτό που απαγορεύεται τέλος είναι τα 3 αμυντικά χαφ για έναν απλό λόγο: το τρίτο αμυντικό χαφ σου είναι το 10ρι σου υποχρεωτικά! Πείτε μου έστω μία ομάδα που παίζει με τρία αμυντικά χαφ. Μόνο ο Ρεχάγκελ το έχει κάνει. Και ο Πεσέιρο. Αν το κάνεις, το μέγιστο σκορ που μπορείς να κάνεις είναι 1-0 (συνήθως από στημένη φάση). Ή ,πορείς ακόμα αν έχεις τον Κανίγια σέντερ φορ και το Ντιέγκο 10ρι.

 146. JAN ZWAN FYSIODIFISEN έγραψε

  - Ρε κόουτς Χατζημπαμπς’ το σκαπούλαρς το κρυφό σχολειό μπρέ ;

  - Τι λές κυρ Ομορφε , 54 χρονών είμαι , δουλεύω !

  - Δουλέβς ; Ποιούς δουλεβς ρε ; Αφού σε βλέπ’ με το ματζαφλαρ’
  στο χέρ’ να κτυπάς τα πλήκτρ’ στ’ακομπιούτρ σαν τον ανηψιόμ
  το Μανώλ’ πουναι στούς δεκάξ’!
  Και να γραφς παπαριές για τσι πράσινς.
  Mου θες και συμπερασματικά τρομάρασ’.
  Αστ’τα πλήκτρα ρε και πιάς τον Κίτσο τον λεβέντ’ τον Καραμπουζουκλή
  και τσαμπούρνατον να βγάλς φέτα τσι Δωδώνς :-P
  Είχες και στο χωριό σου ρε ακομπιούτρ ;
  Που κοκκινίζατ’ ρε τα μαστάρια της ασπρούλας απ’το άρμεγμα ;)

  Μπρρρρρρρ κι Αιντες ρε πληγούρ’
  :roll:

 147. ΒΟΛΕΥΤΗΣ (JR) έγραψε

  Με απέλυσε ο πατέρας μου ρεσύ Γιάν.Γέλαγα σαν το μαλάκα και είχε σοβαρή συζήτηση στο γραφείο του.Συγνώμη για την βωμολοχία αλλά έτσι στο παντελώς άσχετο όταν γελάς και όλοι οι υπόλοιποι έχουν πέσει σε καταθλιπτικές σοβαρές συζητήσεις,μόνο για τέτοιο σε περνάνε.Κάνε μας και μετάφραση ρεσύ.Αλλά το βράδυ,να είμαστε μόνοι σπίτι για να μην μας ξαναπαρεξηγήσουν.Τον είδες τον ένα,τόσο καιρό μας είχε πεθάνει στο φύτεμα της ακακίας και μετά τον ξεδοντιάρη,άρχισε κι αυτός να βγάζει συστήματα,παιξίματα και εντεκάδες.Κι ο άγιος φοβέρα θέλει μου φαίνεται φίλε.

 148. ο ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  Θαυμάστε κύριοι συμπεριφορά, μόρφωση και επίπεδο…
  Αλλά είναι και λογικό:
  Οταν το γέννημα-θρέμα Λεωφόρος και Π. Κυριακού γωνία,
  πούχει σαν πρώτο στοιχείο του βιογραφικού του σημειώματος το εμβρυακό άκουσμα: “ΠΑΟ-ΠΑΟ-ΠΑΟ”,
  καθιστά ισότιμο συνομιλητή του τον κάθε μούφα βαζελο(γαβρο)
  απο τη γωνία Αναστόπουλου & Μητρόπουλου Δραπετσώνα, Ενταύθα,
  αυτά παθαίνει…
  και καλώς τα παθαίνει.
  Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν…

  @ΟΝΕ:
  Νομίζω ότι το 4-3-3 είναι απείρως αρχαιότερο απο το 4-4-2.
  (ο Δομάζος τόπαιζε με τον Ελευθεράκη και το Δημητρίου αμυντικό χάφ)
  Εξ’ άλλου, εγώ δεν είπα 4-4-2, αλλά εντελώς σχηματικά 4-(2+2)-2 ανάλογα με το τι διαθέτεις σε ποιες γραμμές (και παρεμπιπτόντως το Γκάμπριελ, ούτε κατά διάνοια πλάγιο μπακ)
  Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα, ούτε αναγνωρίζω ότι τα συστήματα σήμερα μπάινουνε σε κουτάκια 4-2-3-4-1 δέντρα και παπαριές… και ούτε είμαι και ειδικός…
  [Σόρρυ, θα το ξαναπώ απλά μήπως καταλάβει και κανας κατά φαντασίαν τουριστριο-πνίχτης]
  Για να κάνεις ομάδα για τελικό και πάνω, χρειάζεσαι ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΛΑΣΗΣ. Σωστόν;
  Με τα όσα εγώ βλέπω ΣΗΜΕΡΑ και εν’ όψει Δεκέμβρη, έχεις:
  Τρείς με προοπτικές: Ρουκα-Γκάμπριελ-Μάτος…
  Τέλος.
  Από κεί και πέρα:
  Εναν προς σύνταξη: Ζιλμπέρτο
  Δυο με προϋποθέσεις: Σαλπι-Νινη
  Δυο με ενεσούλες: Τζόρβα-Σπυρό
  Έναν (ειδική περίπτωση ανθρώπου και επιστήμονα) προς σύνταξη επίσης: Κάρα
  Σύνολον 9 για μαγιά…
  Ξεκινάς με αυτή την αφετηρία και βλέπεις περίοδο με περίοδο τις κινήσεις σου, χωρίς να βιάζεσαι και να μας σπάς τα ούμπαλα στην κάθε στραβή με τα “Ντούσαν, Μούσαν, Φρούσαν και Χατζάραν”…
  Άιντες,
  [βαρέστε και κανα μπενάλτυ μπας και πιάσετε γκόμενο τον τερματοφύλακα]
  :roll:

 149. vaselinos έγραψε

  Ρε one οσο παει σε παω και πιο πολυ. You star in the blog. που τα ξερεις τοσα βρε αθεοφοβε;! Να ξερεις οτι με εκανες να αγαπησω ακομη και τον τεν. που θα διαβασω και γω λιγη προπονητικη; wikipedia ισως;

 150. JAN ZWAN HORISEN ; ; έγραψε

  Μας συγχωρείται μαντάμ Λακρουά το γέννος Ντισραέλι αν σας
  προσβάλαμε την καταγωγή.

  Η Γαλλίδα νταντά σας δεν πιστεύω να το μάθει.

  Και ο Πικάσο στο προσκέφαλο του κρεβατιού σας , δείγμα
  της εικαστικής αυπνίας σας , πιστευω να μην χάσει την αξία
  του στον οίκο Μοντικιάνι Τζόζερο στα παράλια της Τοσκάνης.

  Αν τώρα ένας απείθαρχος νέος απο την Β’Πειραιά , τυφλωμένος
  απο το πάθος του για την ομαδάρα που απο κοινού αγαπάτε , νόμισε
  ότι η φτωχολογιά θα μπορέσει να κοιτάξει στα μάτια την Εκάλη,
  το Κολωνάκι και την Λεωφόρο , μη δίνεται σημασία σας παρακαλώ.

  Ραπίστε τον με το δαντελένιο μαντήλι σας μαντάμ , φορέστε του
  ενα ζευγάρι κατάμαυρα γυαλιά που τόλμησε να…..και συνεχίστε
  το δρόμο σας , πρός τις επάλξεις , τα φρουί γλασσέ , τα διαμάντια
  και την καταξίωση στην πεπατημένη και ουδόλως αποστροφική
  συνείδηση της αριστοκρατίας σας.

  Αλλωστε εμείς οι δυό όπως είπατε δεν είμαστε ισότιμοι πουθενά.
  Τουναντίον το πουθενά είναι ισότιμο με την φτωχολογιά ΜΟΥ .
  Ετσι δεν είναι Χατζημαντάμ ;

  Aν ας πάρει ποτέ ο δρόμος σας απο τα μέρη μας , απο αβλεψία
  πάντα του αγαπητού οδηγού σας και καταδεχτήτε να πιείτε ένα
  κατρούτσο μαζί μας…..συγνώμη μια Ντον Περινιόν θέλω να πώ
  θα σας αφιερώσουμε απο καρδιάς το παρακάτω τραγουδάκι.
  Και πάλι ζητώ ταπεινά συγνώμη.
  ==========================================

  Μ’ αίμα χτισμένο, κάθε πέτρα και καημός
  κάθε καρφί του πίκρα και λυγμός
  Μα όταν γυρίζαμε το βράδυ απ’ τη δουλειά
  εγώ και εκείνη όνειρα, φιλιά

  Το ’δερνε αγέρας κι η βροχή
  μα ήταν λιμάνι κι αγκαλιά και γλυκιά απαντοχή
  Αχ, το σπιτάκι μας, κι αυτό είχε ψυχή

  Πάρ’ το στεφάνι μας, πάρ’ το γεράνι μας
  στη Δραπετσώνα πια δεν έχουμε ζωή
  Κράτα το χέρι μου και πάμε αστέρι μου
  εμείς θα ζήσουμε κι ας είμαστε φτωχοί

  Ένα κρεβάτι και μια κούνια στη γωνιά
  στην τρύπια στέγη του άστρα και πουλιά
  Κάθε του πόρτα ιδρώτας κι αναστεναγμός
  κάθε παράθυρό του κι ουρανός

  Μα όταν ερχόταν η βραδιά
  μες στο στενό σοκάκι ξεφαντώναν τα παιδιά
  Αχ, το σπιτάκι μας, κι αυτό είχε καρδιά

  Το ’δερνε αγέρας κι η βροχή
  μα ήταν λιμάνι κι αγκαλιά και γλυκιά απαντοχή
  Αχ, το σπιτάκι μας, κι αυτό είχε ψυχή

  Πάρ’ το στεφάνι μας, πάρ’ το γεράνι μας
  στη Δραπετσώνα πια δεν έχουμε ζωή
  Κράτα το χέρι μου και πάμε αστέρι μου
  εμείς θα ζήσουμε κι ας είμαστε φτωχοί
  ==========================================

  ΥΓ Κρίμας γιατί σ’αγάπησα με όλη μου την καρδιά.
  Φτωχή μέν πλήν τίμια ΚΑΙ το κυριώτερο μιά
  από τα 2.000.000 πράσινες καρδούλες ;)

 151. ένας έγραψε

  You star? που είπε και ο Βαμβακούλας.

  vaselino άσε την πλάκα. Εμένα οι παρατηρήσεις μου με οδήγησαν να πω όσα είπα. Πράγματι ο ξεδοντιάρης με παρακίνησε. Παλαιότερα του 4-4-2 δεν έχω παρακολουθήσει τι γινόταν. Όντως υπάρχει ένα υλικό στον ΠΑΟ, εξαρτάται βέβαια που θες να βάλεις τον πήχυ. Αλλά πρέπει σύντομα (Γενάρη) να δούμε έργα και κινήσεις ανάλογες. Δεν βιάζομαι να πάρω κανέναν τίτλο άμεσα, νοιάζομαι όμως να θελμελιωθεί κλίμα και φυσιογνωμία μεγάλης ομάδας. Όπως έχουν έρθει τα πράγματα πολυμετοχικότητα - Βγενό - Κάτε πάνε πακέτο.

  Το κούρασα το θέμα. Κι αυτό έγινε γιατί πίστεψα ότι θα τον πατούσαμε το θρύλο στο ντέρμπυ και δια διαλύαμε την όποια παραφιλολογία. Ο ΟΣΦΠ είναι λίγο υπερτιμημένος από τα μέσα και τα αποτελέσματά του στα κρίσιμα παιχνίδια δεν απέδειξαν τα λεγόμενα. Ας είναι…

  Ευχαριστώ για την ανάγνωση και τα σχόλιά σας.

 152. ο ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  Καλώς τον και τον έτερον Καπαδόκηηηην!
  Τον κ. βoλευτάν!! [Ναι ρε, γελάσαμε πάλι... χιχιχιχι!]
  Τον τρώει ο κ#@#ος του για αζβέστωμα κι’ αυτόν ρε ΟΝΕ,
  δεν έχεις και συ την ίδιαν αμυδράν υποψίαν;
  Και στάλεγα εγώ:
  Τί τα θες τα ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ στα Στουρνάρια;
  Βόϊδια θα παραμείνουνε…
  Άκου ακακίες…
  Και ποιός δηλαδή; Μόνος του τα ομολογεί.
  Ο Κλασσικός ο ντικγιντάγκας ο βάζελος…
  [μετά έχουν άδικο οι γάβροι του μεροκάματου - κοπίδι και σφυρί?]:
  Δουλεύει στη δουλειά του μπαμπά λέει…
  και με ανεργία οργιάζουσα όξω και εν μέσω οικονομικής λαίλαπας, και αντί να κάτσει να ξεστραβωθεί, κάθεται και διαβάζει τις παπαριές - της αλληνής της τραβέλας (που λέει και ο απολολώς) της Γιάννας-Ζβάνας πως τη λένε - και χαχανάει σα χάχας…
  και το λέει κιόλας…
  Αζβέστης!
  Και έχει και το θράσος να ομιλεί και περί φύτεμα της ακακίας…
  Αζβέστης!
  Εδώ ρε είπαμε και δεν το ξαναλέμε:
  Μες το χαβαλέ και την ανδρομ#@!κία, είναι το σοβαρότερον αθλητικόν μπλόγκ των βαλκανίων…
  Ο Μαρκάκης διορθώνει την Ανορθογραφίαν και οι -έχουνε γνώσιν οι φύλακες- διορθώνουν την ΑνορθοΠαναθηναϊκοΓραφίαν…
  ΥΓ
  Ο άλλος δε, ο πρώην μου, ξέρω τι μου κρατάει και ξερνάει ποτάμια τη χολή, γιατί είναι και σκατοκακούλης, τζώρας:
  Έχει ψυχολογικήν ανάγκην από καθημερινόν σπατουλάρισμα…
  Όχι ρε!!
  Και δεν φτάνει που του συγχώρεσα ότι δεν βγήκε δημοσία δαπάνη να ζητήσει συγνώμη απο τον Τεν-Αδυσσώπητο, αλλά ήθελε και συχαρίκια που πρόβλεψε λέει, ότι θα βάλει γκόλ ο Καραγκούνης…
  Κατάλαβες παμμέγιστε ΟΝΕ;
  Σπατουλάρισμα με ξένα κόλυβα επιθυμεί ο νεανίας…
  Λες και δεν κοουτσάρισε στο Μπγέμεν ο Τεν-Μυρωδιάς-Κουτσανικούλης, αλλά ο Τεν-Ομπάγεβιτς…
  Ώξω ρε!
  :roll:
  ΑΖΒΕΣΤΗΣ!
  :roll:

 153. ένας έγραψε

  Αστέρας Τριπόλεως μας οδηγεί σε μεγαλύτερες επιτυχίες!

  Δεν με νοιάζει που είπε ο βολευτής για την ακακία (= όχι κακία ;-) ). Βρε μπόϋδες, δεν θα σχολιάσει κανένας που περιγράφουν οι εφημερίδες το παιχνίδι με τη Λάρισα σα να πηγαίνουμε να δώσουμε τον υπέρ πάντων αγώνα; Ούτε … “της Λαρίσης το ποτάμι” λέει τίποτα σε κανέναν;

 154. ο ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  Αυτά μου κάνει ο καρ#@@!λης και γίνομαι ζελές στον άσφαλτο…

 155. ο Ξεδοντιάρης έγραψε

  Σας γράφω στο ημίχρονο του ΑΕΛ-ΠΑΟ.Αν σας αρέσει αυτή η ομάδα με τα πράσινα,τότε τα ρέστα μου.ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!Αυτό προκύπτει απο την πρόχειρη ανάγνωση του παιχνιδιού.Μάντζιος και Ρουκάβινα αποκομένοι,Γκάμπριελ χαμένος και μόνο ο Κάρα παλεύει.Τρία φαρμάκια σούτ έκανε η ΑΕΛ ανενόχλητη σε βαθμό κακουργήματος.Αντί να παίξει ο Γκούμας στη θέση του Σαριέγκι και πάμε ορθολογικά με Σιμάο αμυντικό χάφ, Τεν αναΚΑΤΕυτήκαμε με ο ζόρι.
  Τί να πώ δεν πιστεύω στα μάτια μου.Δεν έχουμε την παραμικρή συνέχεια καλών εμφανίσεων.Πάνε να μας τρελάνουν.Ειμαι μαζί τους πάντα.Αλλα μου τσακίζουν κάθε προσμονή καλυτέρυσης και κάθε προσδοκούμενο αυτονόητο.Α ρε Πανάθα,εύχομαι……………….

 156. ο Ξεδοντιάρης έγραψε

  ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΙ ΜΑΓΓΕΣ ΤΙ; Πετάξαμε ένα ημίχρονο στα σκουπίδια με αυτή την Λάρισα,για όνομα του Θεού.Είπα για τον Σιμάο στη φυσική του θέση και το θυμήθηκε ο Τέν άναΚΑΤΕτεψεν στο δεύτερο ημίχρονο.Σας το γραψα απο πρίν για να μην λέτε εσεις και διάφοροι δημοσιογράφοι για μετά Χριστόν προφήτες.Για πιό πρωτάθλημα μου μιλάτε ρε παιδιά; Αφού πετάμε βαθμούς συνέχεια.Και ήττες να κάνουν οι πρωτοπόροι δεν τους φτάνουμε.Μετά ΑΠΟ 10 ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΙΣΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ.Γειά μας.

 157. ένας έγραψε

  > Ξεδοντιάρη

  Στο δεύτερο ημίχρονο τι είδες; Την κεφαλιά της Λάρισας την είδες; Γκολάρα ο Ζουράφσκι. Αν δεν άλλαζε τον Κάρα θα το παίρναμε το μάτς. Μάτζιος παιχταράς! Και ο Αλέξης ο Tζιώλης δύναμη… Ζιλμπέρτο, Νίνης περιπατητές και Νίλσον, Βύντρα γιοματζήδες. Το γκιολ της Λάρισας νομίζω ξεκινάει από λάθος του Ζιλμπέρτο του συνταξιούχου. Σε πρόλαβα φίλε μου και τα είπα όλα πρώτος. Α! ξέχασα: θα πρέπει ίσως να πάρουμε σέντερ μπάκ και έχω την υποψία ότι ο Αντωνίου δεν διαχειρήστηκε καλά τα λεφτά.

  Υ.Γ. Παρατηρήσατε ρε παιδιά πού όλοι τόνισαν την ΑΠΟΥΣΙΑ του ΣΑΡΙΕΓΚΙ; Ρε που φτάσαμε.

 158. Γιωργος έγραψε

  Μαλιστα….

  Το ειδαμε και αυτο. Αν πιστευαμε οτι τα ειδαμε ολα με την χρησιμοποιηση Σιμαο σαν κεντρικο αμυντικο για πρωτη φορα σε επισημο ματς (και δυσκολο) με Ιντερ σημερα επεσε και αυτος ο μυθος. Αλλαγη με Ζιλμπερτο…χαχαχα. Απαιχτος ο Τεν Κατε. Πεστε μονο και στον Αντωνιου να μην ψαχνει αλλο για αμυντικο τον Γεναρη. Η λυση ηταν στην αυλη μας.

  Και καλα τωρα σοβαρα ρε συναδελφοι και συμπασχοντες, αυτη η ομαδα ειδικα του πρωτου ημιχρονου σας πειθει οτι εχει κανει βηματα προοδου, οτι ειχε καποιο σχεδιο αναπτυξης η οτι εχει καποιο μελλον? Αυτο ειναι το επιθετικο παιχνιδι που μας υποσχεθηκε ο Τεν Κατε? Ολο το πρωτο ημιχρονο χωρις μια φαση της προκοπης?

  Ειναι δυνατον να καταφερνει ο Τεν Κατε να αφηνει εκτος ενδεκαδας (η και εκτος αποστολης) για αλλη μια φορα τον πιο εμπειρο αμυντικο μας, τον περσινο πρωτο σκορερ μας, το καλυτερο αριστερο χαφ εξτρεμ μας που ειναι και οργανωτης και αρχηγος στην Εθνικη του, τον αλλο καλυτερο οργανωτη της ομαδας και απο τους καλυτερους παικτες στο περσινο πρωταθλημα και τελος τον καλυτερο αμυντικο χαφ στη Βραζιλια πριν 2 χρονια? Και ολους μαζι ταυτοχρονα.

  Ε, ναι ξερω ειναι ντεφορμε ολοι μαζι (και πως να μην ειναι αφου μια παιζουν και μια δεν παιζουν και μετα ξαναπαιζουν σε αλλη θεση)….Και αφου βρεθει πισω στο σκορ τους βαζει αυτους που ειχε απέξω να γυρισουν το παιχνιδι. Καλα κρασια…

  Ενω περισυ καποιους τους εφταιγε ο Πεσειρο γιατι πηγαινε τα παιχνιδια για το 1-0. Αλλα περισυ το πρωταθλημα το χασαμε τις τελευταιες αγωνιστικες απο την στραβη στην Ξανθη ενω τωρα ηδη απο την 10 αγωνιστικη κινδυνευουμε ακομα και για την δευτερη θεση. Τουλαχιστον να παιζαμε και και λιγο μπαλλα παει και ερχεται….

  Γι’αυτο καλυτερα μιζερια παρα αλλο εκτρωμα σαν αυτο του Τεν Κατε, και αν αυτο σημαινει Μπαγεβιτς…. ε ΝΑΙ ΡΕ Ντουσαν.

 159. Γιωργος έγραψε

  Τεν Κάτε: Δεν άντεχα να βλέπω όπως παίζαμε!

  Εγω να δεις!

  Και για να προλαβω τους φιλους που θα με σταυρωσουν με το που θα διαβασουν στο προηγουμενο μου σχολιο για Μπαγεβιτς, θεωρω οτι ειναι ο μονος προπονητης γνωστης της ελληνικης πραγματικοτητας αυτη στη στιγμη που με τους παικτες που εχουμε μπορει ακομα και να ανατρεψει την κατασταση και να κυνηγησει τον τιτλο.

  Και οποιες δικαιολογιες και κατηγοριες οτι πχ ειναι Αεκτσης, ηταν στον Ολυμπιακο, ειναι ξεπερασμενος, δεν κανει σωστες αλλαγες μεσα στο παιχνιδι,ειναι προδοτης και με την πρωτη θα φυγει για την ΑΕΚ η τον Ολυμπιακο ειναι φραγκοφονιας κλπ ειναι οι ιδιες φτηνες δικαιολογιες που χρησιμοποιουσα και γω αλλα τις βαρεθηκα πια γιατι η αληθεια ειναι οτι οπου πηγε εκανε εργο πηρε τιτλους και εφτιαξε ομαδες που και θεαματικα επαιξαν και αποτελεσματα πηραν και η καλυτερη αποδειξη γι αυτο ειναι οτι τον πιστευουν ολοι οι κατα καιρους ποδοσφαιριστες του.

 160. ένας έγραψε

  Μάλιστα,
  βαρέθηκε και ο Δώνης.
  Φερέρ, Ριβάλντο, Ντέμης, Δώνης… και η συνέχεια έπεται.
  Ο Τεν είναι ο καλύτερος. Ατάραχος, όπως άλλωστε επιβάλλεται.

  Μουρμουρίνο ερχόμαστε. Τρέμε! 2πλο μες το Τορίνο ψήνει ο Τεν για να σου πάρει την ταυτότητα…

 161. ο ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  Με όλο το σεβασμό προς την παιδεία, την ευένεια και το πολιτισμό σας κ. Ξεδοντιάρη, ουδείς εχέφρων βάζελος ομίλησε περί πρωταθλήματος (για ‘δω μέσα μιλάμε).
  Τάπαμε με, μη χ…σω!
  Πρωτάθλημα του χρόνου, με 10 παίχτες και χωρίς μπενάλτυ.
  Αντρέας σπίκινγκ.
  Το πρωτάθλημα χάθηκε οριστικά την προηγούμενη βδομάδα.
  Κι’ αυτά τάπαμε (για ‘δω μέσα μιλάμε).
  Ισοπαλίες σε Αλκαζάρ και Τούμπες είναι θεωρητικώς καλά αποτελέσματα, που σου δίνουνε και πρωτάθλημα, άμα λάχει…
  Αλλού είναι τα προβλήματα.
  Αλλά τόχουμε παρακουράσει…
  Για φέτος το μοτίβο το δίνει και πάλι ο κόουτς-ΟΝΕ:
  Έστω Χ (αν όχι διπλό) στο Τορίνο και άσος με πολλά για Ανόρθωση…
  Και καθαρίσαμε για φέτος…
  Από κει και πέρα τον Τεν-Ολολαθηκανει άστον να μάθει για του χρόνου…
  Παραδείγματος χάριν:
  1. Τον Γκούμα το βάζουμε στα ντέρμπυ γιατί έτσι…
  2. Δεν πάμε ποτέ αδιάβαστοι στην Ελλ. επαρχία
  2. Εκεί προτιμάμε το Μάτος από το Σίλβα (πούχει ξαναπάει Αλκαζάρ)
  4. Τον άλλον τον αφίνουμε για το σαλόνι του Τορίνο (πούχει ξαναπάει)
  5. Δεν ασχολούμαστε με το τί κάνουν τα χουλιγκάνια (για άλλο πληρωνόμαστε)
  6. Δεν ασχολούμαστε άλλο με τους δημοσιογράφους (εφ’ όσον μας στηρίζει η διοίκηση, δεν έχουμε κανένα λόγο)
  7. Ξεκολλάμε επι τέλους απο τις έμμονες ιδέες τύπου Μάντζιου Τζιώλη και δε συμμαζεύεται…
  8. Δοκιμάζουμε τα πάντα (για φέτος) [εδω καλά το πάει]
  9. Ξηλώνουμε όποιον δεν κάνει (δεν πά να είναι και ο αρχηγός της Αυστρο-ουγγαρίας) και φέρνουμε τους παίχτες που νομίζουμε για του χρόνου
  10. Κρινόμεθα το 2010 τον Ιούνιο, συνολικά…
  ΥΓ
  Ας τελειώνει επι τέλους το παραμύθι με τον Μπάγεβιτς.
  Αυτός ανήκει σε άλλη εποχή και προπονητικά και γενικότερα…
  (στο φινάλε, δεν τον πήραμε 3 φορές που προσπαθήσαμε, τέλος. Και επίσης, για θυμηθείτε πριν απο 5 μήνες συμπεριφορά απέναντι στην ομάδα που δούλευε, αλλά και απέναντι στην ομάδα που παζάρευε νάρθει… Δεν είναι χαρακτήρας για μεγάλη ομάδα αυτός ο τύπος…)
  Και πάνω απ’ όλα:
  ΜΗ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΓΑΒΡΟΙ!

 162. ο ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  Ανακάτευε όλο το Μάη, Σκόρδες, Κρεμμύδες, το ηρωϊκόν σωματείον του Άρεως, τους Βάζελους, τους γάβρους - παόκια - αεκζήδες που περιμένανε όλοι με κομμένη την ανάσα:
  ΤΙ ΘΑ ΠΡΆΞΕΙ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ;;;;
  Ε και θυμάστε τι έπραξε ο πρίγκηπας;
  Τυμπανοκρουσίες, ιστορίες, χριστούγεννα και:
  ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΑΘΗΝΑ!!
  Και τι κατέβηκε να κάνει Αθήνα;
  Θυμάστε;
  Να πεί: Έχω συμβόλαιον με την ομάς του Άρεως!!
  Και επέστρεψε δημήτριος στο Σάλόνικα…
  Και ερωτώ:
  Και γιατί δεν τόπε απο το τηλέφωνο αυτό το συνταρακτικό νέο;
  Άσε λέμε…
  Κυρίως, δεν είναι πολύ ανδρικός χαρακτήρας ο άνθρωπος…

  Και το ωραίο; 1 μήνα αργότερα, άφισε την προετοιμασία του Άρεως στη μέση και γειά χαρά ντάν…
  Ωραίος ο πρίγκηψ!

 163. JAN ZWAN APOGOITEVSEN έγραψε

  ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
  ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
  ΚΑΙ Ο ΓΕΝΑΡΗΣ , ΓΕΝΑΡΗΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !
  =================================

  Ο νεαρός μίλησε με βαριά λόγια για τον Γιάν μάγγες.
  Οτι θελα λέει σπατουλάρισμα.
  Ετσι μεταφράζεται στη γλώσσα των ευγενών η ντόμπρα κουβέντα
  στ’αδερφι τους.

  Εχετε να μάθαιτε πολλά ακόμα απο τον Γιάν σε τούτο το μπλόγκι
  κυριλάδες απο την Εκάλη της Λεωφόρου.
  Στην κάθε μου σοβαρή πλάκα που θα αναμορφώνει την ζωή σας
  θα απαντάτε με πριγκηπικές καταγωγές και Κολωνάκια μαυρίλας.
  Μόνο έτσι ρεεεεεε ! Μόνο έτσι.

  Κάθε γκόμενα που μου δινε κορμί και δήθεν ανωτερότητα σπουδαστική
  ή χρηματική της έδινα τον πο@λο.
  Η γυναίκα πρέπει ναχει μυαλό και ψυχή.
  Να μην δίνει αυτό που θέλουν οι άντρες και μετά να ξεπουλάει.
  Αλλά να δινει αυτό που θα κάνει τον έξυπνο άντρα να της εμπιστεύεται
  το πάνω χέρι και να μην τον απογοητεύει γι αυτή του την επιλογή.
  Νάχει δηλαδή μυαλό και ψυχή!
  Ακόμα και σtο κρεβάτι.

  Τωρα στα δικά μας.
  Στράβωσαν μερικοί που συμφωνούσε ο ξεδόντιας μαζί μου.
  Γιατί γουστάρουν τα παπαγαλέ συνολάκια απ’του Σουσέλ;)

  Να χουμε δηλαδής επιθετική ομάδα του επιθετικόμορφου Τεν Ζουράφσκι
  μέσα απο κέντρο που θα ξέρει να αμύνεται και να τρομοκρατεί τις
  Ελλαδομάδες.

  Που ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΕ ΑΜΠΑΛΟΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΒΡΕΜΗ
  και θα τις ξεγυμνώνει όπως τον Ομπιλιακό τον Υπερέλληνα των
  ΕΠΤΑ ευκαιριών ανα παιχνίδι , που δεν έκανε ΜΙΑ με μάς!

  Δεν φταίω εγώ αν τα συστήματα του Τεν Κώτσιου έχουν τελικό
  αποδέχτη των γκόλ συνέχεια τον Βαγγελάκη,που ένα θα παίξει και
  τρία θα κάνει τζογκιν στο κάμπο. ΞΥΠΝΗΣΤΕ :-P

  Ούτε φταίω εγώ που τον δεξιό μπακ της Φλουμινένσε τον έχει
  βαφτισει ο Τέν Βενετίδης ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ επιθετικό χάφ
  ίσως ελλείψη άλλου.

  Εγώ μίλησα για σκληρό κέντρο ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ
  να φαίνεται Μπάγερν και τέτοιο με δοκιμασμένες επιλογές του
  Τέν Φωτάκη έχουμε.
  Με επιθετικά συστηματα που απο ΤΟ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
  θα ξεκληρίζουν τον αντίπαλο.Και τους κατάλληλους επιθετικούς
  που στα ΣΑΡΑΝΤΑ τους σε κάποιους άλλους κάνουν ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ
  μοναδική τους ευκαιρία με ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ας πούμε ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!

  ΝΑΙ ΡΕ ΜΕ ΤΡΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ
  ΕΝΝΙΟΤΕ ΚΡΥΦΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΜΥΝΑ ΠΕΡΙΟΠΗΣ.
  ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΗΡΑ
  ΤΟΝ ΕΡΓΟ,ΤΗΝ ΑΕΛ,ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΜΙΚΤΗ ΚΟΣΜΟΥ
  ΜΕ ΕΣΣΙΕΝ , ΜΕ ΧΑΡΓΚΡΙΒΣ , ΜΕ ΚΑΜΠΙΑΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΡΙΠΜΠΕΡΙ
  ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΑΦ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΟΠΩΣ
  ΧΘΕΣ ΣΤΟ Α’ ΜΕΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ
  ΤΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΙΑ ΣΟΥΤ ΑΦΥΛΑΧΤΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!

  ΧΑΤΖΗΠΕΛΑΓΟΔΡΟΜΗΤΕΣ !

  Αιντες :twisted:

  ΥΓ Μπράβο ρε ξεδόντια,πάλι προέβλεψες αλλαγή συστήματος
  και έπεσες μέσα.Να δούμε πότε θατο καταλάβει ο Τεν Ουζουνίδης
  ότι μερικοί παίκτες ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΧΑΡΑΜΙΖΟΝΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ
  ΒΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΠ@$#ΛΟ ΜΕ ΤΙΣ
  ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ.Πάει καλά ο Σιμάο σαν αμυντικό χάφ
  ξεφτιλίζει τους ορίτζιναλ τον βάζει σέντερ μπακ μετά απο δυο
  μήνες και διαλύει το κέντρο της άμυνας και τα χάφ!
  Καλά που τοπες στο ημίχρονο γιατί πάλι μ@λακίες θα μας
  έγραφαν κάποιοι παρεξηγημένοι

 164. ο ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  Γιάν, δεν ξηγιέσαι…
  Μόλις βαρύνει λιγο η πλακίτσα, το γυρνάμε στο ζεϊμπέκικο…
  Θάχα ‘γω ρε πρόβλημα να πω ότι έχεις δίκιο;
  Εδώ, το ‘χω κάνει φορές και φορές…
  Γιατί δηλαδή;
  Επειδή είμαι μαύρος κολωνακιώτης ε;
  Σοβαρώς πολί μου;
  Και απευθύνουμε και αόριστα πληθυντικό αριθμό ε;

  Εγώ με τα χάλια τα τελευταία (άσε που πάνε πέντε χρόνια τώρα) έχω κάνει φανερή τη θέση μου:
  Δεν γουστάρω γαβρο-μίρλα!
  Δε γουστάρω γαβρο-μιζέρια και κορνέδες!
  Τέλος.
  Και τι έγινε;
  Σου είδα ένα φάουλ πάνω στο ζήτημα και το σφυράω!
  Τι θα πει δεν είναι φάουλ, θέατρο κάνει, βγάλτου κίτρινη;
  Ντάξει, άμα δε γουστάρεις βγαίνω κι’ εντελώς απ’ το μπλόγκ..
  Στο φινάλε και σε ανύποπτο χρόνο, έχω ομολογήσει ότι ο Ζβάν Αρλούμπεφσεν μέ έβαλε σ’ αυτό…
  Απλά, είχα την εντύπωση, ότι η πλάκα [και λόγω της ανωνυμίας του χώρου] ΔΕΝ έχει όρια…
  Σόρυ.
  ΥΓ
  Και όσον αφορά τα της λεωφόρου, αν θές να στο κάνω λιανά, ήθελα να διευκρινίσω ότι έχω μια εντελώς προσωπική άποψη περί του τι σημαίνει Παναθηναϊκός.
  Παγιωμένη και τεκμηριωμένη εξ’ απαλών και βρεφικών ονύχων…
  π.χ:
  Τη χρονιά του Γουέμπλεϋ και τις επόμενες 2-3, ποιός πήρε το πρωτάθλημα Ελλάδος;
  Και φέτος. [έξι μήνες μετά τις τεσσάρες απο το θυγατρικό σωματείο]
  Πάς απλά στους 16;
  [που ο αντίποδας ο μίζερος, το ιδρώνει για 12 χρόνια;]
  Τέλος. Αυτό είναι Παναθηναϊκός για μένα.
  Και ο Τεν-Ξε-Μίζερος δείχνει να το μπορεί…
  Κι’ αν δεν το μπορέσει φέτος, θα το μπορέσει του χρόνου…
  Και του παραχρόνου στο Βοτανικό θα φιλοξενεί και ημιτελικό…
  Απο κει και πέρα, δυάρα δεν δίνω για το τι θα σφυρίξει ο κάθε ρούκουνας στο ντουντού και το μουντού κι’ αν μούβαλε ο μαγκάκος ο κουσοτέτοιος δυο μπαλάκια…
  Μαγκιά του…
  :(
  ο πρώην χατζη-αδερφός…

 165. JAN ZWAN DENSESYHORENSEN έγραψε

  Νατα μας!
  Μερικοί απο δώ - ονόματα και μη Εκάλη - συνεχίζουν.
  Να πάρει το πρωτάθλημα ο “ΕΠΤΑ έβαλες , τα βλέπω”!
  Γιατί ;
  Γιατί εμείς χάνουμε απο αυτούς που φάγανε ΠΕΝΤΕ απο
  την πλατεία , έχασαν στο Κολοκωτρονίτσι με κάτω τα χέρια
  και τους βόλεψε κι ο Θρασύβουλας το βράδυ , πουναι μάγγας
  στο σκοτάδι.
  Να πάρει το πρωτάθλημα αυτός που έχασε όπου παίζανε μπάλα
  κι οχι παραγκοκολιές και μπρίτζ.
  Στη Λάρνακα , στην Σαλονικα που περάσαμε μαρς και στην Πόλη.
  Χωρίς να παίξει τίποτα , ή μάλλον να παίξει σαν Γνωστοευρωπαίος.
  ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ.
  Να το πάρει η Ξάνθη φιλενάδα του με τον Πανόπουλα που μπορεί
  να πάει στην Ευρώπη σαν Οκτάβια Τούρμπο,καθώτι Σκόντας.
  Το ξέρουμε ;
  Οχι.
  Ενώ με τον Επτάζυμο τα ξέρουμε τα κουρκούτια του.
  Πεντακόσους βαθμούς να πάει μπροστά.
  Οσο έχουμε να παίξουμε μαζί του το Κολοκωτρονίτσι κι έχει
  να πάει στην Τούμπα του υιού Γκαγκάτση,εγώ δεν τα παρατάω.
  Οχι ρε απο του χρόνου.Οχι.
  Από φέτος.
  Αρκεί να με ακούσει ο Τεν Δώνης και να παίζει με δυνατό κέντρο
  και ψυχωμένη επίθεση.
  Και το Γενάρη οι άμπαλοι να φέρουν επιτέλους…….

  ΕΝΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΡΙΣΤΟΦ.
  ΕΝΑ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΡΕΝΕ-ΣΩΤΗ.
  ΚΑΙ ΠΛΑΓΙΟΜΕΤΩΠΙΚΑ ΕΞΤΡΕΜ ! ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΟΡΙΔΩΝ
  ΜΕ ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ ΚΑΙ ΓΚΑΛΕΤΙ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΠΧ ΜΟΝΟΣ
  ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑ-ΙΖΑΝΕ ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΤΑΧΑΝ
  ΕΠΤΑΠΑΙΞΕΙ !

  Αιντες :twisted:

  Τόσο απλά.
  Αν λυπόμαστε αυτή την δισμοιρη χώρα που την έχουν καταντήσει
  Μάλτα με τις πορείες των πρωταθλημάτων τους.

 166. ένας έγραψε

  > JZJ, ξεδοντιάρης

  Με έχετε βάλει στην πρίζα και δεν μου αρέσει γενικώς η αντιπαράθεση. Μου αρέσει η σύνθεση. Εδώ που φτάσαμε λοιπόν θα βάλω τρια θέματα για σχολιασμό από όποιον νομίζει ότι κάτι τέτοιο βοηθάει (για να τα λέτε όλα, όχι μόνο το Σιμάο τον πιτσιρικά και τον Ζιλμπέρτο).

  1. Ποιά είναι ακριβώς η προσφορά του τυπάρα στον ΠΑΟ (και στην Εθνική);

  2. Θέλω ερμηνεία (νιανιά) σε αυτό που διάβασα ότι το σκάουτινγκ είναι έτοιμο (έχει βρει ένα απίθανο στη Λανούς και ένα Σέρβο μαέστρο) και περιμένει τον Τεν να κάτσουνε να συνεδριάσουνε για το μεταγραφικό σχεδιασμό.

  3. Γιατί ο Ντούσαν προτιμά τον Αστέρα Τρίπολης από την ΑΕΚ;

  Αυτά. Δεν έχω σκοπό να απαντήσω παραπέρα γιατί δε νομίζω ότι βοηθάει. Και πολλά είπαμε. Υπάρχουν διάφορες αντιλήψεις έτσι κι αλλιώς που είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν. Και δεν θα αλλάξουν.

  Υ.Γ. Για τον Λίνκολν που είπατε η εξήγηση είναι ότι θα ήταν επιλογή του Σκίμπε. Λογικό είναι να τον ήξερε ο Σκίμπε στη Σάλκε όταν εμείς εδώ ούτε που τον είχαμε ακούσει. Ο Τεν ποιόν δικό του έχει φέρει; Εσείς τι νομίζετε; Θα πεί όντως σε κάποιον δικό του να έθει το Γενάρη;

 167. ένας έγραψε

  ΧΡΗΣΙΜΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ
  ————————–
  (για τους καιρούς που διάγουμε)

  Έχουμε διαφορά με το θρύλο ΕΠΤΑ βαθμούς!

  Θα τους ρωτάμε λοιπόν: πόσους βαθμούς διαφορά έχουμε;

  Ρε λέτε να τους κάνουμε πλάκα; Και να κάνουμε το -ΕΠΤΑ +ΕΠΤΑ στο τέλος; ;)

 168. zafstein έγραψε

  ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ,
  ΣΑΣ ΤΑ ΧΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ.
  ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.
  1.ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ Ν’ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΞΩ ΤΟΝ ΙΒΑΝΣΙΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ,ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΟΥΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ?
  2.ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΙ’ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΞΩ ΣΑΛΠΙ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ 4-2-3-1 ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΖΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΡΕ ΟΛΛΑΝΔΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΧΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ν’ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΣΤΗΜΑ.?ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΚΑΙ ΣΑΛΠΙ ΣΕ 4-4-2 ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
  3.ΠΩΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΞΩ ΚΛΕΥΤΟΝ?ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΣΑΝ 100ΕΥΡΟ ΜΕΣ ΣΤΑ ΤΑΛΗΡΑΚΙΑ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ,ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ.
  4.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΝΗΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ Ο ΜΟΥΝΙΟΘ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΣΟΥΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΟΥ ΥΓΕΙΑ?ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟ-ΠΕΣΕΙΡΟ ΕΠΟΧΗ
  ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝ ΣΒΑΝ ΤΕΣΣΑΡΕΝ.
  ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΕΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΜΕ ΤΑ 7 ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕ?Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΥΤΗΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ,ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΝΕ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΗΡΟΥΝΤΑ ΣΑΝ,ΣΑΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΕΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΛΤΣΟΣΦΥΡΙΓΜΑΤΟΣ,ΠΟΥ ΖΑΛΙΣΜΕΝΗ ΒΛΕΠΕΙ ΟΡΑΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
  ΙΣΩΣ ΑΥΤΗ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΘΕΤΕΙΣ ΒΑΡΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.
  ΡΙΧΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΣΕ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΡΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΟΥΣ ΜΙΑΣ ΤΕΣΣΑΡΑΣ.

 169. zafstein έγραψε

  ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΝΟ2 Ο ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΠΙΣΩ.
  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΣΑΛΠΙ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΩΡΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.Ο ΕΝΑΣ ΔΕΞΙ ΧΑΦ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ.
  ΑΝ Ο ΤΕΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΟΤΕ.

 170. JAN ZWA ILOVEYOYSEN έγραψε

  [[[[[ Ντάξει, άμα δε γουστάρεις βγαίνω κι’ εντελώς απ’ το μπλόγκ..
  Στο φινάλε και σε ανύποπτο χρόνο, έχω ομολογήσει ότι ο Ζβάν Αρλούμπεφσεν μέ έβαλε σ’ αυτό…
  Απλά, είχα την εντύπωση, ότι η πλάκα [και λόγω της ανωνυμίας του χώρου] ΔΕΝ έχει όρια…]]]]]

  Πεντακόσια φάουλ ρε πατάτα έκανες σε τρείς σειρές.
  Χίλιες παράγκες έφτιαξες σε μιά φράση.
  Δυό χιλιάδες ΕΠΤΑΡΕΣ έφαγες σε μια αποστροφή του λόγου σου.
  [Τι λόγου σου , της παπαριάς σου θέλω να πώ]

  Μιλάς για πλάκα χωρίς όρια και δεν δέχεσαι εσύ δυό κυριλοπλακέ λόγια
  και σαν τις κοκκινοσκουφίτσες* θέλεις να την κάνεις.

  Η πλάκα μας δεν έχει όρια λόγω της ανωνυμίας του χώρου ή για το
  αντίθετο ; Ε ;
  Γιατί την γουστάρουμε και γιατί ξερενόμαστε περισσότερο κι από αδέλφια ;
  Πόσες φορές ρε παρεξηγημένη γκόμενα , έχω πεί ότι ο Χατζημπάμπης
  είναι αδελφός ;
  Και ο Γιαν ότι λέει το εννοεί.

  Γι αυτό ρε Τραβόλτα της Κατινιάς σε έχω κάνει ζελέ στην άσφαλτο ;)
  Εκτός κι αν μουπες ψέματα ρε Πινόκιο ;)
  Ηταν ωραίο το γραπτό αυτό το παραδέχομαι κι εγώ που το γραψα :-P

  Και μην περιμένεις να σε παρακαλέσω να μείνεις στο μπλόγκ.
  Τελεία και παύλα.
  Γιατί αν την κάνεις ρε στραβοχυμένε λουκουμά……
  Θα διαβάζεις τον Στέλιο και τους υπόλοιπους ΜΟΝΟ.

  Ο Γιάν δεν πουλάει το αίμα του.
  Εκτός κι αν είδες με τις κοτσάνες που γράφεις ότι έχεις χάσει
  το λαικό έρισμα [το αντίθετο πιστεύω μαμά του λόχου ΜΑΣ]
  και σου έχει μείνει μόνο ο ένας…κι αυτός ζαβός :roll:

  Κατάλαβες νυν και αεί Χατζηαδελφέ ;

  Aιντες :twisted:

  ΥΓ Η αγάπη που μας έδεσε , η αγάπη που μας έδεσε
  ητανε έεεεεετσι κι έεετσι.
  Ειμάστε δυό συκωταριές , ειμάστε δυό συκωταριές
  στο ιδιο κοοοοοοοκορέτσι ! !

  Για σένα ρε κοιλιόδουλε Τεν φάγε ;) και το εννοώ.-

  κοκκινοσκουφίτσα = στην αργκώ των ψυχολόγων η γκόμενα που
  δήθεν γουστάρει , σε προκαλεί να της τα ρίξεις
  και μόλις το κάνεις ΤΡΩΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ!

 171. ο ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  Έλα ρε ηρέμησε, μην κάνεις έτσι…
  Στο λόγο μου. Δεν τρέχει τίποτα με τον Ενα.
  Τουλάχιστον, δεν είναι αυτό που νομίζεις… ;)
  Για την Πανάθα κουβεντιάζουμε, ένα σινεμαδάκι πήγαμε, αυτά…
  :roll:
  Και ζηλιαροσκουφίτσα, είσαι και φαίνεσαι…
  Εσύ έκανες σκηνή μες τον κόσμο και το σοβάρεψες το επεισόδιο…

  ΥΓ
  Χέστους τους πολυ-ρεμπεσκέδες. Την κάνανε την παπαριά με το Γάβρο στο ΟΑΚΑ
  Εκεί τέλειωσε το παραμύθι…
  Έστω και με το πέναλτυ του Μαντζιου και του Σάλπι…
  Real Politik de paragken:
  Όταν θα ΄ρθει η ώρα της πολυ-ισχύος, θα το καταλάβετε όλοι:
  Αυτά δίνονται για πλάκα στο Τηγάνι επι 12ετία…
  Έτσι που λές @κοόυτς-Φρανκενστάϊν…
  Για να πάς στην τεσσάρα εναντίον του αλλόθρησκου [και να νομίζεις ότι έχεις και ομάδα και ότι έχεις φύγει και από την εποχή της εφτάρας] θέλει και μια “σιγουριά” βρε παιδάκι μου… Μυαλωμένο παιδί φαίνεσαι…
  ΥΓ2
  Άλλα είναι τα μεγάλα βάσανα.
  Το μπάσκετάκι…
  Τόχω ξαναπεί, όταν όλοι υγρόν αγοράζατε…
  Σαν τα μούτρα τους τονε κάνανε τον Παυλάρα οι Πολυ-Ανισόρροποι…
  PROBLEM!!!

 172. Ο SOTIS τόπε κι.. έγραψε

  Ρε φίλε σε παρακαλώ μην μας λές αυτά που λέμε καιρό τώρα εδώ μέσα.Και μην το παίζεις υπεράνω και τα ρίχνεις μετά στον Τεσσάρεν πως τον λές τον Γιάν.Που αν μου επιτρέπει θα σου πώ.Πως όχι δεν βαρεθήκαμε να λέμε για ΤΗΝ ΕΠΤΑΡΑ ΣΟΥ , γιατί είναι προιόν παράγκας και βρωμιάς , όπως και τα 10χρονα της Μόλντε και τα υπόλοιπα.Και αντί να το παραδεχτήτε μιλάτε και για αλλαγή πραγμάτων και εξέλιξη του Ολυμπιακού.Δεν γίνεται να έχετε 11 στα 12 εδώ και να χάνετε απο την Μόλντε ΑΕΡΑ και την Ρόζεμποργκ εδώ μέσα με 3-1.Από τη Λυών τεσσάρα,απο την Βαλένθια το ίδιο μέσα στο τηγάνι,απο την Χέρενφεν σφαλιάρα,απο την Χάιφα τριάρα στη Λευκωσία σαν την έδρα σας δηλαδή.Οσο μιλάτε για τέτοια 11 στα δώδεκα η ΕΠΤΑΡΑ θα πηγαίνει σύνεφο γιατί είναι ΣΚΟΡ που το εισπράτουν ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ και όχι ο λεβέντης πρωταθλητής Ελλάδος.Αλλά για πιά λεβεντιά μιλάμε,όταν έχετε γίνει ρόμπες αδιαμφισβήτητα,αναντίρητα και χωρίς ίχνος υπερβολής και κακίας σε όλη την Ευρώπη ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ!!!
  Αντι να ζητάτε απώλεια μνήμης των ευρωδιασυρμών σας με όλο το σεβασμό,δεν κοιτάτε να φτιάξετε ομάδα για να μην διασύρεστε.Ακόμα και με τελειωμένο τον Παναθηναικό να μην σας ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ , απλά να του πέρνετε το πρωτάθλημα αλλά πως έστω για μιά φορά θα κάνετε περήφανη την χώρα που έχετε χιλιομικρύνει στην Ευρώπη.Μήν παραμυθιάζεστε με το πρωτάθλημα Αγκόλας τοχουμε πεί εκατό φορές.Αν αξίζουμε σαν ομάδα να το φέρουμε κι εμείς στη Λεωφόρο,αν όχι ποτέ μας να μην σώσουμε αν είναι να κάνουμε την ξεφτίλα ανάγκη,απλά για ένα τιποτένιο εγωισμό και αναμετάξυ μας φανατισμό.
  Δεν θέλει μυαλό ρε παιδιά να το σκεφτείς αυτό,απλά λίγο φιλότιμο θέλει.

 173. ένας έγραψε

  Γιατί βρε Γιάν είμαι ζαβός; Επειδή δεν ξεκαθαρίζω με λόγια απλά τη θέση μου; Στο μπλογκ γράφω γιατί ανησυχώ για την ΠΑΝΑΘΑ. Δεν έχω άλλο λόγο. Άμα τα δω ρόδινα δεν θα έχω λόγο να γράφω εδώ. Ο Χ”dad ήθελε να μου αναγνωρίσει τα 2-3 ποστ που έβαλα για το πώς φτάσαμε ως εδώ και τον ευχαριστώ τον άνθρωπο. Άλλοι έχετε (δεν ξέρω εσύ τι κάνεις) μείνει στον Ηρακλή και τον Εργοτέλη, στην έδρα μας και στη φαινομενολογία. Αυτή η επιχειρηματολογία είναι λαϊκίστικη και βολεύει μόνο όσους θέλουν να διώξουν τον προπονητή.

  > zafstein

  Είναι καλό να μην αλλάξει το σύστημα και να προσαρμοστούν οι παίχτες σε αυτό. Όποιος δεν κάνει ας αλλαχτεί. Επίσης, ο Γκάμπριελ έχει αγοραστεί για μπακ. Αν δεν κάνει για μπακ πρέπει να φύγει. Σάλπι και Ρούκα θα έπρεπε να διεκδικούν 1 θέση (δεξί χάφ). Ο Νίνης είναι για τον άξονα και ο Κλέυτον θα έπρεπε να είναι αλλαγή του Νίνη. Αριστερό χαφ δεν υπάρχει (και κανένας δεν έχει μιλήσει γι αυτό!). Ο Ιβ είναι λίγος για εκεί. Θέλουμε καλό αριστερό χαφ. Αλλαγή του καλού αριστερού χαφ θα έπρεπε να είναι ο Χριστοδουλόπουλος ή ο Ρούκα. Ο Ροντρίγκο πρέπει να παίζει βασικός και θα έπρεπε να έχει σταματήσει η κακοπροαίρετη κριτική απέναντί του.

  Τώρα σε αυτά που ρωτάς ένα θα πω: ο Νίνης έχει μάλλον καεί και έχει χάσει την προσδοκία του. Δεν είχε ακούσει ότι την υπογραφή και κάτι άλλο… Δική μου ελπίδα είναι η περίοδος του Δεκεμβρίου (και νωρίτερα ίσως) να είναι ριζοσπαστικά δραστική. Και νομίζω ότι η θέση του τεχνικού διευθυντή είναι άχρηστη. Για το λόγο αυτό θα μείνω “ζεστός” μέχρι το Γενάρη.

  Παιχτούρα ο Ντιόγκο. Σας βγήκε και μπράβο στο παιδάκι. Άντε και στη Σελεσάο. Επίσης συμπαθώ πολύ τον Μπλάνκο της ΑΕΚ κυρίως σα φυσιογνωμία.

  Από το 4-4-2 που αναφέρεις, μου αρέσει αυτό με το ρόμβο γιατί έχει μέσα 10ρι. Όμως έχει 1 μόνο αμυντικό χαφ. Εδώ μας βάζουνε χέρι για τα 2 που παίζουν και θέλουν να γίνουν 3, φαντάσου τι θα γίνει αν κατέβουμε με ένα αμυντικό χαφ. Αλλά αν προσέξουμε τι λέει ο τεν θα πάρουμε τις απαντήσεις. Έχουμε (από το καλοκαίρι) ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ πρόβλημα (όχι αμυντικό). Τα τελειώματα των φάσεων που λέει ο κόουτς. Αυτό βρε φίλοι θα ήθελα να έχετε πει από την αρχή του πρωταθλήματος. Ότι αντί να αναγνωρίζεται το ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ πρόβλημα αναφέρεται συνέχεια το ΑΜΥΝΤΙΚΟ. Κλείνω με αυτό που είπε ο Βαλβέρδε χτες: “φυσικά είπε και είναι πρόβλημα των παιχτών. Τα συστήματα είναι λίγα και δεν υπάρχουν πολλά μυστικά μεταξύ των προπονητών. Ξέρει ο ένας πως παίζει ο άλλος…”. Γι’ αυτό φωνάζω σε όσους λένε ότι είναι θέμα συστήματος.

 174. JON ERIC ROY ROYFIANEN έγραψε

  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ……
  8)

  Γιαννάκο τους είδα στο πασαλιμάνι.
  Χατζημπαμπάς και Eνας και δυό τύποι ψιλογεροξούρες με γυαλιά
  τους απειλούσαν στα ίσια.

  ” Θέλουμε στο μπλόγκι του Μεμά , που το διαβάζει όλη η αφρόκρεμα
  των περήφανων Ελλήνων να μπαίνετε και να τους κάνετε άνω κάτω.
  Τέλειωσε το πρωτάθλημα , να παίζει επιθετικά ο Τεν απολύονεν ,
  ο Θρύλος τοχει στο τσεπάκι και τα τιάυτα.Ειδικά αυτό το Δανό που
  ανεβάζει στη βαζελαρία το ηθικό και μας τα χώνει με τις επτάρες
  και τα λοιπά , θέλω να τον μουγγάρετε.Γιατί θα ξυπνήσει και τους
  δικούς μας και θα γίνουν τα ζαχαροπλαστεία…φαρμακεία.
  ΘΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΟΥΝ ! Αλλιώς ρε χαμένα Χατζηενα-βαζελάκια θα
  του τα ξεράσω όλα , ότι σας έπιασα κάργα στο γλωσσόφιλο έξω απο
  το Χάι Λάιφ στην πλατεία Κοράη. ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ ! Τα λέω καλά Σάββα μου ;”

  Το σινεμαδάκι που σου λεγε ο μάγκας.
  Τώρα φίλε βγάλε συμπέρασμα.
  Γι αυτό σου είπε και καλά μου να φύγω απο το μπλόγκ
  Είναι τίγκα στην τύψη ο Χατζηαπάτης.
  Και σύ ξέρω το αγαπάς το άτιμο το απάτικο ! σκυλί.
  Και θα το δεχτείς πίσω μετανιωμένο.
  Και θα του τα συγχωρέσεις όλα.
  Και θάσαστε όπως πρώτα.

  Αβυσσος η ψυχή του κερατά ;)

  :twisted:

 175. zafstein έγραψε

  @ΕΝΑ

  ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΚΑΙ ΡΟΜΒΟΥΣ.4 ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ 2 ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΠΡΩΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΞΕ.
  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ,
  ΓΚΑΛΙΝΟΒΙΤΣ

  ΝΙΛΣΟΝ ΒΥΝΤΡΑ ΣΙΜΑΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

  ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΜΑΤΟΣ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΙΒΑΝΣΙΤΣ

  ΣΑΛΠΙ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

  ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ(ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ)ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΣΟΥΠΕΡ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΘΕΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
  ΤΩΡΑ,ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΙΒΑΝΣΙΤΣ Η’ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.
  ΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΟΤΕ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
  Ο ΓΑΒΡΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΡΜΟΥΔΕΣ(ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΤΕ)ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ 4 ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ.
  ΠΟΙΟΝ,ΤΟΝ ΜΠΕΡΜΟΥΔΕΣ,ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΥ ΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ,ΘΕΛΕΙ ΛΑΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ.
  ΕΤΣΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΒΑΖΕ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΤΟΝ ΡΕΝΕ.ΣΟΥΠΕΡ ΣΚΟΥΠΑ,ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΖΩΝΗ Ο ΡΕΝΕ ΗΤΑΝ ΜΑΠΑ.ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΤΕ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΞΗΛΩΘΗΚΕ Ο ΣΑΝΤΟΣ.
  ΑΝ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΟΟΥΤΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΤΕ ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
  ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ Η’ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΚΟΟΥΤΣ(ΒΛΕΠΕ ΤΟΤΕΝΑΜ).

  ΥΓ1

  @ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΑ

  ΣΤΙΣ ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΦΥΣΤΙΚΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ.
  ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΑΣΣΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΞΕ ΣΤΟ 1-4 ΣΤΗ ΛΕΟΦΩΡΟ
  ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΣΝΑΦΕΡΗΣ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΞΕ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΜΟΡΙΣ ΚΛΩΤΣΟΥΣΕ ΑΦΤΕΡ ΣΕΞ ΤΟΝ ΤΖΟΛΕ
  ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ,ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΟΥΣΕ Ο ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ ΤΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ.
  ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΟΜΑ.
  ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΤΕ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.
  ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΤΕ ΑΤΥΧΟΙ,ΠΑΙΞΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ,ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.
  ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
  ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΧΟ-ΧΟ-ΧΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑ,ΑΛΛΑ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΧΤΩ ΑΠΟ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
  ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΟΥ.
  ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ Ψ@ΛΗΣ,ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ.

  ΥΓ2

  ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΒΑΖΕΛΙΚΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ’ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ.ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΒΑΖΕΛΟΙ-ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΙΖΕΡΙΑ.
  ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ?
  ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΑΡΑΓΕ Η ΠΟΛΥ-ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ?
  ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΟΑΚΑ?

  ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΕΜΒΡΗΣ…

 176. ένας έγραψε

  > zafstein είπες:
  ΑΝ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΟΟΥΤΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΤΕ ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
  ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ Η’ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΚΟΟΥΤΣ(ΒΛΕΠΕ ΤΟΤΕΝΑΜ).

  Πακέτο με την πολυμετοχικότητα πάει ΜΟΝΟ το πρώτο. Το δεύτερο έχει δοκιμαστεί πολλάκις από εμάς στην προ-πολυμετοχικότητας εποχή. Άν είναι για το δεύτερο ας πάρουμε και έναν φτηνό Έλληνα (όποιον νάναι) και θα είναι όλα μια χαρά.

  Όμως, δυστυχώς για εσάς, θα γίνει το πρώτο! :mrgreen:

 177. ο ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  @zafstein
  Δεν προσέχεις το συνομιλητή σου και με απογοητεύεις…
  (αλλοίμονο, τι γάβρος θά ‘σουνα και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε)
  Υπήρξα προσεκτικός και σαφής στην έκφραση μου και μου απαντάς άρες-μάρες:
  “Για να πάς στην τεσσάρα θέλει και μια “σιγουριά” βρε παιδάκι μου” είναι η ακριβής έκφρασις.
  Λέξη κλειδί: “Σιγουριά” στο χωριό… και “αυτοπεποίθησις”…
  Αμφιβάλλεις;
  Πως γινότανε με τις τεσσάρες στους τελικούς, αλλά και τα “πεσιματάκια” του Σαραβάκου ένα πράμα;
  Και δεν πά ‘να παιρνες εσύ όλους τους Ντέταρι του κόσμου…
  Ας μούδινε π.χ. τα δυό μπενάλτια (τα μούφα)
  [όπως ο τυπάκος που τάδινε, με ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ, στο 93' στη λεωφόρο κι' ας του κάνανε το κεφάλι ερυθρόλευκο, ενα πράμα; -τιμή του-]
  Και μετά και εγώ με τη σειρά μου, θα ερχόμουνα να σου πω με χαρακτηριστική άνεση:
  “έλα μωρέ, άλλες φορές αδικείται ο ένας, άλλες φορές ο άλλος”
  Ντάξει. Τα βρήκαμε…
  Ευτυχώς όμως, υπάρχει και το Μάτι του Μεγάλου Ευρωπαϊκού Αδελφού που ξεχωρίζει την ήρα απο το σιτάρι…

  ΥΓ
  Ρε συ, μέσα στο φέρετρο είμαι
  και παραλίγο να πάρω ΟΥΕΦΑ πέρισυ
  και μια ανάσα απο τους δεκάξι φέτος…
  Και βάρδα μη φτάσω στους δεκάξι ε;
  Μετά δεν με σταματάει κανένας Τεν-Τσέλσι εμένα… ;)
  Και τότε μάλλον θα χαθεί λίγη απο την άνεση…

 178. ο ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  Σόρυ για το οβερπόστινγ {που λέει και κείνος ο φοβερός παιδαράς} αλλά τώρα το είδα.
  Απορία:
  Όταν λές ευρύτερος προβληματισμός και όχι γάβροι-βάζελοι και ελληνική μιζέρια, εννοείς να ασχοληθούμε με τους πολυμετοχικούς που υποδαυλίζουν το χουλιγκανισμό και ως εκ τούτου, θάχουμε επεισόδια στο ΟΑΚΑ;

 179. Γιωργος έγραψε

  @ ενας

  Αν οπως λες και συ το προβλημα μας ειναι επιθετικο πραγμα με το οποιο συμφωνω και γω μηπως το προβλημα δεν λυνεται απλα με εναν νεο σεντερ φορ οσο καλος κι αν ειναι αυτος? Μηπως στο συγκεκριμενο συστημα 4-2-3-1 που βασιστηκε ο Τεν Κατε απο την στιγμη που παιζεις με εναν επιθετικο μεσα στην περιοχη χρειαζονται περισσοτερες βοηθειες απο τα χαφ? Ακομα δηλαδη και αν ο σεντερ φορ σου βαλει 20 γκολ την σεζον δεν πρεπει να βαλουν αλλα 35-40 τουλαχιστον οι αλλοι παικτες και κυριως οι χαφ σου για να παρεις πρωταθλημα? Αρα η πρεπει τα χαφ σου να αρκετα επιθετικα και να πατανε συχνα περιοχη για να σκοραρουν η παιζεις με 2 επιθετικους αρα 4-4-2 που μπορει να ειναι ξεπερασμενο για τον μετρ της στρατηγικης Τεν Κατε (οπως παρουσιαστηκε οταν ηρθε, και πιθανον να ειναι για αυτο το συστημα) αλλα το ζητημα ειναι αν αυτο το συστημα μπορεις να το παιξεις και να παρεις πρωταθλημα στην Ελλαδα οπου η μικρη ομαδα κλεινεται στην περιοχη της και πρεπει να βρεις τροπο να σπασεις την αμυνα της.

  Τετοιες λυσεις δινει η αναλυση της ενδεκαδας του zafstein στο 174 με την οποια συμφωνω με μονη επιφυλαξη τον Σιμαο σαν κεντρικο μπακ (αν και οταν πρωτοηρθε τετοιο ηταν αλλα ο Πεσειρο τον πρωτοχρησιμοποιησε σαν αμυντικο χαφ με Ρειντζερς αν θυμαμαι καλα). Οποτε η τον καθιερωνεις εκει μαζι με εναν πολυ καλο σεντερ μπακ που ετσι κι αλλιως χρειαζεσαι η τον χρησιμοποιεις σαν αμυντικο χαφ με Ματος και Ζιλμπερτο (2 απο τους 3 εναλλαξ). Επισης στα θεωρητικα πιο ευκολα παιχνιδια θα μπορουσε να παιζει δεξι μπακ ο Γκαμπριελ και μπροστα του ο Κλευτον. Αρα ο Καρα δεν χωρα παρα μονο σε παιχνιδια πολυ δυσκολα που θελεις να κοψεις τον ρυθμο και να κρατησεις μπαλλα.

  Δυστυχως τα πρωταθληματα χανονται τα τελευταια χρονια απο γκελες με τις θεωρητικα μικρες ομαδες οπου ειδικα στην εδρα μας πρεπει να κανουμε απο το ημιχρονο ενα σκορ ασφαλειας.

  Και καλη η Ευρωπη για την υστεροφημια μας και την παραδοση αλλα μετα απο 12 χρονια με ενα μονο πρωταθλημα καθε πρωταθλημα που χανεται προσθετει γκρινια και αγχος σε μας ενω αντιθετα σιγουρια στους αντιπαλους μας. Και αυτο κανει ολο και πιο δυσκολη την ανατροπη της καταστασης.

 180. ο ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  Μπήκα στην πρίζα πάλι…
  Έτσι που λες γίνεται το κόλπο.
  “Κανονίζω και ένα διπλό (με μπενάλτυ στο 95′) για το β’ γύρο στο τηγάνι
  και σου εγγυώμαι ότι του χρόνου τέτοια ώρα,
  την τεσσάρα την έχεις παραμάσχαλα…
  αυτός είναι ο ρούς της παράγκας…
  και αν έχεις ακόμα αμφιβολίες, τράβα στην περίοδο 96-98 και θα τα δεις χαρτί και καλαμάρι…
  Και τέλος. Δεν τη συνεχιζω την κουβέντα.
  Ώρα να ασχοληθώ με το αμόρε μου,
  το Γιάννο το λεβέντη,
  το γκόμενο της Λέγκως της γκαβής…

 181. JAN ZWAN TAPANTAOLOYFSEN έγραψε

  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ 2 !

  Ενας Ζαβάστέιν σας έκανε κότερα ρε μπάμιες.
  :cry:

  Σε σένα το λέω Χατζηπέρδομαι και στον Ενα την Αρσακειάδα
  που μου ανοίγει σοβαρές συζητήσεις με κάποιον που με απεκάλεσε
  ΤΕΣΣΑΡΕΝ και με παρακάλεσε να μην ξαναπώ για την Γιούβε , γιατί
  λέει περσινά ξυνά επταφίλια ;)

  Αφήστε τον ρε Ιταλικά ραβιόλια να καταθέτει την άποψη του στο
  μπλόγκι.
  Αλλα όταν τα βάζει με την δημοκρατία….
  ΘΑΝΑΤΟΣ !
  :roll:

  Πάλι μαθήματα θα σου κάνω ρε ανεπήδεκτε ;
  Οταν αυτούνοι οι ψάρακες….γάβροι είναι , σολωμοί Νορβηγίας Μόλντε είναι ,
  μπαρμπούνια Ισραήλ Χάιφα είναι….οτι’ναι τέλος πάντων , θα ονειρευτούν
  έστω ένα ημιτελικό Ευρώπης θα ασχοληθώ μαζί τους.

  Αν βγεί ΕΝΑΣ ΤΟΥΣ και ντόμπρα μου πεί….

  ” Αφεντικό στο λόγο μου, χθές στον ύπνο μου βγαίνοντας
  απο την παράγκα , την χαρτούρα του Γκαγκάτση , το Σαν Σίρο
  του Τορίνο , ΕΙΔΑ ότι η Ομπιλιακάρα πήγε σε ημιτελικό Ευρώπης
  και κτυπούσαν σαν τρελές οι καρδούλες μου απο το Χέρενφεν! ”

  8)

  Τότε θα τους απαντώ και θα πιστέψω οτι συνήλθαν απο το παραμύθι
  Ελλαδίτσα , Μάλτα , Ινδονησία , Νεπάλ , Παπούα-Νέα Γουινέα που
  τους σερβίρουν.Και γουστάρουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα Ομπιλιακό…….
  ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ! Δηλαδής ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑΣ ΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ
  ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ.

  ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΝ ΛΑΛΑΕΙ Π@ΠΑΡΙΕΣ.
  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΡΙΤΟΔΕΥΤΕΡΟΣ…..

  Από το 1996 μέχρι τα τώρα.
  12 χρόνια Ελληνικής ανομβρίας , η Πανάθα έχει……

  ΕΝΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΕΥΡΩΠΗΣ
  ΚΑΙ ΔΥΟ ΟΚΤΑΔΕΣ ΣΕ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΚΑΙ ΟΥΕΦΑ!
  (Και οι δύο οκτάδες του τσάκ για ημιτελικό και κατάκτηση)

  Η Αρσεναλ , η Λυών , η Ιντερ , η Ρόμα και λοιπές κυρίες , τά έχουνε
  δεί αυτά έστω ανά ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ;
  [Βιγιαρεάλες , Λάτσιες , Παριζιάνες , Αστον Βίλες , Τοττενέμισες ,
  Μπενφίκες , Γαλατάδες , Χέρτες....είναι αιώνες πράσινους πίσω μας]

  Ποιός ;

  Ενας Ελληνάκος που μαστίζεται στην χώρα του απο ηλίθια
  ΕΣΩΣΤΡΕΦΙΑ , βλακώδεις επιλογές παικτών και όχι μόνο
  και αμείλικτη ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΡΙΑ σε “ουδέτερα” θεσμικά όργανα
  που δεν έχει ούτε το μυαλό αλλά ούτε και την βούληση
  να πάρει την τύχη του στα χέρια του !

  Αιντες ρεεεεεεεεεεεεεεεε :twisted:

 182. SILVER έγραψε

  MAΓΓΕΣ διαβαστε και περιμενω απαντησεις. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ οφειλει την πρωτοπορια του στην απιστευτη κακιστη παρουσια των αλλων διεκδικητών στο πρωταθλημα. Ποιός είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ φανηκε με την παρουσία του στην ΕΥΡΩΠΗ. Διοτι αυτα τα ευρωπαικα παιχνιδια ειναι τα εγκυρα τεστ για την καθε ομαδα. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πατωσε εις το G.L και στην συνεχεια και στο OYEFA σωστα ? Οσο φιλοτιμες προσπαθειες κι αν καταβαλει να χαση τον τιτλο απο καποιον αλλον δεν τον θελουν τον τιτλο οι αλλοι. Δεν ειναι δυνατον να βαλουν νταλκα στο κεφαλι τους για ενα κ…τιτλο,οταν ασχολουνται με αεροπλανα και βαπορια και με ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ . Δεν θα ασχοληθουν και με ανυπολογιστα στρεμματα φελων στην κωλδοβλαχια. Προκειμενου για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ η απαντηση ειναι περιπλοκη. Η ομαδα εχει κακες και καλες στιγμες,αλλα της λειπει η σταθεροτητα , η ταυτοτητα ως επισης και καποιοι καλοι παικτες σωστα ? Ειναι πολυ ευκολο να τα φορτωσουμε ολα στον ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ αφου αυτος παραμενει βασικα το αφεντικο. Εαν στο τελος της χρονιας βρεθουμε εκτος νυμφωνος ποιος θα ειναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ? ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ? ο ΒΕΛΙΤΣ ? μα αυτοι δεν ποσεληφθησαν μονοι τους. Ο δε ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ειναι βεβαιο οτι δεν ανακατευεται στα της ομαδας, το να τα φορτωσουν ολα στον ΤΕΝ ΚΑΤΕ οπως συμβαινει μεχρι τωρα δεν πειθει κανεναν. Περα αυτου ουτε ο τεν ΚΑΤΕ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ τον εαυτον του σωστα ? Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ας ειμαστε σωστοι βαζει καποια χρηματα για μεταγραφες και δειχνει αρκετο ενδιαφερον για την ομαδα του. Αληθεια ενδιαφερεται τοσο για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΝ ο κ.ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ? θα ηθελα μια απαντηση σε αυτο. Και πως θα δεχτει το αφεντικο της ΠΑΕ/ΠΑΟ το ενδεχομενο να αποτυχη και εφετος , με ολα τα επακολουθα που αυτο θα εχη? Πολυμετοχικοτητα - ξεπολυμετοχικοτητα τι συμφερον θα εχουν οι αλλοι εταιροι να μην τον αφησουν να παει να πνιγη? Αυτοματα θα τον διαδεχθουν και η δυναστεια των ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΩΝ που παρα πολα εχει προσφερει στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ θα βρεθη κατω απο αφορητη πιεση. Θα κανη στην ακρη η θα αρχισει εμφυλιος? Μπορει οι μετοχοι να μην αωτιδρασουν και να μην τα βλεπουν ετσι. Ενα ξερω χωρις δραματικες εξελιξεις.

 183. ένας έγραψε

  Παίδες αυτό είναι! “Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα” που έλεγε και ο Ηλιόπουλος. Μιλήσαμε με zafstein (έ όχι και ΤΕΣΣΑΡΕΝ ο Ζβάν) και ως αποτέλεσμα ο Γιώργος στο #179 γράφει κάτι που συμφωνώ και δεν θα το έγραφα ούτε ο ίδιος καλύτερα.

  Συμφωνώ ρε Γιώργο. Και με τον zafstein συμφωνώ (εκτός από το ΤΕΣΣΑΡΕΝ) και με όλους εν πολλοίς. Απλά προσπαθώ να δώσω μια πιο αιρετική προσέγγιση για να αμφισβητήσω τα κλισέ και τα εύκολα επιχειρήματα (το κουτόχορτο) που μας πλασάρει ο καθείς. Η δικιά μας δουλειά (και νομίζω ότι αυτό είναι και το πνεύμα του Στέλιου) είναι να ζητάμε τη συνολική αναβάθμιση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

  Κάθε λογική ενδεκάδας και στόχων, φυσικά, εμπεριέχει το ρίσκο της. Λοιπόν, είχαμε μια ομάδα πέρυσι που δεν έπαιζε τίποτα, είχε λουζερίστικη νοοτροπία και παρ’ όλα αυτά διεκδικούσε και τίτλους. Τη νοοτροπία δεν την στυλίτευε κανένας (εκτός από ένα άρθρο του Στέλιου αν θυμάμαι καλά που έλεγε ότι με το 1-0 δεν θα πάμε μακρια) και οι μισοί μιλούσαν για την αγωνιστική εικόνα και οι άλλοι μισοί για τους τίτλους (το πρωτάθλημα). Όπως και πολλοί άλλοι, συμφωνώ ότι η εικόνα και ο τίτλος δεν μπορεί να είναι εξίσου σημαντικά και να τα ζητάμε αμέσως και τα δύο. Μόνο και μόνο δηλαδή επειδή μπήκαν κάποια λεφτά στο σύλλογο. Ένα απ’ τα δύο θα έπρεπε από την αρχή (το καλοκαίρι) να θεωρηθεί πιο σημαντικό. Οι εκφραστές της παλιάς κατάστασης εστίασαν στους τίτλους (ότι μόνο αυτοί έλειπαν από την ομάδα μας) ενώ ο Βγενό στο χτίσιμο μιας “ομαδάρας”. Σε αυτή την επιλογή μας “βοήθησε” ο … θείος. Π.χ. αν δεν το είχε πάρει πέρυσι το πρωτάθλημα και δεν μας είχε ρίξει και την τεσσάρα θα συζητούσαμε εμείς ποτέ την δεύτερη εκδοχή;

  Ξεκίνησε λοιπόν μια προσπάθεια το καλοκαίρι. Όλες οι κινήσεις μέχρι τώρα έδειχναν την δεύτερη επιλογή (τώρα περνάμε την πρώτη κρίση). Που σωστά ξεκίνησε από το να δοθεί μια 6μηνη ευκαιρία στο υπάρχον δυναμικό που οφείλει όμως να αλλάξει και να ακολουθήσει τη λογική μεγάλης ομάδας. Αν δεν μπορεί … απλά δεν μπορεί. Αν τώρα λέμε ότι πρώτα είναι να παίξουμε μπάλα, ο Εργοτέλης και ο Ηρακλής θα έπρεπε να περάσουν στα ψιλά και τα τρια αμυντικά χαφ με το θρύλο στα χοντρά. Αν πάλι καταφέναμε να παίξουμε μπάλα και να πάρουμε και τον τίτλο θα ήταν ευχής έργο. Αυτό θα σήμαινε ότι το δυναμικό είναι καλό, κατανοεί και δεν χρειάζονται πολλές αλλαγές παιχτών. Αυτό ακόμα δεν το ξέρουμε γιατί δεν ξέρουμε τι έφταιγε πέρυσι. Ο Πεσέιρο, η διαιτησία, ο κόσμος …; Για μένα οι παίχτες πήραν την ευκαιρία τους (σωστά) και αυτοί θα πρέπει να χρεωθούν και τα αποτελέσματα μέχρι τώρα. Θα έπρεπε δηλαδή να έχουν καταλάβει ότι η προσπάθειά τους να μείνουν στον ΠΑΟ είναι κοινή και να μην βάζουν εγωϊσμούς πάνω από την ομάδα (γι’ αυτό δεν τελειώνουν τις φάσεις). Γι αυτό το λόγο υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το τι θα κάνουμε από τώρα μέχρι και το Γενάρη. Ας πουλήσουμε και κάποιους παίχτες, δεν είναι κακό…

 184. SILVER έγραψε

  o ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ δεν μπορει απο στρατηγος να γινει λοχαγος χωρις δραματικες εξελιξεις

 185. ένας έγραψε

  Κι εγώ είδα τα σέντερ μπακ ότι μπάζουν. Όμως, εδώ ορισμένοι πάνε να μας πείσουν ότι ΜΟΝΟ με την αγορά ενός στόπερ ο ΠΑΟ θα γίνει Μπάρτσα! Αυτό δεν δέχομαι. Δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα από το να πάρεις ένα στοπερ. 5-10 εκ υπόθεση είναι. Ακούστε τώρα σπέκουλα: αν η στοπεράρα (τύπου Καναβάρο ή Βίντιτς ή Νέστα) μας γλυτώσει μερικά εύκολα γκολ θα νικάμε έστω και με 1-0. Άρα όλοι οι άλλοι παίχτες θα βγούν λάδι και η αδυναμία μας μπροστά δεν θα φαίνεται. Τότε θα είστε όλοι ικανοποιημένοι; Αυτόν τον ΠΑΟ θέλουμε;

 186. ο Ξεδοντιάρης έγραψε

  ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ ΚΙ Η ΟΥΣΙΑ
  ===================

  Γιάν άψογος και στο χιούμορ και στη μομφή και στην ανάταση του ηθικού!!!!
  Χατζημπαμπάς άψογος επίσης.Και φυσικά όλοι οι υπόλοιποι που είσαστε η παρεούλα μου και γουστάρω.Μου άρεσαν και οι τοποθετήσεις του “ένα” που δείχνουν ώριμο παιδί με Παναθηναική αντίληψη και καρδιά.
  Δεν έχω γράψει δυό μέρες,γιατί περιμένω την κατάληξη Μπαγεβιτς.Μάλλον στενοχωριέμαι που για ακόμα μιά φορά μας ξέφυγε και ίσως καταλήγει αν είναι δυνατόν στην ΑΕΚ.Που του φέρθηκαν ακόμα και από ανθρώπινης πλευράς με τον χειρότερο τρόπο.
  Δεν είμαι παπαγαλάκι.Απλά είμαι φανατικός Ντουσανικός.Κι εφόσον έκανε τον ΟΣΦΠ ομάδα που έχει ακόμα το μικρόβιο του πρωταθλητή μέσα του (έστω με πλάτες και σιγουριά όπως λέει ο Χάτζη) μετά απο 12 χρόνια,φανταστείτε τι θα έκανε σε μάς που πραγματικά είμαστε πιό ομάδα με ευρωπαικό DNA,έναντι της μίρλας των γάβρων πάλι όπως είπε ο Χάτζη.
  Τον θεωρώ αναμορφωτή και γνώστη της Ελληνικής ψυχολογίας σε κάθε της επίπεδο.Ποδοσφαιρικό,παραγοντικό,προπονητικό,διαιτητικό τα πάντα.Ξέρει να παίρνει το 100% των ποδοσφαιριστών του και να έχει σταθερή ομάδα χωρίς το παραμικρό σκαμπανέβασμα.Και αυτό ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ.
  Xωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με Χάτζη και “ένα” , ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΤΩΡΑ.Το 100% των παικτών που έχουμε,με σταθερή διάρκεια απόδοσης θεάματος,αποτελεσμάτων και βαθμών.
  Δεν μπορούμε να κάνουμε τον Παναθηναικό ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ , ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ , όταν δεν έχει μπολιαστεί με σταθερότητα,σοβαρότητα και διάρκεια η ομάδα ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ με πίστη σε αυτήν και μόνιμη ηρεμία εντέλει ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ.
  Αν τέλειωνε το παραμύθι-καρκίνωμα του ΟΣΦΠ με την πρώτη θέση εντός συνόρων,ΜΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΤΙΖΟΤΑΝ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ.

 187. zafstein έγραψε

  @ΕΝΑΣ

  ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ?

  @ΧΑΤΖΗ

  1.ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΑΠΟ ΣΑΣ.ΜΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ,ΜΑΖΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΗΤΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΦΕΝΕΣ.
  ΟΜΩΣ ΟΣΑ ΠΕΣΙΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ ΚΙ ΑΝ ΨΑΞΩ,ΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΚΙ ΑΝ ΣΚΑΨΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ,ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ,ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΠΩΣ ΖΑΕΤΣ,ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ,ΡΟΤΣΑ Κ.Α.ΚΙ ΟΣΟΙ <> ΓΚΡΙΝΙΑΖΑΝ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ,ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
  ΟΤΙ ΑΠΛΑ Η ΠΑΝΑΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ,ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΑΥΤΟ.
  2.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΗΚΕ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟ ΠΕΝΑΡΝΤΙ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΛΕΓΑΤΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Ο ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΠΡΩΧΝΕ ΜΕ ΧΙΛΙΑ.
  ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ.ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ 93′ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΡΟΣΕΞΙΑ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.

  @ΓΙΑΝ ΣΒΑΝ ΞΕΒΟΥΝΙΑΝΣΕΝ

  ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ,ΧΩΡΙΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ ΟΤΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΟΛΩΝ.ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ(ΜΙΑ ΟΚΤΑΔΑ ΣΕ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΤΩΝ 16 ΟΜΑΔΩΝ & ΜΙΑ ΤΣΕΛΣΙ ΣΤΟΥΣ 16 ΠΕΡΥΣΙ)ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ(ΜΙΑ ΟΚΤΑΔΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΕΒΕΡ ΜΕ ΔΙΠΛΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ,ΜΙΑ 4ΑΔΑ ΣΕ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΜΕ 16 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΚΤΑΔΑ ΣΤΟ ΟΥΕΦΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟ).

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ,ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΑΖΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΟΤΤΕΝΑΜ,ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ,ΧΕΡΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΕΣ,ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΓΟΛΓΟΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥ ΛΟΥ,ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑΝΤΖΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.
  ΓΙΑ ΜΠΕΝΦΙΚΑ,ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΙΛΑΣ(Η ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ 18Η ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,ΕΝΩ Η ΑΛΛΗ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ 13Η ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ.

  @ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΟ(ΞΕΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ 4ΑΡΕΣ,5ΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΩΡΑ ΚΑΚΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ)

  ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ,ΑΣ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ,ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΣΕΩΝ(ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΒΛΑΝΤΑ ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ ΣΤΟ ΟΥΕΦΑ,ΜΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡ ΣΤΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ)
  Ο ΠΑΟ ΕΙΝΑΙ 33ΟΣ ΜΕ 50.312 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 36ΟΣ ΜΕ 48.132 ΒΑΘΜΟΥΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ 40 ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ 20.000 ΒΑΘΜΟΥΣ.
  ΕΠΑΝΑΠΑΥΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΔΑΦΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ 3 ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ,ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ.

  ΥΓ
  @ΧΑΤΖΗ

  ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΦΤΑΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΟΥΕΦΑ ΠΕΡΥΣΙ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΡΕ ΧΑΤΖΗ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΙΓΟ.

 188. ένας έγραψε

  Συγγνώμη αλλά ξαναδιάβασα το πόστ του Γιώργου και νομίζω ότι έβαλε ένα κρίσιμο ερώτημα που βασανίζει πολλούς από εμάς: “πώς σπάει μια κλειστή άμυνα”. Αν λυθεί αυτό λύνεται και το πρόβλημα κατάκτισης του τίτλου στην Ελλάδα.

  Διαφωνώ με την άποψη ότι η κλειστή άμυνα σπάει είτε από τα άκρα είτε από 2 φορ μέσα στην περιοχή. Το αντίθετο μάλιστα. Η άμυνα κλείνεται ακριβώς για να θωρακίσει τα άκρα και να μάρκάρει με μαν του μαν τα δύο φόρ της περιοχής. Άσε που μια πολύ κλειστή άμυνα έχει και τρίτο στόπερ σε ρόλο σκούπας.

  Η κλειστή άμυνα σπάει (1) με μακρινό σουτ (το κάνει ο Γκαλέτι συχνά) (2) με στημένο στον αέρα και (3) κλασικά από το 10ρι έξω από το δαχτυλίδι. Το 10ρι δε είναι υπεύθυνο να πάρει και το φάουλ εκτός περιοχής για να γίνει το στημμένο. Όλη τη δουλειά με τις κλειστές άμυνες τις κάνουν τα χαφ με πρώτο και κύριο το 10ρι. Παρατηρήστε ότι οι επιθετικές ομάδες απέναντι στις αμυντικές αλλάζουν πολλές μπάλες σε κύκλο έξω από την άμυνα για να δημιουργήσουν τρύπα και κάθετη μπαλιά. Όταν λοιπόν βάλεις 2 αμυντικά χαφ και βγάλεις το δεκάρι δεν σπάζεις την κλειστή άμυνα ποτέ! Πρόταση: 2 δεκάρια απ’ έξω (πχ. Νίνης και Κλέυτον). Να μην ξέρουνε απο που θα τους βγει η πάσα. Δεν είναι δε τυχαίο ότι το πρωτάθλημα πέρυσι (με τις κλειστές άμυνες) θα μας το έδινε ο Έκι ο οποίος όντως μας λείπει. Επίσης, ο Ριβάλντο έδινε τη λύση πέρυσι στην ΑΕΚ και βγήκε δεύτερη σε αντίθεση με φέτος όπου δεν υπάρχει κάθετη πάσα (σημείωση: μη μου πείτε ότι ο τυπάρας είναι 10ρι…). Και φυσικά λοιπόν Γιώργο, τη διαφορά την κάνουν τα χαφ τα οποία σε εμάς ζεσταίνουν τους πάγκους.

  Τέλος: μόνο εμείς και η Ρεάλ (το αδερφό σωματείο) στηρίζουμε τον προπονητή μας.

 189. ο ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  Τι είπες τώωωρα ρε!

  Καλά στα είπε ρε ο δικός μου ρε…
  Μου θες και σοβαρό προβληματισμό χωρίς να ξέρεις τι θα πει ημιτελικός…
  Να πάς να μάθεις πρώτα τι θα πει ημιτελικός και μετά να ξανάρθεις να σου πούμε τι θα πει τελικός..
  Και όταν μάθεις τι θα πει τελικός να ξανάρθεις να σου πούμε τι θα πει διηπειρωτικός τελικός…
  Και όταν μάθεις τι θα πεί διηπειρωτικός τελικός να ξανάρθεις να σου πούμε τι θα πεί διηπειρωτικόν κύπελον…
  Και όταν μάθεις τι θα πεί διηπειρωτικόν κύπελον, να ξανάρθεις να σου πούμε τι θα πεί τέσσερα αστέρια στη φανέλα…
  Και όταν μάθεις τι θα πεί τέσσερα αστέρια στη φανέλα να ξανάρθεις και άμα μας βρεις να κάτσουμε να μας χ$@#σεις…
  ρεμπεσκέ!
  ά ρεμπεσκέ!

  ΥΓ
  Πως με είδες Ζβανάκο;
  Άμα πια με τις ακακίες…

 190. ΒΟΛΕΥΤΗΣ (JR) έγραψε

  JAN ZWAN JACOBSEN o ηγέτης , ο γίγαντας.Μπράβο και ξανά μπράβο αρχηγέ.Ο μπαμπάς με ξαναπροσέλαβε κύριε Χατζηντάντ.Αν και δουλεύω εκει μετά της 3 που σχολάω απο την δουλειά μου.Τι δουλεύω δηλαδή,τον βοηθάω και χρησιμοποιώ και το mail του.
  Ο Ντούσκο υπογράφει στην ΑΕΚ.Καλύτερα για να δείτε όλοι σε άμεσο συναγωνισμό τι χάσαμε.Και με ποιόν θα έπαιρνε ο ΟΣΦΠ αυτό που του αξίζει εδώ και μιά δεκαετία.Μια και στην Ευρώπη είναι άγνωστος.Το κύπελο σε σχήμα κορνέ δηλαδή στην Ελλαδα που τους θρέφει με ευθύνη του Παναθηναικού κυρίως.Κι εγώ μιλάω με αποδείξεις μόνο.Είπε ο καπετάνιος το 96 θα κλειδώσω το πρωτάθλημα στην Παιανία.Ο Σωκράτης απάντησε με Μπάγεβιτς και παράγκα δεν λέω.Και το πρωτάθλημα το κλείδωσε τελικά αυτός στο Ρέντη.Ηταν μια ομάδα σούργελο και ο Ντούσαν τους έδωσε ταυτότητα.Τους έκανε πρώτα ομάδα και μετά όλα τα άλλα.Και χωρίς παράγκα ο ΟΣΦΠ 6-7 πρωταθλήματα Μπάγεβιτς θα τα έπαιρνε!Ποτέ δε διασύρθηκε την τελευταία δεκαετία στην έδρα του απο μικρότερους στην Ελλάδα αντιπάλους.Κι αν έγινε ήταν σπάνιο κ όχι όπως με εμάς πρόπερσι , πέρσι και φέτος που θυμάμαι συνεχόμενα.Ξέρει τι θέλει και πως θα το πάρει και τον Παναθηναικό θα έδινε υγεία που του λείπειτα τελευταία άρρωστα χρόνια.Υγεία φίλοι μου,που σημαίνει σεβασμός στην ομαδα και πάλη μέχρι εσχάτων να τα δίνει όλα στο γήπεδο.
  Ναι ο Τεν Κάτε μπορεί να μας κάνει να παίξουμε απολαυστικό και Ευρωπαικό ποδόσφαιρο.Αλλά πότε;Και θαμαστε υγειή ομάδα;Θα έχουμε τη διάρκεια των ομάδων του Ντούσκο;Η θα έχουμε το δρομολόγιο παράδεισος-κόλαση σαν το Ομόνοια-Σύνταγμα;Τουλάχιστον με τον Ντούσαν πολύ περισσότερο δεν θαχαμε ανάγκη τους κοιμήσες τους διοικούντες μας,που ζούνε στον Αγγελικό ουρανό και αφήνουν τους επιτήδειους να μας ξεσκίζουν μέχρι να γίνει δεύτερη φύση μας το χαμένο πρωτάθλημα,από μιά ομάδα που απο την εν γένη πορεία της μετά την κατάκτηση του στην Ευρώπη,δείχνει όχι απλά οτι δεν το αξίζει,αλλά ότι το διασύρει κιόλας.Αλλά ο Ολυμπιακός είναι ο μόνος που δεν φταίει γι αυτό.
  Καλή τύχη Ντούσαν.
  Αλλά περισσότερο σε μάς που απο ότι φαίνεται θα την χρειαζόμαστε συνέχεια.

 191. vaselinos έγραψε

  one κολληταρι ειχα δουλιες και απουσίασα απο την μπλογκια. μουλειψαν οι αναλυσεις σου. εχω κανει τη διαγνωση οτι εισαι ο πιο αγνος βαζελος εδω μεσα.αλλα τι ανακατευεσαι ρε παιδι μου με τις ψωναρες με τα αλλοδαπα ονοματα; ειδικα εκεινο το σαπιογαυρο που παιζει FIFA 2009 με τα παικτακια μας. να παει να κανει συστηματα με το ντιογκο του. αληθεια τι έχεις να πεις για την τιμωρια του γιανναρου; ειναι τωρα σωστα πραματα να κανει ρουφιανιες ο Αναστασιου; εγω παντως ελπιζω ακόμη για το πρωταθλημα.

 192. O Sotis τοπε κι....... έγραψε

  Χατζημπαμπά φίλε μου.Απευθύνομαι σε σένα που ίσως φοβάσαι για τον φετινό τίτλο.Με Ντούσαν η ΑΕΚ βγαλε άλλο ένα τρίποντο μετά τεσσάρας απο το γάβρο.Τί μένει;Ενα τρίποντο που θα του φάμε εμείς στο τηγάνι και μιά ρουφηχτή ξεγυρισμένη στην Τούμπα,που τους τρώνε τον Γκαρσία και αφήνουν ανέπαφο τον Διώγο.Νάτα δυό βαθμοί μπροστά η αρρώστια.Βάλε και Τάκη στη Νέα Σμύρνη που τους περιμένει και Ζουράφσκι στο Αλκατραζ.Το πήραμε ρε σου λέω.Αρκεί να μην αρχίσουν και τσιμπάνε στην κόκκινη προπαγάνδα οι πολυχεζολικοί!Και αρκεί ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΦΛΕΣ Ο ΤΕΝ ΦΑΒΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΕΣ ΤΟΥ Ο ΓΕΝΑΡΗ.Απλά και τίμια.Αλλιώς αν χαθεί και το φετινό σίγουρο,πάλι οι Αεκτζήδες θα βρίζουν το Ντούσαν το καλοκαίρι :-p

 193. ένας έγραψε

  > zafstein

  ΓΚΑΛΙΝΟΒΙΤΣ - δεν κάνει και πρέπει Τζόρβας ή αλλιώς να πάρουμε έναν πχ. Γκόμεζ
  (όχι ΝΙΛΣΟΝ) Γκάμπριελ, ΒΥΝΤΡΑ (μέχρι να πάρουμε έναν), ΣΑΡΙΕΓΚΙ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
  ΜΑΤΟΣ, ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ - (με αλλαγή τον Σιμάο)
  Ρούκα ή Σάλπι, Νίνης, 1 μεταγραφή τύπου Ζέντεν, Ριερά, ΠΡΑΝΙΤΣ, ή κανέναν Άγιαξ
  Ροτρίγκο

  Για 4-4-2 (με ρόμβο)
  Τζόρβας
  Γκάμπριελ, Βύντρα, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος
  Ζιλμπέρτο, (ή Μάτος)
  Κλέυτον, Νίνης, Κάρα (ή Ιβ)
  Ρούκα, Σάλπι (ή Ροτρίγκο) - ο Ροντρίγκο δεν κάνει για 4-4-2

  Το 4-4-2 με τα χαφ στην ευθεία (Πεσέιρο) δεν μου αρέσει έτσι κι αλλιώς. Δεν έχει πάντως και πολύ σημασία να λέμε ονόματα. Σημασία έχει τι θα κάνει η διοίκηση.

  Ενα σχόλιο για τον ΝΤΟΥΣΑΝ:
  Κι εγώ τον εκτιμώ σαν άνθρωπο. Τάχουμε πει αυτά. Τώρα στην ΑΕΚ τον ψήσανε να μπει μπροστά. Καλή επιτυχία να έχει ο άνθρωπος. Ο Aστέρας πιστεύω τον έχασε γιατί επέμενε για συμβόλαιο 2,5 χρόνων, όμως ο Ντούσαν θα αντκαταστήσει φυσιολογικά τον Όττο. Για να τσεκάρετε, 1.5 χρόνια συμβόλαιο έκανε;

  > vaselinos
  Τι να πώ για τον Γκούμα; Κακώς τον καμπανιάζουνε. Άλλους πρέπει να μαζέψουνε λίγο. Ο Γκούμας φαίνεται πίστεψε ότι τόν βάλανε αποκάτω τον Τεν και θάπε και καμιά κουβέντα παραπάνω. Όμως δεν είναι και δεν ήταν ποτέ αυτός το πρόβλημα. Για να δούμε, δεν θα τον υποστηρίξουν οι άλλοι τώρα;

 194. ένας έγραψε

  Και να πω και κάτι τελευταίο για να κλείνουμε:

  Εγώ θα κοιτούσα να πουλήσω ό,τι πουλέται (Νίλσον, Βύντρα, Τζιώλης, Κλέυτον, Ίβανσιτς, Μάντζιος, Σάλπι, Σιμάο σε καλή τιμή γιατί έχει πάρει καλές κριτικές στο CL) και να βγάλω χρήματα και να εκκενώσω θέσεις δίνοντας καλή προοπτική καριέρας σε όσους φεύγουν. Μετά θα μιλούσα για μεταγραφές.

  Και μη λέτε καλά λόγια γιά μένα. :oops:

 195. ο ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ
  ——————————–
  Σοβαρότατο θέμα…
  Αντί σχολίου, αντιγράφω από Xray 4/9/08 με τίτλο “Πατέρα δεν φταίνε τα παιδιά σου”, αμέσως μετά τη μπούφλα απο το άεκ:

  Η απόδοση του Κυργιάκου όμως, ίσως και του Μπασινά, δεν είχαν τελικά ως στόχο ούτε την πράσινη φανέλα, ούτε τον Πατέρα ίσως ούτε καν τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, είχαν στόχο τους ανθρώπους που περιέγραψε με τα πιο μελάνα χρώματα με δηλώσεις του και ο Μάρκους Μινχ όταν αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό.

  «…υπάρχουν κάποια άτομα μέσα στην ομάδα που κάνουν κακό….Είναι άνθρωποι στο περιβάλλον της ομάδας. Δεν είναι παίκτες. Δεν θέλω να τους ονομάσω γιατί θα τους κάνω κακό για τη συνέχεια της παρουσίας τους στον Παναθηναϊκό. Δεν συνέβαλαν στο να πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, δε συμβάλλουν στο καλό της ομάδας. Θα ήθελα να τονίσω ότι δεν εννοώ τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, με τον οποίο είχα πολύ καλή σχέση και δεν έχει να κάνει με αυτή τη νοοτροπία»

  Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης είχε πει:
  «…και μετά βγαίνει και ο κύριος Φιλιππίδης, τότε πρόεδρός μας,. και μας λέει “έχουν δίκιο που σας είπαν κότες”. Αντί να μας υποστηρίξει, μας εξέθεσε κιόλας. Βέβαια, ο ίδιος δεν ήταν στο γήπεδο, έκατσε στο σπίτι του να δει το ματς».

  Αυτά είναι τα γραμμάτια που πληρώνει ακόμα ο Παναθηναϊκός και ποιος ξέρει για πόσα χρόνια θα προσπαθεί να τα “εξοφλήσει” με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο η πολυμετοχικότητα σε παίχτες, οπαδούς, παλαίμαχους και άλλους. Γι’αυτό Πατέρα φρόντισε να απομακρυνθούν όλοι όσοι έφεραν την “οικογένεια” σε αυτή την κατάσταση όσο ψηλά κι αν βρίσκονται. Προς το παρόν έχεις κάνει απλά μια καλή αρχή, ελπίζω και η συνέχεια να είναι ίδια γιατί θα πάρει πολύ χρόνο μέχρι να καθαρίσει η “κόπρος του Αυγεία”.

  ΥΓ
  Ισως αυτό να είναι και το μοναδικό θέμα στο οποίο πιθανώς να έχουν δίκιο οι Ντουσαναίοι… Θα τους καθάριζε σαν αυγά. [ασχέτως βέβαια που θα φορτωνόμασταν τους Περσίες]

 196. Gregory21 έγραψε

  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΕΛΙΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΩΜΕΝΟΥΣ
  ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΟΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.

  Sotis εμένα βγάλε με απο το βρισίδι των ΑΕΚτζηδων.Εγώ τελείωσα και ήδη έδωσα το διαρκείας μου δωρεάν σε έναν πιτσιρικά φίλο του ανηψιού μου στο λύκειο.Μας πρόδωσε δύο φορές(πέστε κι ότι τον προδώσαμε εμείς δεν είναι εκεί το θέμα),έγινε ένα με την παράγκα στην άλλη ομάδα που πήγε,κοντεύαμε να διαλυθούμε με τις έριδες για την πάρτι του,δεν ζήτησε ποτέ συγνώμη για την απάτη που μας έκανε λέγοντας ότι δεν υπέγραψε ποτέ στον Ολυμπιακό,μπροστά και ο πατέρας μου στο μικρό κλειστό της ΑΕΚΑΡΑΣ ενώπιον δύο χιλιάδων και πλέον θεατών.Τι να πώ άλλο και να θυμηθώ;Ξαναπέσαμε στα πόδια του αποδεχόμενοι πως τόσοι τεχνοκράτες Αεκτζήδες,τόσος λαός που βοήθησε απο το υστέρημα του είμαστε ανίκανοι,βλάκες και ανιστόριτοι.Είμαστε αντιαεκτζήδες και φιλομπαγεβιτσικοί.Ζητήτε λίγο φιλότιμο μωρέ.Είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα σίγουρα.Αλλά ας πούμε ότι δούλευε αλλού,τι θα κάναμε;Θα σηκώναμε τα χέρια ψηλά μαζί με τα πόδια;Δηλαδή ΑΕΚ χωρίς Μπάγεβιτς δεν υπάρχει;Γιατί αυτό μας δείχνουν 20 χρόνια τώρα.Ξεφτιλιστήκαμε και ζητάμε βοήθεια απο τον Πρίγκηπα;Το πρωτάθλημα πέρυσι πως το πήραμε;Τις συνεχόμενες δεύτερες θέσεις και με την παράγκα πως τις πήραμε;Δηλαδή τι μας λένε οι μέτοχοι;Kύριοι είμαστε ανίκανοι δεν έχουμε όραμα και παρακαλάμε κάποιον να έρθει για τρίτη φορά στην ομάδα.Γιατί αν δεν έρθει θα πάμε τέταρτη κατηγορία αυτή τη φορά στα ίσια και όχι λόγω χρεών.Μωρέ μπράβο ιδιοκτησία!Μωρέ μπράβο ευλιγισία!Μωρέ μπράβο όραμα!Μωρέ μπράβο υπομονή για σοβαρή δουλειά!Μωρέ μπράβο νέες ιδέες για προκοπή!Χαλάλι σας το διαρκείας μου Κύριοι.Αν ήταν να φτιάξουμε την ΑΕΚ της ντροπής και του σκυβοκεφαλισμού το ξέραμε κι εμείς η άμορφη και άμυαλη μάζα τέτοιο σενάριο,δεν ήταν ανάγκη να προσκυνάμε μεγαλοεπενδυτές νέων ιδεών με τα οράματα τους!Κάντε άλλη μιά φορά στον πεθαμένο ένεση πενοικιλίνης Μπάγεβιτς του προηγούμενου αιώνα.Απλά θάναι δυνατότερος ο επιθανάτιος βρόγχος.Ισως ακουστεί πέντε δέκα μέτρα πιό μακριά.Πάντως όχι μέχρι την συνείδηση σας,γιατί αυτή είναι ντεφάκτο πιά πως έχει χαθεί.Δεν έχω τίποτα με κανέναν,αλλά να γυρίζουμε 20 χρόνια πίσω για να αναστήσουμε την ΑΕΚ,αυτό αποτελεί ντροπή.Κι εγώ θέλω να ζώ με το κεφάλι ψηλά.

 197. ένας έγραψε

  Διέρευσε και το πόρισμα; Δεν μας εκπλήσσει κιόλας :mrgreen: . (Από εφημερίδα)

  “Μάλλιστα στη γενικότερη κουβέντα για το μέλλον, ο Τεν Κάτε επεσήμανε ότι ο Παναθηναϊκός με βάση τη σημερινή εικόνα που έχει για την ομάδα θέλει δύο στόπερ, έναν σέντερ φορ, έναν δεξί μπακ, έναν αριστερό χαφ και έναν τερματοφύλακα. Αλλά όλα αυτά δεν αφορούν την προσεχή μεταγραφική περίοδο.”

  > JZJ
  Ζβάν, αυτές τις κίτρινες φατσούλες που βάζεις στα ποστ σου ο Ντούσαν στις έχει δώσει; Και σ’ αυτή με τα κόκκινα μάτια έχει βάλει το χέρι του και ο Σάββας; Έλα στο κ:mrgreen:τερ:mrgreen: μωρέ που λύνονται όλα τα προβλήματα με τα λόγια.

  1 :mrgreen: :mrgreen: ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΟ.

 198. ένας έγραψε

  Στέλιο, σβήσε σε παρακαλώ το προηγούμενο ποστ μου γιατί δεν βγήκε καλό και θα το ξαναβάλω.

 199. ένας έγραψε

  Διέρευσε και το πόρισμα; Δεν μας εκπλήσσει κιόλας :mrgreen: . (Από εφημερίδα)

  “Μάλλιστα στη γενικότερη κουβέντα για το μέλλον, ο Τεν Κάτε επεσήμανε ότι ο Παναθηναϊκός με βάση τη σημερινή εικόνα που έχει για την ομάδα θέλει δύο στόπερ, έναν σέντερ φορ, έναν δεξί μπακ, έναν αριστερό χαφ και έναν τερματοφύλακα. Αλλά όλα αυτά δεν αφορούν την προσεχή μεταγραφική περίοδο.”

  > JZJ
  Ζβάν, αυτές τις κίτρινες φατσούλες που βάζεις στα ποστ σου ο Ντούσαν στις έχει δώσει; Και σ’ αυτή με τα κόκκινα μάτια έχει βάλει το χέρι του και ο Σάββας; Έλα στο
  κ :mrgreen: τερ :mrgreen: μωρέ που λύνονται όλα τα προβλήματα με τα λόγια.

 200. JAN ZWAN PARALIOFSEN έγραψε

  Αρχισες το γλύψυμο πάλι ρε βαθύ Xατζηλαρύγγι έτσι ;
  Η που θα με ζοχαδιάσεις ή που θα με μερεντιάζεις για να με
  γλυκάνεις παλιοNτόλυ Πάρντον ;)

  Τι υψίπεδα κι αυτό το παιδί !
  Και υψίπεδα και Γ-κολάαααααν !

  Να κάθεται πάνω ο μικρός Ξέρξης
  και να ατενίζει τη ναυμαχία της Σαλαμίνας
  απο τα ΟΡΗ….Αιγάλεω…… κι ο Γρύλλος να νικάνε και οι
  άλλοι να πάνε να βρούνε κορίτσια για φίλημα :roll:

  Α να χαθείς κερατά με φτιαξες πρωί πρωί με τα βουνά
  στο νησί της Ι-ΒΙΖΑΑΑΑΑΑ ! καθώτι μαίτρ της ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ….ολε , όλε
  όλε , όλε , όλε ;)

  Και για τον Ντούσκο μη σε νοιάζει Αγγελινάκι μου.
  Με τον δικό σου τον Τεν Ρολιάρη , που ρολάρει την ομάδα ντε
  απο κάστανο σε καρύδι κι απο καρύδι σε φυστίκι αράπικο !
  Θα βγούμε σίγουρα τρίτοι ! Ποιός ΠΑΟΚ ΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ :-P

  Ελα ρε πλάκα κάνω , για πρωτάθλημα πάμε με 3.458.586.846.912.458 ΑΝ (αν)
  αλλά πάμε.
  Και τέρμα στην κόκκινη προπαγάνδα λέει ο γίγας της Κυψέλης Σώτης.
  Οσο για σένα κύριε Βολευτά, καθαιρώ την Ντόλυ και τον ξεδόντια
  και σε κάνω πάρεδρο του Φάν κλάμπ μου.
  Η Ντόλυ συνεχίζει μαμά του λόχου εσαεί και δεν θα τεθεί ποτέ
  εν αμφιβόλω!

  Μέχρι να ακούσω τον Ενα , να της φωνάζει…..

  ΜΑΜΑ Μπιζύ ! !

  Aιντες :twisted:

  ΥΓ Μικρέ Γιαννάκη μην ενοχλείτε την κορούλα μου
  σας περικαλώ , μπορεί να είμεθα (σε) παραλίες αλλά
  πάρτε τα κουβαδάκια σας και παίξτε παραπέρα.
  ΠΑΤΕΡΑΣ speaking ! !

  Ρε Χατζηπανηγύρη τι μαθητάδες φτιάχνει ο δάσκαλος σου
  ο Γιάν ρε ;
  Τι Gregory21 είναι αυτός ;
  Α ρε Μεμά μέγα μπλογκερά :-P

 201. vaselinos έγραψε

  ωχ!ωχ!ωχ!!!. δε μας φτανανε τα δικα μας θαρχονται τωρα και τα αεκάκια να κλαινε εδω πέρα; μας τα πρηξατε μερικοί με τον ντουσαν-πριγκηπα-φραγκοφονια και τα ρεστα. ελεος.-εμεις εχουμε το σουριναμεζο γαλαζοαιματο να σχολουμαστε. μας φτανει. Ποιος φταιει ρε προπονηταράδες του game boy οταν σκαμπανεβαζει η αποδοση της ομαδας; που ρωταει και ο πρόεδρος απο το κότερο την υγειά του νάχει! Εγω τωρα που ειμαι απο χωριο λέω πως χρειάζονται προσόντα για να παιξεις μπάλλα αλλά το κυριότερο ειναι ναχεις μπαλάκια. εμεις στον πάο μόλις δουμε κανένα και έχει(πχ γιάνναρος) τρέχουμε και του τα κόβουμε. Αμα πληγωνεις τη περηφανεια του άλλου στ αρχ$δ$@ του τα κομμενα μετα τα γραφει όλα. Αυτα

 202. zafstein έγραψε

  ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

  @ΧΑΤΖΗ,@ΖΒΑΝΑΚΙ

  ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΑΝΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑΚΙΑ ΚΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΙΣ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΙΕΣ.

  Ο.Κ.ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΝΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.ΑΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΝΤΕ ΠΟΣΤΕΡ ΤΟ ΓΟΥΕΜΠΛΕΙ,ΚΑΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΣΑΣ ΔΩΜΑΤΙΟ(ΑΣΟΡΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΒΙΚΗ ΚΑΙ ΑΦΕΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΜΟΛΙΣ ΖΟΡΙΣΤΕΙΤΕ)ΚΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ.
  ΙΣΩΣ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΗΡΩΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΧΟ-ΧΟ-ΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ.

  @ΕΝΑ

  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ,
  ΟΧΙ ΡΟΜΒΟΣ.ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ 4-4-2 ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΡΟΜΒΟ.ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ(ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΙΟ ΒΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ 90′ ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ).
  ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΕΝΤΕΚΑΔΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΥΛΙΚΟ.ΚΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΓΚΑΛΙΝΟΒΙΤΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ.
  ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ,Ο ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥ ΠΕΙΣ,ΑΔΕΡΦΕ ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΡΙΧΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΓΙΑ ΔΕΞΙ ΧΑΦ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ.
  ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ(ΙΒΑΝΣΙΤΣ,ΝΙΛΣΟΝ)
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 4-4-2 ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕ Σ’ΑΡΕΣΕΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ Η’ ΠΙΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.Ο ΣΦΙΧΤΟΣ ΠΕΣΕΙΡΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕ 4ΑΔΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥΤΣΟ,ΜΑΤΟΣ,ΤΖΙΩΛΗ,ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ.ΘΕΛΕΙΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΥΟ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΟΦΤΕΣ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΙ ΚΟΦΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ(ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΑΠ’ΑΥΤΟΥΣ)ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ(ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙ) ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ.ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ(ΚΟΝΤΟΣ-ΨΗΛΟΣ)ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
  ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ.

  @GREGORY21

  ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΝ ΜΕΡΕΙ.Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ,ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΙΣ ΕΧΕΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ.
  ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΠΝΟΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΓΙΑ 5ΕΤΗ ΠΛΑΝΑ,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ,ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ.ΚΑΙ ΞΑΦΝΟΥ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΓΙΝΑΝΕ ΑΡΟΥΑΜΠΑΡΕΝΑ,ΜΠΑΣΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ 30ΦΕΥΓΑ.ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΕΦΤΙΖΕΙ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΟΜΩΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΟΥ ΝΤΕΜΗ,ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ,ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ.
  <>.
  ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ.ΚΙ ΑΥΤΟΣ,ΟΠΩΣ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΡΩΤΟΣ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.
  ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΝΤΕΜΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ.ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ.ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΤΟΥ ΝΤΕΜΗ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΕΧΤΗΚΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ.ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΞΕΦΤΙΣΕ ΟΜΩΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ.
  ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.ΚΙ ΑΣ ΤΡΕΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΟΛΑ.ΟΣΟΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ(ΜΑΝΩΛΑΣ Π.Χ.) ΚΙ ΟΣΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ(ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ),ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΖΑΡΩΣΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΙΧΡΟ 9% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.

 203. Θεμιστοκλής Πίκουλας έγραψε

  Χίλια ενιακόσια πολλά, ξέχασα την ακριβή χρονιά. Γιούβε-ΠΑΟ 3-2 και με το 1-0 του πρώτου αγώνα πέρασε η τριφυλλάρα μας. (Σύντροφε) Στέλιο, για όσους θυμούνται αυτό τον αγώνα, ο Όττο εμπρός στον τότε προπονητή μας μοιάζει με όλα όσα περιγράφεις στο υστερόγραφό σου και ακόμα, αφού ο αδικοπαθείς συνέρχεται και βγαίνει τρικλίζοντας στο δρόμο, τον συλλαμβάνουν ως χρήστη ναρκωτικών ουσιών αλλά την ώρα που τον οδηγούν στο αυτόφωρο, γίνεται ένα τρομερό δυστήχημα ένα χιλίμετρο μακρύτερα σε όχημα που μεταφέρει καύσιμα και ααπό την έκρηξη κομμάτι σιδήρου εκσφενδονίζεται και τον βρίσκει στο μέτωπο σκοτώνοντας τον!
  Έχει ο καιρός γυρίσματα αγαπητέ!
  Εξάλλου, ναι μεν το καταευχαριστήθηκα που κατανικήσαμε τη Βέρντερ,αλλά είναι μία ομάδα εναντίον της οποίας επαιξε μπάλα ΚΑΙ ο ΤΖΙΟΛΗΣ!!! Δεν είμαι εμπαθής αλλά θύμησέ μου πότε ο παίκτης αυτός τρίπλαρε το προσωπικό του αντίπαλο για να δώσει μια ελεύθερη και σωστή μπαλιά, εκτός από αυτό το παιχνίδι που το έκανε ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
  ΔΕΝ ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΕΣΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ.ΟΠΟΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!
  Στο προηγούμενο άρθρο σου έγραφες για τοπν ΤΕΝ ΚΑΤΕ ότι δεν του χρεώνεις επιλογές που δεν έκανε. ΟΚ
  Προσωπικά αδυνατώ να χρεώσω σε ηλιθίους έργα που προορίζονται για ευφυής,
  αδυνατώ να χρεώσω σε ανίκανους έργα που προορίζονται για ικανούς και
  σε ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ έργα που προορίζονται για ΠΡΩΤΟΥΣ.
  Όταν καλείται να αναλάβει ένα έργο κάποιος κατά τεκμήριο ευφυής,λόγω προϋπηρεσίας κρινόμενος ως ικανός και δεδομένου ότι τον ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ να μας επιλλέξει σίγουρα μεταξύ των ΠΡΩΤΩΝ (τουλάχιστον για τα δικά μας δεδομένα) απαιτούμε από αυτόν να συμπεριφερθεί σύμφωνα με τις δυνατότητες του και να προφυλάξει το πρεστιζ του.
  Αυτός όμως ακολούθησε τη πεπατημένη των προηγουμένων. Αυτούς μου έδωσαν, με αυτούς παίζω!
  Γιατί του είπε κανείς ότι άμα πάει λ,χ στον ΟΦΗ ή στη Λάρισα ( ας με συγχωρήσουν οι οπαδοί των ομάδων αυτών) οι ομάδες αυτές θα παρουσιάσουν κάτι το συγκλονιστικό αν συνεχίσουν με τους ίδιους παίκτες;Σίγά μη τους τσαλακωθεί το παντελονάκι και δε μπορούν να γλυστρήσουν στο γρασίδι.
  Ο προπονητής ναι αλλά και οι παίκτες αξίας κάνουν τη διαφορά. Μάλιστα παίκτες που να μπορούν να εφαρμόσουν τα αγωνιστικά πλάνα του προπονητή.
  Αυτό καταά κύριο λόγο χρεώνω στον “ΟΛΛΑΝΔΟ” και όχι τις λάθος επιλογές εντός του αγώνα που αυτές συμβαίνουν αλλά θα κριθεί συνολικά στο τέλος της χρονιάς.
  Και κάτι ακόμη, ο ΠΡΩΤΟΣ όφειλε να ΕΠΙΒΑΛΕΙ στη διοίκηση τη παραμονή του ΠΑΠ.
  Αυτός δεν έζησε τις πιθανόν κακές του στιγμές. Έπρεπε δηλ να ΤΟΝΙΣΕΙ ότι ΘΕΛΕΙ-ΑΠΑΙΤΕΙ ένα παίκτη ΤΥΠΟΥ ΠΑΠ στη θέση του αν η διοίκηση επέμενε να τον απομακρύνει ( ξέρετε για τα περισινά 700.000Ε).
  Έπρεπε να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΚΑΙ έναν ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ. Δεν είναι ζήτουλας!!
  Σαν προπονηταρά τον πήρανε, τάπαμε.

 204. ΒΟΛΕΥΤΗΣ (JR) έγραψε

  Μεγάλη μου τιμή κύριε Γιάν.Αποδέχομαι το παρεδριλίκι μετά μεγάλης ευχαριστησης και συγκίνησης.Είμαστε στο ίδιο μετερίζι,απο θέμα θρησκείας (Πανάθα),ιδεών,απόψεων και
  αδυναμιών,βλέπε Χατζημπαμπάς μαμά του λόχου κοινά,ομόφωνα,περίτρανα και αδιαμφισβήτητα αποδεκτή.Οσο για τον Ντούσκο,με αυτή του την επαναπροσέγγιση,μέσα της σεζόν σα διψασμένος για οτιδήποτε αρκεί να είναι στο προσκήνιο,κάτι έσπασε μέσα μου.Τελικά δεν ήταν γραφτό η Πανάθα να ενώσει την αυτόφωτη μεγαλοπρέπεια της με κάποιον που την είχε ετερόφωτα όπως φάνηκε.Τελικά πρέπει να αποδεχτούμε Γιάν,πως οι φίλοι είχαν δίκιο προεξεχομένης της αγαπημένης μαμάς του λόχου.RESPECT :mrgreen:

 205. JAN ZWAN EXEDRARHOS έγραψε

  Ρε ρούκουνες σκεφθήτε για τον βαθμό σας στο μπλόγκ
  και εγώ θα πάρω την τελική απόφαση.
  Δεν είναι Πανάθα το μπλόγκι , μπάτε Γκουμαίοι ψαρέψτε
  και γαβρικά μη δώσετε ;)

  Οι βαθμοί με τούς προτεινόμενους απο μένα είναι……
  Η μόνη θέση που είναι το ΑΒΑΤΟ της μεγίστης μονής
  Βαλτοπαιδίου είναι αυτή του Χατζημπαμπά.
  Οι αντιρήσεις σας επ’αυτού εκτός του ότι δεν θα
  διαβάζοντε θα έχουν μιά απευθείας σύνδεση με το
  μπάσκετ των αχρήστων , που τόχω δίπλα απο το
  γραφείο μου, σε κοκκινάκι ;)

  ΕΞΕΔΡΑΤΗΓΟΣ ……. προτείνω τον Μεμά @ # $ * > Ε

  ΕΞΕΔΡΑΡΧΟΣ………….. ΕΓΩ **** > Ε

  ΕΞΕΔΡΑΓΟΓΟΣ ……… προτείνω τον Ενα *** > Ε
  (για να τσακωθούν με την αγάπη μου και να χωρίσουν)

  ΕΞΕΔΡΑΡΧΙΑΣ η μαμά του Εξεδρολόχου… Χ’’μπαμπάς ** > Ε

  ΕΞΕΔΡΑΝΕΑΣ προτείνω Ξεδοντιάρη , Sotis , Βολευτή * > Ε

  ΕΞΕΔΡΑΤΗΣ προτείνω Ντοτόρο (που χάθηκε) Πολύβουο (επίσης) > > > E
  και Gregory21 πουναι δυνατός

  ΕΞΕΔΡΑΚΙΑΣ προτείνω τους πιστούς γάβρους Ζαφστέιν , Αναστό > > E
  (που χάθηκε) και κοκκινοσκοφίτσα.

  ΕΞΕΔΡΑΜΠΑΛΟΣ προτείνω βαζελίνο που είναι νέος και περνάει > E
  εξετάσεις όπως και Silver , όπως και
  κάθε πρωτοεμφανιζόμενο ικανό νέο στο μπλογκ.

  ΣΑΒΒΕΞΕΝΔΡΟΣ Ο ΑΛΕΦΑΝΤΙΝΟΣ προτείνω κάθε προκλητικό και άγκα
  ούγκα νεανία οποιουδήποτε χρώμματος
  που είνα για ξωπαρεού Ε Ε Ο
  (Εξέδρα Εξέδρα κι Οξω ρε)

  Αυτοί οι βαθμοί είναι η ύψιστη τιμή του μπλόγκ

  Κι εφόσον ο Εξεδρατηγός είναι επίτιμος , εξαφανιζώλ
  αφαντος , Πανάης ρε παιδί μου , τις μεγάλες αποφάσεις
  θα τις παίρνω δημοκρατικά ΕΓΩ και θα συμβουλεύομαι
  τον Εξεδραρχία την μαμά του λόχου.

  Ο Εξεδραγογός είναι για να επιβάλει την τάξη και να «ψήνεται»
  με αλλόθρησκους , που εγώ δεν μπορώ καθώτι και ζοχαδιακός.

  Σας διατάζω που και πού να υπογράφετε με τον βαθμό σας.
  Προσέξτε , θέλω απόψεις με ουσία , χιούμορ με +ουσία και
  σοβαρή συζήτηση μετά της απαραίτητης πλακός

  Ειδαλλέως υπάρχει Ο ΦΟΒΟΣ (όχι της Γιούβε επτάγαβροι μη φοβάστε)
  αλλα της δημοκρατικής ΚΑΘΑΙΡΕΣΗΣ ΚΑΙ ΞΗΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ.
  [Τα γαβράκια δεν έχουν ανάγκη την ΑΣΤΕΡΟΕΣΑ με τα τέσσερα άλλος
  την έχει]

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑΡΧΙΑ
  ===============

  Ο ΕΞΕΔΡΑΡΧΟΣ O EΞΕΔΡΑΡΧΙΑΣ

  JAN ZWAN JACOBSEN ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΑΣ

  ΥΓ Εξεδραρχία θάθελα τις προτάσεις και την γνώμη σου.
  Οχι πρόταση γάμου ρε Μοιχέ ! δεν παντρεύομαι ;)

 206. ένας έγραψε

  > zafstein
  Εντάξει, τα συστήματα είναι για να τα υπερβαίνουν οι καλοί παίχτες! Βέβαια, αν έχω αριστερά Κλευτον (ή τύπου Κλέυτον και συγκεκριμένα Μπελούτσι) και δεξιά Νίνη στα χαφ με ανασταλτικούς Ζιλμπέρτο και Μάτος είμαι φουλ επιθετικός και δημιουργικός. Αν μάλιστα από τους δύο επιθετικούς ο ένας είναι ο Ρούκι που βγαίνει και απέξω από την περιοχή και πασάρει κιόλας ποιός στη χάρη μου. Η ενδεκάδα που παρουσίασες με το υπάρχον υλικό είναι εύλογη αλλά δεν μας σώνει στον ΠΑΟ.

  Γκάμπριελ: Νομίζω ότι έχει χρεωθεί με μια απουσία και γκολ όσο έπαιζε σαν μπακ με την Σπάρτα; Αν δεν κάνω λάθος. Και δεν ξανάπαιξε μπακ. Λοιπόν, με αυτό διαφωνώ. O Tεν ζήτησε δεξί full back. Έτσι είναι οι παίχτες αυτοί. Ανεβαίνουν και τους καλύπτουν τα αμυντικά χαφ. Ο Ντάνιελ Άλβες ή ο Σισίνιο δηλαδή τι άλλο κάνουν; Αν τον είχαμε τι θα τον κάναμε; Θα του λέγαμε, δεν επέστρεψες και γίνεσαι χαφ; Το έκανε και η ΑΕΚ αυτό με το Ράμος και χάθηκε ο παίχτης. όχι, αν θέλει στατικό μπακ να φύγει ο Γκάμπριελ και να παρθεί άλλος που θα είναι μάλιστα και πολύ φτηνότερος. Απλά βάζεις Γκάμπριελ δεξί μπακ και του βάζεις και τις φωνές, υποχρεώνεις το αμυντικό χαφ να προσέχει, και είσαι έτοιμος να φας και κανένα γκολάκι (δεν τρέχει τίποτα). Αλλιώς ο Γκάμπριελ κινδυνεύει να χαθεί στα χαφ γιατί χρειάζεται να έχεις διαφορετική παιδεία για να παίζεις εκεί. Τα ίδια για το δικό σας το Λεονάρντο.

  Μην το παραζαλίζουμε. Ο ατομισμός φταίει. Οι πάιχτες μας έχουν τσακωθεί με την πάσα. Βλέπω το Νίνη, ακόμα και χτες με την Εθνική, και δεν παίρνει πάσα με τίποτα. Κουνάει τα χέρια του αλλά “εις μάτην” που λέγανε παλιά. Αυτό είναι πολύ κακό πράγμα… και δεν κόβεται εύκολα άπο ορισμένους που ίσως (εντάξει) να αιθάνονται φόβο μην χάσουνε τις θέσεις τους. Αλλά έτσι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Τα είχε θίξει παλιά ο Έκι αυτά (τσακωμός με Μάντζιο) και τον διώξανε. Ο Τζόλε δηλαδή σε εσάς γιατί πασάρει; Αν λοιπόν υπήρχαν οι πάσες και τα σωστά (μη ατομικά) τελειώματα και αν είχαμε πάρει και τα διαιτητικά σφυρίγματα που μας αναλογούσαν (π.χ. πέναλτυ στον Ρούκα, που δεν είναι βουτηχτής, στη Λάρισα) ο ΠΑΟ δεν θα είχε κανένα πρόβλημα τώρα.

  Ιβ και Νίλσον: μπορούν να πουληθούν και πρέπει και θα τους κάνει και καλό. Δεν νομίζω ότι κατάλαβαν ποτέ ποιός είναι ο πραγματικός ΠΑΟ. Δεν έχουν επίγνωση της ιστορίας και της φανέλας που φοράνε. Τους έκανε λέει εντύπωση ο πολύς κόσμος φέτος. Καλά τι νομίζανε μέχρι τώρα δηλαδή; Και οι πολλές δηλώσεις του Κλέυτον δεν μου αρέσουνε. Λέει “να συγκεντρωθούμε”. Σε ποιόν το λέει “σε εμάς”; Αυτός πρέπει να συγκεντρωθεί. “Συγγνώμη που δεν ήμουνα συγκεντρωμένος και σκεφτόμουνα την Πόρσε” έπρεπε να λέει.

 207. ένας έγραψε

  > JZJ

  Με τον Μέγα Πολύβουο διαφωνώ για τα αξιώματα. Αλλά άλλο είναι το θέμα!

  Είσαι υπεύθυνος την άλλη εβδομάδα, στο ματς με την Ίντερ, να κανονίσεις με το Στέλιο να πάτε πάλι στου Χατζημπαμπά να το δείτε (για το γούρι). Να πάρεις από την κάβα σου δυό Ιταλιάνες, Σιτσιλιάνες σφίκτριες κατά προτίμηση (και μια Μαγαδασκαρέζα για σενα), και θα σας στείλουμε εμείς τα κρασιά. Καλά κρασιά, όχι ρετσίνες Κουρτάκη.

  Και όχι να μας βάζεις να τσακωνώμαστε με τον Χατζημπαμπά για τις γαίες.

 208. ο ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  @Ζαβstein:
  Δεν είπαμε ρε συ, να πας στα Ευρωπαϊκά Επιδοτούμενα Σεμινάρια, (lesson #1) να μάθεις τι θα πεί ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ;
  Και μετά να σου δώσουμε οδηγίες για το lesson #2 - τελικός;
  Τι κατάσταση είναι αυτή;
  Αδιάβαστοι μπαίνουμε στο σκεπτόμενο μπλόγκ ρεεεε;
  ΕΕΕΕΕΕΕ; Στραβάδι;
  Ρίχτου 4 μέρες κράτηση ρε Αρχιπυραγέ…

  Αλήθεια το “> Ε” τί σημαίνει;
  Μήν αφήνεις απορίες…
  Έτσι δημιουργούνται οι κακοί μαθητές…

 209. ένας έγραψε

  Αφιερωμένο :mrgreen: :

  Βάσης φρουρά ΕΞΕΔΡΑΡΧΙΑΣ Πρέβέζης
  την Κυριακή* θ’ ακούσουμε την μπάντα.
  Πήρα ένα βιβλιάριο τραπέζης**
  πρώτη κατάθεσις δραχμαί τριάντα^.

  Θάνατος*** είναι οι κάργιες που χτυπιούνται****
  στους μαύρους τοίχους+ και στα κεραμμύδια++.
  Θάντατος κι οι γυναίκες π’ αγαπιούνται+++
  καθώς να καθαρίζανε κρεμμύδια++++.

  Περπατώντας αργά στην προκυμαία^^,
  “υπάρχω;” λες, κι ύστερα: “δεν υπάρχεις!”
  Φτάνει το πλοίο :mrgreen: . Υψωμένη σημαία.
  Ίσως έρχεται ο κύριος Νομάρχης…

  *στο γήπεδο
  ** πολυμετοχικό
  & μη κάλυψη μετοχικού κεφαλαίου
  *** χ”dad
  **** συνατά σουτ πάνω σε σώματα
  + ΠΑΟΚ ++ Θρύλος
  +++ JZJ
  ++++ Αμαλάκι
  ^^ με το κότερο
  … Γκακά

 210. JAN ZWAN JACOBSEN έγραψε

  Ρε Ενα τον Πολύβουο τον έβαλα για ξεκάρφωμα χαμηλά
  για να προσπαθήσει να ανέβει…..γράφοντας.
  Νομίζεις ότι είμαι χάπατο; Δεν ξέρω πως είναι το νάμπερ ουάν
  στην Ευρώπη για πλάκα αυτή τη στιγμή ;
  Παρουσιάσου ρε ΕΝΑ που είναι ο βαθμός σου κλείνοντας
  και έγραψες και γαμώ (συνέχεια ο κερατάς) τα πόστ 209.

  Βάλε το μυαλό σου Εξεδραρχία να δουλέψει.
  Οχι επειδή σου δώσαμε ντεφάκτο τον βαθμό να τα σκατώσεις
  τώρα σαν τον Ιβ.
  Εσύ πχ έχεις δύο αστέρια ** > Ε !

  Αλλά σου άφησε μυαλό ο Εξεδραγογός ρε ;

  Εξεδραρχία Νατάσσα ;)

  Κι εμείς ερωτευτήκαμε ρε μαμά του λόχου.
  Και μας ερωτεύτηκε όλη η θυληκή ΕΛΛΑΣ πουχει γούστο.
  Αλλά δεν τα φορτώσαμε στον κόκκορα.

  Παραμείναμε μαραθωνοδρόμοι του έρωτα…… 42.140 μωρά.

  Πάνω σε κρεβάτια , μεσα σ’αχυρώνες , στις σκοτεινές ντουλάπες ,
  σε μαντριά με τα κατσίκια να βελάζουν δίπλα , κρεμασμένοι απο
  τα μπαλκόνια να βοηθάει ο αέρας στο μπές-βγές , ανάμεσα σε
  κουκούλια μεταξοσκώληκα φανταράκια στο Σουφλί και το μωρό
  κόρη μπαμπά μεταξοβιομηχάνου , κάτω απο εξαπτέρυγα…….
  (σχώραμε Πάστορα τον αμαρτωλό , ένα κοτεράκι :mrgreen: είμαι πως
  να αντισταθώ ο ρημαδιασμένος όταν το νινί σέρνει ολάκερο καράβι;)

  Πάστορα μου δεν σε ξέχασα , απλά εσύ έχεις το βαθμό του
  στρατιωτικού παπά. ΕΞΕΔΡΟΠΑΠΑΣ ;)
  Αλλά τους άφησα κιόλας Αγιε Πατέρα μπας και σε θυμηθούν
  οι άλλοι , αλλά ΠΟΥ; ΤΣΑμπα μάγγες παπά μου ;)

  Ρε εξεδραρχία ΧατζηΕΡΩΤΥΛΟ στον Πίκουλα ρε τι βαθμό να δώσουμε ;
  Κουνήσου……

  Αιντες :twisted:

  ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ (καθώτι 4 αστέρια ο Ζότς)
  ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ (καθώτι και στρατιώται)
  και
  ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΤΑΓΩΝΟ (καθώτι και Γιουβεντίνοι μέχρι κόκκαλο)

  Ο ΕΞΕΔΡΑΡΧΟΣ
  ============

  JAN ZWAN JACOBSEN :army:

 211. ΒΟΛΕΥΤΗΣ (JR) έγραψε

  Λαμβάνω την τιμή να σας αναφέρω.ΕΞΕΔΡΑΝΕΑΣ Βολευτής Μπλογκάκιος του Μεμά και της Μαμάς,ΠΑΡΩΝ κύριε ΕΞΕΔΡΑΡΧΕ.Πάντοτε στις διαταγές σας.
  ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΓΚΟΥΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.Μας έδειξε το δρόμο. “Στρατιώτης της Πανάθας είμαι” είπε στον Τεν Κάτε.Στη δύσκολη στιγμή του απέδειξε σε όλους μας πως είναι οι πραγματικοί Παναθηναικοί.Μπράβο Γιάννη.Ασχετα αν εμείς το ξέραμε λόγω στρατιωτικής πειθαρχίας της Εξεδραρχίας μας :mrgreen: :-P

 212. O Sotis τοπε κι....... έγραψε

  Στα πόσα γλυψυδερά πόστ ρε απατεώνα…συγνώμη κε Εξέδραρχε γίνομαι Εξεδραρχίας; Aλλά να μου δώσεις ίδιο βαθμό με τον Βολευτή που κανείς εδώ δεν τον αναφέρει κι ειναι μπλογκεροπουθενάς σαν κάτι άλλους στας Ευρώπας ; Tέλος πάντων κι εγώ στρατιώτης στο μπλόγκ είμαι ρε σαν το Γιάνναρο! ΠαλιόΤεν Εξέδρεν!
  Παρουσιάστεεεεεε ΑΡΜ !

  ΕΞΕΔΡΑΝΕΑΣ
  Σώτης ο αίλουρος

 213. ένας έγραψε

  Άντε ρε και στον τελικό στην Πόλη ή στην Πόλη που οδηγούν όλοι οι δρόμοι θα βάλω ένα πανώ ίσα με το κότερο που θα λέει: “Μπλογκ Μαρκάκη! Πααααρουσιάστε άρμ!”.

  ΕξεδραγΩγός θες να πεις μάλλον Ζβαν.

  ΚΑΨΙΜΙΤΖΗ ποιόν έχουμε;

  Υ.Γ. Είδατε ρε φαντάρια τι ωραία που τα λέει ο Γκόγιαν; Και είναι γνωστή ομάδα ο ΠΑΟ, και με τιμά η πρότασή του, και νίκησε μέσα στη Βρέμη και αυτό κάτι λέει, και παίζει και ο Ζιλμπέρτο και αυτό κάτι λέει, και τι καλός προπονητής που είναι ο Τεν. Όχι σαν το καλοκαίρι που τρώγαμε τις χυλόπιττες. Που να είχαμε παίξει και καλύτερα. Μέσο το βολευτή (τον εξεδρανέα) θα έπρεπε να βάλουν για να έρθουν στον ΠΑΟ… Είναι λίγο τσαφάς ο Γκόγιαν (όπως όλα τα ντερέκια) γι αυτο κάνει και 2.5 εκ, αλλά θα μπαίνει και στο μπάσκετ που και πού αν έρθει.

 214. ο ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  Πάντως, είναι θαυμαστή η άμεση ανταπόκριση των μελών (συγνώμη, των στρατιωτών) του μπλόγκ, εμπρός στο ανθρώπινο δράμα του ασθενούς.
  (συγνώμη, του Πτέραρχου ήθελα να πώ)
  Τί κόλημα έφαγε πάλι το παληκάρι μας, ρε μάγκες;
  Τρέχα γύρευε…
  Άβυσος η ψυχή του τριτοδεύτερου…

 215. vaselinos έγραψε

  Χατζηχρήστος: “Αόρατος ο Μπάγεβιτς” | Δώνης: “Δεν υπήρξε συναινετική λύση” | Τροχανάς: “Μάγος ο Μπάγεβιτς, όχι Θεός” | Όχι πια Du$ko | Πιάνει δουλειά ο Μπάγεβιτς | Έπιασε δουλειά ο Μπάγεβιτς | Ψήφος εμπιστοσύνης για Μπάγεβιτς | Nικολάου: “Πιστός στην ΑΕΚ ο Ντούσκο” | Εικόνες από την πρώτη του Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ.
  φτανει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοσος ερωτας πια ….μας τα πρηξατε. προτιμω τη τζουλια αλεξανδρατου σε ολες τις εκδοχες.
  φαν κοπενχαγεν χατζηπαπατετιε σκανδιναβε δηλαδη για ποσο νεο με κοβεις για να με βγαλεις αμπαλο στην εξεδρα;τι λε ρε μειρακιο κρυφογαυρε καρβέλα. one help me please. i need support. του τα κοψανε του γιανναρου ε; μεγαλη γαργαρα ο κακομοιρης. τον λυπάμαι. krima

 216. vaselinos έγραψε

  ΄νταξει εχω λαλησει. αλλα δεν ειμαι και ο μονος εδω περα. και μ ενα πρωταθληματακι θα γινω περδικι. θεε παρε την παε πριν προλαβει ο πριγκιπας του μοσταρρρρρρ

 217. JAN ZWAN ATIMOULIKONSEN έγραψε

  Εσπασες το στρατιωτικό απόρρητο υπολοχαγέ ΧατζηΝατάσσα E ;
  Ζήλεψες μαλαματένια κοπελιά ;
  Που οι νταρντάνες φώναξαν παρών άμεσσα στην αρρενωπή
  στρατιωτική πανδαισία των αλέγκρων κρυφοπόθων τους ;)
  Η μήπως υποφθαλμιάς το βαθμό του Μεμά ΩΣ ΕΞΕΔΡΑΤΗΓΟΣ ;

  Ρε ο Μεμάς είναι αόρατος !
  Και ξέρεις τι σημαίνει αόρατος στις μέρες μας ;
  Αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας και ο νάμπερ ουάν προπονηταράς
  στο ΑΕΚ Αθενς !

  Ενα….Εξεδραγογός λέμεεεεεε… απο το λοχαγός κι όχι το ΛΟΧΑΓΩΣ !
  Eισαι αφηρημένος ΔΙΑΡΚΩΣ και ερωτευμένος ΧΑΤΖΗΠΑΣΙΦΑΝΩΣ !
  Το εξεδραγός θα ήτο τρε μπανάλ και δεν θέλει πολύ η Χατζηγαλιδούλα
  να μ’αρχίσει στα μαστιγώματα……ΝΑΝΑ του Εμίλ Ζολά :-P

  Βαζελίνε δείξε μου τι αξίζεις και στην πρώτη λαμπρή τελετή θα σε
  κάνω ΕΞΕΔΡΑΚΙΑ και καπάκι ΕΞΕΔΡΑΤΗ.
  Ειδαλέως ΠΕΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕ ΕΞΕΔΡΑΜΠΑΛΕ ΓΚΟΥΜΑ ;)

  Σώτη ο Βολευτής είναι πασίγνωστος μέχρι κι ο Ενας τον ξέρει ;)

  ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ

  Ο ΕΞΕΔΡΑΡΧΟΣ
  ===========

  JAN ZWAN JACOBSEN

  ΥΓ Καλύτερα ρε γκομενοδιώχτη νάμαι τριτοδεύτερος
  στην ΠΑΡΑΓΚΑ και πρώτος στα λυσσασμένα ερωτικά
  σαλόνια των επαύλεων :mrgreen:
  Eίμαι του Πλούσιου και του κονομημένου η χαρά ρε !
  Κρατάω ζεστό το νινί των “καραβιών” του λέμε :twisted:

  ΓΙΑ ΤΟ (EΡΩΤΙΚΟ) ΤΡΙΓΩΝΟ

  ΓΚΟΜΕΝΑΡΧΟΣ
  ==========

  JAN ZWAN JACOBSEN

  Αιντες :roll:

 218. ΠΑΣΤΟΡΑΣ (holy father) έγραψε

  Επιτέλους τέκνον μου Ιωάννη Ιάκωβε ετοποθέτησες
  τα πράγματα στις δέουσες βάσεις των.
  Αποτάσεις τον σατανά ;
  Απεταξάμην.
  Αποτάσεις τον σατανά ;
  Απεταξάμην.
  Αποτάσεις τον σατανά ;
  Απεταξάμην.
  Συγχαρητήρια τέκνον μου με αυτή σου την σκέψην
  να υποβαλλόμεθα εις στρατιωτικήν διεξαγωγή ερεύνης
  διαχωρίζουμε τους χριστιανούς απο τες σατανικές
  παρισφριώμενες εκ του πονηρού δυνάμεις.
  Και ως Εξεδροπάστορας [σε διορθώνω] ως σύγχρονος
  Παλαιών Πατρών Κινητός [σύγχρονη έκφρασην δια τον
  Γερμανόν που διορθώνει κινητά] υψώνω το λάβαρο της
  επανάστασης σε τούτο εδώ το κομμάτι ηλεκτρονικής γής.
  Μαζί σου οπλαρχηγέ Εξέδραρχε.
  Και οσάκις διαβάλεσαι εκ των έσω,το υπ’εμού ποίμνειον
  θα ανθίστατε παρά τω πλευρώ σου.
  Τι κρίμα αυτό το καλοκάγαθο ηλεκτρονικό εφαλτήριο
  [μπλόγκ εις τα ξενικά] να μην το αναγνώσκει όλη
  η μαρτυρική ΕΛΛΑΣ !!
  Τι κρίμα ΠΑΝΑΓΑΘΕ.
  Και να διαβάζει πλήστες όσες πανομοιότυπες ουτιδανές
  υπεξαιρέσεις των λιγοστών εναπομείναντων λευκών
  και κρυστάλινων τόπων του ανθρωπίνου εγκεφάλου.
  Ποίος άραγε προτιμά τον λαό αμαθή ;
  Στ’άρματα στ’άρματα εμπρός στον αγώνα……..
  Συγχωρέστε με αδελφοί αλλά ξύπνησε ο Παπαφλέσας μέσα μου.

 219. ένας έγραψε

  > vaselinos
  Δεν μπορώ να σε βοηθήσω και πολύ γιατί τα έβαλες με τα μεγάλα κεφάλια… εν καιρό πολέμου. Άμα κοπάσουν οι μάχες κάτι θα κάνω.

  Και με το Γιάνναρο και τις μεταμοσχεύσεις που λες κοίτα, εμπιστευτικά, δεν βρέθηκε δότης για τον Τεν (σύμφωνα με όσα λέγαμε) και αναγκαστικά … κατάλαβες. Πως γίνεται η αιμοδοσία στο στρατό με την αιμοδοτική άδεια ένα πράγμα. Αλλά μεγάλη πλάκα έχει να σου τα φάνε με το πρόστιμο (12.000Ε) και να σε κερνάνε μετά με τα λεφτά σου. Τα έχει ο στρατός αυτά άμα δεν έχεις βύσμα…

 220. ο ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  EXALTATION en meme temps que SIMULATION !
  ———————————————————————
  Λοιπόν μάγκες, αλλάξανε τα κόζα:
  Μίλησα με τον ίδιο τον Καθηγητή και μου το είπε επί λέξει:
  Κοιτάξτε κύριε Χατζημπαμπά, μου λέει, η μέθοδος να “ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑΙ” στον ασθενή είναι ξεπερασμένη εδώ και δεκαετίες.
  Αυτά τα λέγανε στους τρελλούς τη δεκετία του ΄60…
  Και βέβαια, εδώ δεν έχουμε να κάνουμε κάν με περίπτωση τρελλού, αλλά με τυπικά κλινικά συμπτώματα ημίτρελλου:
  – EXALTATION en meme temps que SIMULATION !! –
  Καραμπινάτες και γκαραντί σας λέω κ. Χατζημπαμπά!
  :roll:
  Σιμιλασιόν: λόγω της ευρωπαϊκής αντιφατικότητας της ομάδας του.
  Εγκζαλτασιόν: λόγω της δωδεκαετούς στέρησης και των χάρτινων τροπαίων του αντιπάλου δέους…
  [βλέπετε είναι και βάζελος ο κ. Καθηγητής και κρίνει και εξ' ιδίων τα αλλότρια]
  :roll:
  Φως φανάρι! συνέχισε ο ιατρός:
  Θεωρώ λοιπόν πως είναι εγκληματικό να του λέτε πάντα …”ναι”
  Ο ασθενής αντιλαμβάνεται.
  Δεν βρίσκεται σε ψυχική καταστολή…
  Δεν μπορείτε λοιπόν, τη μια να του λέτε ότι είναι Αρχιπυραγός, την άλλη Αρχιταξίαρχος και την άλλη Αρχιγκομέναρχος, ανάλογα με την στιγμιαία κρίση την οποία διέρχεται…
  Θα τον (απο)μουρλάνετε.
  Σας εφιστώ την προσοχή!
  ΥΓ.
  Καταλάβατε ρεμάλια;
  Δεν θα μου τον τρελλάνετε στο γλύψιμο εσείς!
  Σε μένα θα λείψει ο άνθρωπος μου, που τον έχω και μεσ’ στο σπίτι μου…
  Δεν θα λείψει σε σας πρασινο-ρεμπεσκέδες, που θα χάσετε και το μπασκετάκι οσονούπω και θα σας τρέχω όλους ομαδικά στον κ. Καθηγητά…
  Άιντες απο δώ!

 221. JAN ZWAN DROMOKAITENSEN έγραψε

  Την ευχή σου Παστορπαπαφλέσα μου.
  Μεγάλη μου τιμή Αγιε Διδάσκαλε.

  Αυτός όμως ο λοχίας , η μαμά του λόχου , ο εξεδραρχίας δεν υπογράφει
  Πάτερ με τον βαθμό του.
  Και αρνείται τα δύο αστεράκια {ένα για τον τελικό κι ένα για τους δύο
  ημιτελικούς}.
  Κι έβαλα τα Τσιριγώτικα στήθη μου μπροστά Παπαφλέσα μου για να τα
  πάρει.
  Μέχρι και τον Υψηλάντη φώναξε απο την Μολδοβλαχία ο Θοδωρής
  ο Κολωκοτρώνης ντε , για να διούμε τι συμβαίνει.
  Και ανέβηκε απο την ΙΕΡΑ Μάνη ο Πετρόμπεης ο Μαυρομιχάλης για
  να κάνουμε συμβούλιο επ’αυτού , αλλά και πως θα αντιμετωπίσουμε τον
  άπιστο Δράμαλη στα Δερβενάκια.
  Πότε δηλαδής θα ξεσκίσουμε τα κοκορετσόλουκανα , τα σπλινάντερα
  της Μαντώς και τα μπιφτεκομπούρεκα που μας έστειλε η γυναίκα του
  Λάμπρου από την Ανδρο.

  Πάστορα μου , δεν αισθάνομαι καλά , είμαι αηθώς προσβεβλημένος
  και καταπονημένος απο τις μάχες του 5Χ5 {πέντε αλλόθρησκα σκυλιά
  στην Τριπολιτσά έστησαν καρτέρι σε πέντε δικούς μας έξω απο του
  Σαβρίδια το Χάνι}.

  Τί θα κάνω με αυτόν τον αντιρησία τον Πήλιο Χατζηγούση ;

  Αναθεμάτον τον Βεσκερεσκιτζή !

  Πού να γενώ πάτριο έδαφος των αλλόθρησκων αν μας προδώσει πάλις.
  Που να βγάλω χορτάρι και να με πατάνε τα τσαρούχια των οχτρών στην
  άλλη μου την ζήση !

  Ατιμη φάρα των Χατζηγουσαίων του Ελληνα ο κρόταφος ζυγό
  δεν υπομένει.
  Ρε χίλιες λεβέντησες Σουλιώτησες , σε σένα βρήκα “ίσκιο”;

  Αι…σαλάχατα :mrgreen:

  Ο ΓΙΩΡΓΗΣ Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Ο ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ !

  Γιατρέ μου ;)

 222. ο Ξεδοντιάρης έγραψε

  ΟΥΣΙΑ , ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΛΕΣΜΑ
  =====================

  Απίθανος και υπερπολύτιμος παίκτης ο Σιμάο κύριοι.Και αδικώ τον φίλο Χατζημπαμπά που τον μυκτήριζε.Δεν είδα παιχνίδι σημερα,απλά τον παρατηρούσα.Πνευμόνια που όμοια τους έχουμε να δούμε απο την εποχή Λιβαθηνού και υπερτερεί πιστεύω του Σπύρου.Ανίκητος στο κέντρο του γηπέδου και κάλυψη των κενών χώρων με μυαλό 30χρονου αμυντικού μέσου.Αυτό όμως που δεν έχει δεί κανείς και είναι το Νο 1 που χρειάζεται κάθε ομάδα και συνεπώς η μεγάλυτερη όλων στην Ελλάδα ομάδα μας, είναι η ΕΝΕΡΓΕΙΑ που βγάζει αυτός ο παίκτης.Παντού πρώτος,παντού με δύναμη,παντού ασφυκτικός,παντού μέσα σε όλα.Αν μάθει να δίνει την μπάλα σωστά σε μακρινή κυριως απόσταση ίσως να τον χάσουμε κύριοι.Αν και πιστεύω να γίνουν πράξη επιτέλους τα λόγια των ιδιοκτητών και να πάψουμε να αποδομούμε ότι καλό έχουμε και που πάνω του μπορούμε να κτίσουμε σούπερ ομάδα.Οχι για την Ελλάδα ελείψη ικανοτήτων μας στην Ευρώπη αλλά κυρίως για εκεί.Μακάρι να προσεχθεί αυτό το παιδί που είναι επτά χρόνια περίπου μικρότερος του Εσσιέν,αλλά πιστεύω ακράδαντα γιατί τον μελετάω επισταμένα ότι τον πλησιάζει σε χρησιμότητα.Δουλειά πάνω του και εμπιστοσύνη στα προσόντα του.Τέτοιο αμυντικό χάφ με τέτοια ΕΝΕΡΓΕΙΑ δεν έχει ξαναπεράσει απο την Ελλάδα σίγουρα.Λάθη έκανε και έχανε η θέση του στην συνένωση των γραμμών μας αλλά τα κάλυπτε με απίστευτο τρέξιμο.Αλωστε είναι 19 χρονών και κρατάει κυρίως αμυντικά ένα κέντρο μόνος του.Θυμηθείτε την Βρέμη και το Β’μέρος ση Λάρισα που έφυγε απο τα μπάκ και έπαιξε στην φυσική του θέση.Γι αυτό λέω πως με τον πιτσιρικά στο κέντρο μπορείς να βγάζεις άλλα χάφ σου ακόμα και αμυντικογενή σαν κρυφούς επιθετικούς.Την άγνωστη για το τριφύλλι επιθετική υπερφόρτωση.
  Ενα χάφ αριστερά ή δεξιά που να έχει ντρίμπλα να περνάει τον προσωπικό του αντίπαλο για να πατήσει περιοχή ωστε να συγκλίνει ο αντίπαλος σέντερ μπάκ πάνω και να απελευθερώνεται το κέντρο της άμυνας ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ;
  Και Γκάμπριελ και Ιβ μιά ντρίμπλα για να μπούν δεν έκαναν σε ενα ολόκληρο ενενηντάλπτο!!!! Ετσι ανοίγουν οι κλειστές άμυνες.Με το απροβλεπτο ενός ντριμπλέρ και όχι με το προβλέψιμο παιχνίδι.

  Εξεδρανέας * > Ε
  —————————-

  Ξεδόντιας !

 223. ο ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  Χρούπ!
  Γύρισε!
  [η ψυχή μου απο την Κούλουρη Εκατόνταρχε μου]
  Τα μαζεύω όλα πίσω.
  Είμαι ένα σιχαμερό αμφισβητοσκουλήκι και ζητώ ταπεινά συγνώμη απο το μίστερ Ζότς…
  Του πήρε και το κάγκελο και το τσίγκινο στο σπίτι…
  [ως άλλος Αρχικαγκελάριος Ζότς Γιάκομπσεν μόλις τελειώσει το πανηγήρι με τη μαντάμ, μέσα στα μαντριά και τις σκοτεινές ντουλάπες]
  Έλα μωρέ σιγά τα αυγά, πήρες τον πελάτη με 17 και κάτι έτρεξε, θα μου πεις.
  Θα σου πώ, το σωστόν-σωστόν, αλλα η σαραντάρα στη Μπάρτσα και οι παπαριές στην Κυψέλη με είχανε θορυβήσει περισσότερο κι’ απ’ τον εργοτέλα εμένα.
  ‘Εχω και μια άλφα αρρώστεια με τη σπυριάρα και τον Παυλάρα ειδικότερα…

 224. ο ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  @Λοχαγόν ΟΝΕ:
  Υπάρχουν 4 ειδών ποδοσφαιρισταί:
  Οι άμπαλοι, αυτοί που ξέρουν ποδόσφαιρο, αυτοί που ξέρουν μπάλα και αυτοί που ξέρουν και τα δύο.
  Ο Γκάμπριελ ξέρει μπάλα…
  Άσχετο: Για τον Εστογιάνωφ (με 5 μύρια και για δεκάρι άμα λάχει) τι λές;

  Ρε συ δεκανέα, πού με πέτυχες εμένα να μυκτιρίζω (?) ειδικά το Σιμάο;

 225. JAN ZWAN JACOBSEN έγραψε

  O ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΟΡΝΕΣ
  ==============

  Αυτή είναι η διαφορά του ΕΞΕΔΡΑΡΧΟΥ από τον Εξεδραρχία κύριοι σύνεδροι.
  Η διαφορά του ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΙΔΗ Χατζημπάμπα απο τον αρχηγό του μπλόγκ
  ελείψη του Εξεδρατηγού Μεμά που τον έχω αποσύρει ως διοικητικό.

  Γι αυτό και εξαφανίστηκε τας τελευταίας μέρας ο Χατζημπούφλας!

  Είπα θα ανέβω στο ΟΑΚΑ και θα σφίξουν οι Μογ-κόλοι.
  Τόπα ;
  Τόπα.
  Κι όταν μιλάει ο Γιαν πούχει το παγκόσμιο ρεκόρ στην κατάπωση
  μωρών like Balamouti-dines σε ένα βράδυ…….ΤΕΛΟΣ.

  ΘΑΝΑΤΟΣ :mrgreen:

  Στο καλό το άθλημα κι όχι το Λουξεμβουργένιο είμαι ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !

  Που πας ρε Καραχάτζη;

  Περιμένω πρόσκληση αντρίκια για το μάτς με την Ιντερ.
  Απο σένα και τον Μεμά.
  ΑΝΤΡΙΚΙΑ…do you Know this difficult word ;
  To ζήτησε ο Ενας.

  Ειδαλλέως δεν δίνω ακριβή πρόβλεψη όπως στην Βρέμη.
  ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ.

  Πρόσκληση κι απο τους δύο ρε μπάμια και Φλωρίνης.

  Η μόνη λύση για τον Ομπιλιακό λεπόν στην Ευρώπη του ποδοσφαίρου
  πουναι κυνηγημένος επταράκιας είναι να μάθουνε στον Σάββα ΑΓΓΛΙΚΑ.

  Και στο μπάσκετ να του μάθουνε τι εστί πικ εν ρόλ !

  Μόνο ένας Σάββας θα τους σώσει.

  Εχει τον τρόπο του ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΟΡΝΕ ακόμα κι οταν είναι πάτος.

  Αιντες :twisted:

  ΥΓ δέκα..ΕΠΤΑ !

 226. ένας έγραψε

  ΕΦΟΔΟΣ
  ———-
  ΠΑΟ-Θρασύβουλας: τυρία - μηδέν

  Ευπειθώς αναφέρω: πιάστηκαν όλοι κοπανιστοί εκτός του ξεδόντια! O εξεδρανεύς “ξεδόντιας” ανέλυσε ταις αμυντικές περιπτύξεις που δυνάμεθα να εγκρίνομεν μετά του παίκτου Σιμάου εκ Μοζαμβίκης ορμώμενου.
  Αναφερόμενοι: vaselinos, silver, βολευτής που είχαν υπηρεσία.
  Η εξεδρανομία ανέφερε ότι εσυλλήφθησαν στρατιώται διασκεδάζοντες εις παρακέιμενον μπαρ (ΟΑΚΑ) διασκεδάζοντες μετά αγώνος καλαθοσφαιρίσεως.
  ΟΒΕΡ. Λαμβάνει η “κοκκινοσκουφίτσα”; ΟΒΕΡ.
  Αναφορά κατασκόπου: Ο εχθρός εγήτευσε τη σύμμαχο ομάδα “Γιούβε” και επέτυχε εύκολον αιφνιδιασμό υποχρεώνοντας την σύμμαχο ομάδα εις ήτταν. Οφείλομεν να υποστηρίξομεν τους συμμάχους μας. Δια το λόγο αυτό προτείνεται αποστολή κομάντος εις το άνδρον του εχθρού. Ημέρα αποστολής: Τετάρτη. Ήτταν ή επιτάς.
  ΟΒΕΡ. Λάμβάνει ο εξέδραρχος; ΟΒΕΡ.

 227. Ο SOTIS τόπε κι.. έγραψε

  Mπράβο ρε ομόβαθμε Ξεδόντια.Αυτό που έγραψες είναι όλα τα λεφτά.Πόσο καιρό έχουμε να θαυμάσουμε και να απολαύσουμε έναν παικταρά στα πλάγια τύπου Σαραβάκου με ποδάρες και μπουκαδορίστικο,ντριμπλαδόρικο στύλ.Να μην ξέρουν απο που να προφυλαχθούν.Να κάνει το Καραισκάκη πχ να τρέμει.Να τους ηρεμεί τους Οσουφουπίτες σαν λεξοτανίλ.Παναθηναικός είμαστε ρε άνθρωποι και δεν μπορούμε να βρούμε χρόνια ολόκληρα έναν τέτοιο.Να κάνει μιά ντρίμπλα απο τα πλάγια και δύο αν χρειασθεί πριν μπουκάρει ή πριν βγάλει πιό ξεμαρκάριστα την σέντρα.Μεγάλη η κουβέντα του Ξεδόντια με κτύπησε εκεί που πονάω.Να μην ξέρουν οι πισωγλέντηδες του αντιπάλου ποιόν να πρωτοφυλάξουν.Να τον ξέρουν και να τον φοβούντε αχρηστεύοντας και τους επιθετικογενείς αμυντικούς τους.
  Oσο για το μπάσκετ δεν είναι ανάγκη να γίνουμε Οσουφουπίτες ποδοσφαίρου να υπεραμυνθούμε της ευρωπαικής γύμνιας μας,κάνοντας τους χάρτινους καμπόσους.Η Πανάθα είναι πρώτη και στην Ευρώπη αδιαμφισβήτητα.Οπου και να πάς στην γηραιά Ηπειρο μόνο θαυμασμός υπάρχει γι αυτή την ομάδα που κινείται στα πρότυπα του NBA.

 228. ο Ξεδοντιάρης έγραψε

  Κύριε εξεδραρχία τα σέβη μου.Με αναγκάσατε παρά τον φόρτο εργασίας μου να ανατρέξω σε παλιά σας ποστ.Αυτό που γράφατε μυκτηρίζοντας (λοιδωρώντας) τον Σιμάο ονομαστικά δεν το βρήκα.Διαβάστε όμως αυτό….”Νo6 Μάτος (αναπλ. Σιμάο)” και τα πόστ σας με νο 142,148,161 στο άρθρο του αγαπημένου Εξεδρατηγού Στέλιου που γράφουμε και τώρα.Δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα του πιτσιρικά.Και εν πάση περιπτώση δεν σας μέμφομαι για όνομα Θεού.Συμφωνείται με ότι έγραψα για τον Σιμάο;Και αν όχι που εστιάζεται η διαφωνία μας γιατί άνθρωπος είμαι και ψάχνω τα λάθη μου ώστε να τα διορθώσω.Πάντως νομίζω πως αυτός ο παίκτης AN δουλευτεί πολύ και σωστά είναι ένα ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ πραγματικό στα σπλάχνα της ομάδας μας.Προέρχεται απο την τριτοκοσμική και ποδοσφαιρικά Μοζαμβίκη απο ένα Μογκαντίτσιο που κυριολεκτικά πεινάει και μέσα σε ένα χρόνο έχει γίνει τα πνευμόνια και η ενέργεια του Παναθηναικού.ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
  Αυτό χρειαζόμαστε παίκτες με πάθος και ενέργεια,οξυδερκείς στην διδασκαλία
  και λεπτομερέστατο ακοίμητο σκάουτινγκ για να βρίσκει τέτοια λαβράκια.

 229. JAN ZWAN DOCTOR έγραψε

  Κόψιμο και ραφή , συραφή κι όλα τα συναφή
  μακρο-σχιδούς και διαπλατημένης ερυθρής γλώσσας.
  Γλώσσας μεγαλυτέρας απο το στόμα του άσθενους.

  Πανοποιότυπη της Ευρωγλώσσας που χρειάστηκαν
  επτά υπογλώσσια ράματα με Ιταλικούς καθετήρες
  αντισυτπτικούς porce mizeria piraio , διά την πρόληψην
  διαμολυσματικής ενδοστοματικής αιμοραγίας.

  Επίσης εισάγωμεν απο τας Ολλανδίας και δή της πόλεως
  του Χέρενφεν ειδικούς γλωσσοδέτες διά την αποφυγήν
  του δαγκώματος της.
  Και ειδικά Νορβηγικά κόκκαλα απο το Molde Hosetorn
  δια να τα τσακίζει (η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και …)
  ώστε να πάψει να ομιλεί.

  Αγγελος Πουλής γνωστός και ως Αγγελόπουλι !
  ===============================

  Ειδικός χειρούργος γλωσσολόγος
  Απόφοιτος του American Medical
  University of Washington Childres.

  ;) ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΑΡΘΡΑΡΑ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ :-P

  Ο Αντένας μια χαρά ήτονε !
  Αλλά βρε παιδί μου light πορνό στης 9 και 15 ;
  Τι θα είπουν αι ευαίσθητοι Χατζημπαμπάδες ;

 230. ένας έγραψε

  Sotis: “Πόσο καιρό έχουμε να θαυμάσουμε και να απολαύσουμε έναν παικταρά στα πλάγια τύπου Σαραβάκου με ποδάρες και μπουκαδορίστικο,ντριμπλαδόρικο στύλ.Να μην ξέρουν απο που να προφυλαχθούν.” Ο Ρούκα είναι αυτός. Και θα γίνει και καλύτερος.

  Ο Εστογιανόφ ξέρει μπάλα.

  Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις X”dad. Πού να βρούμε παίχτες που να τα ξέρουν και τα δύο. Είναι μετρημένοι και τους έχουν οι μεγάλες ομάδες. Είναι θέμα μυαλού. Ο παίχτης (ιδίως μπροστά) πρέπει υποχρεωτικά να ξέρει μπάλα και αν έχει μυαλό ακούει και τον προπονητή και τα συστήματα και αποκτά και το “ποδόσφαιρο” (το οποίο δυστυχώς είναι ομαδικό). Αλλά το μυαλό του καθενός (το μεντάλιτυ που λέγεται κομψά) δεν μπορούμε να το συζητήσουμε…

  Προοπτικές ολοκλήρωσης έχουν ο Νίνης (αν δεν έχει καεί) και ο Ρούκα. Και ο Μάτος μου φαίνεται για ξύπνιος αλλά δεν είμαι σίγουρος. Ο ολοκληρωμένος παίκτης άπαξ και του βρεθεί ευκαιρία το γκολ ΓΡΑΦΕΙ! 1 ευκαιρία 1 γκολ. Τα άλλα είναι δικαιολογίες… Άντε να τους βρείς όμως. Στο θρύλο ο πιο επικίνδυνος είναι ο Ντιόγο (όχι ο Κοβάσεβιτς που εξυμνούν) και παραδοσιακά ο Τζόλε στην ασίστ. Γι αυτό και έλεγα ότι ο Γκάμπριελ πρέπει να παίζει μπακ όπου είναι εκπαιδευμένος. Αν θέλει χαφ πρέπει να του μάθουν τι θα πει ασίστ. Αν σοβαρέψει στα τελειώματα τότε θα γίνει χαφ. Αλλιώς μπακ και στην πλευρά του την οποία όντως μπορεί να αλωνίσει…

 231. ο ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  Ορίστε λοιπόν, Μιλάνο, για να μη λές:
  Παίζουμε με τρια μπάκ και τρία αμυντικά χάφ.
  Εφαρμόζουμε στριφογυριστό ρόμβο στο κέντρο, σε παραλλαγή με τουρμπιγιόν τριγωνέ πανοράματος στην αμυντική διάταξη. Όταν παίρνουμε την μπάλα εφαρμόζουμε εξτραβαγκάν μάν-του-μάν με τέσσερις παίχτες στο Σουηδό γιατί άμα μας την πάρει… είμαστε να σφυράμε τάιμ-άουτ και βάζουμε μέσα τον Αλέξη για βοήθειες στο λόου-πόστ στο Σούπερ Μάριο.
  Στο 86′ εφαρμόζουμε πίκ-αντ-ρόλλ με τελική πάσα στο Σίλβα…
  ΚΑΙ ΓΚΟΟΟΟΟΛ!
  Πως σου φαίνεται;

 232. JAN ZWAN LITTLE έγραψε

  Ολιγόλογη αγάπη πόσο θέλω να σου μοιάσω
  κοίταξε με όμως τώρα , πόσο λίγα θ’αραδιάσω !

  Χρόνια σου πολλά αγαπούλα σήμερα είναι της
  Αγίας Αικατερίνης.
  Να χαίρεσαι τον Ενα μας!

  Πολύ καλό αυτό που έγραψες στο 231.
  Eξαιρετικό στα όρια του συναρπαστικού ;)
  Μπράβο χαρά μου.

  ΥΓ Αν νομίζεις πως με γύρισες πίσω για να την αράζετε
  εσύ κι ο Μεμάς στην 47αρα SONY BRAVIA και να
  με καμαρώνετε, είσαι πολύ γελασμένo Κατινάκι μου σκερτσόζο :-P
  Εχω 60αρα ρε στην πράσινη σαλονάρα μου.

 233. ο ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  Ε, ρε κόλλημα με το Σιμάο ο τυπάς…
  Ρε συ δεκανέα, μας έχεις μουρλάνει στα σέβη…
  Ωραία, καλός είναι ο Σιμάος ο ωρμόμενος.
  Μπά σε καλό σου πια…
  Και το θέτεις και πολύ σωστά: ” …Πάντως νομίζω πως αυτός ο παίκτης AN δουλευτεί πολύ και σωστά είναι ένα ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ πραγματικό στα σπλάχνα της ομάδας μας”
  Πάσο.
  Από κει και πέρα, στα προαναφερόμενα πόστ, το αντικείμενο ήταν:
  ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΛΑΣΗΣ - ΣΗΜΕΡΑ, γιατί ήγγικεν η ώρα για Ευρωκούπα…
  [και γιατί απο ταλέντα και νέους μαραντόνες έχουμε πήξει και αφού είσαι και προσεκτικός, θα πρόσεξες την ειδική αναφορά στους υπόλοιπους, που τους δίνεις τις ευκαιρείες τους κι' αν δεν κάνουν - ξού.]
  Και ο Σιμάο παιχτάρα είναι και ο Πετρόπουλος παιχτάρα είναι και ο Νίνης παιχτάρα είναι και ο Μούν παιχτάρα είναι και ο Ρούκας παιχτάρα είναι και ο Οικοδόμος παιχτάρα είναι και ο Δάρλας παιχτάρα είναι και ο Λεοντίου παιχτάρα είναι και ο Τζιώλης παιχτάρα είναι και ο Σπυρόπουλος παιχτάρα είναι, άντε και ο Μάτζιος παιχτάρα είναι….
  Έτσι θα την πάμε τη δουλειά;
  Ωραία. Γέμισε το ρόστερ…
  Άιντε γιούργια λοιπόν τα ταλέντα, να πάρουμε το Τσάμπιον Λίγκ..

  ΥΓ
  Εσύ δηλαδή τι θα διάλεγες ΣΗΜΕΡΑ ανάμεσα στα 2:
  Α. Νo6 Μάτος (αναπλ. Σιμάο) ή
  Β. Νo6 Σιμάο (αναπλ. Μάτος )

  [c'mon, μούρλανε μας, να φάς και τίποτε 40 μέρες κράτηση...]

  [Αλήθεια πού το ξέθαψες το μυκτηρίζω; Σωστός: Μέχρι και σαρδέλα σου δίνει το ρηματάκι...]

 234. ο ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  Και πούσαι;
  Θέμα επιλογής είναι…
  Μπορείς κάλλιστα να μου πεις ότι επιλέγω να πάω ΜΟΝΟ με τα ταλέντα μέχρι όσο πάει…
  Τα πάντα όλα, που λέει κι’ ο Φισφιρίκος (συγνώμη ο κ. Αρχιχιλίαρχος ήθελα να πω)
  Ajax like…
  Το έχουμε ξανακάνει άλλωστε:
  Παιανία - Γκουμομπασιναδοκαραγκούνηδες like, που και την Πανάθα την πήγανε τσάρκα εις τας Ευρώπας και στο φινάλε ΤΟ ΣΗΚΩΣΑΝΕ το Ευρωπαϊκό…
  Θέμα επιλογής είναι…
  Και αν θέλω να είμαι ειλικρινής και όσον αφορά το ατομό μο, εγώ αυτής της σχολής είμαι. Και φανατικός μάλιστα: Τα πάντα όλα…
  Τι δηλαδή; να κυνηγάω τον κάθε Αιμάρ και Κονσεϊσάο, μία παίζει και οχτώ βαριέται;
  Σιμάο σκόρδο και ελιά λοιπόν και … Ajax like…
  Έλα μου όμως που το μοντελάκι αυτό, πρώτον δεν υιθετείται απο τον επίσημο Παναθηναϊκό σήμερα και δεύτερον άμα - έστω, το υιοθετήσει, ΠΟΛΛΟΙ ΕΞ’ ΗΜΩΝ θα βγούνε με κορνέδες…
  Me que cazzo PENTAETES MALEZA-BINELIKONI LIKE…

  ΥΓ
  Αρχι-Ζβ-Απατεώνα, ότι και να κάνεις, απο το λεπίδι του Χατζημαπαμπά δε γλυτώνεις:
  Που ξέρεις ρε τι ήντονε και τι δεν ήντονε ο Αντένας 23/11 9 με 11 μ.μ. ???

 235. ΒΟΛΕΥΤΗΣ (JR) έγραψε

  Τέρμα για μένα ο Γιάν στο γραφείο γενικώς.Αν θέλω να συνεχίσω να δουλεύω και να μην τρώω απο τα έτοιμα.Ο άνθρωπος είναι μεγάλη ξεμυαλίστρα.Φίλε συγνώμη αλλά θα κάνω πέτρα την καρδιά μου και θα σε τελειώσω τα πρωινά.Το βραδάκι θάμαστε όλοι σαν ένα καλό μάλτ που σε ξεκουράζει απο την πίεση της μέρας.Εχει δίκιο ο Χατζημπαμπάς που σου τα χώνει.Δεν μας αφήνεις σε ησυχία.Θα περιμένω μέχρι τέλους την αυριανή πρόβλεψη,πιασάρικη με φαντασία όπως και στην Βρέμη.Εκτός απο τους δύο που ανέφερες.είμαστε και οι υπόλοιποι εδώ που αν δεν κάνω λάθος έχουμε κάνει μιά απίθανη αθλητική αντροπαρέα.
  Δική μου φτωχή πρόβλεψη αν παίξουμε μυαλωμένα και με πάθος,άνετο χ για να μην πώ νίκη εκεί μέσα.Και το εννοώ,πιστεύω πολύ στον καλά στημένο στο γήπεδο Παναθηναικό.Εχει τη δυνατότητα απο τόσο μεγάλα κλάμπ που μόνο ο Σουηδός κάνει όσο όλος ο Παναθηανικός (60-80 εκ ευρώ) να πάρει στα ίσια την ισοπαλία,αλλά και με καλό στήσιμο και πάθος όπως προείπα να κλέψει και τη νίκη.Υπό τις υπάρχουσες συνθήκες πάντα,γιατί με τις μεταγραφές ΤΕΝ ΚΑΤΕ το Γενάρη αλλάζουν τα δεδομένα κατά πολύ υπέρ μας.Θα ξέρει την ομάδα,θα ξέρει που πονάμε και θα κάνει τις απαραίτητες κινήσεις αυστηρά πιά και σε συγκεκριμένα πρόσωπα και όχι ψάξε τεχνικέ διευθυντή σε αυτές τις θέσεις χρειάζομαι κάποιους!Και αν μη τι άλλο με τη δουλειά του σε τόσο μεγάλες ομάδες έχει αναπτύξει δυνατές διασυνδέσεις.

  Αιντες !

  (sorry Jan)

 236. JAN ZWAN SESKISONEN έγραψε

  Πως ξέρει αυτό το άτιμο τ’αδέλφι να με φτιάνει…..

  1. Είχα μόνιτορ ρε μπάμια στα δημοσιογραφικά ;)

  2. Εχω πιάσει γκόμενα τη βοηθό σκηνοθέτη του Αδένος ;)

  3. Ημουνα δίπλα στο Βγενό και είχαν οι φουσκωτοί του,
  on line σύνδεσης με τα κατασκοπικά ;)

  4. Είπα απλά μια χαρά ήτονε ο Αντένας ενώ όλη η Ελλάς τον μυκτηρίζει :-P

  5. Oποτε κάρφωνε ο Πέκο κάρφωνα το μωρό σπίτι και κρεμιόμουνα
  και απο το τάγκα :roll:

  6. Είπα ψόματα ότι θα ανέβω για να σφίξουν οι κόλοι για να με διαβάσουν
  οι παίκτες και να αγοράσουν μέγγενες ;)

  7. EΠΤΑ δεν έχει αλλά το λατρεύω ως νούμερο :twisted:

  Διάλεξε όποιο απο τα παραπάνω σε κάνει να νιώθεις κοφτερός
  σκληρός και μυτερός…..λεπίδι μου.
  Αμα δεν υπάρχει ο ασθενής ο δίμετρος ο αλανιάρης ο μπαλκονάτος
  ο φονιάς για να τον περάσεις δυό τρία χειρουργία…….σκουριασμένος
  θα ποθάνεις βρε κακόμοιρεεεεε!

  Σέρλοκ….Χόλς φραγκοστάφιλο για το λαιμό !

  Ρε Ζντοιιιιιιιν , πιάνετε ρε ο Γιάν αν ο αντίπαλος δεν έχει ζουμεράς
  τας ΓΑΛΑΚΤΟΦΟΡΟΥΣ….ΑΝΤΕΝΑΣ ;)

  Αιντες !

  ΥΓ Σε σκισα πάλι Χατζηκαλσοδέτα μου ! !
  Νίκολας Φάκοβιτς :mrgreen:

 237. ένας έγραψε

  Τέθηκε το θέμα Σιμάο, και αν δεν ήταν να βάλω ζιζάνια σε μια μακρόχρονη σχέση θα συμφωνούσα με Χ”dad. Εγώ τον έχω βάλει για πούλημα (όχι για δούλεμα) και είμαι με τον Μάτος. Αν προλάβω θα πω περισσότερα, αλλά η άποψή μου μπορεί να συνοψιστεί στο εξής: “Ο Σιμάο μπορεί να γίνει μέχρι και Τουρές αλλά δεν μπορεί να γίνει Σένα και Μασκεράνο”. Διότι δεν τον βλέπω να βελτιώνει την πάσα και το έξυπνο παιχνίδι. Το πάει στο δυνατό και στο τρέξιμο. Τον πουλάμε λοιπόν ακριβά σε όσους ψάχνουν εργαλεία (κομπρεσέρ) και καθαρίζουμε.

  Με τη σύνθεση που διβάζω για τους Μιλανέζους, ελπίζω να φάμε γρήγορα το γκολ για να ξυπνήσουμε. Η Ίντερ είναι κλασική λουζερίστικη ομάδα που το μόνο λάθος που μπορείς να κάνεις είναι να της δώσεις αξία. Άμα της δώσεις κάηκες…

  Αυτό το ματσάκι πήγαινε γάντι στο Νίνη και στο Ρούκα. Βάζεις το Νίνη και του λες “δείξε αγόρι μου ποιός είσαι τώρα που σε βλέπουνε …” και το γράφεις και στο βίντεο το ματσάκι για να το θυμάσαι. Ο τυπάρας που θα παίξει θα κάνει το “νοσταλγό του Μεάτσα” και θα ξαπλάρει σαν στο σπίτι του σε κάθε τετραγωνικό μέτρο του παλιού του γηπέδου…

 238. Μάρκος έγραψε

  Νομίζω ότι πια, μετά από την 20ήμερη απουσία ανάρτησης, ότι το blog “πνέει τα λήσθια”. Ο Στέλιος έχασε το ενδιαφέρον του για blogging, δεν αποτελεί δικαιολογία ο Ρ/Σ. Και το κακό είναι ότι διαχειριστού απόντος, το post έχει εκφυλιστεί πια…Δωσε λύση τώρα Στέλιε!

 239. ο Ξεδοντιάρης έγραψε

  Κυρ Εξεδραρχία έχεις το μαχαίρι,έχεις και το καρπούζι!Ανώτερος σε γαλόνια και σε διάρκεια σε αυτό το μπλόγκ,οπότε τα σέβομαι και βαράω και δέκα προσοχές.Ετσι έχουμε μάθει εμείς οι ευέλπιδες που μεγαλώσαμε με του Εξέδαρχου Γιάν και του Εξεδραρχία Χάτζη τα διαβάσματα.
  Xωράνε μια χαρά και οι δύο στην ίδια ενδεκάδα ΑΝΕΤΑ,αν είναι σε φόρμα.
  Αλλωστε έχω πεί σε ανύποπτο χρόνο πως θα έπρεπε να φτιαχθούν συστήματα για τα διαβολεμένα πόδια του ξανθού Βραζιλιάνου από όλα τα μήκη έξω απο τη μεγάλη περιοχή.Δεν είπα ότι έχεις άδικο στο να πάρουμε παικταράδες για την μεγάλη κούπα.Είπα και πανέξυπνα το γενίκευσες για να ξεφύγεις,πως πιτσιρικάδες ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ σαν τον Σιμάο ΧΩΡΑΝΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ και τους βοηθάνε μάλιστα να οργιάζουν!!!!!!

 240. ο ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  5. “Oποτε κάρφωνε ο Πέκο κάρφωνα το μωρό σπίτι και κρεμιόμουνα
  και απο το τάγκα”
  :-P
  Ψήφισα.
  Κορυφαίο του παλόπ##$#%τα του Αρχικελευστή…
  Γέλαγα και γω σα μ@@#$κας [ΒΟΛΕΥΤΗΣ (JR) like]
  …μέχρι να μούρθει η παντόφλα με τα καρφιά όλα - τα πάντα όλα - κατακούτελα…

  Φυσικά και συμφωνώ μαζί σας αξιότιμε λοχαγέ ΟΝΕ…
  “…Αυτό το ματσάκι πήγαινε γάντι στο Νίνη και στο Ρούκα. Βάζεις το Νίνη και του λες “δείξε αγόρι μου ποιός είσαι τώρα που σε βλέπουνε …” ”
  Και θα στο κάνω και τετράγωνο με το Σάλπι…
  Για να μη σου πώ και πεντάγωνο τουρμπιγιόν,
  με τον Πετρόπουλο στη γωνία πέρα δεξιά όπως κοιτάμε Βόρεια…
  :roll:

 241. ένας έγραψε

  Σέβομαι τη γνώμη Μάρκου και θα συμμορφοθώ σε οποιεσδήποτε οδηγίες.

 242. ο ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  Ούπς!
  Στρατηγέ μ’! Ξύπνα!
  Συναγερμός! Φωτιά!
  Μας την πέσαν τα φουσάτα τοων φιλολόγωνε πάλ’!!
  Με τα ουρθουγραφκά ντε!
  Λόχους!!!!
  Παρουσιάστ’!!!
  Άρμ!
  Όπλα Μπαλάσκις και τα ρέστα, ΕΚΦΥΛΙΣΤΗΚΙ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ !
  Μας την πέσαν’ τα ΛΗΣΘΙΑ!!!!
  :roll:
  Μια, φορά ρε να τοyν πετύχ’ του φιλόλογα, να μας μαλώσ’ χωρίς ουρθογραφκό μαργαριτάρ’ κι΄ας χάσω την καλύτερ’ απο τσ’ δυό μ’ τσ’ σαρδέλες
  τα ΛΟΙΣΘΙΑ μπρε ζαγάρ’ !!

 243. vaselinos έγραψε

  Σας διαβαζω και ψυχαγωγουμαι μουρινιοι της συφορας. εγω ειμαι ο νίνης της παρεας αλλα εσεις το παιζετε φιφα 2009 εδω μεσα. θα σας το στειλω δωρο για να παλιμπαιδιζετε και κατα μονας, να το παιζετε οπως τοτε. Οσο για αυριο θα επαναληφθει οτι εγινε στο βεζερ .-
  ΥΓ. ε οχι που θα πωλησωμε και τον α-σημαον! τι ειμεθα δηλ ατιοκεφαλοκαλυπτραι ; (εξεδραρχε καλό;)

 244. ο ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  Στρατηγέ μ’:
  Εικείνου του blogging (μπουλογκικγκ του λέν;)
  τι στου διάλο ειν’ κι μι ρουτάν’ τα φαντάρια κι δεν ξέρου τι να τσ’ πώ;

 245. O Sotis τοπε κι....... έγραψε

  Μεγάλη προσβόλα απο τον Μάρκος.Οπως και νάναι τα πράγματα δεν μιλάνε έτσι για ανθρώπους που έχουν ένα μπλόγκ Νο 1 σε χιούμορ και σε ανταλλαγή απόψεων σοβαρών.
  Το νού σας ρεμάλια Χάτζη,Γιάν και λοιποί μην σας ρίχνουν κάτι τέτοια.Νομίζω ότι είναι και προβοκάτσια.
  [[[[ ΣΑΒΒΕΞΕΝΔΡΟΣ Ο ΑΛΕΦΑΝΤΙΝΟΣ προτείνω κάθε προκλητικό και άγκα
  ούγκα νεανία οποιουδήποτε χρώματος
  που είνα για ξωπαρεού Ε Ε Ο
  (Εξέδρα Εξέδρα κι Οξω ρε)]]]]
  Τάδες ρε Χατζημπαμπά ότι ο ανθυποσουλτάνος του Μπρουνέι είχε δίκιο και χρειάζοντε όλοι οι βαθμοί ;
  Νάτος ο Μάρκος τις πήρε τις σαρδελίτσες του.
  Κι εγώ γέλασα με το τάγκα του ανθυπαστυνόμου.Ομως ανησυχώ γιατι ο αρχιγλυψανδρέας ο Βολευτής δεν έχει πάρει ακόμα θέση :-P

  Να μη δείτε ρε Μάρκοι Αυρίλιοι αλεφαντινοί κάποιον νάχει δουλειά και να ανοίγει τα φτερά του.Εκεί στην άτιμη την τσίγκλα και στην κακεντρέχια.(Τα λέω σωστά Γιαν;)

 246. JAN ZWAN VILLAGER έγραψε

  Μάρκους ;
  Τιν τούτο μπρέ ;

  Του Στελάκ’ γουσταρς παλιοζαγάρ στην αγκλίτσα του περδικούλημ’
  του Χατζηζευγά τρίβεσ’.
  Ατήρα του Στέλιου μπρε τριψομκόλι κι άσε τς άλλους να γραφν’.

  Βρε τατιμο το ζωνταν’όμως ε ;
  Εκιά που δεν εχουμ’ θέματις πετιέτ’ κι αλογοκλάν’.
  Μην τριβεσ’ μωρ’χάπατο στου Χατζατζαρ’ την αγκλίτσ’ γιατί ναι μαύρ’
  φαρμακερή κι ούλες τσι τρυπς βουλών’.

  Για δες καιρό που διάλεξ’ ο διάβολς να τον πάρ’
  τώρα που έβγαλε ου Ζοτς’ πράσινο παλαμάρ’ ;)

  Ρε Μαρκς μια και δεν αμιλάς ποτέσου κι ούλο κρίνς’
  Να σε βάλουμ’ ρε φιλόλογαμ’ να γράφς τσι κριτικές
  στα πουρνό ;

  “Και το κακό είναι ότι ΤΑΓΑΡΙΟΥ απόντος, το ΦΙΛΜ έχει εκφυλιστεί πια…
  Δωσε λύση τώρα Γκουσγκούνη”!

  Κι αν δεν σαρέσ’ να γραφς’ στου μπλόγκ άνοιξε τα φτεράσ’
  πουλάκιμ ξένο να πετάς αλλού την παπαριάσ’

  Αιντες !

  Τρέμω απτην ασύγχηση και δεν βατεβ’ την Τζέλα ;)

  ΥΓ Σωστός ου Βαζελίνς.
  Ο Σώτης όμως ούχι , γιατί θα μου τρομάξ’ τον Βολευτή
  της Γκόλφως το καμαρ’ , πούναι του Γιαννοτζάτζουλα
  το λυγερό καμάρ’ :roll:

 247. ΒΟΛΕΥΤΗΣ (JR) έγραψε

  @ Μάρκος

  Tσιμπήσατε όλοι με τον Μάρκο.Αλλά ευτυχώς που το ρίξατε στην πλάκα.Επί τούτου το κάνει για να μας διαβάζει και να ασχολούμαστε μαζί του.Αλλιώς θα έβλεπε πως δεν υπάρχει νέο άρθρο του Στέλιου,θα διάβαζε κάτι άλλο και πάπαλα.Αυτός όμως μπαίνει μας διαβάζει όλους και σας πληροφορώ,ξέρει απ’έξω τα πάντα που γράφοντε απο μάς.Οσο για τον Sotis και όσα μου χώνει,δεν τον παρεξηγώ γιατί και ορθό λόγο έχει και εδώ που τα λέμε περνάω κι ένα βερνικάκι το Γιάν και όχι μόνο!!!Αντε να δώ τώρα που το παραδέχομαι ανοικτά τι άλλο θα μου βρεί ο γιαλαντζί μαγγίτης!!Κλείνοντας θα έλεγα στο φίλο τον Μάρκο,ότι δεν είναι η ενδεδειγμένη οδός να μας αποσπάσει την προσοχή και καμμιά σαρδελίτσα.Ας μας πεί την άποψη του,ας αναλύσει τον τρόπο σκέψης του και μετά με το κατάλληλο back ground να μας κρίνει και να μας νουθετεί γιατί όχι,όπου νομίζει.Εκτός πιά κι αν δεν μπορεί να το κάνει οπότε θα μείνει πάντα…..

  ======================================================
  “ιδανικός κι ανάξιος εραστής των πανερώτων των μπλογκών (για σένα Γιαν) και των πρασίνων πόντων και θα πεθάνει μια βραδιά σαν όλες τις βραδιές χωρίς να σκίσει ένα καλσόν ( και πάλι για σένα Γιάν ;) ) ακόμη και γερόντων!!!”
  ======================================================

 248. ένας έγραψε

  Το σημερινό παιχνίδι είναι μεγάλης σημασίας. Έλα μωρή Πανάθα…
  Ίτε 2 ίτε Χ είναι καλά αποτελέσματα, παίδες Ελλήνων.
  Το επόμενο σοβαρό ραντεβού της πανάθας θα είναι το Γενάρη με τις μεταγραφές.

  Επίσης, ο ΟΣΦΠ πρέπει να κερδίσει τη Μπενφίκα. Αλλιώς θα χάσει πολλά περισσότερα.
  ΑΕΚ: σωστός ο Πρίγκιψ που είπε ότι θα εστιάσουν στο κύπελο για να ξεαγχώσει την ομάδα. Βλέπω τον Παπάζογλου από Γενάρη. Επι τη ευκαιρία νομίζω ότι ο Ντούσαν έκανε την καλύτερη επιλογή και θα βρει την χαμένη του ισορροπία.

  Είδατε λοιπόν τι είπε ο Μουρλίνιο: το 4-4-2 θα εφαρμόσει κι αυτός, όμως, όποια ομάδα θέλει να παίζει σύγχρονο ποδόσφαιρο θα πρέπει να ξέρει να παίζει 4-3-3. Συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι όλα τα συστήματα είναι γνωστά αλλά όχι “μη εξαιρετέα”. Να δούμε κι εμείς τι θα επιλέξουμε να εφαρμόσουμε στο μέλλον. Άντε και καλό βόλι το βράδυ. Θα τους βγάλουμε την ψυχή πάντως.

 249. Gregory21 έγραψε

  Μας κόψανε το γήπεδο με τον Ντούσκο.Ομάδα δεν μπορούν να φτιάξουν και να μου το θυμηθείτε θα τον βαλσαμώσουν αν ξαναματααποτύχουν να τον ξαναματαφέρνουν χιλιάδες φορές.Εδώ και τρείς δεκαετίες μόνο ο Ντούσκο είναι η λύση μας.Οπότε τώρα θάμαι πιό συχνός στο μπλόγκ μάγγες.Αν με θέλετε φυσικά.Και επειδή είμαι και φανατικός του GOAL ας ρίξουν μιά ματιά οι φίλοι οι γαύροι στην εφημερίδα που είχε φωτογραφίες απο τα έκτροπα τους πέρυσι στο ΣΕΦ με τους βάζελους.Βομβαρδισμένο τοπίο πίσω απο το βάζελο πάγκο και αντιδιαστολή είχε το GOAL φωτογραφία πίσω απο τον κόκκινο πάγκο που ήταν όλα ανέπαφα.Μα τέτοια υποκρισία ρε παιδιά απο τον επίσημο Ολυμπιακό;Καλά απο τον Σάββα και τους ομοίους του το περιμένεις και το απολαμβάνεις.Κρίμα.

 250. ένας έγραψε

  βρε gregory δεν υπάρχει θέμα να σε θέλει κάποιος. Εγώ τους θέλω όλους και ανησυχώ που μερικοί παλιοί δεν γράφουν πια. Πάντως γι’ αυτό που λέει ο Μάρκος (ο οποίος είναι δύναμη) και γι αυτά που του απαντάτε θα πω κι εγώ κάτι:

  “Κάθε μπλογκ έχει τη δυναμική του. Ο Μαρκάκης αποφασίζει για το τι γίνεται. Σε κάθε νέο θέμα του υπάρχει σωρός δηλώσεων-απαντήσεων στην αρχή. Μετά από κάποιο διάστημα το πόστινγκ κωπάζει και τότε βρίσκουμε ευκαιρία εμείς οι “καθημερινοί” να τα πούμε που γνωριστήκαμε πια και είμαστε λίγο-πολύ “παρέα”. Ανοιχτή παρέα βέβαια. Εγώ δεν θέλω αυτό να εκτροχιάσει το μπλογκ και να το εκφυλίσει. Γι αυτό αν πει ο Στέλιος κάτι σχετικό θα το σεβαστώ απόλυτα. Οι παρατηρήσεις μου δείχνουν ότι όταν μπαίνει ένα σοβαρό θέμα όλοι τοποθετούνται σοβαρά. Αλλιώς μπαίνουν και ποστ διαπροσωπικού χαρακτήρα αλλά με γενικότερο χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Αν κάποιος βέβαια θέλει να λαμβάνει απάντηση από το Στέλιο, τότε μάλιστα υπάρχει θέμα. Αλλά εμείς οι καθημερινοί δεν απαιτούμε κάτι τέτοιο. Γι αυτό νπμίζω ότι ο Στέλιος απαντά κυρίως σε νέους και τα παίρνει ο Γιαν.”

 251. JAN ZWAN DIANOIEN έγραψε

  :twisted:

  > gregory 21
  Και βέβαια είσαι ευσπρόσδεκτος ΦΙΛΕ ΕΞΕΔΡΑΤΗ.
  Αλλωστε ο Εξέδραρχος JAN σου έχει δώσει τον μάχιμο βαθμό σου ;)

  > Bολευταρά μου εσύ.Τέτοια τραγουδάρα ομολογώ δεν την περίμενα
  κρυφοσυνθέτη μου.
  Με ενέπνευσες καθώτι τοις πάσοι γνωστό εμπνέομαι απο τα γαμ@τα
  γενικώς.

  Αιντε ρε κλαψαδούρες πάρτε και την σημερινή την
  πρόβλεψη προς Βολεύτια χάρη δηλαδής.
  Με έναν όρο να την διαβάσετε τραγουδιστά :roll:
  αλλιώς δεν θαχει καμμιά ουσία. :idea:

  Πάμε όλοι μαζί…………..

  ΣΤΟΥ ΜΕΜΑ :arrow:
  =============

  Έλα απόψε στου ΜΕΜΑ , αγαπούλα μου γλυκιά

  να κατέβουν τα τριφύλια , για ν’ανάψουνε καντήλια

  κι αν ανάψεις βρε απλά και σ’αρέσουν τα διπλά [δις]

  με διπλό στην Ιταλία στον Περαία ‘χουν κηδεία
  με διπλό και στο Τορίνο κεί που παίξαν το κλαρίνο

  8)

  Στου ΜΕΜΑ το μαγαζί θα φτιαχτούμε όλοι μαζί

  Μα στο νόημα για να μπεις , θα σου πεί ο ΧατζηΜπάμπης [δις]

  Του Ζιλμπέρτο η δοξαριά θα σου πάρει τη μιλιά [δις]

  κι η Αλεφάντα με τη βιόλα θα ναι βρε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ
  κι η Σαββίνα με το ντέφι στον κορνέεεε θα κάνει ΚΕΦΙ !

  Αιντες !

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ :cry:

 252. Κώστας Χανιά έγραψε

  Στέλιο, Χρονια πολλά και καλά σου εύχομαι. Συνέχισε να κάνεις τόσο καλή δουλειά και να μας δίνεις τα υπέροχα άρθρα σου. Ενας άγνωστος πιστός αναγνώστης.

 253. Anasto έγραψε

  Στέλιο χρόνια σου πολλά, να χαίρεσαι τη γιορτή σου. Σου εύχομαι ότι επιθυμείς.

 254. ο ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  Λοχαγόν ΟΝΕ:
  Διαφωνώ οριζόντια, κάθετα, αλλά ΟΧΙ και διαγώνια:
  Απ’ ότι αντελήβην, θεωρείς ότι είναι κρίσιμο μάτς διότι το Χ και το 2 είναι καλά αποτελέσματα ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΩΣ.
  ΟΧΙ!
  Διότι αν δεις τη βαθμολογία (και δεν γίνουν τίποτε κουλά) βαθμολογική αξία στην τελική, έχει να πάρεις την Ανόρθωση (με πολλά) στο τέλος.
  Αυτό σου δίνει μέχρι και 16 ή τουλάχιστον ΟΥΕΦΑ.
  {και για μένα το δεύτερο είναι μάλλον καλύτερο για φέτος που στήνεις την ομάδα, αφού μπορείς να κάνεις περισσότερα τεστάκια για το ποιός είσαι και που βαδίζεις και εν’ όψει μεταγραφών, που κι’ αυτές θα θέλουν τεστάρισμα…}
  ΝΑΙ! Είναι κρίσιμο μάτς!!!
  ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΟΜΩΣ!!!
  Οχι Χ με ταμπούρια… Αυτό το κάνει και ο κάθε Κεσπάγιας
  Και για ένα και ΚΥΡΙΟ λόγο:
  ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΝΑΘΑΣ!
  & ΗΧΗΡΗ ΔΗΛΩΣΗ: ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕ!
  {& Panathinaikos Green Arena θα μάθετε τι θα πει οσονούπω…}
  8)
  Για το λόγο αυτό θεωρώ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ το να κάνεις μια “ΤΟΛΜΗΡΗ” εμφάνιση.
  [όπως ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ το τοποθέτησες χθές: ΜΕ ΝΙΝΗ-ΡΟΥΚΑ-(ακόμα και ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ)]
  με νέες δυνάμεις που το στερέωμα αγνοεί…
  ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ!! [επαναλαμβάνω]
  8)
  * Κι’ αν δεν κάτσει, θα φάς μια ξεγυρισμένη τριαροτεσσάρα..
  Αλλά πρώτον αξίζει τον κόπο,
  δεύτερον εντός προγράμματος
  και τρίτον βαθμολογικά δε νομίζω να παίξει τεράστιο ρόλο σε σχέση με ένα Καρα-τσούκου-τσούκου Χ που η ιστορία δεν πρόκειται να ασχοληθεί μαζί του, αφού τόχει ξαναδεί…
  ** Αν κάτσει όμως…
  8)

 255. DOCTORATOS έγραψε

  Εκ μέρους όλων των παλιών και καθημερινών ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ,ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ !
  [Αυτά δεν είναι για δημοσίευση,γιατί θα με ζαλίσουν που χάθηκα και θα έχουν δίκιο,άσχετα αν έχω κάνει την Ελλάδα και την Ευρώπη,Παγκράτι-Κολιάτσου]

 256. ο ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  Ρε σείς γιορτάζει ο άσωτος-απολωλός σήμερα…
  Χρόνια πολλά βρε!
  Πάντα τέτοια!
  Μές τη φλυαρία να σ’ έχουμε να σε χαιρόματε!

 257. ένας έγραψε

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
  Στέλνουμε το δώρο με τον τεν Κάτε το βράδυ.

 258. Μάρκος έγραψε

  Η πλάκα είναι ότι προσπάθησα να απαντήσω, αλλά η απάντησή μου δεν αναρτήθηκε από τον εορτάζοντα Στέλιο, ο οποίος με κάτι τέτοια μερικές φορές, θυμίζει τον επίσης εορτάζοντα συνονόματό του Στυλιανό Παττακό.
  ΒΟΛΕΥΤΗ μου, όπως θα έχεις παρατηρήσει-λέμε τώρα-δεν είχα κάνει ανάλογο σχόλιο εδώ και πολύ καιρό. Άρα είναι προφανές ότι μπαίνω στο blog για να διαβάσω την άποψη του Στέλιου, τον οποίο θαυμάζω εδώ και χρόνια, κι όχι τα γραφόμμενα “χιουμοριστικά” σας σχόλια…

 259. ένας έγραψε

  > X”dad

  Όπως τα λες είναι, στο 254. Επαυξάνω.

  Νινορούκουνα και όχι ταμπούρια και γλύστρες και σουτ στο βρόντο. Εντάξει δεν λέω, με αμυντικό προσανατολισμό αλλά θέλει και θράσος η δουλειά. Οι μισές ομάδες της Ιταλίας έχουν βγάλει γλώσσα στην Ίντερ. Αλλά φταίνε οι φυλλάδες και πάλι που την παρουσιάζουν κολοσσό. Άμα σε δούν το βράδυ με τρία στόπερ θα φτάσει ο Ματεράτσι στο δαχτυλίδι της περιοχής σου. Εγώ διατηρώ μια μικρή ελπίδα να μας εκπλήξει το βράδυ ο Τεν. Έστω στο δεύτερο ημίχρονο. Τα μεγάλα παιχνίδια είναι για τους μεγάλους παίχτες. Βάλτε τα πιτσιρίκια τα φιλόδοξα μέσα… Πιάσε και ένα Νίνη (με κορδέλα) σε στυλ Μπορέλλι.

  ΠΑΟ - El-Nino,
  τιμώρα Τιμουρίνιο!

 260. JAN ZWAN CHRONIAPOLLEN έγραψε

  Ρε Μεμά τον εξέθεσες τον Ντόκτορα ρε !

  Καλά ρεσυ οτι έρχετε στο μέιλ σου το δημοσιεύεις ;

  Κι αν σουρθει ρε Φλωρινιώτη κάνα μέιλ απο κανά μπαμπίνι τριζάτο
  προσφορά του Γιάν για τα Χρονιοπόλλα , θα το δημοσιεύσεις κι
  αυτό ρε Μεμά ;

  ” Μωράκι (ναι θα γεννήσει η μύτη του όπου νάναι, μωράκι με λουράκι :-P )
  ο Γκιάν είπε πάρω εσένα,πάμε Τσενοντοχείο σου κάνω αεροπλανικά
  τρελατείς,φωνάζεις,ντώσε κι εμένα μπάρμπα.Μετά ντεκάλεπτο εσύ κοιμητείς
  εγκώ σκεπάσω και φύγκω,γκιατί πρέπει βγκώ μέσα απο τούρτα σε πάρτι
  Πανατινάικων γκια σημερινό αποτέλεσμα.”

  ΥΓ Εγώ μέχρι και τραγούδι αφιέρωσα για τον Μεμά σήμερα ρε
  εκ μέρους όλων σας !
  Για δέτε όμως ρεσείς και σύ Αγιε Πατέρα πως 26-11-2008 ανήμερα
  του Αγίου Στυλιανού γιορτάζουν κι οι Μεμάδες !

  Ντοκτοράκο σου σκαψε το λάκο ο Σαίνης ο Μεμάς και σε σκέπασε
  κιόλας ! Σε συγχωράμε αν μετά το σημερινό παιχνίδι μας δώσεις
  ανάλυση και αναφερθείς με τον βαθμό σου ψαροπούλι μου ;)

  :roll: :idea: :mrgreen:

 261. vaselinos έγραψε

  χρονια πολλα και απο μενα στον εορταζοντα.και οτι αλλο επιθυμει.ημεις ενα μιλανεζικο διπλο επιθυμουμε. 2 ρε οχι εσπρεσσο. παναθα φατους ολους. Μια νικη αποψε και να το χ$σw το πρωταθλημα.

 262. Γιωργος έγραψε

  Χρονια πολλα Στελιο, και προπαντων με υγεια!

  Και ελπιζω να εισαι και γουρλης για την ομαδα μας σημερα!

 263. ο Ξεδοντιάρης έγραψε

  Να γιατί είμαι Γιανζβανικός μέχρι κόκκαλο.Γιατί κράτησε με τις ενδεκάδες του τον Κάτε στην Πανάθα.Και γιατί έπεσε μεσα σε όλες τις δύσκολες προβλέψεις για πολύ δυνατούς.Χρόνια πολλά Στeλαρα για πάντα Γιανζβανάρα!Ουφ πάω για ξενύχτι μέχρι πρωίας.Να η αμυντικογενή ομάδα που ξέρει να δαγκώνει και να νικάει την πρωταθλήτρια Ιταλίας στην έδρα της.To τραγούδησα Γιάν ειδικά στα διπλά ΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ξελαρυγγιάστικα.Να δώ τι θα πεί μια ψυχή τώρα εδώ μέσα.

 264. ο ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  ΣΤΕΛΛΑΡΑ ΑΝΟΙΞΕ ΜΟΝΙΜΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!
  ================================================

  THIS PANATHINAIKOS!!!
  :mgreen:
  ALL NIGHT PARTY!!!!!
  :mgreen:
  OLE!!!
  :mgreen:
  OLE!!!
  :mgreen:
  OLE!!!
  :mgreen:
  OLE!!!
  :mgreen:
  OLE!!!
  :mgreen:
  OLE!!!
  :mgreen:

 265. ο ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΑΣ έγραψε

  Φτού!!
  Τέτοια αδρεναλίνα, απο την τάπα στου Στόγιαν έχω να τη φάω στη μάπα!
  OLE!!!
  :mrgreen:
  OLE!!!
  :mrgreen:
  OLE!!!
  :mrgreen:
  OLE!!!
  :mrgreen:
  OLE!!!
  :mrgreen:
  OLE!!!
  :mrgreen:

 266. ένας έγραψε

  ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ !
  —————————–

  Απατεώνας ο Ολλανδός! Μας έταξε πρωτάθλημα και είμαστε 7 βαθμούς πίσω από το θρύλο. Να φύγει, που κάνει όλο ροτέισον και είναι οι παίχτες μας αποπροσανατολισμένοι. Που χάσαμε από τον Κουτσανικούλη μέσα στην έδρα μας. Και τον κρατάνε ακόμα οι πολυμετοχικοί που είναι άσχετοι. Τάχει πιάσει από το χοχό ο μάγγας και μας πάει φουλ για τέταρτους. Ο βοηθός … Ο δεύτερος… Ξουτ!

  Και μην πει κανένας για Μεάτσα και τέτοια γιατί δεν το τρώμε το παραμύθι. Στημμένο ήτανε. Κονομήσανε όλοι οι μπουκ. Τόχανε παίξει οι Ιταλοί διπλό! Τα ψήσανε και με το Μουρίνιο, δεν είδατε τα χαμόγελα που ανταλλάξανε. Έχει βάλει στο μάτι τη Ρεάλ ο Ζοζέ και θέλει να φορτώσει τον Τεν τον άσχετο στον Μοράτι. Τα τρώμε αυτά εμείς ρε; Δηλαδή, αν έβρισκε ο θρύλος αυτή την Ίντερ σήμερα πόσα θα της έριχνε; Ολλανδέ άσχετε στο σπίτι σου … Μας ξευτίλισες.

 267. Clandestino έγραψε

  Το καλύτερο δώρο σου έκανε η Πανάθα. Μπράβο ρε Στέλιο και πάλι, γιατί είσαι ο μόνος που στήριζε των Τεν Κάτε στα άσχημα. Τώρα όλοι οι “αντικειμενικοί” θα αρχίσουν τις κωλοτούμπες.

 268. Μάρκος έγραψε

  Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ, ΔΙ-ΚΑΙ-Ω-ΝΕ-ΤΑΙ!

 269. ένας έγραψε

  Πόσο έφερε ο ΠΑΟ ρε παιδιά;

 270. ένας έγραψε

  Κι επειδή το βλέπω ότι δεν σας κολλάει ύπνος και έχετε όρεξη για κουβέντα θα βάλω κι ένα τελευταίο βραδυνό σχόλιο:

  Με κάνει ο Τεν κουτό! Όλο λέω ότι κάτι καταλαβαίνω και όλο αυτός ο άνθρωπος είναι ένα βήμα μπροστά. ΝΑΙ και τη μιζέρια τη νίκησε Στέλιο στο τέλος ο Ολλανδός. Καλά κάνεις και έχεις ακόμα αυτό το ποστ. Λοιπόν, (αν εννοεί εμένα ο ξεδοντιάρης αλλά μάλλον τον Χ”dad εννοεί)

  ο Τεν το κόβει και το ράβει το σύστημα στον αντίπαλο. Είναι μοντελίστ. Ο Κωστέτσος ας πούμε… Κοιτάει και ράβει το κουστουμάκι. Έχει όλα τα συστήματα στο δειγματολόγιο. Θα έβαζα τίτλο λοιπόν ότι δεν είναι όλα τα τσουκου τσουκου ίδια… Στη Βέρντερ ας πούμε που έχει τον Ντιέγκο έβαλε 3 αμυντικά χαφ. Σήμερα που είχαν Ιμπραίμοβιτς και Αντριάνο έβαλε τρία στόπερ. Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο. Πράγματι, αλλούσ τηρίζεται η Βέρντερ και αλλού η Ίντερ. Στην ουσία και στην Βέρντερ ήταν 2 τα αμυντικά χαφ και ο τρίτος (Σιμάο) είχε μαν του μαν τον Ντιέγκο. Σήμερα, ο Γκούμας είχε σε επιτήρηση το φουνταριστό σέντερ. Γι’ αυτό ίσως ο Μουρίνιο πέρασε και τρίτο σέντερ φορ μέσα. Και η απάντηση ήταν επιθετικότερος ΠΑΟ. Στη συνέντευξη είπε ο Τεν ότι θα πέρναγε και ο Ρουκάβινα νωρίτερα αν δεν σκοράραμε. Ά ρε Ολλανδέ πόσα έχω να μάθω ακόμα! Πιστεύω ότι σήμερα παίξανε αντιμέτωποι οι δυό καλύτεροι προπονητές. Μπράβο και στους δύο.

Αφήστε το σχόλιο σας

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word